Deras publika laddare är fyllda av buggar och kabeln blir sittandes i laddaren. Skett flera gånger. Supporttjänsten består av en växel som inte har någon teknisk kompetens. Det enda de gör är att skr... Mehr ansehen
Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways hela vägen från guidning i butik på MOS till en riktigt, riktigt bra installation av Eirik och Frippe med ett resultat som var mycket bättre än vad jag kun... Mehr ansehen
- En laddare med garanti var ur funktion mer än en månad innan Eways reparerade - Nytt fel anmält på Eways hemsida. Efter fem dagar ännu ingen återkoppling - Vår Brf fick återbetalning först efte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb handläggning i mitt ärende betyder väldigt mycket för mig som kund. Jättebra hanterat och framför allt när man inte är speciellt bortskämd med snabb support på flera digitala företag (stora... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Med Eways laddtjänster blir det enkelt att ladda bilen hemma, på jobbet och publikt. Vi hjälper er från idén om laddning till nyckelfärdiga laddstationer!
Invernessvägen 2, 18276, Stocksund, Schweden
- 010-121 94 00
- info@eways.se
- www.eways.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabb handläggning i mitt ärende…
Snabb handläggning i mitt ärende betyder väldigt mycket för mig som kund.
Jättebra hanterat och framför allt när man inte är speciellt bortskämd med snabb support på flera digitala företag (stora välkända). Det kan ta flera dgr innan man får svar. I detta fall var eways snabba med bara ngr minuters fördröjning från att jag ställda min fråga.
Så man vill bli behandlad som kund. Kanonbra, tack.
Likviditetsproblem - betalar inte ut återbäringen
Vår garageförening har nyligen installerat stolpar från Eways. Eways tar betalt av den som laddar och ska sedan betala hela summan till samfälligheten. Nu betalar de inte för de har likviditetsproblem. De är skyldiga oss 5000kr som vi aldrig räknar med att se igen. Vi kommer byta till annan leverantör av tjänsten. Välj annan leverantör.
Har inte kunnat komma i kontakt med min…
Har inte kunnat komma i kontakt med min säljare efter beställning av laddbox. Det trots flertalet försök
tack det var bra
Allt gick snabbt och smidigt från…
Allt gick snabbt och smidigt från beställning till utförande Elektriker kom och gjorde en snygg installation.
Ingenting har hänt sedan felanmälan
Ingenting har hänt sedan felanmälan. Supportkkontakten var bra, men förväntar mig återkoppling.
Bra installation
Snabbt installerat men lastbalaseringen fungerar inte och ni har lovat återkomma men ej gjort det.
Bra och snabbt service
Bra och snabbt service. Riktigt bra support.
Kundservice tycks för EWAYS innebära…
Kundservice tycks för EWAYS innebära att man inte kan få tala med någon utan hänvisas till diverse knappval
som inte är relevanta för frågor där man skulle vilja få tala med någon kunnig person.
Johan

Antwort von Eways
Oklara betalningsinstruktioner för det…
Oklara betalningsinstruktioner för det extra laddkort jag beställt. Istället för att belasta ett redan registrerat betalkort som debiteras laddkostnader har man valt att överlåta skulden till ett externt finansbolag med separat inbetalningsrutin vilket resulterat i missad inbetalning och straffavgift.

Antwort von Eways
Fantastiskt trevlig installatör (Erki)…
Fantastiskt trevlig installatör (Erki) som var supertrevlig och hjälpte oss att hitta den bästa lösningen. Allt var supersmidigt.
Kunniga och hjälpsamma
Installation i Jämtlands glesbygd.
Kunnig och hjälpsam säljare. Vid installationen krånglade det, men support och installatören var väldigt engagerade samt hjälptes åt att lösa uppkomna problem med stort kundfokus.
Super fint jobb
Super fint jobb, ser bra ut!
Jätte trevlig installatör som var mycket noggrann. Snabbt och smidigt!
Fick en snabb och bra förklaring utav…
Fick en snabb och bra förklaring utav produkter vilket gjorde att jag kunde ta ett snabbt och bra beslut.
Återkoppling från installatörer gick snabbt efter beställningen gjordes.
Tekniker kom till avtalad tid och gjorde en snabb och bra installation samt att jag fick svar på alla frågor jag hade samt mer information. Återkoppling efter installationen var klar och tips på hur jag kommer igång.
Mycket nöjd!
Snabb leverans o prisvärd laddning
prisvärd laddning o bra funktion på era laddstolpar
Snabb leverans vid beställning av tillbehör
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.