Alltid snabba på bollen och kunniga. Deras kundservice är helt enkelt den bästa jag stött på i modern historia. Tjänsten de levererar är bra, och blir bättre hela tiden. Snabba svar och dessutom är de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Professionell och experthjälp med finansieringen av våra fakturor, pengar på kontot efter några timmar, snabb och vänlig kontakt. Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Factoringgruppen bästa faktoring bolag provat andra ! Bra service trevlig personal kunniga ! Säljer Fakturor varje vecka varit kund i över 10 år ! 10 av 10 Larssons Allstäd AB Bosse Larsson 07... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.
Vom Unternehmen geschrieben

Lyckans väg 2B, 412 56, Göteborg, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von Factoringgruppen
Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara på frågor och ge stöd när det behövts. Jag rekommenderar varmt Factoringgruppen till företag som söker en pålitlig och kompetent samarbetspartner.”

Antwort von Factoringgruppen
Jag älskar egentligen Factoringgruppen (FG) och deras jobb, kundkontakt, kundtjänst mm är så 'flawless' den kan vara och jag kan inte med ord beskriva hur bra jag anser att dom varit hittills. Men en större händelse har hänt mig nyligen som får mig att känna att FG är på väg in i en annan inriktning som inte känns bra.
De råkade dela känslig information om mig till alla kunder när de skickade ut mina fakturor till dom. Bifogat fakturan skickade dom även ett dokument med viktiga detaljer och känsligt material om mig och företaget.
Jag mår väldigt dåligt utav händelsen, på två nivåer: en att det är oprofessionellt eftersom kunderna tror att det är jag som skickat detta till dom. Men också att informationen var av konfidentiell och känslig natur gör det även värre.
Som kompensation så återbetalade dom mig de avgifter jag betalat för de aktuella fakturorna (12 st) = alltså 1400 kr totalt . Och det tyckte dom räckte! Hade dom åtminstone gett 'plåster på såren' med typ 8-10.000 kr som även det hade varit lite, men i alla fall visat att dom anser att det är en allvarlig händelse så hade det känts mer seriöst. Det är inte för själva pengarna för dessa kompenserar inget, utan för att visa seriositeten i att dom inte tänker låta detta upprepa sig i framtiden. Dom hade kunnat lägga till NÅNTING extra i alla fall. Om jag, med mina små resurser gör något misstag för mina kunder så betalar jag dom utan att blinka för misstaget. Allt annat vore orimligt i mina ögon. Det är så man upprätthåller förtroenden.
Jag har slussat många av mina egna kunder till dom under åren också men kommer att sluta med det.
I och med denna hantering så ser jag tydliga tecken på stora negativa förändringar i företagets inriktning och jag vill inte gärna vara med på den resan.

Antwort von Factoringgruppen
Belåning av fakturor på ett snabbt och smidigt sått.

Antwort von Factoringgruppen
Proffsigt och trevligt bemötande från kundtjänst. De var lösningsorienterade i ett tråkigt ärende, som efter lite pusslande fick ett bra slut!

Antwort von Factoringgruppen
Respons och service fungerar alldeles utmärkt och rekommenderas starkt som en bra partner till ert företag :)

Antwort von Factoringgruppen
Vi har varit kund i många år hos Factoring Gruppen och Vi är mycket nöjda med allt dom gör för oss / Dom är mycket Proffsiga och trevliga och hjälpsamma
Så behöver ni hjälp med Factoring tjänster så kontakta Factoring Gruppen / Ni får en bra och trevlig upplevelse och blir mycket nöjda

Antwort von Factoringgruppen
Jätte bra och personligt service.
Trevliga personal och försäljare

Antwort von Factoringgruppen
Vi har varit kunder hos Factoringgruppen i många år och jag har bara positiva upplevelser. Personalen med Hesha i spetsen är grym, och alltid lösningsorienterad. Korta svarstider samt mycket bra service på alla plan. Rekommenderar verkligen Factoringgruppen som samarbetspartner.

Antwort von Factoringgruppen
Det jag har behövt hjälp med var att röja trädgården från både träd, buskar, grenar, skräp och ett förfallet hönshus. De tömde också en överbelamrad altan på ca 40 kvm samt ett dubbelgarage. Allt detta diskuterades över telefon. Jag var inte på plats eftersom jag bor i Sthlm och jobbet utfördes på Öland. De var självständiga, tog egna initiativ och levererade det önskade resultatet. Snabba och effektiva, med specifika fakturor etc. Snabb, enkel kommunikation och pålitlig. Jag rekommenderar dem varmt till allt möjligt fix i trädgård och hus. Med vänlig hälsning, Sofia

Antwort von Factoringgruppen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.