Eksperternes Trafikskole ApS Bewertungen 537

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en god oplevelse hos Eksperternes Køreskole. Især vil jeg fremhæve min kørelærer, Aidin, som jeg var utrolig glad for. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog kørekort med min veninde tilbage i vinters, og det var bare en super skøn oplevelse! Alle de ansatte var helt vildt søde og gode til at hjælpe. Jeg havde Aidin som kørelærer og kunne på ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget tilfreds med mit forløb på køreskolen særligt vil jeg nævne Vibeke og mo der begge har hjulpet vildt meget med at gøre forløbet så nemt og hurtigt som muligt og altid har haft svar på mine sp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anbefaler Aidin som kørelærer!

Jeg har været meget tilfreds for at have fået mit kørekort gennem Ekspertenes Trafikskole. Specielt har jeg været glad for min kørelærer Aidin, som gør sig virkelig umage med sine elever og altid er tilstede i køretimerne. Han er super pædagogisk og professionel. Aidin er god til at give ros, samtidig med han er kontant, tålmodig og giver konstruktiv feedback. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

30. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige fået mit kørekort gennem…

Jeg har lige fået mit kørekort gennem Ekspertenes Trafikskole. Det har været en rigtig god oplevelse.
Vibeke i receptionen er den sødeste og svare altid på sms'er, selv når hun har fri eller er på ferie.
Min kørelærer Shahid har været virkelig god. Tålmodig, forståelig og en verdens klasse kørelære.

Bestod køreprøven første gang, kan klart anbefale Shahid og køreskolen :-)

TAK TIL JER!

16. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til den bedste kørelærer Amin

Tak til den bedste kørelærer Amin, som fik mig igennem. 5 stjerner!!!
Han var fleksibel, flink og dygtig.

Købte tilbudspakken, og det var virkelig rart at næsten alt var inkluderet.

Vibeke og Tahir har igennem forløbet været nemme at komme i kontakt med, og meget hjælpsomme.

10. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede mit forløb i februar og…

Jeg startede mit forløb i februar og blev færdig i Juni…det er gået super stærkt og min kørelærer sørgede for at jeg kom igennem det hele godt og grundigt, han er god til at forklare på en let og forståelig måde. Han har meget tålmodighed, han sørger for at man kommer igennem det hele, så man føler sig confident til køreprøven. Han er flexible med sine tide så man kommer ikke til at mangle nogen køretimer OVERHOVEDET. Jeg har anbefalet min kørelærer til mine bekendte, som også er glad for ham. Jeg kan helt klar anbefale Mohammed Zaquot!!

3. Juli 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stort tak til Aidin!

Stort tak til Aidin!

Aidin er tydelig, grundig og uden tvivl en meget dedikeret kørelære. Han er meget dygtig og omhyggelig i at sikre, at man bliver en ekstra god, sikker og opmærksom bilist :) Det er også en stor hjælp, at han er god til at formidle de teoretiske og tekniske aspekter med gode tegninger og logiske forklaringer. Desuden altid i rigtig god tid og meget professionel med rengjort bil, orden og styr på tingene. Aidin er både rigtig sjov med humor, også alvorlig og til tider meget kontant og ærlig. Både hvad angår kritik og ros, så er man aldrig i tvivl med Aidin :) Jeg siger tusind tak for et super lærerigt forløb og Aidin har uden tvivl gjort mig til en meget øvet, kompetent og sikker bilist og det er jeg meget taknemmelig for. Tak herfra :)

16. Mai 2023

Kørekorts forløb

Jeg havde Mo (Mohammed Zaquot) som Kørelære og det var et helt vildt godt forløb med ham. En rigtig flink fyr. Jeg fik nogle hurtige prøver. Alt var struktureret og blev tjekket op på, så alt var på plads
Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

28. April 2023

Varm anbefaling herfra

Jeg kan absolut anbefale Eksperternes Trafikskole! Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg, fordi kørelærerne er så dygtige og hjælpsomme. De gør deres bedste for at alle elever kommer godt igennem hele forløbet :)

25. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Mahmoud som kørelærer!!

Super god køreskole med dygtige undervisere og kørelærer.
Mahmoud har været en rigtige god og hjælpsom kørelærer. Han er vildt flinke, hjælpsomme og rigtig god til at forklar alt grundigt sådan at jeg bestået både teoriprøve og køreprøve første gang. super dygtig kørelærer som køre i en luksus audi Q3 2021. vil klart anbefales:)

19. April 2023

Helt klart en anbefaling

Jeg havde den bedste kørelære, ved navn Amir. Han er en god kørelære fordi han er snaksagelig og rolig. Han er god til at guide en og til at gøre så du bliver en god køre. Jeg kan helt klart anbefale Amir som kørelære :)

19. April 2023

Aidin som kørelære!!

Aidin som kørelære!!

Jeg har lige taget kørekort hos Eksperternes trafikskole og havde Aidin som kørelære

Det kan varmt anbefales han er til stede og vil gøre alt for at hjælpe dig.
Derudover er han skide sjov og man har det hyggeligt i bilen
Jeg bestod både min teori og kørsel i 1 forsøg så kun ros til ham.

31. März 2023

Brandgodt med Aidin som kørelærer

Jeg har lige taget kørekort her med Aidin. Det var en virkelig god oplevelse, og jeg bestod i første omgang. Aidin er meget dygtig til sit arbejde og er meget rolig og grundig. Jeg kan klart anbefale at man vælger både denne køreskole og Aidin som kørelærer.

23. März 2023

Aidin som kørelære

Jeg havet Aidin som kørelære, og det var en mega god oplevelse. jeg bestod min køreprøve første gang grundet alle de gode tips Aidin gav mig.
det er meget billigt, og det kan klart anbefales herfra.

20. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr