Unternehmen hat geantwortet
Jeg købte en ladeboks og den blev leveret på 1 dag super. Jeg fortrød derefter købet og returservice fungerede perfekt. Efter returnering blev beløbet tilbagebetale på 7 dage som lovet.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte lader til min elbil, blev ringet op at de var i restordre, men fik tilbudt en opgradering af en der var bedre og dyrere til samme pris. Virkelig god service. Tak
Unternehmen hat geantwortet
Har købt ind til et par renoveringsprojekter hos el-netsalg.dk i 4-5 omgange. Der er altid hurtig levering (som regel dagen efter bestilling), tingene er pænt pakket og alt er med. Ved små ordrer... Mehr ansehen
Køb billige el-artikler, LED-pærer og Philips Hue online hos EL-Netsalg siden 2006. Hurtig levering og dansk webshop med personlig service.
Stenbro Allé 13, 6650, Brørup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Jeg gir 5 stjerner, men kun fordi at Tenna Ryborg som er sælger i firmaet var utrolig sød og vedholdende og kæmpede for min sag til sidste blodsdråbe, firmaet kan være utrolig stolte af Tenna. Sagen var at jeg havde bestilt nogle varer, og der var nogle alu-rør som ikke dukkede op, da fragtmanden kom til mig, havde glemt at læsse røerne eller havde læsset dem af et forkert sted, Jeg ringede til El-Netsalg, Tenna kontaktede fragtfirmaet TeamJK, og de lovede at komme med røerne dagen efter, ok med mig. Men tiden gik, dagen efter kom der stadig ingen fragtmand med mine rør, jeg kontaktede selv fragtfirmaet TeamJK, men de vidste ikke hvor røerne var henne, og var egentlig lidt ligeglade, og kunne ikke hjælpe mig, og jeg skulle bruge de rør nu. Så ringede jeg til Tenna Ryborg, som tog sig af sagen og med express-fragt kom mine rør efter 4 timer, TAK TAK TAK søde flinke Tenna, havde du været min medarbejder så havde du fået lønforhøjelse, Tenna er utroligt engageret i sine kunder, det ser man godt nok sjældent i dag. Det var en utrolig flot præstation du gjorde for mig. Vh. Johnni Nøhr Andersen

Antwort von EL-Netsalg.dk
Super hurtig ekspedition af ordren,og hurtig levering.Dejlig lampe til en fin pris.Kan varmt anbefale El-Netsalg.

Hurtig og kompetent levering. 👍

Antwort von EL-Netsalg.dk
Vare til god pris og meget hurtig levering

Antwort von EL-Netsalg.dk
Det spillede bare. Pæren var gået i badeværelset. Bestilte kl 22 tirsdag og hentede torsdag i pakkeshop. Bum

Antwort von EL-Netsalg.dk
Super fedt sted at handle og ekstrem hurtig levering. Bestilte om eftermiddagen og modtog varerne allerede næste formiddag. Virkelig søde medarbejdere der giver god guidence. Kan varmt anbefales at handle her!

Antwort von EL-Netsalg.dk
Fint udvalg af varer. Ledte efter en bestemt type el-pærer, som jeg ikke kunne finde andre steder. Hurtig levering.

Antwort von EL-Netsalg.dk
Super hurtig levering selv i julen 👍🎅 handler gerne her igen

Antwort von EL-Netsalg.dk
Tydelige beskrivelser så jeg nemt kunne finde den rigtige pære.

Antwort von EL-Netsalg.dk
Alt spiller - den rigtige vare til tiden

Antwort von EL-Netsalg.dk
Hurtig ekspedition. Købte elpærer. De har blot et meget hvidt lys.

Antwort von EL-Netsalg.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.