Fantastisk!
Ole og holdet hjalp os i en kneben situation hvor konkurrenten VIP teltudlejning blev meget svære at arbejde med.
Verdensklasse behandling hos festogservice!! God service, flinke folk og meget kundeorienteret. Tak for det!
Ole Kyhl har købt FestogService.dk af Dan & Gitte Halstad i 2020. Firmaet har mange årtiers erfaring af trække på. Telt og serviceudlejning er vores kerneområde indenfor festudlejning – men vi ligger også inde med borde, stole, duge, servietter og tilbehør i rigtig gode kvaliteter. Hos FestogService.dk er vi med til at sikre succesen til dit næste arrangement. Vi har stor erfaring i planlægning og udførelse af festlige sammenkomster, og vi er medlem af Brancheforeningen Danske Festudlejere. Kvalitet og glæde ved det vi leverer er nøgleværdier. Stort eller lille arrangement vi er med fra start til slut. FestogService.dk har mere end 25 års erfaring i branchen, men du kan altid være sikker på, at vores udstyr lever fuldt op til nyeste standarder, da vi løbende indkøber nye kvalitetsvarer. Vi har hovedsæde i Fredensborg, men transporterer også udenbys i bl.a Helsinge, Græsted, Humlebæk, Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Hørsholm, Gentofte, Virum, Birkerød, Lyngby ja faktisk hele Sjælland. – Vi glæder os til at servicere Jer, Festlige hilsner Ole Kyhl
Højvangen 1, 3480, Fredensborg, Dänemark
Kan varmt anbefales til din næste havefest!!
Vi har netop lige fået afhentet det telt som dannede rammerne for vores søns konfirmation.
Festogservice er hurtige og servicemindet når de kommer og sætter teltet op.
Vi havde valgt en pakke, hvor der med teltet også var service, stole og borde - det var gode stole at sidde på og pænt service.
Vi vil helt sikkert benytte os af dem igen, hvis vi skal holde endnu en havefest…
Super service!! Aftaler overholdes og rigtig fin dialog.
Altid super service og hjælpsomhed fra Ole. Vores absolut foretrukne firma at leje stole, borde og service igennem. Altid venlig tone og de overholder deres aftaler.
FestogService får 6 ud af 5 stjerner herfra!
God service gennem hele forløbet og meget løsningsorienteret i forhold til det, der kunne lade sig gøre på vores grund.
Takket været valget af FestogService står vores gamle æbletræ der stadig - en anden leverandør mente, det måtte lade livet for at få plads til telt til 46, men IKKE FestogService - de kom op med god og rimelig løsning.
God ledelse forplanter sig til alle hjørner af et firma og personalet - det mærkede vi på alle, vi var i kontakt med op til min mands 70-års fødselsdag 21. maj 2024.

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Altid super god service fra Ole og hans team af friske, flittige og høflige medarbejdere.
Jeg var lidt sent ude med min forespørgsel, men Ole fik løst mit problem, hurtigt og effektivt (og i silende regn). Meget fair pris. Kan på det varmeste anbefale Fest & Service.

FANTASTISK SERVICE
Firmaet vi havde hyret, brændte os af 2 dage før min datters konfirmation. Vi fik kontakt til Fest og Service, der lynhurtigt trådte til og hjalp os med fantastisk telt, service, borde, stole mm indenfor 24 timer. Kan på det varmeste anbefale Fest og Service.

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Tak for god service. Vi fik leveret alt hvad vi skulle bruge til vores datters konfirmation. Alt var perfekt 🤩

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Netop lejet telt og diverse udstyr til min datters konfirmation. Der blev leveret og afhentet på aftalte tidspunkter og alt fungerede fint.
Dejligt med hurtige svar og tilbagemeldinger på alle henvendelser og spørgsmål.
Tak for det hele!

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
God service. Alt blev leveret til tiden og hentet igen. Meget flexible mht flytning af arrangementet pga corona. Kan varmt anbefales.

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Når man har en så positiv oplevelse, så skal man dele den! Vi fik anbefalet Fest & Service flere steder fra da vi skulle holde vores bryllup i haven - og vi har netop booket dem igen til vores søns konfirmation. Festteltet de kom med til vores bryllup var simpelthen så fantastisk og alt spillede. De var super til hurtigt at afkode hvem vi er og hvad der ville passe til os, og vores spørgsmål var aldrig til besvær. Vi kan kun anbefale at bruge dem✨✨✨

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Vi lejede en softicemaskine hos Dan, og kunne ikke have drømt om bedre service. De sødeste mennesker, og fleksibel levering og afhentning. Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang.

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Super god service og høj kvalitet. Ingen problemer. De stillede det op som aftalt. Alt fungerede. Det tog det ned igen uden gener. Har selv været teltmontør og genkender god kvalitet. Kan varmt anbefales.

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Kan på det varmeste anbefale Fest og Service. Vi har lejet hos dem nu 2 gange og har hver gang fået stor ros for de polstrede stole - man sidder utrolig godt i dem. God service - varerne kommer til tiden hvis ikke før og bli'r også afhentet som aftalt.

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Vi holdet vores bryllup d. 15 - 8 2015 Festogservice kom som lovet opstillet deres telt dog noget skævt :-/ i forbindelse med det lånte de en hel del fliser af os, vi fik at vide at det kom til at koste extra for den tid de brugte 750kr ok.
Dejligt bryllup, menn da vi kom hjem igen var teltet væk men fliserne var stablet op ude på vores gang sti. ? Da jeg kontaktet firmaet var svaret at de 750kr var for at stille dem frem.? Det er ikke pengene men det skulle de da havde sagt så havde vi da betalt for at få dem stillet tilbage igen.
Dan fra fest og service var noget grov kan IKKE anbefale dette firma der er nogle ting er IKKE stemmer..
Lastbil fra Molslinjen ? (Ny)
3 mand 1 er talte dansk resten virket noget nervøse.
Hvad foregår der.?

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Det er et af de firmaer, man gerne vil handle med - det er mester selv, der leverer og opsætter, og det er flot, rent og virker helt nyt. Da min kone spørger til, om teltet er helt nyt, fortæller han blot, at de passer på deres udstyr og vasker/renser det hver gang. De kom to til aftalt tid og satte teltet hurtigt op efter anvisningerne - flyttede det lidt og alt var bare rigtigt godt. Jeg lejede også en softice maskine og en slush ice maskine. Den ene kunne jeg ikke få i gang og mester kom og lavede den torsdag aften og kom så igen næste formiddag med mere softice mix. Det var en smule dyrere end andre steder, men det var så lækkert og nyt et telt, at på alle måder var det hele værd og mere til. Vil anbefale festogservice.dk til alle og bruger dem igen næste gang.

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Firmaet vælger at sætte prisen op på eksisterende ordre og vælger at annullere ordreaftalen, da vi ikke ønsker at betale ekstra.

Antwort von Festogservice - Teltudlejning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.