Ferdinands Bøfhus, Ringsted Bewertungen 452

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og velti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte takeaway Beef&ribs til 4 + 1 x ribs menu. Det var super lækkert og bøfferne og ribs var så møre og salaten var også virkelig lækker. Ikke en finger at sætte på noget. Klar anbefaling herfra.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse på ferdinands bøfhus. Kødet var mørt, saftigt og tilberedt præcis som ønsket. Betjeningen var venlig og opmærksom, og maden kom hurtigt uden at føles forhastet. Stemn... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har flere gange besøgt stedet. Nu “holder vi en pause”… Var ude at spise med et vennepar. Dårlig oplevelse denne gang. Bøfferne er gode - men dyrt, da div. garniture, osv kommer oveni. Rigt... Mehr ansehen

1. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Rigtig godt

Det var en rigtig god oplevelse vi skulle ikke vente på maden og personalet var rigtig godt til ferdinands Slagelse mvh linus

27. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig anretning, intet tilbehør

Jeg bestilte en kalvefilet, ved servering opdagede jeg hurtigt at der kun var kød og bearnaisesauce pyntet med rødløg, intet andet, og rå løg kan jeg ikke lide.
Der står godt nok ikke noget om i menukortet at det kun er kød i den ret, men man forventer da at der er fritter eller andet til.
Hvis retten er tiltænkt sådan, bør der som minimum stå i menukortet at det kun er kød og sovs man får og intet andet.

Og da det var i selskab med andre, som bestilte andre retter, måtte jeg spise langsomt for ikke at blive færdig længe før de andre.

Om jeg blev mæt, nej det blev jeg bestemt ikke.

Meget kedelig oplevelse, det giver ikke lyst til at komme igen.

Vdr jeres svar.
Nedenstående er direkte fra jeres menykort

BØFFER / STEAKS

Alle bøffer og steaks serveres fra 200 g medmindre andet er nævnet.

Oksefilet af uruguayansk kødkvæg.Fra 299,-

Entrecoté med fedtkant og stor smag.Fra 309,-

Kalvefilet. Super mørt og lækkert.Fra 309,-

Plankebøf af oksefilet.Fra

Der står intet om hvad der følger med, så det er en direkte løgn.
Og stop det standard svar, du er selv en del af måltidet.

Retten skal være i orden fra starten af, det er ikke meningen kunderne skal gøre opmærksom på retten ikke er komplet, og ende med at vente yderligere, så resten af selskabet når at blive færdige inden

20. April 2024

Kære Dieter
Tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tak for din anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor kede af at DIT besøg ikke levede optil dine forventninger. Det passer desværre IKKE når du i din anmeldelse skriver at der intet står om hvad der serveres til vores bøffer. Der står meget tydeligt over alle vores retter hvad der er med i prisen. Til vores bøffer står der bla. at, det serveres med en valgfri sauce samt dagens kartofler og, hvis man ikke ønsker kartofler, kan dette erstattes med alm. eller vores håndskårne fritter.. i øvrigt er det syltede rødløg og ikke rå løg bare til information.

Vi bestræber os altid for at skabe et godt måltid og en hyggelig aften, men det er vigtigt at huske at du selv er en deltager i måltidet. Råb derfor altid op nu hvis noget ikke er præcis som du ønsker det, i morgen er det for sent! Vi havde derfor håbet at du tog fat i din tjener så vi kunne rette op på eventuelle fejl eller misforståelser. Vi håber at kunne byde dig velkommen snart igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit første og absolut ikke sidste…

Mit første og absolut ikke sidste besøg.. god betjening fra vi kom ind af døren til vi gik igen. Maden var helt igennem perfekt . Lige i skabet ferdinands😊😊

29. März 2024

Kære Peter Jørgen
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele dine flotte anmeldelse med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vores besøg på Ferdinands bøfhus i…

Vores besøg på Ferdinands bøfhus i Ringsted var middelmådigt.
Kedelig salat bar, grøntsagerne var badet i olie og vi manglende faktisk en varm og velsmagende Bearnaise.
Kødets kvalitet var god og smagte godt.
Udover det var stedet hyggeligt og fint indrettet dog kunne en dør ud til køkkenet gøre underværker da kødhammeren kan høres i hele lokalet.

Vi manglende en årsag til at komme på gensyn hos Ferdinands.

24. Februar 2024

Kære Sara
Tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tak for din anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor kede af at vores salatbar ikke levede optil dine forventninger. Men til en pris på 49,- for fri salatbar så syntes vi i alt fredsomlighed at den er fin til prisen. Hvad bearnaisen angår så er det selvfølgelig en smagssag om man kan lide vores bearnaise eller ej, men en bearnaise kan desværre ikke være varm da den er hjemmelavet hvilket også fremgår af vores menukort hvor der står (lun bearnaise). Vi er dog glade for at alt andet var tilfredstillende. Jeg vil sørge for at vores køkkenchef får besked ang. grøntsagerne så det fremadrettet ikke sker igen. Vi håber på trods at kunne byde jer velkommen igen.
Marco Ferdinands Bøfhus, Ringsted

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bøfhus med stil og kvalitet

Som altid en varm velkomst god service og god stemning. Personale i højt humør maden i top gør man bare kommer igen og igen :) TAK.. :))

12. Februar 2024

Kære Eric

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi besøgte Ferdinands Bøfhus

Vi besøgte Ferdinands Bøfhus, ikke for første, men måske for sidste gang. Maden var egentlig ok men kartofler var kolde. Det har jeg så hørt fra andre det har været på Ferdinands Bøfhus, at det har de også oplevet. Ikke godt nok i forhold til pris! Jeg gjorde opmærksom på det da jeg betalte, fik at vide jeg kunne have fået nogle andre, men inden de var kommet, havde jeg spist færdig.

4. November 2023

Kære Per
Tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tak for din anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor kede af at kartoflerne var kolde. Vi er dog glade for at alt andet var tilfredstillende Jeg vil sørge for at dele dine anmeldelse med vores køkkenchef så vi fremadrettet kan sørge at dette ikke sker.
Vi håber på trods at kunne byde jer velkommen igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

2 forelskede fyre, en delebøf og lidt vin.

Dejligt sted - for en kødgris som mig er det lige sagen.
Som vi siger i Låsby - Det bar' dajligt!
Dog burde i få pølsemix på menukortet.

Min partner som deltog i middagen er nærmest sommelier - han går på en meget fin vinskole, han synes altså jeres vin smagte af prop.

Alt i alt skøn oplevelse, da lidt prop aldrig har skadet nogen. :)

14. November 2023

Kære Poul
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tak for din anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du overordnet har været tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele dine anmeldelse med vores personale. Vi sætter altid pris på at vi får ris og ros også under besøget så vi har muglighed for at rette op evt. fejl og mangler. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.
Ps.. Pølsemix tror jeg dog ikke kommer på kortet..:)

Tjaa

Jeg havde høje forventninger, men blev desværre lidt skuffet da mine bestilte chili fries var overdænget af chilipulver, så kun nogle få var spiselige uden at kvæles i pulver.
Løgringene var tørre og smagte ikke af alverdens.
Bøffen som skulle være australsk wagyu af højeste kvalitet, blev stegt for lidt i forhold til ønskede, men smagen var ellers fin.
På intet tidspunkt spurgte personalet til om maden var OK, så måtte gå derfra lettere skuffet.

2. Oktober 2023

Kære Stefan
Mange tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor ked af at vi ikke levede op til DINE forventinger. Jeg vil sørge for at dele din anmeldelse med vores køkkenchef.
Det er selvfølgelig beklageligt at du syntes at vores chilifries var for stærke, vi krydder så vi mener alle kan være med og det er altid muligt at bede om at få dem med mild krydring. Vi spørger altid vores gæster om hvordan maden er og om alt er som man ønsker, hvis vi ikke har spurgt er det helt sikkert en fejl og det beklager vi meget. Hvis du har lyst er du velkommen til at sende en mail til info@ferdinands.dk med besøgstidspunkt så følger jeg op på det.

Vi håber at kunne byde dig velkommen snart igen.

Ferdinands Bøfhus

Perfekt, det skal prøves

Atmosfæren var rigtig hyggelig, servicen var bare i top, alle tjenerne hilste når de gik forbi og de løb ikke rundt, så stemningen var hyggelig. Maden var bare helt i orden og kom ud hurtigt. Priserne er også okay ift. kvaliteten af maden og den samlede oplevelse.

9. September 2023

Kære Laura
Tusind tak din flotte anmeldelse og for at tage dig tiden til at sende os feedback af dit besøg. Det glæder os at høre, at du nød atmosfæren, servicen og maden under dit besøg.

Vores personale bestræber sig altid på at skabe en hyggelig atmosfære og levere en fremragende service til vores gæster. Det er dejligt at høre, at du følte dig velkommen og godt taget hånd om af vores tjenerhold.

Vi er også stolte af at kunne tilbyde en varieret menu af høj kvalitet til rimelige priser. Det er vores mål at give vores gæster en fuldendt kulinarisk oplevelse, og det glæder os, at du satte pris på både smagen og at maden kom hurtigt på trods af travlhed.

Endnu engang tak for din positive feedback. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og give dig en lige så fantastisk oplevelse i fremtiden.

Ferdinands Bøfhus Ringsted

Bedste restaurant oplevelse i Danmark

1. Dejlig roligt atmosfære
2. Rigtig god servering
3. Flot opsætning af maden
4. Muligvis den bedste bøfhus eller endda restaurant vi har spist i, i årevis i Danmark. Vores steaks var på niveau med dem vi fik i Argentina, hvor de var nok de bedste overhovedet nogen steds. Forretten (kokos rejer) og dessert (chokolade mousse m. chokolade kage) var bar lækker. Vores fadøl havde den rigtig temperatur.
5. Stedet var pænt og rent
6. Pris passer til kvalitet
Bare en super oplevelse og vil helt bestemt tager dertil en anden gang. Det eneste der mangler er et par vegetar rettter (utrolig mange muligheder Ferdinand), vi kender flere par hvor den ene er vegetar. De vil ikke kunne spise her.

23. August 2023

Kære Foo
Vi takker mange gange for den fantastiske anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at du nød dit besøg på vores restaurant og satte pris på flere aspekter af din oplevelse.

Vi er især glade for, at atmosfæren faldt i din smag og at serveringen var tilfredsstillende. Det betyder meget for os at præsentere maden på en æstetisk og indbydende måde, og det er dejligt at høre, at du nød vores opsætning af retterne.

Din ros af vores steaks og sammenligning med argentinske steaks glæder os virkelig. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores råvarer og tilberedningen af vores retter, og det er fantastisk at vide, at vi kunne levere en god smagsoplevelse.

Vi sætter også pris på dine kommentarer om renheden på stedet, samt at prisen stemmer overens med kvaliteten af maden og oplevelsen. Det er vores mål at give vores gæster en mindeværdig og værdifuld oplevelse.

Vi noterer os også dit ønske om flere vegetariske retter. Dine input er vigtige for os, og vi vil overveje at udvide vores menu for at imødekomme forskellige kostbehov og præferencer.

Endnu engang tak for din flotte anmeldelse og for at besøge vores restaurant. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden for endnu en uforglemmelig oplevelse.

Ferdinands Bøfhus Ringsted

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god mad og alletiders betjening

Super god mad og alletiders betjening. Jeg kommer snart igen.
Jytte fra Hundested.

17. Juni 2023

Kære Jytte

Kære Kirsten Petersen.

Kære Kirsten Petersen.

Jeg vil gerne lige kommentere på anmeldelse af Ferdinands Bøfhus baseret på min oplevelse af dit besøg. Jeg var tilstede ved samme lejlighed som dig og dine børn.

Jeg må sige, at jeg er uenig i din vurdering af restauranten. Jeg synes, det er vigtigt at trække sig ud af sig selv og reflektere over vores egne handlinger og opførsel. Det er rigtigt, at børn kan være livlige og have svært ved at sidde stille, men det er ikke nødvendigvis en refleksion af restaurantens kvalitet.

I stedet for at bedømme stedet negativt på grund af dine børns adfærd, kunne det være en mulighed at vælge en restaurant, der er mere egnet til børn, såsom McDonald’s.

Jeg vil opfordre dig til at tage et kig på dig selv, før du giver en så dårlig anmeldelse, da jeg mener, at dette sted fortjener bedre. Jeg har personligt haft gode oplevelser med deres bøffer, og jeg synes, de er byens bedste.

Henrik

5. Juni 2023

Kære Henrik,
Tak for din konstruktive feedback og for at dele din positive oplevelse her på Trustpilot. Vi værdsætter, at du nuancerer anmeldelsen fra en gæst og sætter selveforløbet i perspektiv. Vi sætter pris på vores gæsters perspektiver og vil fortsat stræbe efter at levere gode oplevelser. Vi håber at byde dig velkommen igen

Dbh.
Ferdinands Bøfhus

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service, mega lækker mad og gode råvare.
Kan virkelig god anbefale denne restaurant og kødet er bare det bedste

13. Juni 2023

Kære Camilla

Marco Ferdinands Bøfhus, Ringsted

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er ikke en børnevenlig restaurant!

Opdatering: Det er simpelthen ikke en korrekt gengivelse af, hvad der foregik. I et forsøg på at stille dig selv i et bedre lys, blæser du situationen fuldstændig ud af proportioner og får det til at lyde som om at børnene var ved at splitte restauranten ad. Det var på ingen måde tilfældet, det ved du vist godt.
Skru ned for dramatikken, tak!

Den sure ejer har meget travlt med irettesætte børn for et godt ord. Vi blev allerede ved ankomst advaret af personalet om dette, men troede ikke i min vildeste fantasi, at det var så slemt. Meget stressende når man er ude for at have en hyggelig aften sammen.
Vi havde bestilt bord på forhånd og blev placeret ved vinduespartiet ud mod gaden. Her er der nogle meget lave vindueskarme, nærmest i gulvhøjde. Min ene søn på to havde sat sig helt stille her mens vi bestilte mad. Det blev påtalt at vi skulle fjerne vores barn fra vindueskarmen. Og ja, han slog et par gange på vinduet med flad hånd, men ifølge ejeren, som ikke selv var til stede, var han nærmest ved at smadre ruden. For at distrahere fra vinduerne gik jeg en tur med børnene i restauranten mens vi ventede på maden. Der var en tjener der ikke havde set min søn, da bardisken, som tjeneren drejede omkring, var højere, og her blev ejeren tydeligt irriteret på min søn.
Ejeren opførte sig passivt-aggressivt overfor os, og vi så derfor ingen anden udvej end at forlade restauranten, da vi tydeligvis ikke var velkomne. Vi havde endnu ikke fået vores mad og havde dårligt nok rørt vores drikkevarer. Her mener ejeren også, at vi skulle betale for den mad, vi ikke havde fået. Men man kan simpelthen ikke gøre sine gæster så dårlig tilpas og kræve betaling for det samtidig.
Maden kan jeg ikke udtale mig om, men skal I ud og spise med børn er det her ikke stedet.

5. Juni 2023

Kære Kirsten
Tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på trustpilot og tak for din anmeldelse.

Børn er hjertelig velkommen, på de voksnes præmisser, hvilket også tydeligt fremgår af vores hjemmeside. Børn må desværre ikke løbe eller hoppe rundt og forstyrre af hensyn til de øvrige gæster.

Vores tjener sagde at børnene ikke måtte kravle/gå på vindueskarme og slå på ruderne igen af hensyn til de øvrige gæster.

Det høre også med til historien at det ene af barnet kommer kravlende ved baren, tjeneren ser ikke barnet og var ved at snuble over barnet med en fuldbakke drikkevarer. Det var i den forbindelse det blev pointeret at de ikke måtte løbe og hoppe rundt da det skaber farliges situationer og det blev i øvrigt samt i en pæn tone og på ingen måde agressiv, i vælger så at gå uden at betale for drikkevarer eller mad.

En uforglemmelig aften

Jeg havde arrangeret en fødselsdag for min kæreste på Ferdinands Bøf i Ringsted, hvor det var anden gang vi skulle besøge stedet.

Der var dog en kæmpe overraskelse for min kæreste den aften. Da jeg forinden havde jeg taget kontakt til Marco som ejer restauranten, om det var muligt at jeg måtte fri til min kæreste på restauranten. Det måtte jeg selvfølgelig, og vi fik det arrangeret.

Så på dagen fik jeg leveret en kæmpe buket blomster på restauranten, så de var klar til om aftenen.

Da vi ankom havde vi fået et privat bord lidt i skjul, så der ikke sad andre ved siden af. Vi blev tilbudt velkomst drink, lige da vi satte os ved bordet. Vi bestilte hver en rejecocktail til forret. Til hovedret bestilte jeg en plankebøf af mørbrad på 300 gram, og og min kæreste bestilte en mørbrad fra USA på 200 gram.

Det var så mørt... Uhmmm. Ligesom vi husker det første gang vi var der.

Vi smagte hinandens kød, og der var stor smags forskel, og vi blev nysgerrig, og spurgte om hvad der gjorde det. Vi fik en meget udførlig beskrivelse hvad der gjorde den store forskel, da den var USA smagte helt anderledes en den anden.

Efter desserten, hvor jeg fik en belgisk vaffel med tilhørende is, og min kæreste valgte en Snickers Sundae. Det smagte fantastisk.

Efter desserten, der hentede jeg blomsterne og ringen, hun blev så glad for blomsterne. Efter lidt tid fik jeg samlet mod til mig. Jeg sagde jeg skulle op toilettet, men gik på knæ for min kæreste.

Hun sagde JA....

Jeg betalte regning med glæde, og tjenerne sagde tillykke inden vi gik.

Som min kæreste sagde på vej hjem i bilen. Ferdinands Bøfhus vil nu for altid været et mindeværdigt og specielt sted for os.

Jeg vil klart anbefale Ferdinands Bøfbus til alle som vil have en ægte bøfhus og restaurant oplevelse, da maden, omgivelserne og specielt betjeningen er noget af det bedste vi har fået.

Tak til Marco og resten af holdet.

Vi kommer meget snart igen.

26. Mai 2023

Kære Jonas

Tak for din flotte anmeldelse af din uforglemmelige aften på Ferdinands Bøfhus i Ringsted. Det glæder mig at høre, at du og din kæreste havde en fantastisk oplevelse, og at vi kunne være en del af et sådant betydningsfuldt øjeblik i jeres liv.

Det var en fornøjelse at hjælpe med at arrangere din frieri, og det glæder mig, at alt gik som planlagt. Vi lægger stor vægt på at skabe en intim og privat atmosfære for vores gæster, og det er dejligt at høre, at I nød jeres private bord og den velkomstdrink, I blev tilbudt.

Vores team er altid dedikeret til at levere en fremragende spiseoplevelse, og jeg er glad for, at I nød vores mad. Det er vores mål at sikre, at vores kød er mørt og smagfuldt, og jeg er glad for at høre, at I bemærkede den forskel, der var mellem kødet fra USA og det andet. Vores personale er altid glade for at dele deres ekspertise og give udførlige beskrivelser, når vores gæster er nysgerrige og ønsker at lære mere om vores retter.

Det glæder mig også, at vores dessertmenu faldt i jeres smag. Vi stræber altid efter at tilbyde lækre og velsmagende desserter, der kan afslutte måltidet på en sød note.

Tillykke med jeres forlovelse! Vi er glade for at kunne bidrage til jeres glæde, og at I føler, at Ferdinands Bøfhus vil være et mindeværdigt og specielt sted for jer. Det er vores mål at skabe unikke oplevelser og bidrage til smukke minder.

Jeg vil gerne takke dig for at anbefale Ferdinands Bøfhus til andre. Vi er glade for at have levet op til dine forventninger med hensyn til maden, omgivelserne og især betjeningen. Vores dedikerede team stræber altid efter at give vores gæster det bedste, og det er en stor motivation for os at høre, at vi har opfyldt jeres forventninger.

Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage til vores restaurant igen meget snart.

Marco og resten af holdet på Ferdinands Bøfhus

Vi var 6 personer

Vi var 6 personer, som havde en dejlig aften på Ferdinands Bøfhus. Maden smagte fantastisk og vi fik super betjening. Denne restaurant er et besøg værd og vi kommer gerne igen.

5. Mai 2023

Kære Lone

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er helt sikkert vores favorit sted :-)

Er helt sikkert vores favorit sted :-)
altid god og høflig betjening, ikke mindst det bedste kød ever,vi kommer meget gerne igen og kan virkelig anbefale stedet til alle.

1. Mai 2023

Kære Trine
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Vi er særligt glade for, at du nød vores bøf, og at de var blandt de bedste, du nogensinde har smagt. Det er vores mål at levere en fremragende madoplevelse hver gang, og vi sætter stor pris på din anbefaling til andre. Jeg vil sørge for at dele dine flotte anmeldelse med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god service og lækker mad

Super god service og lækker mad. Der er rigeligt med tilbehør og det er så lækkert. Bøfferne var godt stegt og saftige. Vi vil helt sikkert komme igen.
Det eneste som ikke var godt var desserten med belgisk vaffel - den var kedelig desværre

1. Mai 2023

Kære Desiree Frost
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Vi vil også gerne takke dig for at give os feedback på desserten med belgisk vaffel. Vi er kede af at høre, at den ikke var tilfredsstillende for dig. Vi vil tage din feedback til efterretning og se på, hvordan vi kan forbedre os på dette område.. Jeg vil sørge for at dele dine flotte anmeldelse med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Hyggelig atmosfære

Hyggelig atmosfære, meget sødt og hjælpsomt personale. Menukort med et stort udvalg af lækre retter. Veltilberedt mad. Vi glæder os til at komme igen

27. April 2023

Kære Rikke
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele dine flotte anmeldelse med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bliver ikke meget bedre end det…

Det bliver ikke meget bedre end det her!
Dejlig mad, godt kød, flinkt personale. 5-stjerner!

1. März 2023

Kære Larsen

Ferdinands Bøfhus, Ringsted

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr