Ferdinands Bøfhus, Ringsted Bewertungen 452

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og velti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte takeaway Beef&ribs til 4 + 1 x ribs menu. Det var super lækkert og bøfferne og ribs var så møre og salaten var også virkelig lækker. Ikke en finger at sætte på noget. Klar anbefaling herfra.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse på ferdinands bøfhus. Kødet var mørt, saftigt og tilberedt præcis som ønsket. Betjeningen var venlig og opmærksom, og maden kom hurtigt uden at føles forhastet. Stemn... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har flere gange besøgt stedet. Nu “holder vi en pause”… Var ude at spise med et vennepar. Dårlig oplevelse denne gang. Bøfferne er gode - men dyrt, da div. garniture, osv kommer oveni. Rigt... Mehr ansehen

1. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fantastisk service

Fantastisk service, super lækkert mad til UG, profesionelt personale
100% en skøn oplevelse.

5. Februar 2022

Kære Torben
Tusind Tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds. Jeg vil sørge for at dele dine flotte feedback med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker mad og dejlig vin

Super lækker mad og dejlig vin. Den møreste bøf.
Sødt og behageligt personale, virkelig god betjening.
Det kan klart anbefales.

29. Januar 2022

Kære Pia F
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds. Jeg vil sørge for at dele dine flotte anmeldelse med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig omgivelser venlige og…

Dejlig omgivelser venlige og imødekommende tjener - lækker mad en helt igennem god oplevelse , ikke sidste gang vi kommer og spiser.

20. Januar 2022

Kære Elisabeth

Super lækker mad

Super lækker mad, så præsentabelt, smagfuldt og super mørt kød, samt rimelige priser.
Intet at sætte en finger på.!
Kommer klart igen

12. Dezember 2021

Kære Mia

Virkelig dejlig mad

Virkelig dejlig mad, hyggelig atmosfære og god betjening - alt sammen til en fornuftig pris☺️

7. Dezember 2021

Kære Sara
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds. Jeg vil sørge for at dele dine flotte feedback med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

God oplevelse

Spiste på Ferdinands Bøfhus med mit barnebarn på 15 år. Gode bøffer med godt tilbehør. Tilberedningen i top. Til dessert valgte vi pandekage med is og Jordbærdrøm. Jordbærdrømmen var en drøm. Virkelig lækker. Mit barnebarn var dog lidt skuffet over en ret tør pandekage. Betjeningen fin; men det trak lidt ned i den gode oplevelse, at vi blev betjent af tre forskellige tjenere. Alle venlige og kompetente, men forskellige...! Alt i alt et tilfredsstillende besøg på Ferdinands Bøfhus og bestemt ikke det sidste.

5. Dezember 2021

Kære Tilly A
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds. Jeg vil sørge for at dele dine flotte feedback med vores personale. Vi havde ønsket at i havde gjort os opmærksom på at pandekagen var tør, så havde vi naturligvis rettet op på dette. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Fantastisk restaurant :-)

Mad af utroligt høj kvalitet, med et personale som er imødekommende og yderst hjælpsomme. Alt i alt en rigtig god oplevelse - kæmpe anbefaling herfra!

3. Dezember 2021

Kære Frederik

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening, fantastisk. Mad..
Bare fantastisk

26. November 2021

Kære Stina
Tusind tak for din flotte anmeldelse af dit besøg hos Ferdinands. Vi er super glade for at du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele din anmeldelse med vores personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen snart igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kone og jeg besøgte Ferdinands…

Min kone og jeg besøgte Ferdinands bøfhus for første gang søndag d 07/11-2021.
Det var rigtig lækker mad og god betjening,
det er ikke sidste gang vi kommer der.
kan varmt anbefales.

8. November 2021

Kære Michael

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Menukort med mange muligheder...

Menukort med mange muligheder. Vi valgte 3 forskellige ting, som alle var i høj kvalitet. Maden var varm, krydret tilpas og anrettet indbydende.
Betjeningen var opmærksom og imødekommende.
En god oplevelse og vi vender helt sikkert tilbage.

24. Oktober 2021

Kære Stine

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forfærdelig mand men lækkert mad

Virkelig lækkert mad og søde tjenere men forfærdelig mand der står og holder øje og står og er mega sur hele tiden og er gnaven på alle.

Vi var der oppe og spise og vores piger var et andet sted, pigerne (på 12 år) kom så tilbage til os og ville sidde og hygge til vi var færdige, det skal siges at vi var kun os og 2 andet par der sad i et andet i restauranten. Pigerne sætter sig på en stol ved soden af os stille og roligt og så kommer denne lidt større mand hen og flytter stolen den ene pige sidder på og siger,” i kan ikke sidde her i fylder så folk ikke kan komme forbi, i må flytte jer” og går, min mand siger “ det var da en sød måde at sige det på, men hvem fylder de for?” Han går derefter hjem.

Virkelig dårlig service, det er øv da vi ellers godt ville have købt ekstra til dem så vi kunne sidde og hygge alle sammen.

Vi kommer ikke igen før denne mand ikke er der mere!!! Vi vil ikke behandles sådan.

20. Oktober 2021

Kære Tanja
Tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os og tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor kede af den misforståelse der har været i den forbindelse. Der hvor i sidder er der meget lidt gangplads og den ene af pigerne sætter sig således at det ikke er muligt at komme forbi, jeg beder derfor om at, hun rykker lidt ind så passagen er fri. Jeg mener at jeg sagde det i en venlig og høflig tone. Hvis det er blevet misforstået så beklager jeg meget.
Vi håber at kunne byde jer velkommen snart igen.

Ferdinands Bøfhus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig go mad er ikke sidste gang vi…

Rigtig go mad er ikke sidste gang vi kommer forbi😋😋 Super god betjening

11. Oktober 2021

Kære Henriette

Suveræn service

Suveræn service, lækker og mørt kød, god stemning og gode lokaler

7. Oktober 2021

Kære Nanna

Tak for en god aften

Tak for en god aften, god betjening og dejlig mad

4. Oktober 2021

Kære Henrik
Selv tak og tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds. Jeg vil sørge for at dele dine flotte feedback med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig go mad er ikke sidste gang vi…

Rigtig go mad er ikke sidste gang vi kommer forbi😋😋

2. Oktober 2021

Kære DKI Logistics A/S
Tusind tak for din flotte anmeldelse af dit besøg hos Ferdinands.

Vores favorit bøfhus.

Vores favorit bøfhus.
Superhyggeligt lokaler.
Utroligt velsmagende mad og venlig betjening.
Dejligt at chefen også har tid til gæsterne😀

5. September 2021

Kære Helle

Super lækker mad

Super lækker mad, god service og smilende personale😁👍🏻

3. September 2021

Kære Pia Olsson
Tusind tak for din flotte anmeldelse af dit besøg hos Ferdinands.

Super god mad

Super god mad, sød tjener, og en helt igennem skøn oplevelse

8. August 2021

Kære Katja

Vi elsker ferdinans

Vi er hver eneste gang, utrolig glade for at besøge dem. Maden er fantastisk og personalet er endnu mere fantastiske, det er en glædelig overraskelse HVER eneste gang. Vi kan KUN anbefale dem

8. August 2021

Kære Dennis
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds. Jeg vil sørge for at dele dine flotte feedback med vores personale, er sikker på at, de vil blive lige så glad som mig. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Vores 47 års bryllupsdag

Vores 47 års bryllupsdag, blev afsluttet med, som sædvanligt, rigtig god mad, og en helt perfekt betjening af Lars, Sofie m.m. en herlig afslutning på en god og skøn dag! En stor tak til "køkkenchefen" som også lige havde tid til at komme forbi vores bord! Tusind tak for endnu eb dejlig oplevelse på Ferdinands Bøfhus i Ringsted.
Familen Petersen fra Sorø v/Grethe og Ole.

31. Juli 2021

Kære Ole & familien Petersen

Ferdinands Bøfhus, Ringsted

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr