DSM Keukens - Kuurne Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Brugsesteenweg 1, 8520 Kuurne, West-Vlaanderen, BE

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onze nieuwe keuken werd geplaatst en zijn zeer tevreden van de samenwerking met DSM keukens, alles vlot verlopen en goede communicatie. Dikke dankjewel aan onze monteur Geert!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hier werken mensen die vol voor hun klanten gaan. Onthaal, Sales, Ontwerp, alles draait als een goed geoliede machine en de verschillende stappen vanaf verkoop volgen elkaar goed op. De dossier- en p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag samen met mijn papa de toonzaal van DSM Keukens in Kuurne bezocht en we werden meteen warm onthaald. Jan legde de win-actie nog eens duidelijk uit en daarna mochten we op ons gemak zelf door d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We kregen een warm onthaal in DSM Kuurne. Jan en Laure stonden ons bij met deskundig en gedetailleerd advies en hielden heel goed rekening met onze wensen. Bijkomende vragen werden snel beantwoord... Mehr ansehen

1. Küchenmöbelgeschäft
  2. Innenausbau-Unternehmen
  3. Küchenstudio

Vom Unternehmen geschrieben

Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.

Download nu ons nieuw inspiratieboek!

Vom Unternehmen geschrieben

Jouw droomkeuken begint hier: Inspirerende ideeën en tips
De keuken is het hart van je huis. Het is niet alleen de plek waar je kookt, maar ook waar je samenkomt, lacht en geniet van bijzondere momenten. Hier worden verhalen gedeeld, herinneringen gemaakt en heerlijke gerechten bereid. Daarom is het belangrijk dat jouw keuken niet alleen functioneel is, maar ook een plek waar je je helemaal thuis voelt. Duik in een wereld van prachtige keukens en ontdek hoe je met stijlvolle dressings en praktische wasplaatsen je interieur compleet maakt. Laat je inspireren door onze realisaties en vind volop ideeën om jouw droomkeuken én -interieur tot leven te brengen. https://www.dsmkeukens.be/inspiratieboek/

2 jaar prijsgarantie

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast

Bij DSM Keukens koop je je keuken met een prijsvastheid van twee jaar. Speciaal voor degenen die van plan zijn hun keuken in de nabije toekomst te veranderen, maar nog wat tijd nodig hebben om over het grote project na te denken. Zodra je hebt samengezeten met een van onze adviseurs en je je droomkeuken hebt ondertekend, heb je twee jaar de tijd om die te laten installeren. Gedurende twee jaar blijft jouw keuken aan de afgesproken prijs. Als dat niet straf is!

• Brugsesteenweg 1, 8520, Kuurne, West-Vlaanderen, Belgien

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

23 Bewertungen

Alle Bewertungen

399 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk onthaal. Professioneel personeel dat luisterde naar onze wensen.
Alhoewel zonder afspraak in de winkel beland, toch met (een ontwerp van) een keuken naar buiten gewandeld.
Dees was 'em!

23. März 2025

Antwort von DSM Keukens - Kuurne

Fijn te lezen dat jullie zo goed werden begeleid in de keuzen van een nieuwe keuken. Groetjes Sofie voor DSM keukens.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed ontvangen door ilaïs…

Super goed ontvangen door ilaïs piccavet ,heel eerlijk en goede uitleg niet aandringen zeer ervaren persoon , was zou vertrouwd dat we onmiddellijk gekocht hebben

8. März 2025

Antwort von DSM Keukens - Kuurne

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo goed geholpen werd door Ilaïs. Het is fijn om te weten dat zijn eerlijke en gedegen uitleg je vertrouwen heeft gewonnen en ervoor heeft gezorgd dat je de juiste keuze hebt kunnen maken. Bij DSM Keukens streven we ernaar om altijd een vertrouwensband op te bouwen zonder enige druk, en het doet ons goed te lezen dat dit zo ervaren werd.

We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken! Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Een dikke pluim voor DSM Keukens Kuurne

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe keuken! Vanaf het eerste gesprek werd er naar mijn wensen geluisterd en werd mee gedacht. Ik waardeer het professioneel advies om mijn ideeën om te zetten naar een praktisch en mooi ontwerp. De communicatie verliep vlot en de afspraken werden nageleefd.

Er werd rekening gehouden met de voorgang van de nieuwbouw en de planning werd aangepast in functie daarvan.

De plaatsing verliep vakkundig: alles werd tot in de puntjes afgewerkt. Het team werkte netjes en efficiënt. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de materialen en de afwerking. Mijn keuken is een functionele blikvanger in mijn interieur.

Een dikke pluim voor DSM, een betrouwbare en creatieve keukenbouwer.

1. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von DSM Keukens - Kuurne

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken. Het doet ons veel plezier te weten dat we je wensen goed hebben kunnen omzetten in een praktisch en mooi ontwerp, en dat de communicatie en afspraken vlot verliepen.

Ook fijn om te horen dat de plaatsing vakkundig werd uitgevoerd en dat alles tot in de puntjes werd afgewerkt. We streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit en service te bieden, en we zijn blij dat je dat hebt ervaren.

Dank je wel voor de pluim en voor het vertrouwen in DSM Keukens!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr