Egå El-service Bewertungen 40

TrustScore 3 von 5

3,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle have flyttet en ladeboks til elbil 4 meter i carporten. Der var to lovlige muligheder, enten at trække et nyt kabel fra eltavlen eller at forlænge det eksisterende kabel. Elektriker... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er, at arbejdet laves professionelt og pænt. Da regningen kom var vi u... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aftalte skrifteligt en pris på 12.000 kr. modtog en faktura på knap 40.000 kr. Derudover var der flere alvorlige mangler ved det udførte arbejde. En usikker lærling udførte alt arbejdet alene uden op... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektriker
  2. Lieferant von Klimasystemen
  3. Haushaltsgerätereparaturservice

Vom Unternehmen geschrieben

Vi løser el-opgaver i blandt andet Aarhus, Risskov, Egå og Skæring. Vores team har stor faglig dygtighed, og vi arbejder effektivitet til konkurrencedygtige priser.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Egå El-service find en anden elektriker

Jeg skulle have flyttet en ladeboks til elbil 4 meter i carporten.
Der var to lovlige muligheder, enten at trække et nyt kabel fra eltavlen eller at forlænge det eksisterende kabel. Elektrikeren valgte den dyreste løsning, der brugte mest tid og kabel.
Jeg havde aftalt med afdelingslederen, at arbejdet ville kunne gøres på 2 timer. Jeg konstaterede, det tog under 2 timer. Alligevel var der på fakturaen skrevet 3 timer.
Det anvendte stærkstrøms kabel kan købes på nettet til 45,- kr. pr. meter incl. moms og fragt.
Prisen hos Egå El-service var 237,- kr. pr. meter. Altså 5 gange så høj som markedsprisen.
Regningen endte med at blive mere end 3.000,- kr. dyrere, end jeg havde forestillet mig.
Da jeg beklagede mig over prisen, blev jeg truet med inkasso.
Egå El-service tager godt ved både på timeløn og materialer. Vil du undgå det, så find et andet firma.

17. Januar 2025

Kære Claus
Vi er da kede af at du har lavet en dårlig anmeldelse af vores virksomhed.
Vores tekniker har valgt den mest rigtige måde at udføre opgaven på. At samle kabler tager også en del tid, foruden at krympesæt også koster penge.
Du skriver at du er lovet at det kunne gøres på 2 timer, og at du konataterede at det tog under 2 timer hos dig. Det er ikke korrekt. Vi lavede en forsigtig vurdering af at det nok ville tage ca. 2 timer. Du var ikke lovet noget.
Vi har taget et print over servicevognens kørsel på dagen. Den viser at vi ankom på adressen kl. 8.01 og at den kørte igen kl. 10.35. Altså var vi på adressen over 2,5 timer. Dertil kørsel. De 3 timer som du er faktureret for, er derfor helt korrekt.
Vi sender udskriften til dig på mail i dag, og håber du vil genoverveje anmeldelsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best company in town

The best company in town. Very good and professionnal services. Will re-use them if ever I have any additional electrical needs.

24. April 2024

Antwort von Egå El-service

Thanks Michel. We are very happy that we could help :-)

Meget tilfredsstillende oplevelse

Købte via Sweet Deal 2*2 arbejdstimer til ½ pris. Arbejdet blev udført meget tilfredstillende og enkelte ting kunne ikke klares via dem i første omgang, men elektrikeren gav gode råd til hvem vi skulle kontakte og hvad vi skulle gøre efterfølgende vedr. et ovenlysvindue der ikke ville åbne. Udfordring med en gulvvarme, hvor elektrikeren havde en mistanke af en aktuator skulle skiftes blev udført, men desværre var det ikke det der var problemet. Dette var dog ikke firmaets skyld, men en anden ting der gjorde at gulvvarmen fejlede. Ny lyskontakt med dæmper, samt en udredning / udskiftning af gamle skjulte ledninger, blev rettet.

Alt i alt en meget positiv oplevelse.

6. November 2023

Antwort von Egå El-service

Wauu. Det bliver vores medarbejder glad for. Mange tak og glædelig jul

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons og venlige elektrikere

Jeg ringede til Egå en fredag morgen, hvor et kip-relæ var stået af. Jeg kunne altså ikke slukke lyset i en stor del af vores hus. På trods af mandefald i butikken, grundet sygdom, rykkede to af deres elektrikere ud. De var venlige, hurtige og ryddede pænt op efter sig. Jeg er meget tilfreds!

24. November 2023

Antwort von Egå El-service

Tusinde tak for de pæne ord. De er hermed videregivet til montørerne.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service / utilfredsstillende opsætning af lamper

Dårlig service. Elektrikeren, de sendte ud for at sætte vores lamper op, virkede mest af alt som en lærling. Han kunne intet rådgive om og virkede ikke erfaren overhovedet. Efter han var færdig og gået hjem, opdager jeg, at han har sat samtlige lamper op med forskellige farvede ledninger. Han brugte Egå El-service's egen ledning for, at der var nok ledning. Dette var som udgangspunkt fint, men deres ledninger var i en helt anden nuance af hvid end den, som mine lampers ledninger havde. Dette ville jeg ønske, han havde gjort mig opmærksom på under arbejdet. Så havde jeg med det samme bedt ham om, at udskifte lampernes ledning med hans ledning, således alle ledninger så ens ud. Nu er jeg endt med, at alle opsætninger af lamper i mit hus er utilfredsstillende og grimme. Føler bestemt ikke, at det har været det værd at få en "professionel" til at sætte mine lamper op.

Derudover tager jeg senere fat i hans overordnede, som tilbyder mig at komme ud og kigge på sagen. Han kommer ud og afviser totalt, at der er et problem, selvom han indrømmer, at han tydeligt kan se farveforskellen.

Så generelt har det desværre bare været en dårlig oplevelse, og jeg vil ikke anbefale Egå El-service til nogen...

2. August 2023

Kære Julie
Vi er kede af at du ikke er tilfreds med farven på de hvide ledninger som er brugt. Vores udfordring er dog at vi ikke har indflydelse på hvordan fabrikanterne vælger deres farve nuancer. Ligeledes ændrer farverne sig over tid. Specielt de hvide.
Venligst Egå El-Service

STOOOOP!!!

STOOOOP!!!! Den er helt gal!!!

Jeg brugte Egå Elservice til at opsætte en ladeboks til bilen jeg selv havde trukket kabler til, samle et kabel der var knækket og godkende nogle kontakter jeg selv havde opsat i min garage med min svigerfar... de skriver de har været her 5 timer(den er vist rundet godt op!!! Aner ikke hvad de skulle have brugt 5 timer på?) De har faktureret kr. 2160 + moms(kr. 2700,-) for et relæ, som koster 6-700,- på nettet. regning i alt: 9.378,95 - og i tillæg, super arrogant behandling. Kom aldrig igen! de jubelglade anmeldelser der ligger gør mig kun ekstra mistænkelig...

15. September 2023

Hej Lars
Vi er da kede af at du ikke føler du har fået noget for pengene. Ud fra teksten på din regning, har du dog fået laves en del forskelligt.
Venlig hilsen Egå El-Service

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Har brugt dette firma tit. De udfører flot arbejde til gode priser kommer med det samme og har døgnvagt

14. November 2022

Antwort von Egå El-service

Tusinde tak Eva. Det kan vi bruge til noget :-)

Super god og hurtig service😊

Super god og hurtig service😊
Meget tilfreds med deres arbejde og behagelig kommunikation. Kan sikkert anbefales.

9. Oktober 2022

Antwort von Egå El-service

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det luner :-)

Super service samt kommunikation

Super service samt kommunikation, både før og efter besøget. Og dejligt med en udspecificeret faktura!

5. September 2022

Antwort von Egå El-service

Tusinde tak for de rosende ord. Det betyder meget for os, og vi sikrer naturligvis at den viderebringes til montøren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette firma er ikke andet end fup

Dette firma er ikke andet end fup. De sælger en 2 timers ydelse på sweetdeal, allerede til en høj pris på ca. de 600 kr. Derefter når de er kommet hjem til en og ydet deres service, sender de en regning på 900 kr!!! for HVAD??? De er et fup firma, pas på med at købe deres deal på sweetdeal.

18. Mai 2022

Hej Simon
Vi kan desværre ikke finde dig i vores system. Vi har heller ikke haft en kunde med dit navn, som har købt Sweetdeal af os i 2022. Vi vil derfor gerne have at du sender os flere oplysninger.
Vh. Egå El-Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og kompetente, behagelige medarbejdere

En meget positiv oplevelse. Jeg har haft Sven forbi et par gange, hvilket var en positiv oplevelse. Dygtig og imødekommende med gode brugbare råd og flot arbejde.
Meget reel og kompetent rådgivning.

Også kontoret/bookning skal have ros herfra - stor imødekommenhed mht. tidspunkt og udførelse af arbejdet; så tænker at det må være sådan kulturen i firmaet er.

Jeg har endnu ikke modtaget regningen, men ovenpå min oplevelse indtil videre, forventer jeg ingen ubehagelige overraskelser der.

Jeg kan kun varmt anbefale at bruge Egaa El-service - det bliver ihvertfald ikke sidste gang jeg vælger dem til at udføre el-opgaver hos mig.

1. Juli 2022

Antwort von Egå El-service

Sikke dejligt at høre om din kundeoplevelse, Inger - det er vi rigtigt glade for. Vi giver roserne videre til Sven og til kontoret.
Vi står naturligvis klar med god service og rådgivning, næste gang du får behov for elektriker-assistance.

/Egå-Elservice

Aldeles fremragende udført arbejde

Takker for aldeles fremragende udført kvalitets arbejde. Lampe opsætning, Lampe reparation, strøm til drivhus inkl kontakter. Hurtig, venlig og til overkommelige priser.
Varm anbefaling fra tilfreds kunde i Risskov.

15. März 2022

Antwort von Egå El-service

Tusinde tak for de pæne ord :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og meget…

Fantastisk service og meget imødekommende og hårdtarbejdende medarbejdere. Vi har haft besøg af Daniel og Sven som har gjort et smukt stykke arbejde med indbygningsspots i vores hus. Jeg vil klart bruge Egå elservice igen og vil anbefale dem videre:-)

15. März 2022

Mange tak Stine. Vi lader naturligvis rosen gå videre til Daniel og Sven

Useriøs og uprofessionel

Aftalte skrifteligt en pris på 12.000 kr. modtog en faktura på knap 40.000 kr.
Derudover var der flere alvorlige mangler ved det udførte arbejde. En usikker lærling udførte alt arbejdet alene uden opsyn og uden, at det nogensinde blev påset af en autoriseret elektriker.

23. Februar 2022

Kære Anette
Vi anerkender naturligvis din fustration, som vi er rigtig kede af.
Vi har flere gange skrevet til dig, at vi aldrig har givet et fast tilbud på opgaven. Vi har endda tilbudt en dekort på regningen, som du har afslået.
Vi har dernæst foreslået at du sender sagen til Ankenævnet for Tekniske installationer, som hører under forbrugerstyrelsen.
Hvis det viser sig at vi har gjort noget forkert, afgøres det der, og vi vil til enhver tid anerkende deres afgørelse.
Under arbejdet har vi flere gange været i kontakt med vores mand, og det er vores klare opfattelse at alt er udført efter gældende regler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

El arbejde på højt niveau

Deres unge mand Daniel gør det fremragende - faglig dygtig og meget beleven og venlig - en fornøjelse at have besøg af ham. Jeg giver firmaet mine bedste anbefalinger.

17. Februar 2022

Antwort von Egå El-service

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi giver straks roserne videre til Daniel.

/Egå El-service

Super dygtige folk

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen

8. Februar 2022

Antwort von Egå El-service

Tusinde tak for roserne. Det kan vi rigtig bruge til noget, og de bliver naturligvis videregivet til vore teknikere.
Ha´ en dejlig dag :-)

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr