Eksperternes Trafikskole ApS Bewertungen 537

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en god oplevelse hos Eksperternes Køreskole. Især vil jeg fremhæve min kørelærer, Aidin, som jeg var utrolig glad for. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog kørekort med min veninde tilbage i vinters, og det var bare en super skøn oplevelse! Alle de ansatte var helt vildt søde og gode til at hjælpe. Jeg havde Aidin som kørelærer og kunne på ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget tilfreds med mit forløb på køreskolen særligt vil jeg nævne Vibeke og mo der begge har hjulpet vildt meget med at gøre forløbet så nemt og hurtigt som muligt og altid har haft svar på mine sp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

4,9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Trust the experts!

Pretty nervous driving manual as I am used to driving automatic in my home country. I applied for the exchange license. Passed my theory exam, thanks to them. Tahir walked me through the whole driving experience with a manual clutch. Drove through the practical exam relaxed and with confidence, just like Tahir recommended. Thank you so much! Trust the experts! Trust Experternes Trafikskole!

18. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Færdiggjort en god oplevelse med deres…

Færdiggjort en god oplevelse med deres kørelærer Amir, fik lært at herske og vurdere professionelt i trafikken. Han var meget sød, forståelig og professionel til at lære mig at køre bil.
Køreprøve og teoriprøve i første hug!
Klar og højtanbefalet kørelære (Amir/ Eksperternes trafikskole)

4. Januar 2022

Anbefaler Amir som kørelærer

Jeg bestod teoriprøve og køreprøve i første omgang og var så heldig at have Amir som kørelærer. Han kan varmt anbefales! Han var fleksibel og punktlig samt rigtig god til at forklare de forskellige manøvrer undervejs. Desuden var det hyggeligt at køre med ham.

3. Januar 2022

Mahmoud den fantastiske

Jeg havde Mahmoud som kørelærer, og jeg kan kun sige gode ting om ham og hans måde at lære på. Han gjorde mig godt klædt på til køreprøven, som resulterede i, at jeg bestod på første forsøg. Han er god til at både at være ens kørelærer, men også at være ens ven. Han er god til at give selvtillid, men samtidig også at være realistisk, og fortælle tingene som de er. Jeg følte mig meget tryg, og lærte en hel del, da jeg kørte med ham. Hans forklaringer er gode, og det nemt at forstå hans instrukser. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og kan klart anbefales at vælge denne køreskole og især Mahmoud som kørelærer!
- Hamza

11. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TVIVLE IKKE!! De gav mig mit kørekort !!

Tusind Tak for den bedste oplevelse med at få mit kørekort! ku helt klart ikke havde gjort det uden jer!! FOLKET DERUDE
tvivler i over hvilken køreskole skal hjælpe jer godt på vej!!! SÅ ER DET eksperternes trafikskole, Det ligger i navnet !!
Havde ikke kunne gennemføre det uden jer! med alt det kærlig hjælp
!! TUSIND TAK IGEN min bedste kørelærer Tahir !!! Jeg bestod med første køreprøve !

8. Dezember 2021

Anmeldelse af Aidin

Jeg tog mit kørekort tilbage i september og havde Aidin som kørelærer. Det var en fornøjelse.
Aidin er super dygtig, pædagogisk og professionel. Derudover er han engageret og rar at være sammen med.
Jeg bestod den praktiske prøve i første forsøg og vil klart anbefale andre at vælge Aidin fra Eksperternes Trafikskole som kørelærer.

7. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Eksperternes!

Jeg kan varmt anbefale Eksperternes Trafikskole, som sørger for, at du kommer igennem det hele på ingen tid og består prøverne for første gang.

Desuden kan jeg anbefale Mahmoud som kørelærer. Det har været en fornøjelse at være hans elev. Han kender vejene og ruterne og forsøger at tilpasse dem i følge dine behov som elev. Han er en meget rolig og rar person og lærer dig af dine fejl.

Det kunne ikke blive bedre!

31. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ja vil 100 procents anbefale en…

Ja vil 100 procents anbefale en kørelærer der hedder Mahmoud. Han lærer dig at købe som en god billist. Han forklar 100 procent tydeligt og retter din fejl op. Han er en rigtig god kørerlærer han er flink og har kun fokus på din køretimer. Han er 100 procent med på når du køre. Han sørger for at du består første gang

8. Oktober 2021

Fik den bedste kørelære

Fik den bedste kørelære. Kan stærkt anbefale Mahmoud hvis man skal gå på køreskolen🤩han har givet mig den fedeste oplevelse som elev. Han kan helt klart anbefales, og så kører han jo også en fed bil så det jo også en bonus😉

6. Oktober 2021

Jeg anbefaler Mahmoud og Eksperternes

Selve køreskolen anbefaler jeg inderligt stærkt og selvfølgelig kørelæreren Mahmoud

Jeg havde et rigtig godt forløb og hyggelige køretimer med Mahmoud som kørelærer. Han er venlig, meget tålmodig og sjov, udover det mega skarp og dygtig til det han laver. Han er god til at forklare tingene, så man føler sig helt sikker og forstår det🤩

Bilen er også perfekt til en køre elev, da den er vildt god at køre i og fed

Jeg vil derfor sige tak til Mahmoud og Eksperternes trafikskole for at gøre det muligt for mig at få kørekort og bestå alt i første hug🥇🚗

23. September 2021

Overalt god oplevelse

Overalt god oplevelse, god velforklarende teorilærere, og awsome kørelære. Bestod første forsøg. Jeg Anbefaler Mahmoud,i det han både er en venlig og god instruktør. Men også har en Fed Audi. Tak for alt og må alle andre der læser dette få en fantastisk tid i det i lærer, husk at forbered så meget i kan, så misser i ikke noget til slutprøven 🙏🏻😇😉

21. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut forfærdelig køreskole

Absolut forfærdelig køreskole! KØRELÆRER, som endda er ejeren, LYVER! IKKE VÆLG DENNE KØRESKOLE, DU VIL FORTRYDE DET.
Min første kørelærer på skolen var ligeglad med at lære mig ordentlig kørsel, da kørelæreren gik mere op i jeg ikke skulle skade gearkassen end at lære kørsel. Så jeg skiftede kørelærer, men blev i køreskolen, da jeg kun manglede køreprøven på dette tidspunkt. Den nye kørelærer (som også er ejeren) var ABSOLUT forfærdelig. Eksempelvist løj han for mig og sagde jeg var på en venteliste hos politiet for at få køreprøve hurtigst muligt, men denne venteliste eksisterer slet ikke hos politiet! Han sagde det bare, så jeg skulle blive på køreskolen.
Han lod mig kun tage dobbeltlektioner, så han tjente mere på mig, på trods af jeg flere gange fortalte ham, at jeg blev træt, når jeg kørte 1,5 time.
Derudover løj kørelæreren også om jeg havde tabt 800kr, da man forudbetaler for næste køreprøve, når man dumper en køreprøve med denne køreskole. Det var en lodret løgn, da jeg kun "tabte" 200kr, fordi de resterende 600 kr. var betalt til politiet så jeg kunne bestille køreprøve og ikke behøvet blive betalt igen.
Btw, så har køreskolen haft rigtig dårlige reviews for blot et par måneder siden - jeg ved ikke hvordan de har fået deres stjerner op, men ikke lad jer narre!

Svar til eksperternes køreskole svar:

Jeg har SELV sendt jeg min information, da jeg ved, at trustpilot skal benytte det, til at se, at jeg har været en rigtig kunde hos jer. Hvilket jeg har været i næsten 1,5 år, og I derfor ikke kan slette min anmeldelse. Jeg indsendte informationen, da jeg ikke ville have min anmeldelse blev slettet, da jeg ville ønske der havde været anmeldelser om hvordan køreskolen rigtig var før jeg indmeldte mig. De negative kommentarer blev sikkert slettet, da I selv selv se på køreskolens svar, hvordan de behandler deres elever.

Punkt 1.
Når man er førstegangskørekorttager, er det JERES ansvar, at lære eleven at bruge gearkassen. Jeg bad jer endda flere gange om at lære mig det, fremfor bare at sige, hvornår gearene skulle skiftes.

Punkt 2.
Du fortalte mig, at der var en "liste hos politiet" og nævnte på intet tidspunkt, at det var en liste hos din køreskole. Og du sagde det endda flere gange, at den var hos politiet, og jeg har to andre mennesker, som har hørt dig fortælle PRÆCIS de ord både til mig og dem. Så jeg ville passe på med denne løgn, hvis jeg var dig.

Punkt 3.
Jeg har aldrig bedt dig om at køre 30 min. Jeg har bedt dig om 45 min, hvilket er en normal kørelektion. Det kan man selv google sig frem til os, hvis I er i tvivl. Andre køreskoler tilbyder dette. Der er blevet lavet studier som viser, at man maks kan koncentrere sig i 45 min. Hvorfor tror du undervisning i uddannelsessystemet altid er af lektioner på 45 min.? Hvorfor lytter I ikke til jeres elevers behov? Der er ingen andre end jer, som får gavn af 1,5 time kørsel, når eleveren beder om en normal kørelektion på 45 min.

Punkt 4.
I skulle måske få styr på jeres egne priser? Jeg bestod teoriprøven i første omgang. Så jeg har aldrig været til en ekstra teoriprøve.
Beløbet, som jeg snakker om er køreprøven. I kræver 2000 kr for en ny køreprøve, hvoraf 1200 kr får til en ny køreprøve, 600 kr går til at booke køreprøven også 200 kr som administrationsgebyr. Det er de 600 kr for at booke køreprøven, som jeg beskrev. Måske skulle I få styr på jeres egne priser, og hvad I snakker om, før I svarer.

Og sjovt, jeg dumper 4 gange hos JER, når jeg er en kvik topstudent. Men består i først gang på min nye køreskole efter 4 mdr. nedlukning og sparsomme køretimer? Så måske skulle I kigge indad og se I er problemet?

Jeg ved, at det er Tahir som har svaret og ikke denne såkaldte "Vibeke", som jeg er ret sikker på slet ikke arbejder der. Det er det samme manipulerende sprog, som jeg oplevede Tahir brugte og nedgørelse i det 1,5 år, som jeg brugte på køreskolen. Du fortalte selv, at elever synes, du snakker hårdt. Du gjorde mig nervøs til køreprøven, fordi du brugte mine utallige kørelektioner hos dig på at nedgørelse. Jeg bestod i FØRSTE OMGANG, da jeg havde en behagelig kørelærer på en NY KØRESKOLE. Så det siger alt.
Jeg kommer ikke til at besvare yderligere henvendelser fra jer, da det er ukonstruktive svar I giver, som både indeholder forkert information og manipulerende undertone.

20. Juli 2021
Eksperternes Trafikskole ApS-Logo

Antwort von Eksperternes Trafikskole ApS

For det første er det yderst ærgerligt, at man er anonym, når man indgiver en en anmeldelse på Truspilot. Det ville være skønt, hvis man havde mod til, at vise sit navn og hvem man er.
MEN, det er heldigvis ikke så svært for os herinde på Eksperternes køreskole, at identificere pågældende elev, samt forsvare os og forklare hvad, der er i virkeligheden er sket. Det hører heldigvis til sjældenheder, at vi modtager dårlige anmeldelser, vi gør vores ypperste for at servicere vores elever og føre dem godt igennem forløbet og i mål.

Punkt. 1.

Mht. Gearkasser problematikken. Det er naturligvis et must, at elever skal kunne skifte gear UDEN, at smadre gearkassen for at kunne lære at køre bil.

Punkt. 2.

Det eksempel du giver med at komme på en liste hos politiet, er absolut ikke , hvad der er blevet sagt til dig..Listen er her hos os, da du ikke er den eneste elev, der skal have kørekort og ej heller den eneste der skal op til både teoriprøve og køreprøve, derfor har vi en liste, så det går efter tur.

Punkt. 3.

En kørelektion er min. 1 1/2 time, den bliver ikke delt op, blot fordi en elev bliver for træt af at køre bil efter 30 min. Hvis man har booket en kørelektion og eleven afbryder den efter 30 min, skal man naturligvis betale for hele lektionen. Vores lektioner og moduler er fastlagte , så vores kørelærere har muligheden for, at lægge planer for hele dagen . De har ikke tid og plads i skemaerne til ventetider ind imellem eleverne, De har meget travlt.

Punkt. 4.

Eleven blander iøvrigt priser sammen ...det der bliver omtalt som pris for køreprøve, 600 kr, er i virkeligheden prisen for en teoriprøve, som, ganske rigtigt bliver betalt til politiet, De 200 kr, du omtaler, er normalt 300 kr, men måske har kørelæreren været flink overfor dig, da det er oprettelsesgebyr hos os, når man enten dumper, eller afbestiller en prøve i utide. Det er jo indlysende, at jo flere gange man dumper, jo dyrere bliver det ;-)

Vi har en væsentlig anderledes opfattelse af forløbet, end eleven , som har været igennem et længerevarende forløb hernede, Vi ønsker ikke at udlevere nogen elever, derfor undlader vi , at komme med yderligere detaljer om hvorfor. ;-)

Mvh. Vibeke :-)
Eksperternes Køreskole

Bedste køreskole og kørelærer

Bedste køreskole og kørelærer. Min kørelærer Amir tager god tid til at forklare tingene og nemt at forstå. Han giver god råd og han fik mig til at bestå min køreprøve ved første forsøg ! Tak !

6. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr