Jesteśmy wdzięczni wszystkim organizatorom i instruktorom tych kursów. W naszej sytuacji naprawdę pomogli naszym dzieciom poprawić oceny. Jeszcze raz dziękujemy za takie podejście do dzieci.
Unternehmen hat geantwortet
Córka w końcu bez przymusu uczęszcza na zajęcia z j.angielskiego, wcześniej mieliśmy z tym kłopot. Oczywiście na efekty trzeba troszkę poczekać ale puki co polecam.
Unternehmen hat geantwortet
Corka chciała zrezygnować, naoisalam wypowiedzenie, bez problemu zostalo przyjęte, zmienił sie nauczyciel i corka jednak sie rozmyśliła z rezygnacji, i bez problemu zostało anulowane wypowiedzenie. W... Mehr ansehen
Moja córka uczestniczy w kursie rysunku od marca 2025 r . jest bardzo zadowolona. Bardzo fajnie prowadzone są zajęcia poszerzające umiejętności rysowania a także podstawy stawiania kresek cieniowania... Mehr ansehen
Hat 61 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Edugo to platforma, która w przyjazny i bardzo wygodny sposób umożliwia rozwój dzieciom w zakresie ich zainteresowań, szczególnie z tych małych miejscowości, w których dostęp do zajęć dodatkowych jest ograniczony.
Fantastyczne zajęcia. Dziecko jest zadowolone, a ja z uwagą i zadowoleniem śledzę jego postępy. Tak trzymać
Z pozoru edukacja, w praktyce teatr absurdu i manipulacji
Zanim zdecydujesz się na pracę w Edu Go, przeczytaj to do końca. Pracowałam tam wystarczająco długo, żeby poznać system od środka. I niestety pod powierzchnią obietnic o „rozwoju”, „premiach” i „zgranym zespole” kryje się coś zupełnie innego.
Brak swobody = brak rozwoju
W teorii rozwijasz się, w praktyce jesteś maszynką do odczytywania skryptu. Każda rozmowa z klientem musi przebiegać według sztywnego schematu- jedno zdanie za dużo, albo pominięcie frazy i już dostajesz uwagę. Nawet gdy masz pomysł, jak lepiej poprowadzić rozmowę- nie wolno. Zero miejsca na inicjatywę, indywidualne podejście czy realną pomoc klientowi.
Można odnieść wrażenie, że niezależne myślenie jest nie tyle niemile widziane, co wręcz zakazane.
Premia jak Yeti – słyszałeś, że istnieje, ale nikt jej nie widział
Premiowy system jest tak skonstruowany, że nawet jeśli osiągniesz doskonałe wyniki, to… nie masz możliwości ich samodzielnego zweryfikowania. Przykład? Możesz mieć 600 zapisów miesięcznie, a potem dowiadujesz się, że „tylko część z nich przyszła na lekcję”, więc premia przepada. Na jakiej podstawie? Tego nie wiesz- masz uwierzyć na słowo.
Do tego każda odwołana lekcja (nawet jeśli rodzic przełożył termin albo nauczyciel się nie zjawił) = minus do Twoich wyników. Czyli odpowiadasz za rzeczy, na które nie masz wpływu. Efekt? Premia to bardziej mit niż motywacja. Jeśli już się pojawi, to w postaci śmiesznych groszy.
Feedback? Nie – mikrozarządzanie i manipulacja
Koordynator (Team Leader) stosuje klasyczne podręcznikowe manipulacje: raz Cię pochwali, ale zawsze musi dodać „ale tutaj było źle”. Nie ma rozmów partnerskich – jest kontrola. Atmosfera nie sprzyja rozwojowi, a buduje lęk przed kolejnym „odsłuchem”.
Tak, bo rozmowy są regularnie odsłuchiwane. Czasem bez ostrzeżenia. Gadasz sobie, a potem wyskakuje wiadomość: „Dlaczego nie powiedziałaś tego i tamtego?”. Czułam się jak w reality show bez zgody na udział.
Komunikacja? Każdy wie coś innego
Kontakt z innymi pracownikami? Prawie zerowy. I nie bez powodu – bardzo szybko okazuje się, że każdemu przekazywane są inne informacje. To powoduje chaos i niepewność. A co najgorsze – szkolenia, które firma reklamuje jako wsparcie, w praktyce są „nagrodą” dla wybranych. Nie jako narzędzie rozwoju, tylko coś, co możesz „zasłużyć”. Motywacja rodem z podstawówki.
Presja i absurdy dnia codziennego
– Przekroczysz przerwę o kilkanaście sekund? Dostajesz reprymendę.
– Chcesz zgłosić pomysł? Lepiej nie, bo to „niezgodne z procedurą”.
– Chcesz wiedzieć, jakie naprawdę masz wyniki? Możesz jedynie zaufać.
To wszystko prowadzi do frustracji, wypalenia i permanentnego poczucia, że jesteś tylko trybikiem, którego nikt nie słucha.
Lato? Przymusowy urlop, czyli brak wypłaty
W sezonie letnim – zamiast normalnej organizacji – firma „ucina koszty”. Co to znaczy? Przymusowe urlopy, zmniejszenie godzin, obcięcie dodatków do wypłat. Brzmi jak czas na odpoczynek? W rzeczywistości jest to czas martwy, za który nikt Ci nie zapłaci tak, jak obiecywano.
Baza klientów – bingo frustracji
Baza to jedno wielkie ryzyko. Trafiają się:
– dzieci z zerówki (gdzie możesz zaproponować tylko jedne, demonstracyjne zajęcia),
– klienci z zagranicy bez danych,
– numery „widmo” – niedziałające, błędne, często losowe,
– toksyczni rozmówcy, którzy potrafią naprawdę uprzykrzyć dzień.
Owszem, zdarzają się tzw. „perełki” – ale to bardziej kwestia szczęścia niż jakiegokolwiek systemu czy Twoich umiejętności.
Podsumowanie:
Jeśli szukasz miejsca, gdzie będziesz mógł się rozwijać, mieć wpływ na swoją pracę i być traktowany z szacunkiem– niestety, to nie jest to miejsce. Edu Go tworzy iluzję nowoczesnej, zdalnej firmy edukacyjnej, ale za kulisami panuje atmosfera kontroli, chaosu i frustracji.
Nie chodzi o to, że wszystko jest złe. Chodzi o to, że to, co obiecywane, kompletnie nie pokrywa się z rzeczywistością. A to rodzi rozczarowanie i wypalenie już po kilku tygodniach.
Moja rada? Ucz się na cudzych błędach, nie swoich. Omijaj.
Zajęcia z języka angielskiego umożliwil mojej córce rozwijanie swoich umiejętności. Dodatkowym atutem zajęć zdalnych jest możliwość uczestniczenia w nich gdziekolwiek się jest, nawet na zagranicznych wakacjach.
Świetnie prowadzone zajęcia, prowadzący kompetentni, nawiązują dobry kontakt z dziećmi, ciekawe zajęcia. Zarażają pasją
Syn sceptycznie podchodził do zajęć on-line. Teraz sam pamięta o zajęciach i wyczekuje kolejnych. Jest zadowolony i nawet w wakacje nie chciał robić przerwy. Polecam serdecznie
Córka jest zadowolona, chętnie uczestniczy w zajęciach, uczy się ciekawych rzeczy, które wykorzystuje również w codziennym życiu i na zajęciach w szkole.
Córka przez cały rok brała udziala wlekcji rysunku oraz nauki języka angielskiego, zajęcia prowadzone w ciekawy sposób, zawsze punktualnie, bdb kontakcie z infolinią.
Edugo to świetne rozwiązanie nauki w domu, wygodnie, przyjemnie i profesjonalnie. Zadowolone dziecko to szczęśliwy rodzic.
Córka bierze udział w zajęciach rysunku od 1,5 roku. Widzać efekty rozwoju rysowania. Dziecko uczestniczy w nich chętnie - a gdy nie może wziąć udziału w zajęciach - odtwarza je z nagrania. Polecamy
Bardzo fajna forma nauki połączona z zabawą, polecam.
Lekcje prowadzone profesjonalnie i jednocześnie tak żeby dzieci się nie nudziły. Wiedza przekazywana na wysokim poziomie. Córka jest bardzo zadowolona no i oczywiście widać efekty nauczania. W szkole angielski nie sprawia żadnego kłopotu.
Świetne podejście do dzieci,ciekawie prowadzone zajęcia, dzieci na pewno nie będą się nudzić. Jednocześnie atmosfera jest swobodna, dziecko nie ma żadnego stresu przed zajęciami. Jest bardzo dużo interakcji między nauczycielem a dzieckiem więc dziecko aktywnie uczestniczy w zajęciach co jest ogromnym plusem.
Moje dziecko uwielbia te zajęcia. Tu nareszcie się nie nudzi. To zajęcia, na które zawsze czeka
Mój syn jest bardzo zadowolony – chętnie uczestniczy w zajęciach i czuje się zmotywowany do nauki. Nauczyciele są zaangażowani, życzliwi i potrafią świetnie prowadzić lekcje zdalne. Program nauczania jest ciekawy, nowoczesny i dostosowany do potrzeb uczniów. Zdecydowanie polecam EduGo każdemu, kto szuka dobrej edukacji online!
Zajęcia z rysunku bardzo rozwijające, w atmosferze szacunku, dostosowane do poziomu uczestników. Małe kameralne grupy, profesjonalna kadra, która lubi pracę z dziećmi. Postępy widoczne już po pierwszych zajęciach, prace omawiane, każdemu poświęcony czas. Gorąco polecam!!!
Niestety, oszukują. Zmielili termin zajęć i nie przyjęli do wiadomości, że dziecko nie może uczestniczyć w tym terminie. Nie dotrzymali warunków umowy i każą płacić za niezrealizowane zajęcia. Omijać szerokim łukiem.
Firma nęka mnie codziennymi telefonami, pomimo że je odrzucam i blokuję. Złośliwie dzwonią z różnych numerów. Czuję się nękana
EduGo jest fantastyczne! Zajęcia są doskonałe mertyorycznie, bardzo ciekawe, dzieci chętnie biorą w nich udział i uczą się wielu nowych umiejętności. Polecam wszystkie zajęcia w EduGo!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.