Meget dårlig oplevelse hele vejen igennem. Showroomet føles nærmest som en “self-service” oplevelse, hvor man må klare sig selv. Salgspersonen virkede uengageret, havde en tydelig attitude og fremstod... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har endelig fået min drøm af en Eilersen sofa. Desværre falder man bagover og ned af sofaen når man sidder i den fordi modulerne ikke står fast som de bør gøre iflg Eilersen. Jeg har kontaktet fir... Mehr ansehen
Kjøpte en Baseline fra Eilersen i 2019. Vi har 2 små barn som tilbringer mye tid høyt og lavt i sofaen og den er like fin. Kjempegod å sitte i, også er det jo så smart at det er avtagbart trekk så vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Eilersen is the result of proud furniture tradition, modern design and handmade quality.
Kontaktinformationen
Fabriksevej 2, 5485, Skamby, Dänemark
- +4564851008
- info@eilersen.eu
- www.eilersen.eu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi har købt to meget dyre Eilersen…
Vi har købt to meget dyre Eilersen sofaer for anden og sidste gang i vores liv.
Første gang vi købte sofaer fra Eilersen var i 1990’erne. Sofaerne lever stadig (hos vores datter), og vi har været rigtig glade for vores Sumoer igennem mange år. Vi ville gerne have købt nyt betræk, men tegningerne af sofaerne har Eilersen ikke gemt.
Derfor valgte vi Eilersen igen - to stk. Float. Hynderne passer ikke i størrelsen - de er for smalle, hjørnerne vipper op, så man kan se jernstang under hynden, ryghynder buler, der er kun stof på den ene side af hynderne, der mangler polstring på den inderste del af siddehynder, så en grim kant er synlig. Vi har haft sofaerne i 2,5 år.
Det er rigtig ærgerligt at opleve, at kvaliteten langt fra lever op til prisen og vores forventninger. Jeg har hørt, at Eilersens første fabrikker leverede en helt anden kvalitet, hvilket også passer med vores oplevelse.
Vores næste sofa bliver i hvert fald ikke en Eilersen.
Opdatering: Jeg henvendte mig til Eilersen efter svaret på ovenstående anmeldelse. Jeg er løbende blevet bedt om at sende billeder. Efter 1,5 år afsluttede de sagen. Det eneste jeg fik ud af at henvende mig var en masse spild af tid. Sagen blev afsluttet i sommeren 2025. En virkelig langtrukken og dårlig kundeservice, der aldrig endte med at gøre kunden (mig) tilfreds- hverken med produktet og nu heller ikke med Eilersens kundeservice.

Antwort von Eilersen
Købte for lidt over 2 år siden en 3+2…
Købte for lidt over 2 år siden en 3+2 Lift sofa fra Eilersen. Puderne falder sammen, ryggen falder sammen når man sidder i dem. Banker man dem ikke op, ligner det et meget "billigt" produkt. Svar fra Eilersen " Der er ingen fejl på produktet, det er netop et karaktertræk for dun toppe og dun puder, de taber pusten når man sidder i dem."
Den information ville jeg godt havde haft da jeg købte sofaerne til den nette sum af Kr. 58.100.-

Eilersen Ash fjær og støv
Kjøpte Eilersen Ash treseter og sjeselong i Stavanger Norge.
Så og føltes bra, men hva var alle de hvite fjærene?!
Lekker en kaffekopp med fjær på 4-5 måneder!?! Mange og store fjær stikker ut gjennom ullstoffet. Spesielt på treseter. Fjærene stikker ut som nåler som en stikker seg på. Er dette featherproof?
Etter et år ble sofa levert på ny. Men samme erfaring med den nye. Ingen forbedring.
Masse hvite fjær som fyker rundt og masse støv. En grå støvsky står ut av putene når en banker dem opp. Må banke putene på terassen!
Håper Eilersen forstår problemet og trekker putene med dun og fjær med tettere stoff i fremtiden. Representant for Eilersen sa det var ikke sofa for oss? Er det bare en pyntesofa? Da må man opplyse om det når sofaene selges.

Eilersen Control kun til pynt
Af en eller anden årsag er min tidligere anmeldelse forsvundet? Men nu vil jeg gerne have min mening ud:
Jeg købte for ca. 3 år siden en Eilersen Control, et smukt loungemøbel, som jeg har drømt om at eje i 40 år. Den blev ikke brugt så meget fordi den stod i spisestuen, men efter ca. 2 år fejlede rygindstillingen og så kunne den kun låse i chaiselong indstillingen, og kort efter kunne den kun ligge ned - trods meget lidt anvendelse. Det triste er at præcis det samme er sket for et vennepar, hvor den også bare står og pynter, uden at kunne anvendes som TV-siddemøbel. Eilersen har venligt tilbudt at reparere den for kr. 15.000,- alternativt anbefalet at få den svejset fast i én låst indstilling. Så nu knokler jeg med at trække al polstring og læder af den og blotlægge den indre mekanisme. Et møbel til 23.000 bør være kvalitet hele vejen igennem, ikke blot til pynt. Aldrig mere Eilersen !!!
På baggrund af svar til min kommentar, kan jeg tilføje at dialogen dengang endte i at jeg kunne betale en rabatpris på kr. 5.000,- for at få repareret min stol, dvs. få et nyt stativ indeni, som ville være lige så sårbart som det oprindelige. Det synes jeg var for dyrt, for jeg kunne ikke en gang sælge den for 5.000,- , da den virkede. Jeg valgte at finde en smed og fik den svejset i en fast stilling, så nu er det bare en lænestol, der fylder alt for meget.

Antwort von Eilersen
Tak for god og hurtig hjælp
Dejligt når kvalitet og engagement følges ad.
En e-mail til Eilersen og promte et kvalificeret svar.
Det fortjener ros.

Antwort von Eilersen
Sofa quality not what it used to be
My £4000 sofa has lost its firmness and the seating area has gone completely soft after just 2 years' use. You sink down when sitting on it. The dealer refuses to help. These sofas are not what they used to be.

Antwort von Eilersen
Eilersen Baseline sofa er en sofa som man trives i.
Min familie er særdeles fornøyd med vår Eilersen Baseline sofa. Vi bestilte nye covers da de gamle var utslitt. Sofaen ble som ny, og vi er veldig fornøyd med service og oppfølgingen som vi fikk fra Eilersen.

Eilersen besvarer ikke mails
Jeg har købt en Cocoon sofa til næsten 55.000 kr. Den er super flot og fuld af puder. Men - da jeg kontakter Eilersen for at høre til hvordan procedure og pris er for at skifte betrækket som er aftageligt, bliver jeg mødt af de ringeste service jeg kan huske at have oplevet. Eilersen svarer ikke på mails hverken på derew generelle ‘Enqueries’ eller på ‘new cover’. Jeg har gensendt alle mine mails flere gange. Modtager blot kundenr. På min henvendelse. Når jeg vil have svar skal jeg ringe og rykke. Så får jeg et enkelt svar. Hvis jeg spørger til noget i det svar, - er der tavst igen. Det koster 23.000 at skifte cover, og jeg havde derfor brug for bare et minimum af vejledning til dette. Det er helt umuligt og simpelthen den ringeste service. Derudover kan man ikke beholde/få sit gamle cover tilbage. Selvom ens sofa har Eilersens fulde standard-mål. Det er virkelig ærgeligt, da en anden i så fald kunne få gavn af produktet (det er jo rigeligt slemt at jeg har fortrudt farven). Hvis I svarer her så please ikke noget standard a la ‘vi sprætter stoffet op for at kunne sy det nye mere præcist’, eller ‘vi har problemer med at svare pga corona’ 🥺🥺🙈 Jeg er træt af at læse på jeres nye hjemmeside hvordan man bare kan skifte sit cover, når det i praksis er umuligt fordi I ikke besvarer mails 😖

Antwort von Eilersen
Købte en Eilersen sofa hos Ingvard…
Købte en Eilersen sofa hos Ingvard Christensen Esbjerg for et par år siden, som på ingen måde lever op til noget man kan kalde kvalitet, hynderne falder sammen hvor vi sidder og der kommer dun ud gennem betrækket, fik at vide af sælger at vi skulle huske at side forskellige steder i sofaen indtil alle hynder var blevet flade. Vi har haft hynderne hos en møbel polstre som tilskriver problemet dårlig kvalitet af dun, som knækker og smulre. Køb aldrig en Eilersen ikke andet end billig Kina kvalitet

Antwort von Eilersen
Jeg er også den IKKE lykkelige ejer af…
Jeg er også den ikke lykkelige ejer af…
Jeg er også den ikke lykkelige ejer af en Eilertzen sofa købt hos Thorsen Møbler i Århus, den ligner efter kun 2,5 år en gammel sofa, da jeg desværre købte den i gråt velour der allerede efter få dages brug var mærkelig i stoffet, hvis du lagde en hånd på stoffet eller sad i den var der aftryk, og uden grund kom der plamager som du havde spildt på stoffet, stoffet lagde sig ligesom ned og rejste sig ikke igen, vi fik efter klage til butikken at vide, at vi havde købt en sofa med stof der havde drop down effekt og kunne måske rejse stoffet med en kattebørste ;-) brugt jævnligt. Det ville have været rart at vide inden køb. Min mening er at stoffet er noget billigt dyrt skidt der ikke egner sig til møbler, og det kan heller IKKE børstes pænt igen. Luven har lagt sig ned for altid ! NÅH Ja ! det var jo med Drop Down effekt. Som køber skuffes man når man betaler så mange penge for en sofa der har så stor en fejl i stoffet.

Simpelthen den ringeste kundeservice
Simpelthen den ringeste kundeservice. Eilersen fralægger sig alt ansvar for at stoffet på vores sofa er slidt og med store huller. Sofaen er kun 3 år gammel og var IKKE billig!!
Stoffet begyndte langsomt at mørne og blive mere og mere slidt og er nu med store huller. At en så dyr sofa er af så ringe kvalitet er simpelthen for dårligt. Vi kan se af øvrige kommentarer længere nede, at vi desværre ikke er de eneste der står med det problem. Derfor hold jer langt væk fra Eilersens sofaer, de er simpelthen ikke pengene værd. At Eilersen så samtidig yder så ringe service og fralægger sig alt ansvar er forkasteligt. Eilersen henviser blot til forhandleren, som i vores tilfælde også bare fralægger sig alt ansvar.

Antwort von Eilersen
Har forsøgt at komme igennem til…
Har forsøgt at komme igennem til Eilersen via deres mail adresse, Facebook og telefon - gentagne gange de sidste 14 dage. Jeg har skrevet at jeg ønsker at bestille ny betræk til min Eilersen lænestol. Ingen vil tilsyneladende svare mig. Efter at have læst flere anmeldelser af deres kundeservice lader der til at tegne sig et mønster.. Jeg overvejer derfor at få et skræddersyet betræk hos en møbelpolstrer hvis de ikke snart svarer.. Skuffende.

Har en Eilersen Control Chair
Har en Eilersen Control Chair. Den er pæn og ser indbydende ud. Men den knirker på en meget irriterende måde og der kan ikke rigtig gøres noget ved det.
Virkelig dårlige betræk
Jeg købte en Eilersen en del år siden - og var egenlig glad for den. Men pludselig mørnede stoffet og der kom store huller i. Jeg talte med en brancheperson, som siger, at stofs holdbarhed måles i Martindale - og at Eilersen bruger boligtekstiler, som har en alt for lav Martindale. Helt ned til 100... hvor andre sælger sofaer med en Martindale på 3000. Man kan købe nyt betræk... men helt ærligt... nej tak.
VI VIL PÅ DET KRAFTIGSTE FRARÅDE AT…
VI VIL PÅ DET KRAFTIGSTE FRARÅDE AT KØBE EJLERSEN SOFA!!
Vi har købt en stor lækker sofa til Kr. 48.000.- i den tro at vi købte kvalitet. Efter tre år begynder stoffet at trevle i hjørnesyningerne,og der kommer hurtigt tydelige huller.
Firmaet udtaler selv at det er fordi der er hør i stoffet og at man kun kan forvente en levetid på deres sofaer på 2-3 år!! Til 48.000.- 😱!?
Havde vi vidst dette, havde vi ALDRIG købt en Eilersen!!
Disse bliver syet i Kina og Tjekkiet fortæller forhandleren, og deraf den meget ringe kvalitet. Syningerne er desuden skæve.
When your products doesn’t live up to your premium brand image, who are you?
Eilersen, et relevant spørsmål til dere:
When your product doesn’t live up to your «premium brand» image. Who are you?
Svaret er: en bedrift som overhodet ikke tar ansvar for det de leverer.
Pene møbler, fint design, men når kundene oppdager at «highend-produktet« kvalitetsmessig viser seg å være på linje med lavprisvarer, skylder dere på ALT annet enn egen produksjon. Man avvises kontant med at du som kunde har gjort feil, selv om man har fulgt deres forhandlers meget spesifikke råd for vedlikehold. Absolutt ingen hjelp å få. Full ansvarsfraskrivelse. Skam dere!

Kontakt med salgskontoret i Skamby
Kontakt med salgskontoret i Skamby.
Meget venlig og imødekommen betjening
Købt Butterfly sofa og en lækker chaiselong med justerbar fodende.
Super lækker komfort, smukke stoffer.
At have sparet sammen og siddet et par år længere i de gamle sofaer, og nu de flotteste sofaer er det hele værd.

Antwort von Eilersen
Update on my contact with Eilersen.
Update on my contact with Eilersen.
Eilersen contacted me after my poor rating and I responded.
After that I have not heard anything from Eilersen.
I must therefore conclude that they do not care about their customers after the product has been delivered.
Bad CRM.
Køb aldrig en Eilersen sofa
Vi købte en Eilersen Block sofa maj 2018, der efter få måneders anvendelse faldt sammen. Om det var polstring eller fjedre, blev vi aldrig klogere på, men det var lige som at sidde i et hul.
Vi var i dialog med både sælger og Eilersen. Modullet blev sendt til Eilersen 21. december 2018, da sofaen var dårlig at sidde i og så forfærdelig ud. Det tog 2 måneder og 10 rykkere fra sælger og os, for Eilersen at konstatere, at modullet intet fejlede!!! I denne proces blev vores 2 årige datter beskyldt af Eilersen for at have ødelagt modullet, da de spurgte om vi havde børn. Eilersen mente, at deres garanti eller reklamation ikke dækkede, hvilket sælger og vi er fuldstændig uforstående overfor.
Vi har aldrig oplevet så dårlig kundeservice, mistro og kommunikation. Dagsdato er sofaen afleveret tilbage til sælger, og vi sidder på nogle madrasser på gulvet efter ca. et år med utallige mails og opkald til ingen verdens nytte. Vi vil på det stærkeste fraråde at købe Eilersen, der ellers engang var anerkendt for deres kvalitet og omhyggelighed.
Komfort og kvalitet!
Har for kort tid siden modtaget min eilersen sofa og jeg er utrolig glad for den.
Vi har kigget på mange forskellige mærker og priser, men hver gang kom vi tilbage til den samme beslutning: Vi køber den! 🙂
Rigtig god komfort og den helt rigtige løsning til os.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.