Dyrlaegegruppenvest Bewertungen 17

TrustScore 2 von 5

1,8

1. Tierarzt
  2. Zoohandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Søger du en professionel dyrlæge, som fokuserer på dyrenes helbred? Vi værner om dyrenes velvære i Lemvig, ikke langt fra Struer, Vemb & Holstebro. Bestil tid. ☎

1,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

dårlig behandling

dårlig behandling, fejl diagnotiserede hunden og ville have den aflivet, da man så beder dem at fremsende materialer på de undersøgelser som de ligger til grund, så man kan sende dem videre til forsikringen, så skal man betale 400kr

Vel og mærke at dette er rapporter de allerede har liggende på computeren (da det er en lov), men grundet “vores læger skal bruge meget arbejdstid, vil de have 400kr

de til grin

1. März 2026

Endnu en dårlig anmeldelse

Jeg kan tilslutte mig de fleste andre dårlige anmeldelser. Dyrlægerne er dårligt uddannede og går kun efter pengene. Helt konkret, så blev min hund undersøgt hos dem og blev diagnosticeret sprængt korsbånd. Jeg blev rådet til at få hende opereret. Det ville koste 29000+ det løse. Jeg fik hende opereret. Operationen starter med en kikkertundersøgelse og man konstaterer at kosbåndet kun er flosset!!! JEG BLIVER IKKE KONTAKTET OG MAN OPERERER ALLIGEVEL(pengene skal jo ind). Jeg bliver vejledt om 3 steder til genoptræning, hvoraf det ene er nær mig. Det går først godt med genoptræningen og så ringere og ringere. Peter ( dyrlægen) fatter ikke en brik, men beskylder mig for at være skyld i det: fordi jeg ikke har brugt et sted til genoptræning hvor der er vandmasserne. Jeg har jo brugt det jeg blev rådet til. Nå men omsider fatter han at den er helt gal- hunden har fåt en meniskenskade oveni. Det er en helt almindelig risiko, som jeg var klar over bare ved at google. Men tilsyneladende anede han det ikke- flot. Men det blev påpeget at det var min skyld " fordi jeg jo ikke ville tage hende til genoptræning i Eistrupholm". Da synes jeg ikke at min hund skulle gå igennem endnu en operation og endnu flere smerter, valgte jeg at tage afsked med hende på Holstebro Dyrehospital - som jeg bestemt kan anbefale- modsat Dyrlægegruppen Vestjylland, hvor jeg aldrig sætter mine ben igen.

23. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Personale der hverken burde arbejde med dyr eller mennesker.

Hvis man kunne give minus stjerner var det gjort. Fuldstændigt koldt og kynisk personale, som ikke kan sige noget konkret efter undersøgelse af vores hund. Virker ligeglad med dyret, og kan ikke svare andet end “det kan jeg ikke sige noget om”. Anbefaler røngten med fuld narkose og intubering til en lille hund, som er let halt på forpoten (som de i øvrigt vil have over 5.000 for, men kan ikke garantere at billedet vil være brugbart til diagnostik af vores hund) Vi har valgt at søge en second opinion og sætter aldrig benene hos dyrlægegruppen Vestjylland igen.

17. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vi er mildest talt rystet over den…

vi er mildest talt rystet over den opførsel og penge griskhed .

trods de har anerkendt at det var en fejl at vores lille hvalp ikke fik antibiotika og at vi mistede hende pga den fejl og deres forsikringsselskab har udbetalt hvalpens værdi ...men alligevel syntes de hos dyrlæge gruppen Vestjylland at det er helt fair at tage penge for en konsultation hvor man lyver over for os og siger der ikke findes antibiotika til en så lille hvalp, hvilket den så ender med at må aflives grundet den store infektion, men de vil heller ikke betale penge tilbage for aflivning ..

trods sagen har været ved en uvildig dyrlæge gennem deres egen forsikringsselskab, og den dyrlæge udtaler at det er en fejl at vi er informeret om der ikke findes antibiotika til en lille hvalp og en fejl at man ikke har givet hvalpen antibiotika.

skal siges at dyrlæge gruppen Vestjylland nægtede at ha fejlet indtil den uvildige dyrlæges konklusion var meget direkte og skrev en stor FEJL...

der findes ikke meget samvittighed hos dyrlæge gruppen Vestjylland når man tager penge for løgne og fejl.

30. Mai 2024

sterilisering

Min venindes kat fik det rigtig skidt efter en sterilisering. De virkede nærmest ligeglade, da hun kontaktede dem efterfølgende, hvor de mente at hun skulle aflive katten istedet. Katten er død nu - og ved snak med en anden dyrlæge, bliver en kat kun syg, hvis der er sket fejl under en sterilisering.

Så vi kan under ingen omstændigheder anbefale dette sted - de har kostet hende en masse penge, og hendes kæledyrs død.

4. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er kommet på Holstebro dyrehospital…

Jeg er kommet på Holstebro dyrehospital igennem 20 år først med hund og siden med kaniner. Jeg har ALDRIG følt mig velkommen og jeg har dem mistænkt for at dele kæledyrs ejer ind i gode og dårlige, og jeg hører til de sidste. Og det at de kun tænker på penge kan jeg kun tilslutte mig. Jeg er utrolig frustreret og den behandling jeg har fået der, så denne gang vil jeg tage til Aulum.

17. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har idag snakket med dem om jeg vil…

Jeg har idag snakket med dem om jeg vil have min hanhund kasterert og får af vide det ville koste ca 4000 kr så jeg valgt at prøve af finde en anden her i byen Struer og vælger og ringe til en anden dyrlæge og får af vider det ville komme til at koste 2500kr ca så nu er der bestilt tid nede hos den anden så synes i skal holde jer væk de tænker kun på penge

14. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer lang væk med kejsersnit

Hold jer lang væk med kejsersnit .
Jeg var inde og få lavet kejsersnit på min tæve der ikke vil føde selv , jeg undrede mig over bagefter hun havde ændret sind, men tænkte hun nok bare var blever mere rolig efter hun havde fået hvalpe , men nej den søde dyrelæge tog bestemmelse uden min viden af denne tæve ikke skulle have flere hvalpe , så det sørgede han lige for at ordne samtidig , det fandt jeg først ud af lang tid efter da den ikke blev drægtig igen . Kejsersnittet blev fortaget den 16. Juni 2022

16. Juni 2023

Dyrlægegruppen vestjylland o stjerner

Hej derude ja hvis jeg kunne gav jeg den o stjerner fordi jeg har en hvalp der er bliver snart to år til sommerferien men mandag den 6/3 lagde vi mærke til den lavede bræk lyde for morgnen af vi tænkte ikke så meget over det men holdt selvfølgelig øje enhver hund kan jo blive syg og brække sig og det skal siges at det var kun gult slim der kom op ikke blod men tirsdag blev det ringer så jeg valgte om onsdagen at tage til dyrlægegruppen vestjylland for at høre hvad det kunne være og hvorfor han ikke kan holde balancen helt han kom en til en kvindelig dyrlæge der snakkede om blod infektion eller flåt angreb men hun gav nogen sprøjter og en blodprøve blodprøven kunne altid sendes ind hvis det ikke blev bedre men det koster 1.800 hvilket syntes jeg er lidt meget men hun valgte ikke at beholde kato istedet solgte hun mig en masse medicin jeg skulle give ham og her skulle man nok have fundet en anden dyrlæge men tænkte kun på at hunden havde det godt og lyttede lidt blindt på dyrlægen men det hjalp lidt der torsdag morgen men noget træt men er ikke dyrlæge så fortalte hvordan det gik og de gjorde ikke mere i det og sagde at vi skulle se tiden an men om aftenen på hans desværre sidste gåtur lavede han en lavede nummer 2 hvorefter han lagde sig og blev båret hjem vi troede jo han var træt men kunne ikke sove ret så var op det meste af natten hvor til sidst midt nat han kun trak vejret men kroppen fungerende ikke og han tog det sidste åndedrag
Har herefter sagt til mig selv at jeg ville bruge en dyrlæge i Herning da der mere styr på det og ikke kun ude efter penge

6. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vemb dyreklinik vil jeg anbefale meget…

Vemb dyreklinik vil jeg anbefale meget billigere end andre steder, de giver sig tid til snakke med min hund berolige hende her er de også flinke min hund har det allerede bedre, de er også rigtig søde i lemvig, så der med de er for dyre nej bestemt ikke og ønsker man god behandling vil jeg bestemt vælge vemb dyrlæge igen og sige tak for god behandling han er dygtig min hund som havde voldsom kløen har det meget bedre, så ham i vemb er både dygtig og flink god egenskab som dyrlæge.

2. März 2023

Minus 5 stjerner

Minus 5 stjerner, pas på denne dyrlægegruppe.
De snyder og bedrager kunderne og deres priser er mindst det dobbelte af hvad andre tager.
Et eks er en røntgen billed koster normalt 700-800 kr, men dyrlægegruppen snyder deres kunder og kræver mindst 1700-1800 kr.
De udfører ting, eks tager ekstra billeder, som de selv skal bruge, men opkræver kunderne for dette, men kunderne må ikke se dette ekstra billeder der er blevet taget.
En ormekur til hvalpe, som normalt koster 150-250 kr, kræver dyrlægegruppen 700-800 kr for, men udlevere den forkerte ormekur, for hvalpe skal have en ormekur i flydende form, men dyrlægegruppen udlevere ormekuren i pilleform.
De kan ikke komme med en pris på de mest basale ting, da det altid bliver mindst 2-3 gange så dyrt og kunderne kan ikke få restbeløbet på en regning, der skal betales her og nu, ellers oplyser de at de vil beholde kundens dyr, som pant, hvilket er imod alle regler og love.
Dyrlægegruppens dyrlæger aner ikke helt basale ting, som er grundlæggende i dyrlæge uddannelsen.
De giver/ udskriver medicin til hunde, hvor selve medicinen er til katte.
De ordinere børnepanodil i så store mængder, at selv et 10-årig barn ville dø af den dosis, eks en hund på 3,5 kg ordinere 40 ml børnepanodil 4 gange daglig, max dosis for et barn på 10 år, er max 20 ml fordelt på 4 doser af 5 ml.
Derfor vil jeg sige, at jeg er bedre dyrlæge end de dyrlæger der har med vores kære dyr at gøre.
Disse dyrlæger, flytter rundt i landet imellem de forskellige dyreklinikker, når der opstår problemer i et område og ejeren af denne dyrlægegruppe, har virkelig været snu og sidder i regionsrådet og dyreværnsrådet og på den måde kan han sylte klagesagerne, så disse aldrig bliver behandlet og der bliver skredet til handling overfor disse dyrlæger, der er ansat i dyrlægegruppen, som ikke har den basale viden på plads og som snyder og bedrager borgerne, for at tjene fede penge, som er kundernes surt tjente penge.
Jeg har ved hjælp af venners og families hjælp, advaret imod denne dyrlægegruppe, så der kommer mindst muligt kunder og så kunderne er klar over at de snyder og bedrager med priserne og samtidig anbefaler jeg kunderne at bruge andre dyrlæger der er langt bedre og som går op i hvordan dyrene har det og bliver behandlet og disse dyrlæger som bliver anbefalet har også en langt bedre uddannelse og går op i at dyret får den korrekte medicin og i de rigtige doser.

Jeg vil direkte bruge ordne om disse dyrlægeri dyrlægegruppen, at de er mordere og har mange liv på samvittigheden.

4. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på, pas på og hold jer væk.

Pas på, pas på og hold jer langt væk, hvis i har jeres dyr kær.
For dyrlægerne i denne gruppe begår bevist fejl, der koster jeres dyr livet og når du vil forsøge at klage, får du som dyre ejer skylden, så de ansatte vasker deres hænder.
Du vil opleve at få regninger på den dobbelte pris af hvad andre dyrlæger tager.
Jeg kan give jer et eksempel, en ormekur til en lille hund koster normalt omkring 150 kr, hos dyrlæger på den omtalte dyrelægeklinik/gruppe, der koster den billigste ormekur 350 kr og til de skeptiske som vil sige, at det er en bedre ormekur, kan jeg sige, at det er nøjagtig samme ormekur, så der er en prisforskel på 200 kr, det vil sige, at denne dyrlægegruppe stjæler 200 kr fra deres kunder.

Ud over at de bevidst begår fejl, som de godt ved vil koste dit dyr livet, så taksere de kunderne dobbelte priser i forhold til andre dyrlæger.

Jeg kan fortælle at trods adskillige anmeldelser for de fejl og overmedicinering, dyre priser og negativ tale til kunderne, så bliver der holdt hånden over dem, da de er beskyttet, fordi de har familie i rådet hos regionen og hos dyrlægeforeningen, begge steder bliver alle klager, uanset hvor veldokumenteret disse er, fejet af bordet og dyrlægegruppen frikendt for alle anklager, selvom politi og andre instanser er indblandet.

Men jeg lover dyrlægegruppen og de ansatte på dyrlægeklinikken i lemvig, at så længe jeg trækker vejret og så længe min familie lever, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at sørge for, at alle deres beviste fejl og dobbelte priser, bliver hevet frem i lyset og denne negative omtale vil følge alle de ansatte, så de ikke kan løbe fra alt det skidt de bevist har lavet og alle de dyrs liv de har på samvittigheden.

Jeg har sikret mig alle de ansattes navne og billeder, så de vil ikke kunne løbe fra deres beskidte fortid.

Havde jeg været ansat et sådanne sted, havde jeg øjeblikkeligt sagt mit job op og søgt andre steder hen, men jeg havde stadig haft en ekstrem dårlig samvittighed over det der foregik det sted jeg havde været ansat og det havde ikke været noget jeg havde omtalt eller været stolt af, tværtimod havde jeg skammet mig over det.

Men alene den negative tale som de udsætter kunderne for, burde være nok til at kunderne tager deres dyr og løber skrigende væk og kommer ikke igen.

Jeg håber at de må mærke al den negative omtale og miste alke deres kunder, så de er tvunget til at lukke, for de fortjener ikke bedre.

Jeg kan kun sige, at hvis mit valg er, at holde min hund hjemme og behandle den selv, med stor risiko for at den dør eller at opsøge denne dyrlægegruppe, så er jeg ikke i tvivl, jeg passer og plejer min hund hjemme, der har den i det mindste en chance for at overleve, det har den ikke hos denne dyrlægegruppe, så hellere lade hunden være hjemme og lade den dø hjemme.

Men håber de bliver tvunget til at lukke og gå konkurs.

Jeg kan ikke ændre sådan jeg har det og hvad jeg føler, men jeg hader dem, for de har stjålet det dyrbareste fra mig og taget livet af et uskyldigt dyr, som intet har gjort dem.

Jeg fatter bare ikke at de får lov til at foresætte og at folk er ligeglade, men det er nok fordi det er kun dyr det går ud over, men gad vide hvad der ville ske, hvis det var børn, ældre og andre aldersgrupper af borger det gik ud over og det kostede menneskeliv, fordi disse læger stadig begik bevist fejlbehandling, det er vist hvad man kalder mord.
Men er det ikke mord, når man tager et liv, uanset om det er et dyr eller et menneske ?

Derfor vil jeg kalde dem for mordere !

15. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne gav jeg Jer 00,00…

Hvis jeg kunne gav jeg Jer 00,00 stjerner. I har ikke fortjent noget som helst.

Efter min hunhund havde født 4 hvalpe hemme og fik kejsersnit inde hos Jer, for at få den sidste hvalp ud ,kom hun hjem og samme aften havde hun 39,3 og 39,5 i feber.

Inden vi gav hende noget medicin tog vi fat i Jeres dyrlægevagt. Vi fik ordre på, at give hende de forskellige medicin (antibiotika, morfin-ligende og kattemedicin.)
Vi spurgte ind til om dosering med antibiotika var korrekt, da der stod 2 stk. på æsken som ifgl. Indlægssedlen skulle gives til en hund på 45 kg. Vi sagde vores kun varede 3,5 kg,, men svaret var .
I skal følge det der står på æsken, da det er den rigtige dosering. .
Og som han sagde, så viste de jo, hvad der er bedst, for deres patient (vores (tæve), for de var jo uddannet dyrlæger og det var vi jo ikke selv. (Var hans svar)

Vi havde et spørgsmål om amning.
Han sagde at tæven skulle fortsætte med at amme hvalpene, for det var sundt for både mor og børn.

Inden vi sagde tak for hjælpe, fik vi af vide at vi skulle sørge for at have børnene panodil hjemme, da vi gerne måtte give tæven 40ml. 3 gange om dagen.
--Dagen efter fik jeg af vide på apoteket, at 10ml. var for meget til et barn, og om jeg havde hørt rigtigt. )
Det havde jeg, da jeg havde optaget samtalen, for at kunne dosere helt korrekt.

2 dage senere døde mine hvalpe en efter en og de lugtede alle af bittert mandel ud af deres munde. Vi forsøgte nemlig at genoplive vores hvalpe med uden held.

Igår døde så vores tæve (hvalpenes mor) pga. den samme medicin, så mit spørgsmål til jer er.
Har I overhovedet styr på hvad der må og ikke må blandes samen af medicin.
For det I fik lavet til os var giftigt for både mor og børn, så det var ikke sundt som Jeres dyrlægevagt havde påstået.
Og 40ml børnepanodil er lige til at slå en hund ihjel med.
Hvor har I købt jeres diplomer henne. For I handler ikke ud fra dyrens bedste , men det er måske ejerens pengepung i går efter, men det lykkes også med at flå hele min opsparing fra mig og slå alle mine kære ihjel samtidig.
Jeg synes, at I skulle prøve det, så ville I aldrig kunne gøre dette over for et andet menneske.
Så stod det til mig, så blev jeres licens taget fra jer, og I burde også kunne få en fængselsstraf for dette her, men det vil jo nok ikke hjælpe på en flok pengegriske egoister som ikke tænker på dyret tarv med derimod ejerens penge og på hvor mange penge man ellers kan tjene.

NB. Tager I den ubrugte ormekur retur, da jeg ikke kan bruge den nu.

Men jeg ved, at der er andre der har haft samme oplevelse som mig, men jeg bliver nok heller ikke den sidste.

Så derfor PAS PÅ, NÅR I HAR NOGET MED DYRLÆGEGRUPPENVEST.

De Er Kun UDE EFTER JERES PENGE, kke at hjælpe jeres kæledyr.

JEG VIL ALDRIG SÆTTE MINE BEN HOS JER IGEN...

16. Mai 2022

Pas på og hold dig væk

Pas på og hold dig væk, hvis du har dine dyr kær.

Dyrlægerne på lemvig dyreklinik og struer dyreklinik er kolde og kyniske og meget beregnende.
De vil kun flå de stakkels ejere for flest mulige penge, men er også så kolde og kyniske, at de uden ejerens viden, giver ejerens dyr gift bag ejerens ryg.

Jeg fik et dejligt kuld hvalpe, de blev koldblodigt aflivet med gift af dyrlægerne.

Jeg kunne ikke forstå at hvalpene og hunhunden blev mere og mere syge og lige pludselig blev jeg selv syg.
Hvalpene og hunhunden døde og det endte med at jeg blev indlagt på akut modtagelsen.
Lægerne kunne ikke forstå hvad der gjorde, at jeg var så syg, indtil de havde analyseret min blodprøve, der viste at jeg var blevet forgiftet.
Lægerne fik travlt med at behandle min forgiftning.
Jeg blev spurgt ind og ud, om hvad jeg havde spist og været i nærheden af.
Jeg fortalte alt og det endte op med, at lægerne kunne udelukke at det var noget med maden, til gengæld fandt lægerne ud af, at det var det de lægemidler som var blevet udskrevet af dyrlægerne, når disse medikamenter blev kombineret, så havde de samme giftighed som kaliumcyanid, hvilket lægen der tog imod mig på akut modtagelsen kunne lugte, da jeg stank af bitre mandler og jeg havde kun håndteret disse medikamenter ved at skulle give min hunhund dem, da det var medicin til hende.
Dette havde nær taget livet af mig og kostede mig to døgn på hospitalet.

Så hvis du har dit dyr og dit eget liv kært, så hold dig langt væk.

For ingen vil gribe ind over for disse kyniske penge gribbe, som kalder sig dyrlæge på disse dyrklinikker.

De burde blive tvunget til at spise medicinen selv, så de prøvede hvad det vil sige, at blive syg og forgiftet, så syg at de var ved at miste livet.
Personligt vil jeg ikke hjælpe disse kyniske penge gribbe.

Så pas på jer selv og jeres dyr og hvis du selv elsker at leve og gerne vil have at dit dejlige dyr skal leve sammen med dig, så holder du dig langt væk fra disse dyrlæger.

15. Mai 2022

Hold jer langt væk

Hold jer væk, disse dyrlæger er ligeglade med dit elsket dyr, men tænker kun på, hvor mange penge de kan flå dig for, kort sagt penge, penge, penge, dit dyr er ligegyldigt.
De tænker kun på dit dyr, så længe de kan udskrive regninger til dig.
Men den værste del af denne gruppe dyrlæger er placeret på lemvig dyreklinik og struer dyreklinik.
Disse dyrlæger gider ikke engang at sætte sig ind i de produkter som de giver ud til dyrets ejer.
Jeg fik et dejligt kuld hvalpe, men hvalpenes moder var syg, så derfor fik jeg udleveret medicin til min hunhund, hvilket nu ca 5-6 dage efter er resulteret i, at alle mine hvalpe er døde og hunhunden kæmper for sit liv, men som situationen er lige nu, så forventes hunhunden ikke at overleve, alt sammen takket være den medicin som dyrlægerne udskrev.
Så tusind tak siger jeg bare, gad vide om de selv har lyst til at tage samme medicin som min hunhund fik.

Derfor vil jeg anbefale alle at holde sig væk, for når selv en gratis kontrol koster penge, så handler alt om penge.

Men når man betaler dyrt, for at få hjælp af en dyrlæge, så forventer man ikke at blive talt vredt til og talt ned til, af en dum sekretær, som åbenbart ikke fik nok af manden om natten.
Dyrlægerne i lemvig er så usikre på sig selv og deres uddannelse, så de henviser til andre og ikke selv tør tage stilling til noget som helst.
Jeg sætter ikke mine ben hos dem mere.

14. Mai 2022

0 Stjerner til jer i er kun intra i penge

0000000000000 Stjerner til jer i er kun intra i penge ikke i at hjælpe dyr.!!!

I får Ikke en eneste stjerne man kommer fast hver måned og får klippet kløer på sin hund køber fast tandbørster hos jer.
Men at kunne skylde for en prokolin til hvad 180 kr til vi kommer den 28, det er sq ikke at være dyrelæge eller glade for dyr...
Det er kun penge i tænker i og ikke dyrene...

Så sørgeligt....

19. Februar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr