Fbcampingservice Bewertungen 7

4,3

4,3

Hervorragend

altid en fornøjelse at komme hos FB

altid en fornøjelse at komme hos FB, et travlt sted hvor det er godt at bestille tid, men den tid du får holder også, priserene man får holder også så ingen overraskelser der, både Flemming og personale giver sig tid til at forklare hvad de har lavet, så jeg kommer med glæde igen, og igen.
mvh Martin Riess

17. November 2025

Gastest

Man skal bestille i god tid, men når man så kommer til, er det super kompetent arbejde, der udføres. Havde også et problem med vores temperaturkontakt på køleskabet. Havde fået at vide et andet sted, at det ikke kunne laves. Med den rette mekaniker og et lager af ældre reservedele, kunne det også fikses. Jeg bruger dem helt sikkert igen

21. Mai 2025

Har i dag fået solceller og inverter på…

Har i dag fået solceller og inverter på autocamper.
Kan kun sige godt om FB Camping Service. Fin og høflig behandling. Og fik ting forklaret, så det kunne forstås. Og så har man mulighed for, at kunne komme dagen før og overnatte ved værkstedet.
Kan klart anbefale FB Camping Service
Karen og Søren Hansen, Slagelse

9. Oktober 2023

Gammel mand med gammel camper

Folkepension og gammel autocamper?
Dårlig kombination i dagens afgiftplagede Danmark
Så til sidst besluttede jeg at skille mig af med den.
Men først en del reparationsarbejde der trængte.
Utætheder, fugtskader, udu i elektronikken med mere...
Omkring en måneds ventetid.
Åbenbart en meget travl mand selv i midten af december hvor jeg i min naivitet troede han trillede tommelfingre.... Nå men endelig:
Afsted mod Skodborg til Flemming Bonde.
Fortalte ham om min plan, rep, rengøring, salg....
Han var meget hjælpsom!
Han kunne fikse den for "Lidt over 10.000 kr."
Ok, gå i gang....
Ventede ca. en måned mere.
Han havde fortalt at han var slemt bagud fordi nogle af hans nøglemedarbejdere var blevet coronaramt.
Jeg havde også ladet ham forstå at det ikke var noget der hastede.
Jeg kørte til Skodborg for at se hvordan arbejdet skred frem.
Han havde behandlet den pænt og sat en varmeblæser ind i den for at tørre den ud.
"Jeg går i gang med den i næste uge" sagde han.
Det gjorde han skam også.
Han ringede om onsdagen og sagde jeg kunne hente den.
Det kunne jeg ikke den dag, jeg skulle arrangere noget transport af min person til Skodborg.
Det var ok jeg kunne hente den torsdag formiddag.
Det gjorde jeg.
Ohhh, hvad ville det koste????
Mit dankort har en øvre grænse på 10.000 kr. pr. dag.
Ikke noget problem!
Brugte reservedele til elektronikken, skiftede kun det nødvendige uden at gå på kompromis.
Super arbejde!
Og kun knap 8000 kr.!
Ikke nok med.
Vurdering og gode råd var gratis!
Jeg er rigtid godt tilfreds!
Ham anbefaler jeg helt bestemt!

Hilsen
Andersen

19. Februar 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen