Få nu styr på jeres parkeringshelvede.... Der bliver lovet kameraparkering og at man ikke skal tænke på andet så længe dette er sat op i easypark eller lign. men gang på gang på gang på gang så glipp... Mehr ansehen
Parkering så står det bliver tjekket ved ind og udkørsel. Dette står også på ladepladserne, men så længere nede på et skilt skjult, så står der Max 3 timer med korrekt pakeringskive. Fedt at med 90... Mehr ansehen
Fine butikker Field’s er mit favorit center- jeg må tilføje jeg tage metroen, så jeg parkerer ikke. Butikkerne er meget store, men udvalget er blevet bedre. Det har særligt hjulpet med Lagkage... Mehr ansehen
Pas på eller du bliver flået! 10 kroners parkering er nu 410 kr.! Så længe der arbejdes med Parkzone kommer vi ikke igen, selv de opdateringer der bliver lavet med toilettet er gode. Vores afgi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Field's Shoppingcenter
Arne Jacobsens Allé, 2300, Copenhagen S, Dänemark
- +45 70 20 85 05
- Mi.Fields@steenstrom.com
- www.fields.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Den hygiejne der er på fields hører…
Den hygiejne der er på fields hører ikke hjemme nogen som helst steder. FØJ hvor er det ulækkert! Der var lo*t i 3 ud af 4 toiletter på det toilet jeg var inde ved (3 etage ved mad stederne)
Og de var helt stoppede til, og det lugtede forfærdeligt skrækkeligt. Tag jer lige sammen fields, for søren da.. det godt nok ulækkert. Se lige at få nogle rengøringsfolk på. Det der er virkeligt ikke iorden, når vi kommer og køber tøj og sko ofte, og til og med betaler for at holde der

Toiletter af den 3. verden
Toiletterne er stort set det eneste der har en eller anden form for værdi i Field’s. Når man tager de absurd elendige toiletforhold (hvis man kan få vasket hænder, skal man ramme den helt rigtige dag hvor samtlige håndvaske, ikke er ude af drift, dette gælder naturligvis også toiletterne som kun meget sjældent kan skylle ud) i betragtning, behøver jeg vist ikke forklare min enlige stjerne, nærmere.

Arrogant medarbejder Fields information
Fields information er nok højsædet for arrogant betjening. Dette har været et gennemgående træk. På mit seneste besøg blev jeg betjent af den samme unge mand. Jeg skulle hente min pakke, men arrogancen var på sit højeste, som om det er mig der tvinger ham til at arbejde. Om det er fra mærkelige blikke, løfte rumpen op fra stolen, generelt en tilsyneladende utilfredshed som skal smittes af på kunder. Hvis du ikke er glad for dit arbejde, find noget andet eller styr din attitude. Men ja, i det mindste fik jeg udleveret mine pakker, men få fikset dit fjæs, farvel og tak.
Pas på parknsmile.dk løsning i Fields!!!
På en travl dag op til jul d. 21/12 var jeg i Fields med min datter for at shoppe og da vi skulle forlade Fields og betale for parkering var der problemer med parkeringsautomaterne så det ikke kunne lade sig gøre at benytte dem. Jeg besluttede derfor at benytte parknsmile.dk i stedet, for første gang. Jeg kunne ikke lige umiddelbart loade parknsmile.dk i min mobil browser i det vi forlod centeret, så jeg besluttede at gøre det senere. Da jeg et par dage efter kom i tanke om betalingen og gik ind på parknsmile.dk og indtastede min nummerplade, fik jeg meddelelsen 'Ingen faktura fundet', så jeg konkluderede at vi måtte have været parkeret indenfor den tilladte tid, da jeg også netop havde tilmeldt mig Fields Premium.
Jeg blev dog noget overrasket da jeg en dag i januar et par uger senere tjekkede min postkasse og fandt et brev hvori der stod at jeg var pålagt 200kr i administrationsgebyr for udeblevet betaling af 20kr for parkering i Fields d. 21/12.
Det var på daværende tidspunkt min hensigt at kontakte Fields kundeservice fordi jeg var noget forvirret over at jeg jo havde tjekket parknsmile.dk og ikke fundet en faktura. Men under et nyt besøg i Fields læste jeg på et skilt at man kun har 48 timer til at betale på parknsmile.dk. Derfor konkluderede jeg at jeg måtte have tjekket parknsmile.dk for sent og betalte de 220kr d. 16/1, selvom at det ærgrede mig meget, da jeg jo havde handlet i god tro og med gode intentioner.
I mellemtiden havde jeg modtaget et rykkerbrev fra Parkzone A/S, hvor der nu var pålagt yderligere 100kr i rykkergebyr, dette rykkerbrev opdagede jeg først EFTER min betaling på de 220kr.
Da jeg meget sjældent modtager fysiske breve tjekker jeg kun min postkasse ind imellem. Jeg antog at da jeg jo havde betalt de 220kr at så frafaldt rykkergebyret, hvilket er god og typisk forretningsskik.
Desværre har jeg i dag 8/2 igen tjekket min postkasse og fundet et nyt rykkerbrev dateret 30/1, med et yderligere rykkergebyr lagt oveni, dvs. en faktura på 2 x 100kr i rykkergebyr, hvilket jeg har betalt d.d.
MEN jeg har i den grad lært at jeg ALDRIG mere benytter mig af parknsmile.dk muligheden. Jeg føler mig decideret taget bagi! Ja beklager tonen, men det er den mest rammende formulering. Det er virkelig dårligt service at I tilbyder en alternativ og ”mere fleksibel” betalingsmulighed der fra Parkzone A/S side i den grad er bygget på en business case der udnytter korte frister, ingen elektroniske reminders og sneglepost, for at tjene penge på hyppigt faldende gebyrer. Vi er 2023, hvor man snildt kan sende en sms reminder om betaling, eller post i e-Boks, eller bare undlade at have en så kort betalingsfrist på 48 timer.
Jeg vil anbefale andre at benytte parknsmile.dk muligheden med forsigtighed. På trods af at det jo burde være den gode alternative løsning til en travl person, der ikke vil stå i kø til betalingsautomater eller som i mit tilfælde slet ikke have muligheden for at benytte betalingsautomaterne.
Det er en ommer Fields!
Til venlig info har jeg været tilmeldt Fisketorvets egen parkering i flere år og har aldrig oplevet noget lignende.
Mvh en hyppig men meget uimponeret Fields kunde.

Parkeringsfirmaet I fields.
Parkeringsfirmaet I fields.
Jeg lægger aldrig en krone i fields mere, eftersom det nu er 3 gange jeg får en udgift ifm parkeringen som parkzone administrere.
Jeg har altid og siden PZ fået tjansen tjekket på automaten om jeg har glemt at betale, og jeg er der aldrig længere end en time ad gangen, da jeg for det meste kun lige går i BILKA. Et svineri at fields tillader den pengemaskine at tjene på dens kunder som bruger flere tusind kroner der. Fields får 50% procent af parkeringsfirmaet for at lade dem udstede afgifter til kunderne. Hold jer væk.
Parkzone påstår at jeg har holdt der for længe men det har jeg ikke, selv med utallige beviser fastholder de afgiften.

Parkeringsmafia i Fields
1 stjerne for parkeringen i Fields! Kun på nogle få skilte i kælderen for parkering, der er så nemme at overse, oplyses der at man skal betale via et site eller app indenfor 48 timer! Det stunt stinker langt væk af at parkeringsselskaberne igen har fået smarte ideer og kalkulerer med folk i farten ikke får taget notits af denne underlige afregningsform (istedet for man betaler her og nu i huset, inden man kan køre ud igen!) Så kan de tjene 210 kr istedet for 10 kr pr. person. Virkelig smart...for dem. Det er mere end slemt nok man skal betale for parkering i et storcenter hvor man smider penge, og hvor butikkerne er helt afhængige at få flest mulige kunder ind i biksen! At dette så kommer oveni, er helt uhørt og en ulækker beregnende måde at få flere penge i kassen på. Jeg gider ihvertfald ikke komme der en anden gang, og tænker mange andre har det på samme måde, og finder andre centre at besøge! Det burde Fields og alle deres butikker ikke være tjent med, så stram op og find på en bedre løsning!
Kommer ikke tilbage,havde bestilt bord…
Kommer ikke tilbage,havde bestilt bord til lidt aftensmad søndag aften.Hold da kæft en støj og larm at skulle spise i,det bliver så sidste gang.Parkerede desværre i stue-etagen,hvilket resulterede flere timers venten på at komme ud efter en koncert i nærheden.Når man tjener så mange penge på parkerende kunder burde man da også sørge for de kan komme UD igen...ALDRIG MERE FIELDS.
Fields gavekort er ikke til alle butikker…
Fields gavekort er ikke et fields gavekort men et gavekort til udvalgte butikker i fields. Dårlig rådgivning ved køb og misvisende navn.
Centret er fint men toiletterne er…
Centret er fint men toiletterne er under al kritik, de er ulækre, virker ikke 😡øv når man har et stort flot center og der kommer så mange mennesker så skal de virke.
Mariannr
Parkeringregler som er helt hen i…
Parkeringregler som er helt hen i vejret tror kun de er lavet for at snyde kunden.
Parkings selskabet som står for at give afgifter er helt umulige at have med at gøre men så går de jo også hånd i hånd med fields.
JEG sætter aldrig mine ben i det center igen
Ugennemsigtige regler for parkering og…
Ugennemsigtige regler for parkering og trods korrekt udtjekning efter biograf besøg, resulteret i et gebyr fra Parkzone på 10 kr + 200 kr administrationsgebyr.
Sætter aldrig mine ben i Fields igen!!
God service, men...
Udmærket service, bare lidt træls at blive skudt i hovedet😔
Godt center med det hele
Godt center med det hele
Dejligt overskueligt center med gode parkeringsmuligheder
Parkering i Fields
Tænk to gange , hvis I vil parkere i Fields .
20 kr ender i flere tilfælde til 2000 kr .
Parkzone som er parkerings admin i Fields , lever af at snyde alm mennesker . Der er da ikke nogen der løber fra en 20 kr .Men kan glemme det ell , så kan der være misforståelser .
Det klæder jer ikke. I burde kigge på jeres parkerings ordning. Husk at I lever af jeres kunder .
en mallem stor shopping center det…
en mallem stor shopping center det kunne var stører
Fanget i parkeringskælderen
Jeg var her til eftermiddag/aften til et arrangement i Royal Arena, og valgte at køre og så parkere i Fields. Det Er jo dejligt smidigt at komme mellem Fields og Royal Arena. MEN Der er simpelthen brug for én eller anden form for vagter/folk der kan dirigere trafik efter et stort arrangement. Jeg parkerede i P5, som er længst nede (var kommet lidt sent ud af døren), og det tog en god halv time 40 minutter fra jeg satte mig ind i min bil, til det kunne betale sig at starte den, simpelthen fordi der kun er én udkørsel, hvor alle fra alle etager skal ud. Der var folk, som havde betalt ved automaterne, der udbrød let panisk 'Vi har kun 20 minutter at komme ud efter betaling!' Personligt brugte jeg App'en, men føler måske at der kunne være sparet en 20-25 minutter, hvis infrastrukturen omkring udkørslen var bedre.
Derudover virkede rulletrapperne i opgang D ikke, og der var vist kun én elevator i brug.
Ikke engang deres "Kontakt os" på…
Ikke engang deres "Kontakt os" på hjemmesiden virker. Her bliver man mødt med "A rendering error occurred: Missing required parameters: sitekey.", og det er derfor ikke engang muligt at aflægge en klage digitalt. (Chrome & Edge)
Elgiganten
Elgiganten
Havde indsendt min søn VR briller til reparation for 2 måneder siden
Har fået besked fra deres kundeservice at i de havde sendt rykker ud, havde intet hørt!
Igår ringede jeg fik jeg lovet et par nye, som jeg kan hente da jeg ikke skal vente en uge mere. Så gik der 7 uger og ikke 3 uger.
I dag får jeg besked af en anden medarbejder at han har sendt en rykker mere til fields! De snakkede ikke samme sprog åbenbart, også siger denne medarbejder så til mig, om jeg vil have dem tilbage uden en reparation? Det er Godt nok en som ikke er uddannet inde for kundeservice !!!
Kan fanme ikke være rigtigt, at min søn som har autisme skal vente i over 7 uger på sine VR - briller som han har brugt 2 gange Max!!!
Jeg er meget utilfreds deres jeres service! Havde altid handlet hos jer fields ( Elgiganten ) da jeg arbejder i Lufthaven, men denne gang er nok den sidste gang jeg nogensinde handler hos jer igen!
I søndags får jeg en sms fra dem, efter mange sms om de havde lovet at ringe og skrive fra fields elgignaten, at jeg kunne få mine søns penge tilbage fra VR brillerne, eller et par nye.
Jeg vælger at få pengene, som er betalt kontakt fra min søns fødselsdags penge, og Beder om kontakt, han vælger så at overføre dem på mit kort.? Selvom han spurgte hvad jeg ville?
Jeg spørger derefter om jeg kan få lov til at aflevere hans kontrollere tilbage som er brugt en gang, så siger han nej det kan de ikke.
Jeg tænker fint, på vej ud ville jeg markere sur smiley på deres maskine, hvor jeg vælger at trykke 3 gange på baggrund af vi er flere end mig der er utilfredse!
Han går over imod mig og skubber mig væk, og fjerner maskinen, og vifter med sin hånd at jeg skal gå ud af butikken!
Jeg er målløs!
Det må han ikke, fik jeg at vide fra kundeservice af, som jeg snakkede med med en som hedder Benjamin.
Han gav os et gavekort på 500kr som plaster på såret til min søn, men han var u chok over at høre hvad ham ansvarlige fra Elgiganten i fileds havde gjort.
Får jeg må trykke alle de gange jeg vil på sådan en maskine og skrive min mening, i følge Benjamin fra Elgiganten’s kundeservice, og smide mig ud fra butikken fordi jeg bliver frustreret over at han fjerner den, må han slet ikke.
Jeg er højgravid og har højt blodtryk, var kommet derinde efter mit lægebesøg, og det hjalp ikke at han opførte sig så uforskammet og arrogant efterfølgende.
Sådan en medarbejder burde i ikke have i jeres center.
Vh Danijela
Babylounge alt for langt væk
Det så ærgerligt at man skal helt op på øverste etage for at kunne skifte eller amme sin baby. Man kan kun komme derop ved elevator, og held og Lykke når der er mange mennesker så kan man vente i kø på elevatoren i 20 min. Simpelthen for dårligt. Jeg tager ikke i fields kun af den grund da jeg har en lille baby. Håber de snart laver puslepladser på alle toiletter i alle etager.
Parkerings helved.
En tur i Fields som ellers plejer at være hyggelig er endnu ud med en mindre krig med et af deres parkeringsselskaber. Elendig skiltning om hvilket P selskab man parkerer under.
Synd for Fields, at folk ikke vil komme der mere, når de ikke kan betale for parkeringen ala tidligere. Og de skriver man kan læse om det ved nedkørslen - dem der har sat de skilte op der, kommer åbenbart aldrig i bil til Fields.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.