Pas på, pas på og hold jer væk.
Pas på, pas på og hold jer langt væk, hvis i har jeres dyr kær.
For dyrlægerne i denne gruppe begår bevist fejl, der koster jeres dyr livet og når du vil forsøge at klage, får du som dyre ejer skylden, så de ansatte vasker deres hænder.
Du vil opleve at få regninger på den dobbelte pris af hvad andre dyrlæger tager.
Jeg kan give jer et eksempel, en ormekur til en lille hund koster normalt omkring 150 kr, hos dyrlæger på den omtalte dyrelægeklinik/gruppe, der koster den billigste ormekur 350 kr og til de skeptiske som vil sige, at det er en bedre ormekur, kan jeg sige, at det er nøjagtig samme ormekur, så der er en prisforskel på 200 kr, det vil sige, at denne dyrlægegruppe stjæler 200 kr fra deres kunder.
Ud over at de bevidst begår fejl, som de godt ved vil koste dit dyr livet, så taksere de kunderne dobbelte priser i forhold til andre dyrlæger.
Jeg kan fortælle at trods adskillige anmeldelser for de fejl og overmedicinering, dyre priser og negativ tale til kunderne, så bliver der holdt hånden over dem, da de er beskyttet, fordi de har familie i rådet hos regionen og hos dyrlægeforeningen, begge steder bliver alle klager, uanset hvor veldokumenteret disse er, fejet af bordet og dyrlægegruppen frikendt for alle anklager, selvom politi og andre instanser er indblandet.
Men jeg lover dyrlægegruppen og de ansatte på dyrlægeklinikken i lemvig, at så længe jeg trækker vejret og så længe min familie lever, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at sørge for, at alle deres beviste fejl og dobbelte priser, bliver hevet frem i lyset og denne negative omtale vil følge alle de ansatte, så de ikke kan løbe fra alt det skidt de bevist har lavet og alle de dyrs liv de har på samvittigheden.
Jeg har sikret mig alle de ansattes navne og billeder, så de vil ikke kunne løbe fra deres beskidte fortid.
Havde jeg været ansat et sådanne sted, havde jeg øjeblikkeligt sagt mit job op og søgt andre steder hen, men jeg havde stadig haft en ekstrem dårlig samvittighed over det der foregik det sted jeg havde været ansat og det havde ikke været noget jeg havde omtalt eller været stolt af, tværtimod havde jeg skammet mig over det.
Men alene den negative tale som de udsætter kunderne for, burde være nok til at kunderne tager deres dyr og løber skrigende væk og kommer ikke igen.
Jeg håber at de må mærke al den negative omtale og miste alke deres kunder, så de er tvunget til at lukke, for de fortjener ikke bedre.
Jeg kan kun sige, at hvis mit valg er, at holde min hund hjemme og behandle den selv, med stor risiko for at den dør eller at opsøge denne dyrlægegruppe, så er jeg ikke i tvivl, jeg passer og plejer min hund hjemme, der har den i det mindste en chance for at overleve, det har den ikke hos denne dyrlægegruppe, så hellere lade hunden være hjemme og lade den dø hjemme.
Men håber de bliver tvunget til at lukke og gå konkurs.
Jeg kan ikke ændre sådan jeg har det og hvad jeg føler, men jeg hader dem, for de har stjålet det dyrbareste fra mig og taget livet af et uskyldigt dyr, som intet har gjort dem.
Jeg fatter bare ikke at de får lov til at foresætte og at folk er ligeglade, men det er nok fordi det er kun dyr det går ud over, men gad vide hvad der ville ske, hvis det var børn, ældre og andre aldersgrupper af borger det gik ud over og det kostede menneskeliv, fordi disse læger stadig begik bevist fejlbehandling, det er vist hvad man kalder mord.
Men er det ikke mord, når man tager et liv, uanset om det er et dyr eller et menneske ?
Derfor vil jeg kalde dem for mordere !
15. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung