Banner for Faber Comfortvloer

Faber Comfortvloer Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er komen verschillende mensen langs en aldaar kwamen ze op de afgesproken tijd. Er werd netjes en snel gewerkt. Een klein probleem werd snel en adequaat opgelost zodat de planning niet in gevaar kwam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Faber. Al het personeel waarmee we contact hebben gehad was top! Duidelijk uitleg van zeer vriendelijk personeel. Wij konden niet de gehele vloer voor... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De vloer ligt er, na wat aanpassingen, nu strak in. We zijn heel tevreden hoe het allemaal is gegaan en opgelost. Hele goede service van Faber 👍.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele duidelijke afspraken gemaakt voor schuimbeton, vloerverwarming en deklaag. Alle afspraken werden punctueel opgevolgd. Had goed contact met de planner, die ons elke keer op de hoogte hield over de... Mehr ansehen

1. Unternehmen für Isolationsarbeiten
  2. Betonlieferant
  3. Dämmstofflieferant

Vom Unternehmen geschrieben

Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.

Bespaar energie, verhoog comfort

Vom Unternehmen geschrieben

Een toekomstbestendige woning met perfect geïsoleerde ondervloer.
Bij Faber Comfortvloer ontzorgen we je volledig en garanderen we de beste isolatie voor jouw woning. Met hoogwaardig schuimbeton, snelle levering, ruim 50 jaar ervaring en uitstekende service zorgen we voor een comfortabel en duurzaam resultaat.

Promotion box for Faber Comfortvloer

Vloerisolatie met schuimbeton.

Bereken vrijblijvend jouw prijs via onze rekentool op de website!

Hervorragend

Alle Bewertungen

83 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kwalitatief goed werk, communicatie kan beter

Afgeleverd werk is van goede kwaliteit. Alles is erg netjes afgewerkt. Personeel die de werkzaamheden kwamen uitvoeren waren erg vriendelijk en meedenkend. Ondanks dat onze planning betreffende de omvang van de werkzaamheden op het laatste moment veranderde werd dit netjes (financieel) verwerkt.
Puntje van verbetering betreft de communicatie: planning vanuit Faber is regelmatig op het laatste moment veranderd waardoor er soms personeel voor de deur stond terwijl er niemand thuis was omdat dit niet gecommuniceerd was.

4. Dezember 2025

Antwort von Faber Comfortvloer

Bedankt voor jullie feedback en het vertrouwen in Faber Comfortvloer. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit en onze medewerkers. De opmerking over de communicatie nemen we serieus en gebruiken we om onze planning en communicatie verder te verbeteren. Hiervoor dank!

We wensen je nog een prettige dag toe en veel plezier van jullie nieuwe Faber Comfortvloer.

Woonhuis beton vloer.’

Het is heel goed gegaan met de storten van beton vloerverwarming en afwerkvloer. Super!

20. November 2025

Antwort von Faber Comfortvloer

Dankjewel voor het delen van je ervaring met ons. We waarderen dit enorm! Goed om te lezen dat je we goed hebben kunnen helpen. Succes met verbouwing en nog veel plezier van jullie Faber Comfortvloer 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keukenaanbouw 1960 zonder kruipruimte om te isoleren.

In onze aanbouw keuken van 1960 met houten vloer zat geen kruipruimte de hoogte was ongeveer 32 cm.
Op dit te isoleren en te kunnen voorzien van vloerverwarming kwam ik terecht bij Faber Comfort vloeren. Ik heb contact met ze opgenomen en wat gegevens doorgegeven zoals breedte, lengte en hoogte. Kort daarna kreeg ik netjes een offerte en na mijn akkoord de ingeplande afspraken. Steeds voor de ingeplande datum werd ik netjes gebeld hoe laat ze zouden komen en dat is heel prettig.
Het inmeten vullen met schuimbeton en Anhydriet ging vlekkeloos en is leuk om te zien. Verder wil ik melden dat er totaal geen rommel is ontstaan, als die er al was en dat alles netjes is achtergelaten.
Kortom ik ben zeer tevreden over de diensten van Faber en wil deze zeker aanbevelen.

28. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. Mochten er nog vragen zijn of je hebt ergens anders ons nog bij nodig horen we dat graag, Team Faber staat voor je klaar. Alvast een fijn weekend en we wensen je veel plezier van de nieuwe vloer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aan te bevelen, een dikke 10!

Tot in de puntjes geregeld. Zowel de voorbereiding als de uitvoering en nazorg. Geweldig bedrijf, dikke pluim!

19. September 2025

Antwort von Faber Comfortvloer

Fijn om te lezen dat alles naar wens is en dat we je goed hebben kunnen helpen :) Mocht er nog iets zijn waar je vragen over hebt of nog hulp bij nodig hebt, Team Faber staat voor je klaar. Heel veel succes en plezier met de rest van de verbouwing!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede totaaloplossing via een prettig bedrijf

In onze jaren 60 woning waren wij op zoek naar een verbetering van ons wooncomfort. Via het internet al snel de keuze gemaakt voor schuimbeton en een dekvloer met vloerverwarming. Na diverse offertes was Faber de enige die persoonlijk contact opnam en dat gaf de doorslag. Keurig geholpen vanaf dag 1, kundige mensen die goed meedenken met onze wensen. In zeer korte termijn (passend bij onze aanvraag) is het schuimbeton gestort, de vloerverwarming gelegd en de anhydriet dekvloer gestort. Inmiddels draait de vloerverwarming al lekker en is het heerlijk aangenaam in huis. Al met al erg tevreden, zou het zo nog een keer doen.

9. November 2025

Antwort von Faber Comfortvloer

Dankjewel voor het delen van deze mooie review! Fijn om te lezen dat we goed hebben kunnen helpen. Mochten er nog vragen zijn staan we voor je klaar. En natuurlijk wensen we jullie nog heel veel plezier van jullie nieuwe Faber Comfortvloer :)

Comfortvloer van faber.

Zeer bkij net de geleverde comfort vloer.
Na wat vragen te hebben over de hoogte stond er binnen een dag een deskundige bij me in huis om te kijken en na te meten, dit was volledige service en super content mee!

Ook de vloer light er super bij en snel gedaan.

14. September 2025

Antwort von Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van deze review, fijn dat we je hebben kunnen helpen! Nog heel veel succes en plezier met de rest van de verbouwing :) Mochten er nog vragen zijn weet je ons te vinden.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, duidelijk afgesproken. Wanneer er eens iets miste werd meteen gehandeld.
Prima gedaan.

1. November 2025

Antwort von Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van je review! We wensen je heel veel plezier met jullie nieuwe Comfortvloer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben goed meegedacht vooraf

Ze hebben goed meegedacht vooraf, en alle afspraken zijn na gekomen op de afgesproken data.

1. November 2025

Antwort von Faber Comfortvloer

Dankjewel voor het delen van deze mooie review! Nog heel veel succes en plezier met de rest van de verbouwing :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen goede ervaring

Vanaf dag 1 ging het al mis, wij waren niet goed ingelicht bij het adviesgesprek. Tussentijds zou er ook nog iemand geweest moeten zijn is nooit met ons gecommuniceerd en er is ook nooit iemand dus tussentijds geweest. Toen de werkvoorbereider kwam waren wij dus niet goed voorbereid omdat wij nergens van op de hoogte waren en moesten wij snel nog van alles aanpassen. Het schuimbeton is vervolgens te laag gestort. Tijdens het inmeten van de dekvloer moesten wij voor de dag erna nog van alles aan gaan passen. Bleek even later wel mee te vallen. Vervolgens mopperen de gasten die voor de dekvloer komen over van alles. Vervolgens heb ik al meerdere mailtjes gestuurd en tot op heden geen gehoor ervan gekregen en nu ook door de werkvoorbereider geen gehoor. Terwijl hij ons juist erg goed heeft geholpen. Je merkt wel dat de communicatie onderling niet goed verloopt. Zo zijn er nog wel een aantal puntjes wat wij gewoon niet door de beugel vinden. Baal er enorm van van zo een groot bedrijf. Ik raad het dus niet aan.

23. September 2025

Perfecte ervaring!

Perfecte ervaring!
De eerste contacten waren al heel hoopgevend, en Faber heeft dat zeker waar gemaakt.
Prima service bij werkvoorbereiding, keurig de afspraken over levering nagekomen, vloerverwarming strak geinstalleerd en heel goed advies over een alternatieve (niet-Faber) dekvloer! En dat alles voor een uitstekende prijs!
Bij een volgend verbouw-huis nemen we weer een Faber vloer!

10. Oktober 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr