Amazing products
Amazing products, literally felt different on m skin after one use. Definitely recommend!!
Dutch Heritage Cosmetics creates skincare for those who look beyond conventional products. Since 2021, we have worked with traditional, animal-based ingredients such as grass-fed tallow sourced in the Netherlands. No mass production and no empty claims, only formulas that do what they promise. Long before this type of skincare became popular again, we brought it back to the modern market. Our approach is simple: fewer ingredients, better results. For those who choose what truly works.
Olympia 2D, 1213NT, Hilversum, Niederlande
Bianca is a very nice person, the creams and all products of the website are exceptional, very good quality, beautiful packaging and really home-made. I have very sensitive skin and eczema and it works really! Also for the children, it’s really fantastic! I recommend without any hesitation.
They make great products without any chemicals. It really helped making my skin healthier!
Ik gebruik haar producten al jaren en kan niet meer zonder. Simpel en clean.
Onlangs was er door gedoe met slechte bezorging een pakket kwijt geraakt. Bianca was ontzettend lief en meedenkend om samen een oplossing te bedenken.
Top producten, service en eigenaresse.
Echt fantastische producten, ik ben echt fan!!! De verkoopster is ook ontzettend lief en geeft je goed advies. Ze helpt je super snel en mega vriendelijk wanneer je een vraag hebt. Ik zou echt iedereen aanraden om hier te bestellen!❤️
Ik ben ontzettend tevreden over de Deluxe Face Cream van Dutch Heritage Cosmetics, en de facial toner. Bianca heeft mij heel goed kunnen adviseren en daarom durfde ik het aan om het te proberen. Ik heb een enorm gevoelige huid die snel rood, droog, schilferig, of onrustig wordt. Ik heb van alles geprobeerd van drogistenmerken tot schoonheidssalonmerken en er was altijd iets mis. Na een maand is mijn huid zichtbaar opgeknapt, ook mijn schoonheidsspecialiste was blij verrast; geen rode vlekken meer, geen droge plekjes meer, en bijna geen onzuiverheden meer. Voor mij geen ander merk meer voor mijn gezichtsverzorging en ik kijk er naar uit om ook andere Dutch Heritage producten uit te gaan proberen
De tallow balm is zoooo goed! Mijn doffere huid begint meer en meer glow te krijgen. Ook familielid die de tallow balm gebruikt voor eczeem, mét resultaat! Intussen ook de cleane zonnecreme gekocht. Nu nog het zonnetje😉
Na onder andere de tallow zeep en de deluxe gezichtscrème te hebben geprobeerd, nu ook kennis mogen maken met de hand/bodylotion. Zowel ik als mijn partner hebben altijd al te maken met eczeem en overgevoeligheid voor veel producten. Bij de natuurlijke producten van Dutchheritagecosmetics hebben we beide zoveel baat! Ik had lange tijd last van eczeem op mijn ellebogen, wat zelfs volledig is weggaan door het gebruik van de zeep en crème. Wetende dat je natuurlijke producten gebruikt, die ook nog eens heerlijk ruiken is helemaal fijn.
Oprecht zo blij dat ik via een vriendin Dutch Heritage Cosmetics heb ontdekt en heb mogen ervaren.
Nu mijn eerste eigen bestelling besteld, wat zeker weten niet de laatste is.
Allerlei heerlijke skincare producten ingeslagen om een volwaardige en echt werkende routine toe te gaan passen. Welke producten ik heb besteld zijn:
Na het reinigen van het gezicht & hals een heerlijke Witch Hazel Facial Toner te gebruiken als een verfrissende eerste stap voordat je de crème aanbrengt.
Een romige Bone Marrow cream, wat mijn huid heel goed gaat ondersteunen door het beenmerg en in combinatie met de Deluxe Face cream als een extra verwennerij bijv te gebruiken als een (nachtmasker.)
Wat deze stap in de skincare routine extra leuk en werkzaam gaat maken, is in combinatie met de Face Roller & Gua Sha tool.
Een ander product wat ik heb gekocht is de Goat milk soap. Hier ben ik erg benieuwd naar hoe dit gaat werken voor mijn gevoelige huid.
En mijn haren wassen voor de eerste keer met deze heerlijke ruikende Lavendel & Rozemarijn Shampoo Bar was al een feestje met het fijne schuim.
Nadat mijn haren zijn gedroogd, kamde ik het door en het was niet eens kliterig en droog. Mijn hoofdhuid is heel gevoelig, maar zelfs na één was sessie voelt het schoon, zacht & glanzend aan en zeker niet belangrijk voor mij een rustige hoofdhuid.
Helemaal zin om dit allemaal te gaan gebruiken deze mooie werkende producten!!!
Hele fijne service en deskundig advies van een superlieve verkoopster! De producten zijn heerlijk, zelfs voor mijn gevoelige huid. En de geur… zo lekker! Zeker een aanrader!
Super leuke webshop en een perfecte afhandeling van al m'n vragen! Aanradertje!
Amazing products, I’m obsessed with the quality and what it does for my skin. Only handmade and natural brand out there that helped me from my eczema.

Antwort von Dutch Heritage Cosmetics
Great products! I've been searching for a long time for an alternative to leave all the "chemical products" of today behind. This webshop offers excellent quality products, great service and a fair price. I've been a loyal customer for a long time and would recommend it to everyone! If you really care about your body and health; go to dutch heritage cosmetics!

Antwort von Dutch Heritage Cosmetics
Dit is oprecht een van de weinige bedrijven waarvan de producten ZO “clean” en ook nog eens gezond zijn. Vergeet andere tallow bedrijven, dit is echt de allerbeste van heel Nederland. Vooral de body lotion en de kaarsjes zijn echt super. Ik heb heel snel last van mijn ademhaling bij bijna 95% van alle kaarsjes, maar ik kon gewoon de hele avond in de woonkamer zitten zonder klachten met de kaarsjes op de achtergrond. Bizar. Daarnaast verdween mijn eczeem binnen 2 weken na gebruik van de tallow creme. Dit is echt een potje met magie. Vanaf nu vaste klant ❤️

Antwort von Dutch Heritage Cosmetics
Fantastische productlijn! Helemaal fan van de ‘Bonemarrow’ en tallowface creams die ook écht mijn huid helpen herstellen na bijv laseren of microneedling! Heel blij mee.
En eindelijk deo zonder zooi.

Antwort von Dutch Heritage Cosmetics
I love their products. 100% natural, made with a lot of love and super nourishing for my skin. I highly recommend Dutch Heritage Cosmetics products!

Antwort von Dutch Heritage Cosmetics
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.