Fantasy Design Bewertungen 262

TrustScore 5 von 5

5,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte i påsken, et par sko til min søns barnedåb. I kommentar feltet skrev jeg og spurgte om det kunne lade sig gøre at modtage orderen i retmæssig tid inden barnedåben. 2 timet efter trods, på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Underkjolen til familiens tranditionsrige dåbskjole var pist forsvundet. Egenlig ville jeg sy en ny, men pga af tidspres søgte jeg modeller på nettet. Her stødte jeg på Fantasy Designs færdigsyede und... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Fantasy Design er etableret i 2000. Vi er førende i dåbstøj, dåbs- og barselsgaver

5,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

God Service og hurtig levering

Bestilte to håndklæder og skulle have broderet efternavn på dem.
Et par dage efter ringer Fantasy Design til mig og siger, at jeg har bestilt med store bogstaver, men i den font jeg havde valgt, ville det altså blive lidt dumt - om jeg så ikk ville have det enten med småt eller i en anden font. Det var da sødt af dem, at gøre mig opmærksom på det :) Bestiller gerne derfra en anden gang!
Derudover havde jeg dem så to dage efter, dejligt.
Efternavnet er broderet pænt og lige på. Selve håndklædet er ikke af højeste kvalitet, men bestemt fint til den pris.

16. Juni 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det man får er det man har bestilt, medHurtig levering

Man kan være bange for at få en kvalitet og udseende der er anderledes , ringere, end det man ser.. Her var det præcis som jeg troede- meget fint! Og meget hurtig levering! Der var en del str de ikke havde i forskellige ting, som feks børne sko, men alt i alt et sted jeg ville bestille hos igen

2. Juni 2013

Meget tilfreds.

Jeg kan kun anbefale Fantasy Design.
Har modtaget en rigtig fin matrosdåbsdragt med navn og dato.
Dejligt med en kort ventetid.

29. Mai 2013

super flot arbejde

har bestilt en pude til dåb- et håndklæde og en sutteklud, det hele var bare super flot lavet og anbefalder varmt at det er et godt sted at handle og det er ikke sidste gang jeg handler der.

21. Mai 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God handel og hurtig levering, perfekt!

God handel og hurtig levering. Dejligt at man kan skrive, hvis pakken skal bruges på en bestemt dato så den kan gøres klar til den tid. Perfekt. God service og info. Varen i god indpakning.

20. Mai 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super nemt at bestille flot materiale

Alt rigtig fint lige indtil modtagelse. Fik en forkert pakke blev godt nok ringet op og fik en undskyldning men skulle selv sende pakken videre. Det forekom mig noget uprofessionelt .

18. Mai 2013
Fantasy Design-Logo

Antwort von Fantasy Design

Kære Maj-Britt,

Ja det var noget rod, vi fik sat en forkert label på en pakke, så den kom til dig i stedet for til den rette kunde.

Årsagen til vi bad om din hjælp, er at hvis du havde ladet pakken ligge, havde den anden kunde ikke fået sine varer til tiden. Vi kunne ikke sende andre varer til denne kunde, da det var specialtillavet med navn m.v.

Tusind tak for hjælpen, det sætter vi stor pris på, ligesom din overskrift, som roser vores varer.

Per Rose
Fantasy Design.

Fantastisk!

Jeg fik kjolen allerede 4 dage efter den var bestilt MED NAVN! Kjolen er så smuk og i fantastisk kvalitet <3

15. April 2013

Kanon onlinebutik

Var i tvivl om jeg kunne få leveret til den tid hvor jeg skulle bruge min vare - mailede søndag til Fantasy Design og forespurgte - der gik ikke en time så havde jeg et svar - kunne bestille varen og den kom til aftalte tid - så dejligt - så jeg anbefaler helt sikkert Fantasy Design og jeg handler der med garanti igen.
Mvh. Marianne

14. April 2013

Super flotte monogrammer

Det er nu anden gang vi bestiller monogram/logo hos Fantasy Design. Først gang var til vores bryllup.Anden gang til vores nyopstartede firma. Begge gange er vi ovenud tilfredse med resultatet og begge gange har Anette leveret før aftalt tid. Så vi er meget tilfredse kunder og vil senere vende tilbage til butikken :-)

Venlig Hilsen
Heidi & Flemming Giljafoss

12. April 2013

Fremme som lovet

Det var med lidt ængstelse vi fik bestilt dåbs-underkjolen i sidste øjeblik!
Varen nåede heldigvis frem som lovet og vi kunne ånde lettet op!

11. April 2013

god oplevelse

Synes at man fik en god behandling samt god hjælp, det eneste der halter er at deres billeder ikke helt ligner varen og at man ikke kan forstørre op... Men kjolen var nu fin alligevel ;-)

10. April 2013

Eventyrligt nemt!

De skønneste nærmest eventyrlige produkter, der kom overraskende hurtigt! Og fantastisk at man meget nemt kan få en utrolig personlig sød gave til en særdeles overkommelig pris. Har brugt Fantasy Design 2 x nu, og glæder mig til næste køb! Keep up the good work :-)

9. April 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte håndklæder med tekst - og hurtig levering!

Jeg har nu købt håndklæder med navne to gange hos Fantasy Design og har været meget tilfreds! Hurtig levering og flot brodering. Gæstehåndklæder og bedsteforældrehåndklæder er lækre tykke, mens badehåndklæderne (70x140 cm) godt kunne være lidt tykkere og i lækrere kvalitet, men de er ok.

2. April 2013
Fantasy Design-Logo

Antwort von Fantasy Design

Tak for de pæne ord, Lene, du er jo en tilbagevendende kunde.

Din bemærkning omkring badehåndklæderne forstår vi ikke.

Håndklæder og Badehåndklæder, samt Wellness håndklæder er alle i samme kvalitet, og fra samme leverandør, som vi har brugt i mange år. Eventuelt kan strukturen på håndklæderne godt føles forskellig fra farve til farve, men det har noget med selve farvningen at gøre. Håndklæderne er ens, og en eventuel forskel i strukturen udligner sig efter vask.

Per Rose
Fantasy Design

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leverede som lovet og produktet var tilfredsstillende

Det var en nem handel. Skulle lige sætte mig helt ind hvordan man valgte farver, men ellers var bestillingen god. Varen leveret i fin stand.

Under bestillingen bliver man også bedt om et tidspunkt for hvornår man skal bruge varen, så Fantasy Design kan planlægge deres arbejde. For mit vedkommende betød det, at varen blev leveret på den valgte dato, hvilket ikke giver meget plads til fejl (forsinket levering eller at man ikke er hjemme til at modtage varen). Min anbefaling er derfor, at man vælger en dag før det tidspunkt, at man skal bruge varen.

1. April 2013

Super hurtig levering

Jeg har haft en rigtig god oplevelse op til flere gange med fantasy design. Vareren komme altid meget hurtigt og produkterne ser altid fine ud.

20. März 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr