Doehetzelfsolar Bewertungen

TrustScore 2 von 5

2,0

Goed bereikbaar, mail gestuurd met vraag of de spullen aanwezig zijn . Daarna kort telefonisch contact en even doorgesproken, bepaalde producten op na levering en alvast de eerste zending ZELF op geha... Mehr ansehen

NOOIT BESTELLEN! Bestel hier nooit iets, heel slechte communicatie, geen levering etc. Wij hebben uiteindelijk een deel geleverd gekregen, maar er miste nog voor €800,- aan materialen. Deze zoud... Mehr ansehen

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestel niet bij Doehetzelfsolar

Bestel niet bij Doehetzelfsolar.

Niets geleverd gekregen. Telefonisch of per mail contact krijgen is onmogelijk. "We zijn momenteel gesloten" al meer dan een maand lang.

24. April 2024

Oplichters

Zeer slechte communicatie, onbereikbaar, reageren niet op mail .
Bestelling afrekenen en niet leveren , ruikt naar oplichters

5. April 2024

BESTEL HIER NIKS! JE BENT JE GELD KWIJT

Zelfde negatieve ervaring als onderstaande personen. Gelukkig was ik slechts € 12,95 kwijt, maar ook ik heb nooit wat geleverd gezien. Contact opnemen? Tot je een ons weegt.

NOOIT wat bestellen hier, je bent (helaas) je geld kwijt. Site lijkt betrouwbaar, maar er is niet één webwinkel keurmerk te vinden. Aangifte doen kan, maar is mij die 12,95 niet eens waard. Deze review schrijven wél.

24. April 2024

NOOIT BESTELLEN!

NOOIT BESTELLEN!

Bestel hier nooit iets, heel slechte communicatie, geen levering etc.
Wij hebben uiteindelijk een deel geleverd gekregen, maar er miste nog voor €800,- aan materialen. Deze zouden nageleverd worden, maar hebben we helaas tot op heden nooit ontvangen. We krijgen (uiteraard) ook geen contact met het bedrijf. Geen respons op niks niet.
Ik hoop dat we alsnog onze spullen krijgen en we deze review kunnen cancelen, maar ik vrees ervoor.
Privé heeft dit ook een grote impact op onze gezinssituatie. Bestel hier niets!

22. April 2024

oplichterij

wel betaald, maar niks geleverd. Geen contact met het bedrijf kunnen krijgen. 500 euro weggegooid!!! nooit met deze firma in zee gaan!!!!

20. April 2024

100% oplichters

100% oplichters. Bestel bevestiging ontvangen niets geleverd. Telefonisch, per mail en app niet te bereiken.
Helaas te laat met het lezen van overige reviews, anders had ik nooit een bestelling geplaatst.
Jammer dat je geen 0-sterren kunt uitdelen.
NIET MET DEZE PARTIJ IN ZEE GAAN.!!!!

2. Februar 2024

Oplichters!

Oplichters!
Bestelde artikel nooit ontvangen (wel betaald). Telefoon word niet opgenomen en emails worden niet beantwoord.
Gelukkig ging het om een relatief klein bedrag.
Jammer genoeg pas beoordelingen gelezen NADAT ik besteld had.

22. Januar 2024

Bestel in geen geval, anders is je geld weg!

Besteld in augustus 2023, levering zou enkele dagen duren, 3600 euro betaald, bevestiging ontvangen en nooit meer iets gehoord. Geen reactie op e-mails, geen telefonische bereikbaarheid. Mijn advocaat vertelt mij dat het bedrijf op het adres niet bestaat. De positieve recensies die onlangs zijn geplaatst, kunnen niet echt zijn!

17. Januar 2024

Alles netjes en optijd geleverd.

Alles netjes en optijd geleverd.
Ik had de reviews nog niet gelezen en heb mijn bestelling geplaatst.
Alles netjes geleverd en ik werd op de hoogte gehouden.
Ik begrijp uit de reviews dat er klachten zijn maar ik kan niet anders zeggen dan mijn ervaring anders is.

29. November 2023

Oplichter

Een aardige man die P.H. totdat je hebt betaald. Dan is je geld weg. Deze man zit ook achter simpel-solar en PH-traco. Doe aangifte!

11. Januar 2023

doehetzelfsolar oplichter

Dit is een notoire oplichter. De heer P.H. schuift met goederen en geld tussen verschillende bedrijfjes. Produkten worden niet geleverd, je bent je geld kwijt. Er wordt na aankoop niet meer gecommuniceert.
Doe aangifte van oplichting en bij de ACM

19. Oktober 2023

Ronduit slecht

Ronduit slecht. Het lijkt op een pure oplichtersbende! Vorig jaar een levering moeizaam geleverd gekregen en natuurlijk zoals bij iedereen een niet complete levering. Sindsdien zit ik met een incomplete boel aan onderdelen, dik 4000 euro lichter en ik kan er niks mee. HIER NOOIT ZAKEN MEE DOEN dus!!!!! Mocht je al contact met deze oplichters krijgen dan is het enige antwoord: zodra we iets weten krijg je antwoord. Welnu, dat laatste kun je dus grandioos vergeten. Mijn advies: betaal ietsie meer bij anderen en vergeet deze nep leverancier. Dit gaat je alleen maar hoofdpijn opleveren en een dikke vette financiele schadepost! Niet aan beginnen dus!!!!

20. Juni 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen