Har kun positive ting at sige om klinikken og selve teamet bag. Ikke nok med de behandler ens skader, så justerer de hele tiden ens genoptræningsforløb, så man altid kan mærke bedring uagtet skadens... Mehr ansehen
Er kommet hver anden måned fast hos Jon Timotej hos Efficax de sidste par år. Jon har været en fantastisk stor hjælp og jeg har i dag ingen smerter i lænd og ryg, selv efter mange dages intensiv træni... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Efficax er en privatpraktiserende osteopati og fysioterapiklinik, som tilbyder højkvalitetsbehandling af din skade eller problematik. Vi stræber efter at tilbyde den mest effektive behandling inden for osteopati og fysioterapi, hvorfor vi har navngivet klinikken Efficax, som på latin betyder effektiv. Efficax blev skabt med det formål at det enkelte menneske skulle være i fokus. Vi har skabt en klinik, hvor der er plads til alle og hvor behandlere og klienter arbejder målrettet med samme målsætning. Vi tager på arbejde med et smil – fordi Efficax ikke kun er bygget op omkring en stærk faglighed, men også stærke venskaber behandlere i mellem. Vi er i dag otte behandlere, som tør tænke ud af boksen og gå de ekstra skridt for, at vores klienter går herfra og har det bedre end da de kom. Hos Efficax er vores klienter altid i fokus. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig velkomne og trygge, så snart de træder ind ad døren. Vi tror på, at tryghed og nærvær skaber den bedste relation og et optimalt udgangspunkt for et succesfuldt behandlingsforløb. Vi lægger ligeledes stor vægt på både faglighed og udvikling af vores team. Dette skal sikre dig et højt fagligt niveau, uanset hvilken problematik du har, eller hvilken behandler du er tilknyttet.
Jyllingevej 55, st. th, 2720, Vanløse, Dänemark
- kontakt@minosteopat.dk
- www.effx.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God og professionel service
Fantastisk behandling
Fantastisk behandling, behagelige omgivelser og yderst kompetent personale. Højt anbefalet.
Top professionel og behagelig…
Top professionel og behagelig behandling med fokus på de langsigtede løsninger. Jeg er fuldt ud tilfreds med Efficax og kan varmt anbefale det 💪🏻😊
Effektiv behandling og sød fysioterapeut
Ifølge min søn 10 år som var patienten “ fysioterapeuten var en god børnesnakker”, meget positivt ment. Grundig og god til at forklare og betryggende at fysioterapeuten efterfølgende skrev en mail for at følge op på behandlingen
Efficax kan deres kram!
Flinke og rare kompetente mennesker der har godt styr på tingene og har I mit tilfælde lavet en god træningsplan der her ført til at min skade er så godt som væk igen.
Kan varmt anbefales.
Super dygtige fysioterapeuter som altid har løst mine problemer.
Gode åbningstider og rimelig nemt at få en tid.
findes ikke bedre!
Stedet at gå til! Man får altid den bedste behandling og alle er højst professionelle :D har anbefalet dem til alle jeg kender!
grymt bra känsla för hur kroppen…
grymt bra känsla för hur kroppen fungerar. Har behandlats för flera olika besvär och var gång har jonas snabbt identifierat problemet och kunnat ge bra behandling. Har genom åren varit hos fler behandlare men aldrig hos någon med så bra kunskap i hur kroppen fungerar. Bemötandet är super bra😀
Hos Efficax er du i gode hænder
Hos Efficax er du i gode hænder, da du får en yderst professionel behandling, samt et professionelt forløb.
Top engagerede
Efficax er yderst kompetente og seriøse omkring deres arbejde. Altid hjælpsomme og imødekommende.
De får mine bedste anbefalinger
Meget kompetente behandlere
Meget kompetente behandlere. Giver et trygt forløb, og der gives en god tids horisont samt det nødvendige antal behandlinger
Rigtig god behandling jeg fik af Jonas
Rigtig god behandling jeg fik af Jonas. Kan klart anbefales!
Du er i de bedste hænder
Ikke nok med at de er super søde, så er de også knald dygtige, man er absolut i de bedste hænder og jeg kan derfor på det varmeste anbefale at få behandling hos Efficax.
Meget professionel klinik
Meget professionel klinik.
De hjalp mig tilbage på fodboldbanen efter en korsbåndsoperation.
Dk's bedste behandler!
Jeg har op til flere gange været til behandling hos Peter, med forskellige problemstillinger.
Ikke nok med at det altid lykkes ham at fikse mine skavanker. Så indvolvere han også en i processen. Så man får en forståelse af hvorfor han behandler problem på den bestemte måde, og hvad man fremadrettet kan gøre for at undgå samme skade.
De største anbefalinger herfra! Hvis du har problemer med kroppen, så er Peter den rigtige at gå til.
Super god behandling og genoptræning
Super god behandling og genoptræning!
Efter en brækket ankel og en række andre skader, har Kasper hjulpet mig tilbage på fodboldbanen. Kan klart anbefales!!!
Sublim service hele vejen rundt
Har kun positive ting at sige om klinikken og selve teamet bag. Ikke nok med de behandler ens skader, så justerer de hele tiden ens genoptræningsforløb, så man altid kan mærke bedring uagtet skadens omfang.
Kan derudover varmt anbefale Kasper og Peter, som har været med til at hjælpe mig tilbage til fodbolden efter skader i henholdsvis lyske og knæ (brusk skade).
Super kompetente behandlere.
Jeg har i to omgange været forbi Efficax.
Første gang med en overbelastet sene i skulderen. Og anden gang med en genstridig tennis albue.
Begge gange er jeg kommet over mine skader og fået hjælp til genoptrænings oplevelser.
Hos Efficax bliver man mødt af super kompetente og imødekommende personale.
Klar anbefaling herfra.
Problemer med knæ og skinneben
Havde nogle problemer med knæ og skinneben efter et slag til træning(fodbold). Allerede dagen efter slaget tog jeg fat i Peter Due fra Efficax og fik sat en tid op med deres behandler Mikkel, så jeg havde bedre chancer for at nå at blive klar til kampen i weekenden - kanon behandling samt fif til hvad jeg kunne og burde gøre for at komme mig hurtigst muligt, “diagnosen” af skaden var også lige i øjet. Kun gode anbefalinger til dem herfra 🙂👍
Passioneret og professionel behandler
Grundig undersøgelse af problemet med 'helheden' for øje, samt god behandling i trygge, profesionelle rammer ved osteopat stud. Peter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.