Väldigt duktiga och professionella killar som fixade våra elbekymmer. De visade och förklarade allt de gjorde och varför. Vi fick det också väldigt väl dokumenterat. De lämnade rent och snyggt efter s... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag hade behöv av en elektriker lite akut för ett tag sedan och kom i kontakt med Elaby. Dom skickade en av sina elektriker nästa dag tror jag det blev. En trevlig kille kom och hjälpte mig med... Mehr ansehen
Vid 23-tiden dog elen i delar av huset, bl.a. i kyl och frys medan andra delar gick på halvfart eller sporadiskt. Mellan kl. 24 och 02 hann en elektriker lokalisera felet (musbesök på en ingående fa... Mehr ansehen
ELABY EL&BYGG ÄR DET ABSOLUT SÄMSTA EL FÖRETAGET SOM FINNS. DE ÄR UPPBYGGT PÅ ATT LURA PERSONER , ATT BEGÅ BEDRÄGERI MOT PERSONER & ATT GÅ PÅ ÄLDRE PERSONER FÖR ATT DOM SKA TJÄNA PENGAR. HÅLL ER BORTA... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Elektriker och elektrikertjänster i Stockholm och Skåne Med lång erfarenhet och certifierade elektriker, är vi här för att hjälpa dig med alla dina elektriska behov. Vi strävar efter att säkerställa att ditt hem eller företag är säkert och pålitligt. Tveka inte att kontakta oss idag för en personlig konsultation. Certifierade elektriker Våra elektriker utför bara de arbeten de är certifierade för att utföra. För vår och din säkerhet.
Kontaktinformationen
Markörgatan 2 Handen , 136 44, Handen, Schweden
- 08 128 228 88
- Info@elaby.se
- www.elaby.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 3 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, lyssnade, löste våra problem på ett bra sätt.
Natalia var kunnig och gjorde…
Natalia var kunnig och gjorde elinstallationen snabbt och proffsigt. Bra jobbat!
Bra svartid
Bra svartid. Han berättade vad problemet var och hur ska han fixar det. Bra upplevelse.
Ibrahim gjorde ett superbra jobb
Ibrahim gjorde ett superbra jobb. Väldigt professionell och trevlig.
Enkelt och bra
Vi renoverade vårt kök och fick jättebra hjälp med installationen av elektrikern Adnan. Trevligt bemötande och ett bra utförande.
Ali gjorde ett bra jobb
Ali gjorde ett bra jobb, hörde också av sig trots försening, det uppskattas.
Trevliga och kunniga killar.
Trevliga och kunniga killar.
Elektrikerna som var hos mig hade ett…
Elektrikerna som var hos mig hade ett väldigt trevligt bemötande och lyssnade på hur jag ville ha det och fixade de smidigt och fort. Är super nöjd!
Ena tjejen hette Natalia och den andra kom jag inte ihåg namnet på.
Effektiv installation
Installation av armatur -effektivt och bra!
Både Robin som skötte bokningen och Ali som skötte installationen var toppen att ha att göra med, trevliga och effektiva.
Allt skedde på utsatt tid och med önskat resultat, bra rakt igenom!
Mycket trevlig och kunnig elektriker
Mycket trevlig och kunnig elektriker. Kom i tid och beskrev tydligt vad hon gjorde. Smidig betalning med detaljerat kvitto.
Väldigt nöjd!
Natalia gjorde jobbet snabbt och snyggt och var mycket sympatisk dessutom!
Trevlig och kunnig medarbetare som gör…
Trevlig och kunnig medarbetare som gör ett snyggt och proffsigt arbete. Priset bättre än andra.
Tack
Jag skulle aldrig i livet anlita dessa…
Jag skulle aldrig i livet anlita dessa sorgliga amatörer, och de är långt ifrån seriösa. Elektrikern de skickade ut kan knappt prata svenska, och hans första fråga var "Har du någon toalett jag ska pissa i". Jobbet ska vi inte prata om... det enda han var intresserad av var att ta reda på om det fanns RUT-avdrag och var han skulle skicka fakturan, för han kunde inte ens utföra jobbet – det skulle bokas en ny tid. EN ren pajaseri på hög nivå
Bra bemötande
Bra bemötande. Snabba. Verkar kunna sin sak. Installerat en spis hos mig.
Toppklass!
Har haft elektriker Ibrahim här som genomfört elarbeten. Superduktig och trevlig! Väldigt professionell, noggrann och förklarar hur han gör och varför, samt frågar hur vi vill ha det och ger bästa tips. Vi är jättenöjda och kommer anlita Elaby och Ibrahim igen.
Toppenservice från Adnan när vi hade…
Toppenservice från Adnan när vi hade problem med elementen. Löste problemet snabbt och smidigt!
Fantastiskt bra jobb
Fantastiskt bra jobb! Killarna var professionella, snabba och väldigt noggranna. All elinstallation blev perfekt och de lämnade allt rent och snyggt efter sig. Rekommenderas varmt!
Tack till Adnan och smile
Natalia jobbade snabbt och effektivt…
Natalia jobbade snabbt och effektivt och var dessutom trevlig. Full pott.
Fick snabb och proffesionell hjälp och…
Fick snabb och proffesionell hjälp och kommer absolut ta hjälp av dem igen
Trevligt bemötande .Förklarade bra…
Trevligt bemötande .Förklarade bra olika möjligheter och gjorde sen ett bra jobb efter de val vi tog/Carina
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.