Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vår vision är att erbjuda resor som du har råd med. Genom att skala av alla kringprodukter från din flygbiljett kan vi erbjuda dig marknadens bästa priser. Men du har självklart att lägga till produkter och tjänster till flygbiljetten som du önskar. Ett koncept som attraherar många resenärer vilket i sin tur ger mängdrabatter och lägre priser hos flygbolagen. Dessutom slipper du betala höga bokningsavgifter och påslag som annars är vanliga i resebranschen. Våra besparingar är din belöning. Hos oss jämför du priser från mer än 500 flygbolag. Via vår hotellpartner (världens störta hotellkedja) Hotels.com finner du även ca 70,000 hotell till rabatterade priser samt hyrbilar till lågpris på 4000 resmål. Som resenär med Doodle kan du känna dig trygg eftersom vi har ställt statlig resegaranti till Kammarkollegiet och innehar fullständiga IATA-rättigheter för att utfärda giltiga resehandlingar. För din trygghet samarbetar vi med bl.a. DIBS, Klarna och flera storbanker för att processa din betalning med högsta säkerhet.
Kontaktinformationen
Schweden
- www.doodle.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Katastrofalt oseriösa och NOLL i servicetänkande gentemot kund.
Mitt barnbarn skulle resa till Thailand med sin pappa och det blev fel i hennes namn när biljetten bokades. Att nå Doodles.se och försöka rätta till felet var och är en näst intill omöjlighet. För att kunna göra ändringar/begära assistans måste man köpa sig en service för 199kr extra från början. När felet i namnet påpekas av familjen så skriver Doodles.se att flygbolaget vill ha 1595:- för att ändra namnet i en e-biljett. Vilket betyder att de inte ens behöver skriva ut den i pappersformat. När beloppet 1595:- var betalt så kommer det efter ett par dagar en kvittens per mail att namnändringen är betald men trots det är ingen ändring gjord. Alltså kvarstår det att barnbarnet inte kan resa till Thailand med en felaktig men betald biljett.
Det går inte att ringa till någon kundtjänst och de svarar inte på mail.
Senare upptäcker jag när jag skriver mail till dem på deras hemsida att texten hoppar och bokstäver försvinner. Inte konstigt att det blev felskrivet i namnet. Känns som att Doodles är väl medvetna om sina katastrofala brister på hemsidan och i kundservice. Tyvärr struntar de helt i att kunden ska känna sig trygg i sitt köp. Biljetterna som är bokade kostar över 20000:- för två personer och en av två vet inte i dagsläget om hon kommer iväg på sin resa över jul som är om fyra dagar.
Skamligt.
Varning för Doodle.se
Varning för bluff-företaget Doodle.se, Flightfinder.se, Flygpoolen.se eller Travelstore.se (samma företag med olika namn, suspekt?)
Jag köpte en biljett åt min mor via webbsidan, på grund av att förbindelsen mellan flygföretagens databas så tog det ett antal gånger att få igenom ett köp. Vid dessa gånger så försvann namnet bort och inte på grund av att vi missade det att fylla i det. Desto värre så upptäcktes inte detta förrän utresedatum. Självklart så ringde vi ner flygbolaget och dessa hänvisade stenskarpt att företaget där biljetterna inköpts är skyldiga att göra eventuella ändringar och ingen annan. För att göra ändringar/begära assistans måste man köpa sig en service för 199kr extra, trots detta fick jag till svar att dom inte kunde utgöra en sådan ändring. Dom 199kr har jag inte sett röken av, trots att man lovade att återkomma.
Trots att det gått mer än 30 dagar sedan vi skickade en reklamation så är det tyst från deras sida. Vi kan bara konstatera att detta bluff-företag skor sig pengar på tekniska fel för att sedan skylla på deras "aggresiva marknadsföring därmed har dom ingen telefonsupport".
Vi har kontaktat flygbolaget och dom har utfört ett dokument som påvisar att Flygpoolen är skyldiga att göra dessa ändringar.
Ärendet har på grund av företagets tystnad gått över till Allmänna Reklamationsnämnden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.