Jeg har lige fået mit kørekort hos Åmarkens Køreskole, og jeg kan varmt anbefale dem! Super dygtige og tålmodige kørelærere, god stemning og tryg undervisning hele vejen igennem. Tak for en rigtig god... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Haft det bedste forløb, takket være Mazen blev hele mit kørekort forløb bedre. Hans pædagogiske måde at være på gør at man bliver tryg bag rettet. Han kommer med masse af tips som man kan bruge til si... Mehr ansehen
Det var en mega god oplevelse at tage kørekort hos Åmarken køreskole. Jeg havde Mazen som kørelærer og var utrolig glad for ham og hans måde at undervise på. Han gjorde både teori og praktik til en... Mehr ansehen
Mazen er en fantastisk kørelærer. Jeg var meget nervøs for at komme ud at køre, men Mazen har en utrolig evne til at få en til at føle sig tryg og rolig. Så den første køretur blev både behagelig og... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Åmarkens køreskole tilbyder kørekort til bil Læs meget mere om netop dine muligheder på vores hjemmeside, og bemærk vores anmeldelser.
Kontaktinformationen
Lodsvej 2, 1.sal, 2650, Hvidovre, Dänemark
- info@aamarken.dk
- www.easydrive.dk
En meget tilfreds elev
Mazen min Kørerlærer fik mig igennem forløbet stress frit og nemt. Det har været en super god oplevelse at køre med ham. Så en klar anbefaling herfra!
Mazen fik mig gjort klar til at bestå…
Mazen fik mig gjort klar til at bestå køreprøven. Super sød, dygtig og sjov kørelærer, som klart kan anbefales.
Mazen byens bedste kørelærer
Hvis du i går og overvejer at tage kørekort anbefaler jeg varmt åmarkens Køreskole og især kørelærer Mazen🤩 han er rigtig god til at lære fra sig både med teori og kørsel 🤩 Jeg ser her med tusind tak for en rigtig god oplevelse og glad for at jeg bestod så jeg fik mit kørekort med venlig hilsen Pia
Bestået teori og køreprøve inden for en…
Bestået teori og køreprøve inden for en uge.
Det har været super rart at køre med…
Det har været super rart at køre med Mazen. Det været lærerigt og sjovt. Det skal ikke være kedeligt at lærer køre bil
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, kan helt sikkert anbefale. Du kommer hurtigt, sikkert og trygt gennem forløbet, og hvis der opstår udfordringer gennem dit forløb, er de hurtige og gode til at løse det. God undervisning, og trygge køretimer!!!
Hurtigt, godt og effektivt
Hurtigt, godt og effektivt. Fantastisk forløb kan simpelthen ikke forlange mere. Anbefales 100%!!!
Super god køreskole!!
Super god køreskole!!! Bestod teori og køreprøve i først hug💪🏼 derudover virkelig flexibelt i forhold til planlægning af kørsel når man går i skole
Jeg skulle generhverve mit kørekort…
Jeg skulle generhverve mit kørekort efter en ulykke. Har haft kørekort i 25 år, så det var en stor udfordring for mig troede jeg. Men det viste sig alligevel at gå over al forventning. Køreskolen var hurtig med at tilmelde til prøver så det tog kun et par måneder så havde jeg bestået både teori og køreprøve og begge dele første gang. Jeg havde Mazen som kørelærer i de få timer man nu får under generhverv. Han var god, hård og retfærdig, han forklarede de ting man nu havde glemt på en god måde. Jeg er glad for at jeg valgte åmarkens køreskole, og kan kun anbefale dem.
Er super glad for mit valg af Åmarkens…
Er super glad for mit valg af Åmarkens køreskole
Jeg har kun positive oplevelser og super god kørelære.
Mazen - Mester 1000 Tak for dine gode råd og
vejledning og de seriøse sjove og hyggelige
Køreture 😊😁 og jeg er så taknemlig for din tovmodighed med mig 😂 og Ja og det lykkes til sidst takket være dig 🙏😌
Jeg anbefaler Åmarkens Køreskole som er på et højt
Professionelt Niveau både I klassen og på vejende.
Venligst Kaj
Jeg kan virkelig anbefale Åmarken…
Jeg kan virkelig anbefale Åmarken køreskole. Høj standard, og professionelle kørelære der forstår at lære fra sig, så du føler dig tryg i trafikken. En speciel tak til Mazen for at være en fantastisk kørelærer.
Virkelige fed køreskole
Virkelige fed køreskole, altid gode stemningen og godt humør
Senior anbefaling af Åmarkens køreskole
Har netop fået mit første kørekort 14 dage før jeg fylder 55 år! Tak til Mazen for en god, grundig og med god indlevelse teoriundervisning. Men især tak for køretimerne. Her blev jeg på en gang støttet og fik relevante udfordringer, så jeg i et passende tempo, blev for det første parat til køreprøven, men for det andet også en sikker bilist. Og ja teori- og køreprøve bestået i første hug...
Mazen er verdens bedste kørelærer
Mazen er verdens bedste kørelærer. Klart anbefaling
Mazen, er suveræn (!).
Jeg har haft Mazen, som kørelærer, og har været så glad for det! Jeg har haft to forskellige kørelærer, og har derfor også prøvet to forskellige former for undervisning. Men Mazen, er både rar & rolig, og visualisere undervejs på turen, hvilket var rigtig godt for mig. Ud over et rart bekendtskab, så blev jeg også en dygtigere bilist.
God køreskole.med nogle kompetente…
God køreskole.med nogle kompetente kørelærere
Kan varmt anbefale denne
H v h en meget tilfreds nu kørende person
Jeg fik lært alt det jeg skulle
Jeg fik lært alt det jeg skulle, og Mazen klædte mig godt på til teori og køreprøven som blev klaret i et hug. Teorien var lidt kedelig, men det kan man vidst ikke komme uden om. Kan varmt anbefales
Rigtig god køreskole
Jeg havde Mazen som kørelære, han er rigtig dygtig og ved hvad han snakker om. Jeg fik min teori og køreprøve hurtigt og blev derfor hurtigt færdig med mit kørekort. Rigtig god køreskole, vil klart anbefale.
10/10 Forløb
Det var et fantastisk forløb jeg havde med Mazen. Han er fantastisk dygtig til sit arbejde og han har naturligvis styr på hvad han laver. Bestod første gang med både teori og køreprøve og det jo blandt andet fordi at Mazen klæder en godt på så man er klar.
Kan varmt anbefales.
En sikker og professionel køreskole
Man kan trygt vælge at starte hos EasyDrive - Jeg havde mit kørekort forløb hos Mazen, efter et års pause og skift fra anden køreskole. efter 4 måneder og 2 køreprøver, kan jeg sige at Mazen er en yderst venlig og dygtig kørelærer, som tager hånd om én fra starten. Efter hver køretime giver han et overblik over hvad der skal arbejdes på, eller hvad der er blevet forbedret, og tilrettelægger fremtidige køretimer efter dette. Han er meget skarp når man kører med ham, og er hurtig til at reagerer, så man som elev kan føle sig sikker. En rigtig god oplevelse!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.