Der sket en del ændringer på campingpladsen kun 2 voksne og 2børn i camping vogne kun bomulds hunde må have med så man må ikke være 3 voksne eller 4 mere mærkelig måde at behandle gæster på
God beliggenhed nær lille by og dejlig strand. Plan campingplads. Pæne og rene servicefaciliteter. Mulighed for afspritte toiletsæder og hænder. Meget imødekommende og venligt værtspar Pladsen er... Mehr ansehen
Enø Kystvej 12, 4736, Karrebæksminde, Dänemark
- www.enoe-camping.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Der sket en del ændringer på…
God beliggenhed nær lille by og dejlig…
Pladsen er ikke hyggelig og mangler i den grad beplantning. På grund af manglende beplantning har man følelsen af at ligge meget tæt. Plads hører absolut til i den dyre ende og man betaler samtidigt for at gå i bad
Vi jyder har haft 3
Vi jyder har haft 3. dejlige dage her., fin plads. Men ikke megen privatliv pga manglende beplantning. Føler man ligger ret tæt på naboer til begge sider.
Sol, regn, uheld og god service
Vi er netop hjemvendt fra en uges campingferie på Enø Camping.
Og sikke en uge vi har haft😳
Vi starter med at komme en dag for tidligt!
Vi laver en bule på campingvognen!
Vi ridser naboens Audi!
Solen stegte og vi var trætte, sultne og pænt presset grundet madsult.
(Mænd kan blive frygtelige ukoncentreret på tom mave)
...og så kom regnen to dage efter, som gav oversvømmet telt og total opgivenhed hos de to voksne.
På en eller anden måde får vi hanket op i os selv og drukket et par sjusser, får styr på den uholdbare situation og så kører det faktisk nogenlunde derfra.
Som man nok kan læse, så er det vores første gang på camping (og nok også den sidste gang)
Vi romantiserede det nok i rigelig grad, men nøj hvor vi kæmpede med små ting der konstant skulle gøres i det lille hus og diverse daglig livsførelse.
Her går det egentlig op for os, hvor meget vores forældre har præsteret på en campingplads da vi var børn. ( og vi er altså i vores bedste alder nu - 40 og 50 år)
Når alt det er sagt, så må vi bare sige følgende om Enø camping:
Super flot service og finder en plads til os, selvom vi kommer en dag for tidligt.
Campingpladsen er flot og velholdt - som i virkelig flot!
Værtsparret er altid søde, serviceminded og imødekommende.
På trods af regn, var alting pænt og rent og de tog action på de store oversvømmelser.
Bedste anmeldelser til Enø Camping.
Skal vi besøge dem igen?
Aldrig nogensinde!
Vi er simpelthen for inkompetente til at campere.
Vi snupper Kastrup lufthavn næste gang og napper en al- inclusive.
Vi var der fra den 7 juli
Vi var der fra den 7 juli , til den 13 juli , vi havde kun bestilt 3 nætter , men de fik så fundet plads til os på nogen pladser så vi kunne blive til søndag , første gang vi er på camping, så var lidt skeptisk ,
Men det er vi ikke mere , alt forløb godt , og alt fungere , Ulf og andre ansatte var alle søde og rare og serviceminded,
Der var en musik aften en tradition , en skøn oplevelse ,
Og det virker som om når personale og alt er venlige og der er rent og pænt overalt , og toiletter er der sprit så man kan tørre sædet af , så smitter det på alle gæsterne 👌Det var kanon godt , og en ferie man ikke ville hjem fra , vi havde vores gamle campingvogn med , en ældre model 👌
Eneste man måske kan klage over er at Ulf godt kunne køre rundt med is til alle gæster 3 gange om dagen 😂og en morgen bitter , 👌
Vi siger tusind tak til Enø camping, og til karbæksmindes gæstfrihed , og hele enøs fantastiske atmosfære 👌vi ses i 26
Vi har lige været der ..
Vi har lige været der ... Fra d. 2 til d. 6 juli 2025
Og det er bedtemt ikke sidste gang .. For nej hvor er der hyggeligt ..
5 kæmpe store 🌟🌟🌟🌟🌟 til jer
Imødekommende og venlig betjening både…
Imødekommende og venlig betjening både på telefon, ved ankomst og på mail. Perfekt pænt og rent alle vegne, stille og roligt og et smut fra strand, bager, streetfood og fantastisk natur. Fik tip om fin travetur rundt om Enø.
Jeg anmelder sjældent, men dette var en oplevelse udover sædvanligt med mindre barn og i telt.
Kommer helt sikkert igen.
😡😡😡🤯🤯🤯🤯 tag ikke til Enø Camping de snyder dig
26-29/6 lå vi på Enø Camping plads
Aldrig nogensinde skal vi tilbage.
Det er den dårligste plads vi har liggede på længe
Vi bestilte pladsen på deres hjemmeside
Antal dage, 2 voksen og strøm selvfølgelig
Vi betalte via hjemmesiden 1014 kr
Bade poletter fik vi udleveret da vi ankom.
Og vi tænkte, når fin service. (Ikke noget vi havde bestilt eller bedt om.) da vi skal aflevere indgangskortet ved afrejse. Kommer ejer løbende ud efter min mand øhhh du har betalt 1014 kr….
Jaer?? Øhh vi skal lige afregne strøm… øh hvad siger min mand det er da bestilt via hjemmesiden
Jamen det er ikke registreret…
Okay siger min mand…
Og så siger han (ejer) og bade poletter
Øhhh siger min mand det var vi da ikke oplyst om ved ankomst… når siger ejer øhh så skal du bare betale for strøm…🤦♀️
Ydermere så ligger man som sild i en tønde
Det minder mest om en penge maskine få så mange som det muligt ind på pladsen som det muligt. Der var ikke engang 3 meter i mellem vognene (dem der lå bag ved os)
Og vi vil aldrig anbefale nogen at komme der, vi kommer aldrig tilbage på Enø Camping!!
Vi blev mødt med åbne arme og kæmpe…
Vi blev mødt med åbne arme og kæmpe smil fra værtsparret. Plads/toiletforhold var pænt og rent på trods af fuld belægning. Vi kommer klart igen
Fantastisk plads !
Utroligt venligt værtspar, skøn plads og fantastiske omgivelser ! Vi (ægtepar) nød vores ophold i fulde drag. Varm anbefaling herfra !
Fantastisk sted
Fantastisk sted, super flinke ejere og medarbejdere, rene service bygninger og lækker strand🏖hyggelige butikker og live musik underholdning🎶🎤🥁🎸
Det er ikke så tit at jeg giver…
Det er ikke så tit at jeg giver anmeldelser men vi har lige besøgt Enø camping og det var et skønt besøg. Vi havde brug for en enkelt nat. Og det var pæne og rene faciliteter og utroligt hjælpsom personale og reception. Men tips og anbefalinger så vi var helt med på hvad Enø kunne byde på. Hyggelig plads. Et besøg værd
Enø camping fortjener 5 stjerner
Enø camping fortjener 5 stjerner,
Altid en fornøjelse at komme til Enø, alt er så pænt og rent, en perle på vores vej rundt til Danmarks dejlige campingpladser, vil man slutte ferien et dejligt sted så er Enø camping et af de bedste bud, 5 stjerner her fra. Vi har været der flere gange og kommer helt klart igen, ✨✨✨✨✨
Lækkert, rent og gode faciliteter
Service, rengøring og venlighed. Det møder man på Enø Camping.
Det og det lækreste udekøkken med stor gasgrill samt omgivelserne i Karrebæksminde gør Enø Camping til et must besøg pr en kræsen campist.
Eneste minus er at de efterfølgende campingpladser er svære at finde😉
Enø Campingplads er simpelthen en perle…
Enø Campingplads er simpelthen en perle ved vandet! Efter et skønt ophold på 3 nætter i en stor hytte, er jeg fuldstændig imponeret over de fantastiske faciliteter og den gennemførte service, der blev leveret på dette dejlige sted.
Hyttens indretning var både rummelig og komfortabel. Vi blev budt velkommen med friske blomster i en vase og mineralvand i køleskabet.
Jeg var særligt glad for, at der var så flotte og pæne forhold i de fælles køkken-, bad- og toiletområder. Det er tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på rengøring og vedligeholdelse her.
Det grønne areal omkring campingpladsen var en fryd for øjet. Det var nydeligt og blev holdt i en stand, der fik det til at stråle. At gå ture rundt på området var en fornøjelse.
Vi havde vores to små hunde med, som blev budt velkommen hvorhen vi var.
Men hvad der virkelig gjorde vores ophold mindeværdigt, var det fantastiske personale. Overalt, hvor vi mødte dem, blev vi mødt med smil, venlighed og imødekommenhed. De var altid klar til at besvare vores spørgsmål og hjælpe med alt, hvad vi havde brug for.
Tak, Enø Campingplads, for et super behageligt ophold. Vi ser virkelig frem til at genbesøge jer og nyde jeres smukke omgivelser og den gæstfrihed, I leverer med så stor professionalisme og hjertevarme. I har skabt en oase for alle besøgende.
Meget hjælpsom og meget venlig…
Meget hjælpsom og meget venlig camping-“fatter”, hver gang vi besøger pladsen. Toilet bygninger er altid pæne og rengjorte, ligesom slow-skiltene ved ind/udgang, de bliver taget seriøst, for ingen kører mere end 10 km i timen, det er en fornøjelse.
Tak for jer og på gensyn😃
Hyggelig plads
Hyggelig plads. Venligt personale. Rene toiletbygninger og køkken. Rigtig god beliggenhed, tæt på strand, caféer og indkøb.
Enø camping - det var det!
Et par ord om Enø Camping!
Positivt:
-meget rent og ordentligt
-venlig og imødekommende personale
-Enø og Karrebæksminde er vældig hyggeligt
-dejlig strand lige ved pladsen
Negativt:
-man ligger voldsom tæt
-ingen form for adskillelse mellem pladserne. Beplantning kunne gøre underværker.
-meget stort antal pladser besat at fastliggere med villatelte, læsejl, krukker og lanterner
-ikke en hyggelig plads efter vores opfattelse
Alt i alt, virkelig ærgerligt at pladsen ikke er ligeså hyggelig, som alt det, der ligger udenfor. Vi blev slemt skuffede og vinger den af som et engangs-besøg.
Uhøflig, sur kundebetjening!
Aldrig har min mand oplevet så uhøflig, sur behandling! Han spurgte om det mod betaling på 50 kr. var muligt at tømme vores kemiske toilet. Fik at vide, at det var der ingen forretning i for ham, så nej. Og om vi ville fjerne vores autocamper straks, da den optog en p-plads udenfor campingpladsen. Tankevækkende antikundeadfærd!
Vores absolutte yndlings plads.
Vores absolutte yndlings plads.
Fantastisk lejrshef par, som altid er smilende, utroligt hjælpsomme og super søde ved børnene.
Skønt service personale der ligeledes altid smiler.
Pladsen og servicebygninger bliver holdt meget pæne og rene.
Området og byen omkring pladsen er super hyggelig med kanalen, havn, strand, restauranter og små butikker.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.