elliao

1. Geschäft für Modeaccessoires
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
  4. Hi-Fi-Shop

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Elliao.dk er elektronik og wearables ikke bare noget der skal være funktionelt, det skal også være lækkert og moderne. Derfor fører vi kun de mest eksklusive og moderigtige mærker i vores webshop.

Das haben sich andere Leute angesehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Jeg havde bestilt et par høretelefoner som jeg fik en ordrebekræftigelse på, men to dage senere hvor jeg stadig ikke har har hørt noget om at de er sent, skriver jeg til dem om men får en forsendelsesbesked. Jeg modtager så en mail omkring produktet er udsolgt og der kom først denne besked efter jeg selv kontaktede dem. Dårlig service

14. Juni 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kan ikke gøres bedre

Jeg købte et ur, der sammen med min iPhone, kan næsten alt.
Til prisen, et imponerende flot produkt.
Det fungerer perfekt, og er let at betjene.
Handlen gik som sådan en handel bør gå - ingen problemer ( super )
Vi er ved at forberede vores næste handel.

Mvh P Kühnell

11. Januar 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fylder mig med løgn

Bestiller søndag og skriver så til dem mandag hvornår de regner med at sende pakken. Tirsdag får jeg svar om at den er sendt og den gerne skulle ankomme tirsdag eller senest onsdag. Torsdag stadig ingen pakke så jeg skriver og modtager senere track and trace der siger at pakken lige er indleveret.

Nu får vores svigerdatter ingen gave juleaften for den skulle afleveres idag.

Tak skal I have

12/1 - det drejer sig ikke om tiden men det faktum at I lyver overfor mig og skriver at pakken senest er der dagen efter og så går der 2 dage før I reelt sender den. Desuden vedlægger I brev hvor I beklager den lange leveringstid!

18. Dezember 2015
elliao-Logo

Antwort von elliao

Kære Carsten,

Vi er selvfølgelig meget kede af at du føler at vi ikke har leveret den service du havde forventet. Vi gør vores ypperste for at levere den bedste service for vores kunder og er selvfølgelig altid interesseret i at høre hvis der er områder hvor vi kan forbedre os. Af vores system fremgår det at du har bestilt produktet med gratis standardlevering. Som det fremgår i vores leveringsservice kan der med den gratis standardlevering gå mellem 2-4 hverdage før leveringen er fremme. Da pakken er leveret fredag, mener vi stadig at den er leveret indenfor de 4 hverdage. Hvis du har en anden opfattelse af dette, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan gøre det mere klart, hvad vores forskellige leveringsformer indbefatter. I din henvendelse over mail fik vi ikke den opfattelse at du forventede varen leveret hurtigere end det der fremgår af vores leveringsservice, førend du mente det var for sent. Vi vil selvfølgelig gerne undgå at du oplever samme situation i fremtiden og vil derfor anbefale dig at benytte vores ekspreslevering hvis du skal bruge dine varer hurtigt.

Vi håber at du trods din dårlige oplevelse er kommet godt ind i det nye år.

Vh

elliao.dk teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert produkt i forhold til prisen

Jeg har købt en Mi-band fra webshopppen og har været tilfreds med den hurtige levering og service. Ham fra supporten var rigtig rar og jeg fik endda en gavekort på 100 kr, da jeg har liket og delt deres hjemmeside på min fb profil. Købet har levet op til mine forventninger.

26. Mai 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, problemfrit transaktion og tilfredsstillende service!

Jeg har købt en blå Misfit Shine fitness tracker hos dem. Jeg fik den super hurtigt leveret, og transaktionen gik som smurt. De var mega flinke, da jeg snakkede med dem både over chat på deres hjemmeside og email for at afklare nogle spørgsmål omkring produktet og levering. De får 5 stjerner og ikke sidste gang jeg køber noget, kan kun anbefale dem til andre.

26. Mai 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lad jer ikke snyde af de få anmeldelser, de ved hvad de gør!

Jeg var først lidt i tvivl omkring Elliao fordi de havde så få anmeldelser her på trustpilot, men det skal man ikke lade sig snyde af, de ved hvad de gør. Købte for et par dage siden og har allerede modtaget min vare, som lever op til alle forventninger. Og for at toppe det hele af så er deres support lynhurtig, var i tvivl omkring en vare, og og mailede supporten, der svarede med det samme. Jeg er helt sikker glad for at have købt ved Elliao :)

24. März 2015

Super flot design!

Produkterne fra elliao er flotte og har et lækkert design. Der er hurtig levering og websiten er nem at finde rundt på.

11. Oktober 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr