Edugo Bewertungen 292

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jesteśmy wdzięczni wszystkim organizatorom i instruktorom tych kursów. W naszej sytuacji naprawdę pomogli naszym dzieciom poprawić oceny. Jeszcze raz dziękujemy za takie podejście do dzieci.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Córka w końcu bez przymusu uczęszcza na zajęcia z j.angielskiego, wcześniej mieliśmy z tym kłopot. Oczywiście na efekty trzeba troszkę poczekać ale puki co polecam.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Corka chciała zrezygnować, naoisalam wypowiedzenie, bez problemu zostalo przyjęte, zmienił sie nauczyciel i corka jednak sie rozmyśliła z rezygnacji, i bez problemu zostało anulowane wypowiedzenie. W... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Hat 61 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Świetne połączenie nauki i zabawy

Świetne połączenie nauki i zabawy. Widzę, że syn nabrał większej pewności w liczeniu i lepiej rozumie pojęcia przestrzenne, polepszyły się oceny w szkole. Forma online zajęć jest bardzo wygodna, żadnych dojazdów, dziecko uczy się w znanym środowisku domowym, godziny są dopasowane do potrzeb rodziców i dzieci.

14. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dla mojego dziecka najważniejsze jest…

Dla mojego dziecka najważniejsze jest to, że wciąż uczy się nowych rzeczy, jest zachwycony prowadzącymi zajęcia. Opowiada że w szkole na informatyce się więcej niż nauczyciel, bo zna więcej programów graficznych. Na każde zajęcia czeka z niecierpliwością i nigdy nie opuścił ani jednego. Jego radość to moja radość.

Atmosfera, nauka, pomoc

Lekcje odbywają się w przyjaznej atmosferze, grupy są malutkie co daje więcej możliwości nauki. Obsługa infolinii nie zawodzi: kiedy zaszła potrzeba zmiany godzin lub poziomu nauczania zawsze dopasowała termin.

Jestescie najlepsi :)

Moja córka była i jest zadowolona z projektu rysunkowego. Lekcje zawsze na czas, zawsze interesujące a uśmiech dziecka przecież najważniejszy :)
polecam wszystkim EduGo. Nawet jak miałam jakieś pytania, niepewności szybko zostały wyjaśnione.

24. September 2024

Rozwój przez zabawę !

Super platforma z zajęciami dla dzieci ! Córka uwielbia kurs rysunku i matematykę z Minecraftem. Oprócz tego, że rozwija się na tych płaszczyznach to zawsze świetnie się bawi na zajęciach, a myślę że to klucz do szybkiego przyswajania wiedzy. Widzę ogromny postęp córki w rysowaniu, liczeniu w pamięci. Uczęszczamy na zajęcia już ponad półtora roku i nie planujemy rezygnować :) warto też dodać o zaoszczędzonym czasie, gdyż nie trzeba dowozić dziecka na zajęcia, mogą one odbywać się w dogodnych dla nas godzinach. polecamy wszystkim rodzicom!

12. Oktober 2024

Forma nauczania

Forma nauczania zmusza ucznia do rozmowy w języku angielskim nie tylko samej gramatyki jak w szkole, co jest bardzo potrzebne i ułatwia kontaktowanie się w obcym języku bez barier.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Moja córka uczestniczy w kursie rysunku…

Moja córka uczestniczy w kursie rysunku od marca 2025 r . jest bardzo zadowolona. Bardzo fajnie prowadzone są zajęcia poszerzające umiejętności rysowania a także podstawy stawiania kresek cieniowania itp. zazwyczaj tematem rysunków są postacie bądź rzeczy ,którymi większość dzieci się interesuje . Atmosfera miła , dziecko jest chwalone za każdy postęp .Dla córki jest to sposób nad odreagowywanie stresów szkolnych .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nauka angielskiego online z firmą Edugo…

Nauka angielskiego online z firmą Edugo to świetny wybór zwłaszcza dla tych, którzy chcą uczyć się w domu. Dla nas ta forma nauki (ze względu na inne zajęcia pozalekcyjne dziecka) zaważyła na naszej decyzji. Doświadczeni lektorzy i przyjazna atmosfera (grupy są małe to duży plus) sprawiają, że córka z przyjemnością czeka na zajęcia. Zajęcia są profesjonalnie prowadzone, a materiały są ciekawe. Dziecko robi duże postępy. Lekcje trwają 60 minut dwa razy w tygodniu. Zajęcia są nagrywane i w momencie braku uczestnictwa link do nagrania dostajemy mailem co jest dużym plusem bo dziecko nic nie traci a z nauką jest na bieżąco. Z czystym sumieniem mogę polecić Edugo do nauki angielskiego.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekcje aktywizujące, dostosowane do dziecka

Lekcje pokazowe pozwalają dziecku zorientować się jak wyglądają zajęcia, są doskonałe. Moje dziecko uczestniczy już drugi rok w zajęciach Just Speak. Jest bardzo zadowolone. Zajęcia są prowadzone w małych grupach, dzieci się znają. Są prowadzone przez osoby nawiązujące dobre relacje z dziećmi, świetny kontakt, potrafią zaangażować. Ćwiczenia podczas zajęć są aktywizujące i rzeczywiście uczące pełnych zwrotów.

16. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam szkoły EduGo.

Nie polecam szkoły EduGo.
Przy składaniu rezygnacji z zajęć nie zostałam poinformowana, że konieczne jest złożenie rezygnacji w formie pisemnej. Moje dziecko przestało uczęszczać na zajęcia, a ja poinformowałam telefonicznie o naszej rezygnacji. Pomimo tego, szkoła zaczęła wysyłać powiadomienia o płatności.
Gdy zaczęłam dopytywać, pani z obsługi w sposób kategoryczny zażądała zapłaty, mimo że dziecko nie brało już udziału w zajęciach. Brakowało jedynie formalnej pisemnej rezygnacji – o której nikt mnie nie poinformował, mimo że wcześniej regularnie dzwoniono do mnie z przypomnieniami o innych ofertach.
Uważam, że zabrakło jasnej komunikacji ze strony szkoły oraz dobrej woli w rozwiązaniu sytuacji.

10. September 2025

Oczekiwania spełnione

Czytałam wcześniej inne opinie, na pewno trzeba wcześniej przeczytać warunki rezygnacji z uczestnictwa z zajęć i nikt nie będzie rozczarowany.
Kontakt z klientem bardzo dobry poprzez infolinię na stronie internetowej. Edugo jako firmę określam na rzetelną. Same zajęcia uważam za bardziej rozwijające i zdecydowanie lepsze niż niekontrolowane przesiadywanie dzieci przed ekranami, a przy okazji mój syn jest bardzo zadowolony z zajęć. Nie mam złych doświadczeń z tą firmą.

22. August 2025

Język angielski z EduGo

Jako mama, jestem pod wrażeniem postępów mojej córki z językiem angielskim. Bardzo podoba mi się forma zajęć, podejście do dziecka oraz tłumaczenie niezrozumiałych kwestii. Zajęcia przebiegają w miłej atmosferze, co jest dodatkowym atutem 🙂Z czystym sumieniem mogę polecić kurs j.angielskiego w EduGo 😁

14. August 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr