Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og velti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte takeaway Beef&ribs til 4 + 1 x ribs menu. Det var super lækkert og bøfferne og ribs var så møre og salaten var også virkelig lækker. Ikke en finger at sætte på noget. Klar anbefaling herfra.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en rigtig god oplevelse på ferdinands bøfhus. Kødet var mørt, saftigt og tilberedt præcis som ønsket. Betjeningen var venlig og opmærksom, og maden kom hurtigt uden at føles forhastet. Stemn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har flere gange besøgt stedet. Nu “holder vi en pause”… Var ude at spise med et vennepar. Dårlig oplevelse denne gang. Bøfferne er gode - men dyrt, da div. garniture, osv kommer oveni. Rigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.
Nørregade 31-33, 4100, Ringsted, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fantastisk service, super lækkert mad til UG, profesionelt personale
100% en skøn oplevelse.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super lækker mad og dejlig vin. Den møreste bøf.
Sødt og behageligt personale, virkelig god betjening.
Det kan klart anbefales.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Dejlig omgivelser venlige og imødekommende tjener - lækker mad en helt igennem god oplevelse , ikke sidste gang vi kommer og spiser.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super lækker mad, så præsentabelt, smagfuldt og super mørt kød, samt rimelige priser.
Intet at sætte en finger på.!
Kommer klart igen

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Virkelig dejlig mad, hyggelig atmosfære og god betjening - alt sammen til en fornuftig pris☺️

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Spiste på Ferdinands Bøfhus med mit barnebarn på 15 år. Gode bøffer med godt tilbehør. Tilberedningen i top. Til dessert valgte vi pandekage med is og Jordbærdrøm. Jordbærdrømmen var en drøm. Virkelig lækker. Mit barnebarn var dog lidt skuffet over en ret tør pandekage. Betjeningen fin; men det trak lidt ned i den gode oplevelse, at vi blev betjent af tre forskellige tjenere. Alle venlige og kompetente, men forskellige...! Alt i alt et tilfredsstillende besøg på Ferdinands Bøfhus og bestemt ikke det sidste.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Mad af utroligt høj kvalitet, med et personale som er imødekommende og yderst hjælpsomme. Alt i alt en rigtig god oplevelse - kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Fantastisk betjening, fantastisk. Mad..
Bare fantastisk

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Min kone og jeg besøgte Ferdinands bøfhus for første gang søndag d 07/11-2021.
Det var rigtig lækker mad og god betjening,
det er ikke sidste gang vi kommer der.
kan varmt anbefales.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Menukort med mange muligheder. Vi valgte 3 forskellige ting, som alle var i høj kvalitet. Maden var varm, krydret tilpas og anrettet indbydende.
Betjeningen var opmærksom og imødekommende.
En god oplevelse og vi vender helt sikkert tilbage.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Virkelig lækkert mad og søde tjenere men forfærdelig mand der står og holder øje og står og er mega sur hele tiden og er gnaven på alle.
Vi var der oppe og spise og vores piger var et andet sted, pigerne (på 12 år) kom så tilbage til os og ville sidde og hygge til vi var færdige, det skal siges at vi var kun os og 2 andet par der sad i et andet i restauranten. Pigerne sætter sig på en stol ved soden af os stille og roligt og så kommer denne lidt større mand hen og flytter stolen den ene pige sidder på og siger,” i kan ikke sidde her i fylder så folk ikke kan komme forbi, i må flytte jer” og går, min mand siger “ det var da en sød måde at sige det på, men hvem fylder de for?” Han går derefter hjem.
Virkelig dårlig service, det er øv da vi ellers godt ville have købt ekstra til dem så vi kunne sidde og hygge alle sammen.
Vi kommer ikke igen før denne mand ikke er der mere!!! Vi vil ikke behandles sådan.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Rigtig go mad er ikke sidste gang vi kommer forbi😋😋 Super god betjening

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Suveræn service, lækker og mørt kød, god stemning og gode lokaler

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Tak for en god aften, god betjening og dejlig mad

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Rigtig go mad er ikke sidste gang vi kommer forbi😋😋

Vores favorit bøfhus.
Superhyggeligt lokaler.
Utroligt velsmagende mad og venlig betjening.
Dejligt at chefen også har tid til gæsterne😀

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super lækker mad, god service og smilende personale😁👍🏻

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super god mad, sød tjener, og en helt igennem skøn oplevelse

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Vi er hver eneste gang, utrolig glade for at besøge dem. Maden er fantastisk og personalet er endnu mere fantastiske, det er en glædelig overraskelse HVER eneste gang. Vi kan KUN anbefale dem

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Vores 47 års bryllupsdag, blev afsluttet med, som sædvanligt, rigtig god mad, og en helt perfekt betjening af Lars, Sofie m.m. en herlig afslutning på en god og skøn dag! En stor tak til "køkkenchefen" som også lige havde tid til at komme forbi vores bord! Tusind tak for endnu eb dejlig oplevelse på Ferdinands Bøfhus i Ringsted.
Familen Petersen fra Sorø v/Grethe og Ole.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.