Skulle have ny ovn i min lejlighed i Glostrup. På grund af en misforståelse med boligselskabet kom der en forkert ovn. Men det klarede el-strøm med lynets hastighed. Super god service, og en super ser... Mehr ansehen
Da vi havde fundet det A++ køleskab ,som vi ønskede, forløb købet som forventet. Varen gik i restordre, hvad vi hurtigt fik at vide - med mulighed for at afstå fra købet. Det forventede lever... Mehr ansehen
Kan absolut ikke anbefale El-strøm! El-arbejdet er sjusket udført. Kabelkanaler der sidder skævt monteret på vægge med samlinger som ikke sidder tæt og dermed gaber. Stikkontakt med hul rundt om... Mehr ansehen
Jeg bestilte, men hørte ikke mere fra dem. Derfor ringede jeg og fik at vide, at maskinen var i restordre, og først ville komme 1-2 måneder senere. Øv - både at hjemmesiden ikke oplyste om restord... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
EL-strøm onlinesalg er en afdeling under firmaet aut. elektroinstallatør El-Strøm v/P. Strøm aps og beskæftiger 8 fast-/deltidsansatte medarbejdere. El-Strøm er et større, velrenommeret installatørfirma med domicil i Hvidovre. Firmaet drives i dag af 2. og 3. generation og har eksisteret i mere end 60 år. Vi beskæftiger mere end 40 medarbejdere.
Arnold Nielsens Boulevard 73-75, 2650, Hvidovre, Dänemark
- butik@el-stroem.dk
- www.el-stroem.dk
Hurtig levering og rigtig god service
Købte en Asko Vølund opvaskemaskine, som jeg bestilte til afhentning. Fra onlinebestilling til afhentningen allerede dagen efter kan det ikke gå nemmere eller være mere proffesionelt. Der var mere end rigelig information undervejs om forventet ankomst hos dem og hvornår den var klar til afhentning. Også hjælp med at læsse den på traileren.
Utrolig rar behagelig og hurtig betjening
Købte en tørretumbler lige før Jul 2010. Jeg ringede først og hørte om den var på lager. Butikken ringede tilbage kort efter og fortalte at den var på lager. Jeg udfyldte bestillingssedlen på hjemmesiden og fik hurtigt en ordrebekræftelse. Derfra gik der ca. 2-3 dage til jeg fik den. Var endda lige så hurtigt, som hvis den lokale forhandler skulle levere.. og det er altså Nordjylland! Vil helt sikkert handle med dem igen - især hvis jeg igen kan få den til billigste pris hos dem. En ekstra service, at chaufføren ringede kort før han kom.
Alt i alt en rigtig god service.
Genialt koncept der virker
Har for 4. eller 5. gang nu købt hårde hvidevare hos Elstrøm. Ogås denne gang en Siemens vaskemaskine oplevede jeg et total problemfri bestilling og afhentning i Hvidovre.
Nice work !
Rigtig god service og pris
Jeg har købt en Bosch vaskemaskine til en god pris og har færet fuldt tilfreds med både den telefoniske aftale om varen og aflevering. Afregning efter varen blev leveret er perfekt og der blev ringet ½ time inden levering. God service ved installation også. Alti i alt vil jeg gerne gøre det en anden gang
Alt fungerede perfekt
Købte en opvaskemaskine hos EL-Strøm onlinesalg - det er første gang vi handler med virksomheden - men bestemt ikke sidste gang.
M.v.h.
P.Hejnfelt
Ingen finger at sætte på el-strøm
hurtig og hjælpsom betjening af den slags der minder om de gode gamle dage....
Mere end forventeligt!
Ikke blot var varen på plads til afhentning til tiden og til prisen som meddelt via e-mail, men ekspedienten, som var alene i butikken, tilbød selv - uden at være spurgt - at hjælpe med at læsse min opvaskemaskine.
Jeg er 117% tilfreds med mit køb - til tiden som lovet og med det ekstra nøk oveni, som gjorde, at jeg kunne drage hjemover med trofæet uden skadet ryg eller selvfølelse.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos el-strøm!
Og, nej, selvom jeg ville ønske det anderledes, har jeg ikke aktier i firmaet... :-D
/hamsel
Igen super service og god pris
Nu er det anden gang jeg bruger El-stroem (først ny vaskemaskine 2009 og nu en ny opvaskemaskine (2010). De er måske ikke de allerbilligste, men tæt på. Servicen til gengæld er bare 100%
God hjemmeside, god service
Købte opvask+flryseskab hos El-Strøm. Det var tredje gang jeg købte hvidevarer hos El-strøm - og også denne gang en god hjemmeside, god service med levering etc. Særligt det forhold at man kan tilkøbe enkelt-tillægsydelser som levering på etager, bortskaffelse, samt montering er ret godt ift andre leverandører. Opvask var i restordre, men det blev vi løbende orienteret om. Der blev ikke hævet penge før dagen efter levering.
Tredie køb hos Elstrøm - helt perfekt
Har købt vaskemaskine, opvaskemaskine og senest komfur hos Elstrøm. Hver gang har det været hurtig og fejlfri levering, god service og aftaler der blev overholdt.
Har endnu ikke fundet nogen der kan konkurrere med dem, hverken på pris eller kvalitet. Køber fortsat hovedparten af mine hvidevarer her.
Både god og hurtig service til aftalt tid
Jeg bestilte vaskemaskine og opvaskemaskine mandag aften hos el-stroem.dk og fik begge dele leveret torsdag formiddag i samme uge i det aftalte tidsrum. Varerne var i orden, og det var en omhyggelig og hensynsfuld chauffør, der leverede. Alt i alt en anbefalelsesværdig oplevelse.
Uproblematisk og enkelt
Købte en fryser og både bestilling, betaling og afhentning fungerede fint.
Også ved mit 4. køb var pris og levering helt på plads !
Det er nu 4. gang jeg køber hårde hvidevarer hos EL-strøm, og endnu engang var prisen helt rigtig og leveringen som lovet.
Web-sitet er fint og overskueligt, men jeg kunne godt bruge lidt "tvær-leverandør-visning/sortering", når I laver næste release.
Yderst serviceminded chauffør
Vi bestilte et Bosch fryseskab fra El-Strøm med levering og indbæring.
De kom til aftalte tid, og det var dejligt at se, at det var deres egen bil og chauffør, som var yderst serviceminded.
Perfekt
Købte en HouseHeat komfortsystem pro 1 til afhentning i butikken.
Alt fungerede fint og varen lå klar til afhentning som El-Strøm havde mailet om.
Perfekt
Uden sammenligning den bedste pris. Varen kom til den aftalte tid, i perfekt stand og chaufføren var endda mere behjælpelig end man kunne forvente.
Kan kun anbefale!
Vareren lever fuldstændig op til forventningerne.
Jeg har købt et fryseskab igennem el-strøm og der var ingenting at sætte finger på alt har været perfekt.
Lige efter bogen
Jeg købte, i starten af august, et køle-/fryseskab og et komfur hos El-Strøm onlinesalg. Det var det billigste jeg kunne finde på nettet og jeg havde fået El-Strøm anbefalet af mine venner. Efter bestilling var der god kommunikation og levering, helt som aftalt. Jeg havde tilkøbt installering og levering (ind-/opbæring) og selv om der var trangt, både i opgangen hvor jeg bor og i køkkenet, var levering og montering lige i skabet.
Jeg føler mig godt behandlet og vil helt sikkert handle der igen. Anbefales!
Perfekt service
Jeg stod akut og skulle bruge en opvaskemaskine, så jeg bestilte en, til en god pris hos el-strøm, jeg fik lov til at hente den selvom der ikke var afhentning den pågældende dag.
Meget fin service :o)
Hurtig og fleksibel service
Vi bestilte en kobeplade, som vi skulle bruge skulle bruge hurtigt...... Det viste sig at den var udgået - vi blev kort efter ordren var lagt ind, kontaktet telefonisk af el-strøm og tilbudt den nye model til samme pris.
Da jeg nævnte at jeg havde brug for den hurtigt, fik jeg mulighed for at hente den med det samme!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.