DSM Keukens - Genk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Hasseltweg 203, 3600 Genk, Limburg, BE

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dikke bedriegers - ze beloven voor alles te zorgen en als dan puntje bij paaltje komt sturen ze ondernemers op je af die op 100 km gevestigd zijn en met een extra prijs van honderden euro.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben vandaag de puntjes op de i gezet voor mijn droom keuken! bij DSM keukens Genk. Ik was zoizo al meteen verlieft op de keuken van Bart Appeltans dat bleek in het begin niet voor ons kwa budge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We werden goed ontvangen in de winkel in Genk. Onze verkoper, Giliam, gaf een zeer goede uitleg over de materialen en begeleidde ons bij het selecteren van de correcte toestellen. Tijdens een tweede a... Mehr ansehen

1. Küchenmöbelgeschäft
  2. Innenausbau-Unternehmen
  3. Küchenstudio

Vom Unternehmen geschrieben

Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.

Download nu ons nieuw inspiratieboek!

Vom Unternehmen geschrieben

Jouw droomkeuken begint hier: Inspirerende ideeën en tips
De keuken is het hart van je huis. Het is niet alleen de plek waar je kookt, maar ook waar je samenkomt, lacht en geniet van bijzondere momenten. Hier worden verhalen gedeeld, herinneringen gemaakt en heerlijke gerechten bereid. Daarom is het belangrijk dat jouw keuken niet alleen functioneel is, maar ook een plek waar je je helemaal thuis voelt. Duik in een wereld van prachtige keukens en ontdek hoe je met stijlvolle dressings en praktische wasplaatsen je interieur compleet maakt. Laat je inspireren door onze realisaties en vind volop ideeën om jouw droomkeuken én -interieur tot leven te brengen. https://www.dsmkeukens.be/inspiratieboek/

2 jaar prijsgarantie

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast

Bij DSM Keukens koop je je keuken met een prijsvastheid van twee jaar. Speciaal voor degenen die van plan zijn hun keuken in de nabije toekomst te veranderen, maar nog wat tijd nodig hebben om over het grote project na te denken. Zodra je hebt samengezeten met een van onze adviseurs en je je droomkeuken hebt ondertekend, heb je twee jaar de tijd om die te laten installeren. Gedurende twee jaar blijft jouw keuken aan de afgesproken prijs. Als dat niet straf is!

• Hasseltweg 203, 3600, Genk, Limburg, Belgien

• 089364606

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

27 Bewertungen

Alle Bewertungen

393 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Deskundig advies en goede begeleiding…

Deskundig advies en goede begeleiding bij het uitzoeken van onze keuken ook vriendelijk personeel en behulpzaam

15. März 2025

Antwort von DSM Keukens - Genk

Dank je voor het delen van jullie ervaring, fijn te lezen dat wij jullie goed konden begeleiden. Groetjes Sofie voor DSM keukens

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een review schrijven is altijd snel…

Een review schrijven is altijd snel gedaan als het slecht is. Maar als het goed gaat genieten de meeste mensen er gewoon van.
Bij deze neem ik toch even de tijd om ook een positief woordje achter te laten.

Na 5 maanden te genieten van onze keuken is alles nog steeds tip top.

Het eerste contact met Benne in de toonzaal verliep vlot.
2 weken later kwam de architect al opmeten en een 12 tal weken later kon de keuken geleverd worden.

Ze staat nu een half jaar nog steeds heel tevreden !

21. August 2024

Antwort von DSM Keukens - Genk

Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om deze mooie review achter te laten! We zijn ontzettend blij te horen dat je na vijf maanden nog steeds zo tevreden bent met je keuken. Het is voor ons altijd fijn om te horen dat het proces, van het eerste contact met Benne tot de levering, vlot en naar wens is verlopen.

We wensen je nog veel plezier met je keuken en staan altijd klaar als je vragen hebt of verder geholpen wilt worden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische service en topkwaliteit!

We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij DSM Keukens! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en professioneel geholpen door Benne. Hij nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht echt met ons mee. Zijn advies was niet alleen deskundig, maar ook eerlijk en praktisch, waardoor we uiteindelijk de perfecte keuken hebben gekozen.

De kwaliteit van de keuken is uitstekend en de afwerking tot in de puntjes verzorgd. Ook de levering en plaatsing verliepen vlot en volgens afspraak. We raden DSM Keukens en Benne absoluut aan aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve keuken en een vlotte, professionele service. Bedankt voor de fijne samenwerking!

14. März 2025

Antwort von DSM Keukens - Genk

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij DSM Keukens en dat Benne je zo goed heeft geholpen. Het is voor ons belangrijk om niet alleen deskundig advies te geven, maar ook om echt met onze klanten mee te denken. We zijn dan ook blij dat je uiteindelijk de perfecte keuken hebt kunnen kiezen!

We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken en staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt. Bedankt voor de aanbeveling en de fijne samenwerking!

Dank u DSM

Wij zijn bij Davy geweest. We waren onder de indruk van het ontwerp en de eerlijke uitleg die we van hem kregen. Ook de binnenhuisarchitect en de plaatsers hebben zeer goed werk geleverd. Bedankt DSM voor onze droomkeuken.

20. Februar 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je zo onder de indruk bent van het ontwerp en de eerlijke uitleg van Davy. Het doet ons plezier te weten dat ook de binnenhuisarchitect en de plaatsers hun werk naar wens hebben uitgevoerd. We zijn blij dat we hebben bijgedragen aan het realiseren van jullie droomkeuken.

Veel plezier met je nieuwe keuken en bedankt voor het vertrouwen in DSM Keukens!

Service was top

Service was top, Benne heeft ons erg goed geholpen.

1. März 2025

Antwort von DSM Keukens - Genk

Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat de service top was en dat Benne je goed heeft geholpen. Het is voor ons belangrijk om een uitstekende service te bieden, en we waarderen het dat je dat hebt ervaren.

Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar!

Goede ervaring

De verkoper Vincent, in de winkel van Genk is naast sympathiek, uiterst hulpvaardig en adviseerde ons goed. Brede kennis van zaken alles werd goed uitgelegd. Voor iedere situatie vertelde hij de voor en nadelen. Dit zodat wij de beste keuze voor onszelf konden maken. We zijn met een heel tevreden gevoel en ook een keuken de zaak buiten gestapt.

9. März 2025

Antwort von DSM Keukens - Genk

Dag Michelle, dank je voor het delen van jullie ervaring en voor het vertrouwen dat u stelt in onze firma. Daarvoor zetten wij ons dagelijks in! Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling. Groetjes Sofie voor DSM Keukens

Vincent DSM Genk

Vincent heeft ons in de winkel van Genk fantastisch doorheen ons project begeleidt!

1. März 2025

Antwort von DSM Keukens - Genk

Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat Vincent je zo goed geholpen heeft! We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe keuken!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr