Drikportvin Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig oplevelse med drikportvin.dk Drikportvin købte en mindre ordre ved os, og gad derefter ikke hente pakken ved pakkeshoppen. Han ville derefter returnere varen, Det er d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse. Var til en smagning med flere fantastiske portvine og kompetent vejledning. Vi købte en del til levering, og desværre var nogle små flasker knust undervejs fordi pakken var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drikportvin afholdt smagning "Mad og Portvin" på Svogerslev Kro den 13 Marts 2025. Det var en fantastisk oplevelse, de havde sammensat en 3 retters menu udelukkende med portvin til i samarbejde med... Mehr ansehen

1. Weinhandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Portvin er en alsidig vintype. Brug Portvin til velkomst, mad eller til kaffen. Lær mere om Portvin her.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Utrolig dårlig oplevelse.

Utrolig dårlig oplevelse med drikportvin.dk

Drikportvin købte en mindre ordre ved os, og gad derefter ikke hente pakken ved pakkeshoppen. Han ville derefter returnere varen, Det er dog ikke muligt som firma, da firmaer ikke har returret. Da vi gjorde opmærksom på han selv havde bestilt som firma under drikportvin navnet med CVR nummer og har godkendt vores handelsbetingelser hvor der tydeligt står at erhverv ikke har returret blev han sur og påstod tyveri.

Vi er meget chokeret over denne opførsel, for det er jo netop os som har tabt penge på returfragten og ikke ham.

Han nægter foreslåede løsninger hvor han kun skal betale for fragten frem og tilbage, og vi gensender uden fortjeneste.

Han påstår vi lyver om den reelle udgift til returfragt, men vil ikke se dokumentation.

Vi har leveret alt som aftalt. Men han bliver sur på os fordi han ikke får hentet pakken i tide.

Svar:
Hej Torben

Jeg har delt en fuldstændig valid handelsoplevelse som er mellem mig og drikportvin.

Jeg har 10 mails som dokumentation.

8. September 2026

Antwort von Drikportvin

Du bedes trække din uberettigede anmeldelse tilbage, da den ikke baserer sig på et køb hos os.

Rigtig god service

Rigtig god service

Jeg bestilte en gave til min far her inde, hvor en af tingene blandt andet var en vinkaraffel, men da han åbnede den var der desværre en lille flænge i den

Jeg sende en mail til dem med vores oplevelse og et billede af det, jeg fik hurtigt svar om at de have sendt en ny med det samme og modtog det kort tid efter

Det kalder jeg god service

21. Juni 2026

Antwort von Drikportvin

Tak Hannah - Vi gør vores bedste:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fantastisk service ved Casper og…

Altid fantastisk service ved Casper og Torben.👌🏻 Dag til dag levering og alle aftaler overholdt. Jeg kan varmt anbefale disse behagelige gutter🤞🏻 jeg ser frem til at bruge mine indgraverede portvinsglas til mit næste arrangement🥳

Skønne portvine de har i deres sortiment.!
Vh Danny

1. Juni 2026

En sublim oplevelse. Mad og Portvin

Det var en fantastisk oplevelse, de havde sammensat en 3 retters menu udelukkende med portvin til i samarbejde med Svogerslev Kro.
De fortalte om de forskellige portvinstyper og hvordan de kunne matches med maden.
Mvh. Svend Langebjerg. Roskilde.

13. März 2025

Antwort von Drikportvin

Hej Svend - Tak for anmeldelsen og ikke mindst godt selskab. Det taler for en gentagelse:-)
- Torben

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Var til en smagning med flere fantastiske portvine og kompetent vejledning.
Vi købte en del til levering, og desværre var nogle små flasker knust undervejs fordi pakken var blevet behandlet hårdhændet, i fragten. Skrev blot for at informere om fragtmændendes uforsigtige omgang med en skrøbelig pakke og de sendte en ny flaske, større end det vi havde “mistet”.
Kan klart anbefale både deres smagninger og at handle hos dem. Bestemt ikke sidste gang ❤️

8. April 2024

Tak Maria🙏

Drikportvin.dk er ekstremt…

Drikportvin.dk er ekstremt servicemindet. Jeg har haft fornøjelsen af at handle flere gange hos dem og deltage i deres portvinsmagninger.
Deres udvalg imponerer, især fordi de kun har lækre portvine fra udsøgte huse, og fordi de samtidig leverer en dybdegående viden og erfaring om de portvinshuse, de samarbejder med.

21. November 2023

God og hurtig service

Det er service i top. Jeg modtog en smagspakke, som var ødelagt. Det er ikke deres eller min skyld. De sendte en ny dagen efter og jeg kan nå og give gaven til tiden. :-) samtidig bad de mig beholde de 3 små flasker, som stadig var intakte, selvom jeg tilbød at sende den retur. God kommunikation på både telefon og mail. Jeg vender retur!

9. August 2023

Fejlsendt portvin

Jeg havde bestilt en portvin og modtog pakken dagen efter, men da jeg åbnede pakken viste det sig at det var en anden portvin der var blevet sendt til mig. Da jeg kontaktede firmaet var de hurtige til at anderkende at der var blevet pakket en forkert vin. De tilbød den fejlsendte portvin til en god pris, og eftersendte hurtigt den rigtige portvin. Service helt i top.

29. Mai 2023

Fantastisk service!

Jeg skrev til dem via deres chat på deres hjemmeside, da jeg søgte råd om portvin, da jeg ikke aner noget om vin.

De svarede indenfor 3 minutter og forsøgte at hjælpe mig frem til en vin, der forhåbentligt vil falde i min smag. Ingen spørgsmål eller kommentarer fra min side var for dumme til at blive taget seriøst og det var rart, når jeg nu ikke ved noget om det.

Jeg ser frem til at modtage vinen og håber, at deres råd om vin, er lige så fantastisk som deres service! :D

22. Dezember 2022

Portvinsaften uden tapas

Jeg har købt et portvinssmagningsarrangement - en pige/drengesmagningsaften i gave hos drikportvin. Det fremgik af beskrivelsen at der ville blive serveret en række portvine og en tapastallerken og "har du lyst til at smage portvin og få noget at spise".
Da vi kom var der et lillebitte lokale til de mange mennesker som havde tilmeldt sig. Vi var vel omkring 25 mennesker i et rum med plads til 10. Der blev hentet klapstole ind, men der var nogle som måtte stå op i de 3 timer arrangementet varede. Da det jo fremgik at der var en tapastallerken havde vi ikke spist hjemmefra. Det var også korrekt at der var en tapastallerken - der var bare kun én til de 25 mennesker, så vi fik kun én stik med et lille stykke ost. Meget dårlig oplevelse at være i et lokale hvor rammerne slet ikke passede til mængden af mennesker og der var så meget larm at man ikke kunne høre hvad der blev sagt om portvinen - og ja, så heller ingen tapas. Er ked af at det var der jeg købte en portvinssmagning i gave.

30. April 2017

Kære Sara
Overdrivelse fremme som bekendt forståelsen, men det meste af det du skriver er faktuelt forkert. Det der imidlertid ikke er forkert er det forhold, at din forventning ikke blev indfriet. Det er jeg træt af, men har også sendt en mail til dig, der forklarer omkring omstændighederne om nogle af de forhold til berører.
- Torben

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr