Click al jaren op websites, onderzoeken, spelletjes etc. Het behoort tot mijn dagelijkse routine. Internetbestellingen lopen via clix en het leuke is dat je hier ook nog geld mee verdient. Uitbetaling... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Enquetes panelclix heel goede ervaringen, mogen van mij wel wat meer Cadeaukaarten prima, je krijgt direct je punten Shoppen gaat ook heel goed, je krijgt een melding van je aankooptransacti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leuk om te doen maar vandaag tot 3 x toe enquête via Steakholderwatch getracht in te vullen maar wat je ook invult, halverwege, enquête gaat niet door en werkt niet. Nog niet eerder meegemaakt maar we... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leuk om mee te doen , soms kost het wat tijd maar altijd een leuke ervaring om in te vullen . je kan zelf kiezen of je mee wilt doen, soms geen tijd dan jammer genoeg geen kliks. Maak ook gebruik van... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
EuroClix is een online platform waar je in je vrije tijd gratis geld kunt verdienen. Dat kan op verschillende manieren, zoals het invullen van enquêtes, het spelen van games en online shoppen met cashback.
Zekeringstraat 39c, 1014 BV, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Er zijn veel bedrijven die meedoen aan EuroClix. Je kiunt daardoor lekker doorsparen!

Antwort von EuroClix
Het geeft een uitgebreid assortiment aan winkels om te sparen.

Antwort von EuroClix
Het is makkelijk om geld te verdienen met je aankopen via euroclix. Heel veel sites werken mee. Ik heb al meerdere keren 220 euro laten uitbetalen is toch leuk voor weinig doen. Om sneller te sparen vul ik wel af en toe een vragenlijst in maar ook dat is zo gedaan.

Antwort von EuroClix
Ik spaar al vele jaren bij Euroclix en vooral de bonus bij bepaalde bedragen is voor mij aantrekkelijk

Antwort von EuroClix
Het is vaak leuk om te doen. Soms lang. Er staat een kleine vergoeding tegenover. Vaak moet je best veel vragen beantwoorden voordat je leest dat deze enquete niet bij je past.

Antwort von EuroClix
Vaak mooie aanbiedingen , en allemaal mooi en overzichtelijk.

Antwort von EuroClix
Gemakkelijk punten sparen voor geld. Kleine moeite, groot plezier.
Kan via aankopen bij webwinkels (waar je toch al besteld), mails of vragenlijsten. Je bepaald zelf hoe snel je spaart

Antwort von EuroClix
heb alleen maar positieve ervaringen met deze site. Heb al een paar keer laten uitbetalen. ging heel soepel en was snel op mijn bankrekening. leuke spellen om clics te verdienen. kortom tot nu toe positief over deze site.

Antwort von EuroClix
Een leuk spaarprogramma waar je ECHT geld mee verdiend! Alleen klikken op mail, een onderzoek invullen (als je dat wil) en clix verdienen met spelletjes spelen.
Ik heb inmiddels al zoveel verdiend dat ik mijn 2e hobby (lego) heb kunnen financieren!

Antwort von EuroClix
Leuk enquetes, een fijne manier om iets bij te verdienen. Ik ben al meer dan 15 jaar lid. Ga zo door.

Antwort von EuroClix
Het is een leuk spaarsysteem en het voordeel is dat je er echt geld mee kunt sparen en niet alleen maar "waardepunten", zoals bijvoorbeeld bij de ING-bank. Daar heb je immers weinig aan.
Een nadeel van EuroClix is dat het erg langzaam gaat. Het komt te vaak voor dat ik een enthousiaste uitnodiging krijg om deel te nemen aan een onderzoek, vervolgens een paar vragen beantwoord en ten slotte een melding krijg dat er op dat moment geen onderzoeken zijn waar ik aan deel kan nemen. Dat is frustrerend.

Antwort von EuroClix
Uitstekend om punten verzamelen, snelheid is prima, alleen jammer dat er steeds minder eengemeld wordt.

Antwort von EuroClix
Ik doe hier al jaren mee, met klikken op elke mail kreeg je clicks. Geld uitgeven om clicks te verdienen heb ik nooit gedaan, dat vond ik lood om oud ijzer. Maar sinds de Covid pandemie zijn er met mails geen clicks meer te verdienen, en ik loop er nu al een tijdje aan te denken om mijn account op te zeggen. Ik vind dat de lol er nu helemaal af is.

Antwort von EuroClix
Ik heb hele goede ervaringen met Euroclix! Als er wat is, zijn ze goed te bereiken, uitbetalen gaat ook goed en snel, kortom ik ben erg tevreden!

Antwort von EuroClix
Sinds 2009 neem ik al deel aan dit spaarprogramma en heb tot op de dag vandaag geen spijt van. Tuurlijk zijn er dingen veranderd, maar het bedrijf is altijd een goed bedrijf geweest en zal dat ook wel blijven tot in lengte van jaren, hoop ik.

Antwort von EuroClix
jammer dat je geen clix meer kan verdienen met een bezoek aan de website.
het werd te duur zeker.

Antwort von EuroClix
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.