Bediening ongeïnteresseerd. De bestelde loempia's waren koud. Teruggeven wat irritatie gaf bij het personeel. De loempia's werden mer hap eruit terug in het vet gegooid en kregen we aangebrand en bagg... Mehr ansehen
Normaliter altijd erg tevreden genoeg groentes en vlees maar wat ze met die kip gedaan hebben is echt niet lekker, het lijkt wel of t voorgegaarde kip is inplaats van rauw gewokte kipfilet wat ze vro... Mehr ansehen
Locatie Alexander Rotterdam; Phở smaakte OK, bouillon was waarschijnlijk niet lang getrokken, maar kant en klaar. Noodles waren perfect gekookt. Hoewel de portie rundvlees goed was, was dit helemaa... Mehr ansehen
Eazie Breda, nu 2x besteld, 2x ontzettend lekker gegeten. Kleine opmerking, de bestelde groente waaronder portobello was wel toegevoed aan 1 van de 3 bestelde maaltijden maar deze zaten in het verkeer... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zo slecht heb ik nog nooit gegeten!
Graag wil ik even mijn ongenoegen uiten over de door jullie geleverde chicken terayaki, die ik besteld had op dinsdag 3 dec jl. Zelden heb ik zo smakeloos gegeten! Alle ingrediënten hadden dezelfde smaak. Verse groenten heb ik niet kunnen ontdekken, wel heel veel harde mini-maisjes die muf smaakten. De door jullie beloofde 'malse kip' was alles behalve mals en moesten we ook nog eens zoeken in de brei van veel te veel pasta, teveel saus en te weinig groenten. De kipstukjes waren zo klein gesneden en er zat zó weinig in dat ik echt het gevoel kreeg genept te zijn. En dat voor een bedrag van € 13,15 per portie! Het is werkelijk schandalig!
Heerlijke broodjes!
Vandaag heerlijk buiten gezeten bij Eazie Zoetermeer. Lekker broodje gegeten. Vers gemaakt voor 7 euro. Erg lekker. Vriendelijk personeel ook!
Wat een teleurstelling !
Wat een teleurstelling !
Liep al een poosje met het idee om hier es een maaltje te halen.
De fotootjes achter het raam spraken mij wel aan.
Dus vandaag maar eens binnengestapt in Zaandam.
Meer dan de helft van het bakje bestond uit rijst.
De biefstuk was niet doorheen te komen zo taai.
De zure komkommer (€ 0,70) bleek een minuscuul plastic bakje te zijn dat nog lekte in mijn fietstas ook.
Dat was dus één keer en nooit weer.
Eazie van leyweg waardeloos
Eazie van leyweg waardeloos
Krokante kip besteld smaakte heel erg oud net of de kip niet goed was hele nare geur. Noodles besteld met kip erin heel weinig kip, was tevens ook kippendij dilet zat alleen vol met vet met bijna geen vlees. Alles wordt geserveerd met een vork ! Geen wegwerp ook niet prettig. Zeer onvoldoende! Geen aanrader
Wordt ook vervolgens niks gedaan met ne klacht
Heerlijk gegeten
Heerlijk gegeten, grote portie voor een goeie prijs, de miso noodles zaten goed in de soep. Goeie klant vriendelijkheid. Over het algemeen 5 sterren
Nooit meer voor mij, slecht!
Kwartier op bestelling zitten wachten, was vergeten, geen sorry niks.
Bestelde leek in de verste verte niet op de foto!
Lauw eten, vreselijk ongeïnteresseerd personeel, nooit meer!!!
Haar in mijn eten
Het eten kwam warm aan en was lekker. Tot het moment dat ik een hele lange haar in mijn eten vond. Toen heb ik de rest weg gegooid.
Het verkeerde gerecht gekregen
Het verkeerde gerecht gekregen. Wat we besteld hadden was uitverkocht maar niemand had iets gevraagd aan ons. Gewoon schandalig!
Niet blij er van
Nadat wij de eerste keer enthousiast waren, dachten wij vandaag doen we weer. Helaas nadat ik besteld had duurde het 1 1/2 uur voor de bestelling werd bezorgd (terwijl er wordt aangegeven tussen 20 en 45 minuten). Eten was gewoon lauw en zeer weinig groenten en kip.
Daar is het dan te duur voor. 15 euro voor een hapje rijst. En dan 15 euro voor een bakje noedels, ook daar weinig vlees en groente.
Vorige week vrijdag gegeten bij eazie…
Vorige week vrijdag gegeten bij eazie zoetermeer ik bestelde via de QR code op tafel , ik bestelde een kipwok 6uur later na het eten werd ik extreem ziek ik heb voedselvergiftiging opgelopen ik ben er nog steeds niet beter van wat een ellendige week geen eazie meer voor mij
Prima eten smaakte oke
Delicious meal and a great service
Beste eetplek!
Kei snelle verhelping en altijd een goede sfeer. Jenny is de beste medewerkster die altijd mijn dag beter maakte. Werkeliswaar echt goede plek
Ik eet altijd heerlijk bij eazie
Ik eet altijd heerlijk bij eazie. Heerlijk vers!!!
ik eet altijd lekker hier,nooit…
ik eet altijd lekker hier,nooit teleurstellen
Ik wil graag onze ervaring delen bij…
Ik wil graag onze ervaring delen bij Eazie Wok in Osdorp om anderen te waarschuwen. Excuses dat het zo lange verhaal is.
Samen met een vriendin besloot ik dit restaurant uit te proberen. Terwijl we nog aan het natafelen waren, kwam een jonge medewerkster naar ons toe met het verzoek om onder de tafel op te ruimen wat er was gevallen. Mijn dochter van twee had een hapje rijst met een stukje taugé laten vallen. Normaal gesproken kijk ik bij het opstaan altijd even rond om te zien of er iets opgeruimd moet worden. Deze medewerkster gaf me echter niet de kans, en liep direct op ons af. Ik gaf aan dat ik het zou opruimen.
Voor mijn vriendin was het nieuw dat iemand je vraagt om onder de tafel op te ruimen. Ze vroeg de jonge dame of het iets nieuws is dat je word aangesproken en het niet een stukje service is als het personeel ziet dat er iets naast de tafel is gevallen, en of zij dat dan opruimen als het hun opvalt. De medewerkster antwoordde dat het de bedoeling was dat wij eerst opruimen wat er gevallen is, zodat zij daarna makkelijker kon schoonmaken. Vervolgens liep ze weg. Mijn vriendin vond het vreemd dat we werden aangesproken terwijl we nog niet klaar waren met eten. Ze gaf aan dat ze dit nooit eerder had gezien of gehoord in de horeca. Dit hoorde de dame en draaide ze om om aan te geven dat het echt niet kan hoe het er onder de tafel uit ziet en dat het m vriendin dit in haar gezicht moest zeggen.
Dit leidde tot een discussie, waarbij ik uitlegde dat het slechts een klein beetje rijst was, en dat mijn dochter van twee dit had laten vallen. De medewerkster reageerde hierop met de opmerking dat ze het heel vies vond hoe ik het op de grond had achtergelaten. Dit maakte me boos, omdat ze niet begripvol was en bleef hameren op het feit dat het mijn verantwoordelijkheid was omdat het mijn kind is.
De situatie escaleerde verder toen ik de eigenaar wilde spreken. De eigenaar vond het belangrijker dat ik zachtjes ging praten, terwijl zijn personeel haar stem mocht verheffen zonder dat hij haar daarop aansprak. Dit maakte mij nog bozer. Uiteindelijk werd er nog geroepen dat wij vies waren. Mijn vriendin vond het zeer ongepast dat de medewerkster ons zo behandelde en bleef benadrukken dat ze dit gedrag nog nooit eerder had meegemaakt.
De eigenaar kan echt wat doen aan zijn personeel. Ze hoort te leren hoe ze normaal een gesprek moeten voeren met een klant, ook als ze het ergens niet mee eens is. Er dient respect voor elkaar te zijn, maar deze dame deed alsof ze een ruzie had met een vriendin en vond dit een normale manier om met een klant te praten. Haar houding, hoge toon en totaal gebrek aan begrip dat zoiets kan gebeuren, waren schokkend. Bovendien kreeg de eigenaar de discussie mee, maar koos hij er niet voor om op ons af te lopen en te vragen of alles goed ging. Ik moest zelf het initiatief nemen om met hem een gesprek aan te gaan. Ze moeten echt leren hoe ze met dit soort situaties om moeten gaan.
Wij kregen sterk de indruk dat kinderen niet welkom zijn. Daarnaast heb ik de kinderstoel bij aankomst zelf moeten schoonmaken omdat er eten van een ander kind in lag, en moesten wij vragen of onze tafel schoongemaakt konden worden bij aankomst.
Ik wilde dit gisteren al delen, maar mijn vriendin en ik zijn de hele avond en nacht ziek geweest en hebben nog steeds flinke buikklachten. Het kan geen toeval zijn dat wij beiden na het eten ziek zijn geworden. Voor ons is dit restaurant een absolute afrader. Wij gaan er nooit meer naartoe.
Wij zijn niet de enige die ziek zijn geworden. Zie reviews via Google
Eten duurt lang en een pokebowl is in…
Eten duurt lang en een pokebowl is in een hap weg
Helaas een erg slechte ervaring gehad…
Helaas een erg slechte ervaring gehad vanmiddag bij Eazie in het centrum van Zoetermeer.
Tegenwoordig scan je een QRcode en betaal je vooraf. Mijn bestelling was na 3 kwartier nog steeds niet geleverd. Na navraag bleken ze nog steeds niet begonnen te zijn. Na totaal een uur kreeg ik eindelijk mijn bestelling. Helaas bleek het eten koud te zijn. En de portie was ook nog eens kleiner dan verwacht gezien eerdere ervaringen. Het drankje wat er bij zat bleek de verkeerde. Het goede drankje kreeg ik echter niet, want 'ze hebben maar 1 type'. Echter waarom kon ik die dan aanklikken in de app? Uiteindelijk maar het koude wokgerecht opgegeten en weggegaan. Compensatie wordt niet aangeboden, en verder werd er ook geen interesse getoond. Hier kom ik niet meer.
Netjes maar eten is smaakloos en heel weinig.
Nette zaak, maar wat een magere pokebowl!
Bakje zat niet vol en mega weinig toppings. Echt geen waar voor je geld na het eten van dit kleine hapje hadden we nog honger geen vullende maaltijd. 2x pokebowl voor meer dan 22 euro. Daarbij geen smaak aan het eten. Geen goede eerste kennismaking.
Hier ga ik mijn geld niet meer aan verspillen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.