EuroClix Bewertungen

1.134
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enquetes panelclix heel goede ervaringen, mogen van mij wel wat meer Cadeaukaarten prima, je krijgt direct je punten Shoppen gaat ook heel goed, je krijgt een melding van je aankooptransacti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Click al jaren op websites, onderzoeken, spelletjes etc. Het behoort tot mijn dagelijkse routine. Internetbestellingen lopen via clix en het leuke is dat je hier ook nog geld mee verdient. Uitbetaling... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuk om te doen maar vandaag tot 3 x toe enquête via Steakholderwatch getracht in te vullen maar wat je ook invult, halverwege, enquête gaat niet door en werkt niet. Nog niet eerder meegemaakt maar we... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk om mee te doen , soms kost het wat tijd maar altijd een leuke ervaring om in te vullen . je kan zelf kiezen of je mee wilt doen, soms geen tijd dan jammer genoeg geen kliks. Maak ook gebruik van... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

EuroClix is een online platform waar je in je vrije tijd gratis geld kunt verdienen. Dat kan op verschillende manieren, zoals het invullen van enquêtes, het spelen van games en online shoppen met cashback.

Hervorragend

makkelijk overzicht.
betalingen altijd snel

14. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze overzichtelijke website en de snelle uitbetalingen. Veel spaarplezier gewenst!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

In de afgelopen jaren is Euroclix…

In de afgelopen jaren is Euroclix altijd betrouwbaar gebleken. Alle gespaarde punten zijn netjes uitbetaald. Jammer dat je nauwelijks nog punten kunt verdienen met reclames

14. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je EuroClix al jarenlang als betrouwbaar ervaart. Bedankt ook voor je feedback. Gelukkig zijn er nog steeds veel andere manieren om Clix te verdienen, zoals via cashback, enquêtes en games.

goede aanbiedingen

goede aanbiedingen, leuke beloningen

1. Juni 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze aanbiedingen en de leuke beloningen. Veel spaarplezier bij EuroClix!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

het zijn meestal prima enquêtes

het zijn meestal prima enquêtes, soms wat saai, en er mogen er van mij wel meer aangeboden worden. maar over de jaren heen heb ik wel een aantal keer m'n punten voor geld ingewisseld en wat leuks er van kunnen kopen.

13. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je al meerdere keren Clix hebt kunnen inwisselen voor iets leuks. Bedankt ook voor je feedback over de enquêtes. We hopen dat er in de toekomst nog meer onderzoeken beschikbaar komen die goed aansluiten op jouw profiel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke en makkelijk manier om je spaarpot te vullen…

Ik spaar al jaren heel makkelijk Euroclix en ik hoop nog veel langer door te blijven sparen. Het is gratis!

13. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je al jarenlang met plezier spaart bij EuroClix. Fijn dat je laat zien dat sparen bij ons eenvoudig én gratis is. Veel spaarplezier gewenst!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht

Jaren lid geweest en bewees telkens weer het vertrouwen niet waard te zijn. Het zijn pure bedriegers. In het begin verdien je punten bij de vleet en na verloop van tijd moet je achter alles aan, wordt er zelfs gevraagd om mails die helemaal niet bestaan. En als punten dan alsnog worden toegekend komt er altijd nog een smerig verwijd achterna dat kant nog wal raakt.

@Euroclix in uw reactie om contact met u op te nemen. Ik heb u in het verleden meermaals in de gelegenheid gesteld om één en ander uit leggen, bijvoorbeeld in de casus van de niet bestaande e-mail van Nexent bank. U hebt dat zelf echter telkens onbenut gelaten met nietszeggende inhoudsloze standaardantwoorden. Vind u het erg als ik daarom deze keer bedank?

12. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit past absoluut niet bij de kwaliteit en service die wij willen bieden. We herkennen ons dan ook niet in de omschrijving "bedriegers".

Wil je ons een e-mail sturen via ledenservice@euroclix.nl? Dan kijken we graag met je mee om te achterhalen wat er is misgegaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren lid van deze site en als er…

Al jaren lid van deze site en als er uitbetaald gaat worden, is het altijd snel op de rekening. Ga hier hopelijk nog jaren mee door.

10. März 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je al jarenlang lid bent en tevreden bent over onze snelle uitbetalingen. We hopen je nog vele jaren als tevreden lid te mogen verwelkomen. Veel spaarplezier!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is makkelijk en gratis

Het is makkelijk en gratis. Minpuntje is dat het lang duurt voordat punten worden bijgeschreven.

11. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je EuroClix makkelijk vindt. We streven ernaar om Clix zo snel mogelijk toe te kennen, maar zijn hierbij ook afhankelijk van de verwerking door onze partners. Bedankt voor je feedback en veel spaarplezier!

Doe al jaren mee

Doe al jaren mee , online shoppen dor ik altijd via euroclicks kost weinig moeite en levert ook nog wat op
Echt een aanrader

10. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je al jarenlang met plezier spaart en gebruikmaakt van onze cashback bij online aankopen. Nog veel spaarplezier gewenst!

'nPrettige organisatie++

Ze denken mee en beantwoorden je email heel correct en prettig!
Ik ben al ±8 jaar+ Lid en al veel uitbetaald gekregen<<<

10. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je al 8 jaar lid bent en zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je vertrouwen en veel spaarplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik spaar al jaren ..leuke extraatje .

Ik spaar al jaren ..leuke extraatje .
Wel iets voor doen met de vragenlijst invullen

9. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je al jarenlang met plezier spaart bij EuroClix. We hopen dat je nog veel leuke extraatjes bij elkaar spaart!

Op zich nooit klachten

Op zich nooit klachten, alleen thuisbezorgd weigert structureel de bij je bestelling te verdienen clix te honoreren. Daarom bestel ik ook niets meer bij hen.

16. Dezember 2025

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je verder tevreden bent. Jammer dat je deze ervaring hebt met Thuisbezorgd. Mocht er ooit iets misgaan met een registratie, dan kijken we altijd graag met je mee.

brengt me een beetje vrijheid

brengt me een beetje vrijheid

9. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat EuroClix je net dat beetje extra vrijheid geeft. Veel spaarplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn voor een klein extra…

Super fijn voor een klein extra zakcentje

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat EuroClix je een leuk extra zakcentje oplevert.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Clix verdienen is geld verdienen.

Ik verzamel clix al jaren via verschillende kanalen zoals aankopen bij bedrijven, cadeaukaarten en enquetes. Veilig en betaald snel uit. Goede prijs beter als rente.

1. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Leuk om te lezen dat je al jarenlang met plezier Clix spaart via de verschillende mogelijkheden binnen EuroClix. Bedankt voor je mooie review!

Top site

Ik heb al eerder eens een review over Euroclix gedaan,en mijn mening daarover is nog exact hetzelfde Euroclix kan ik iedereen aanraden het is 1 van de weinige die 1000% betrouwbaar is uitbetalingen bv die staan binnen 4 dagen op je rekening.
Dus twijfel je om een account te maken,NIET doen je zult er geen spijt van krijgen.

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je mooie review én voor het vertrouwen! Geweldig om te horen dat je nog steeds zo tevreden bent over EuroClix en onze snelle uitbetalingen.

Heel fijn platform

Heel fijn platform waar ik al jaren lid van ben. Betalen netjes uit en er is een overzichtelijke website waar je alles op kan terugvinden.

Antwort von EuroClix

Wat leuk om te lezen dat je al jarenlang lid bent en zo tevreden bent over EuroClix. Dat waarderen we enorm!

Euroclix

Leuk om te doen, mag wel wat meer per week.

6. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor je review! Fijn dat je met plezier gebruikmaakt van EuroClix. We nemen je feedback mee.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke manier om een extraatje te…

Leuke manier om een extraatje te verdienen. Helaas steeds minder enquetes en steeds vaker dat ik geen match ben. Wel leuk dat je nu ook spelletjes kunt spelen

5. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat je plezier hebt in de spelletjes. We begrijpen dat het jammer is als je minder enquêtes ontvangt of vaker buiten de doelgroep valt. Bedankt voor je feedback.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Weinig passende enquetes

Als er een passende enquete voor je gevonden is gaat het invullen prima.
Ik heb echter regelmatig dat ik al 1 of 2 minuten gegevens en antwoorden aan het invullen ben en het 'helaas' geen passende enquete blijkt te zijn. En dat een paar keer achter elkaar...dan ben ik er wel.klaar mee.

5. Juli 2026

Antwort von EuroClix

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. Als je wilt dat we met je meekijken, kun je altijd een e-mail sturen naar ledenservice@euroclix.nl. We helpen je graag verder.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr