DK Bilservice ApS Bewertungen 34

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stod foran ferie og det lækkede pludselig big time fra kølersystem. Forsøgte mig med eget værksted og andre som lå lidt tættere på hvor vi bor, men disse havde lukket (industriferie)... DK Bilservic... Mehr ansehen

3,4

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og dyrere end de fleste andre værksteder.

Vores ID4 fra 2024 skulle til første service. DK-Bilservice oplyste mig i november 2025 at de tager 1850,- kr til fuld service af ID4. Da jeg skulle booke tid i februar, måtte man ringe ind for at få oplyst prisen på service iht fabrikkens forskrifter. Jeg fik oplyst at service på ID4 koster 2150,- kr. Altså 300,- mere end i november. OK sagde jeg og afleverede bilen kl 7 om morgenen. Den skulle efter aftale hentes kl 9.30. Da jeg ikke havde hørt kl 11 ringede jeg til DK-Bilservice. De havde ikke tid til at snakke og måtte sende SMS. Jeg fik svar på SMS´en at bilen var klar til afhentning, men det var den ikke, da jeg kom for at hente den. Regningen, jeg fik, lod pludselig på 2650,- kr. 500,- kr mere end den aftalte pris. Og sidst og ikke mindst reklamerer DK-Bilservice på deres hjemmeside at man får 10%, hvis man booker tid online. De 10% fik jeg heller ikke trods for jeg havde booket tid online....
Vores bil skal ikke på det værksted igen. VW autoriserede værksteder laver service på næsten samme beløb

25. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestille tid til at få fixet et…

Bestille tid til at få fixet et stenslag via Falck og kørte derud en halv uge senere.

Medarbejderen som kunne fixe det, var der ikke. De vidste ikke hvornår han ville være der - om han overhovedet kom ind den dag.
Jeg fik at vide at det ikke var nok at bestille via Falck, at jeg skulle have ringet ind.

Jeg har ikke hørt fra vedkommende efterfølgende.

30. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og god pris!

Super service og god pris!
Fik lavet en mindre reparation og dækskifte. Det hele blev ordnet hurtigt og professionelt. Venlig betjening og en pris, der var rigtig god.
Kan klart anbefales!

12. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super venligst personale og service i…

Super venligst personale og service i top, fik skifte katalysator og rens af udsugning, nu kører bilen som en drøm, og ca 4000kr billigere end skorstensgaard. Så kan klart anbefale dette lille værksted, men der kan godt være vente tid da de næsten altid er booket fuld ud måneder frem. Men 10/10 vil helt sikkert bruge Davids DKBILSERVICE igen.

10. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lille værksted med den bedste service.

Fantastisk med et værksted der udviser forståelse og hjælper med en hurtig og faglig højt kvalificeret service. Hos DkBilservice er jeg tryg og ved min bil er i bedste hænder. Jeg skiftede fra Skorstensgaard efter de "glemte" at skrue bundprop i efter service - inden syn. Bilen dumpede men DK bilservice fandt fejlen og bilen blev synet. Tak for altid god behandling 💪👏

21. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ufærdigt arbejde. Manglende kommunikation. Dårlig service.

Indleverede bil til veldefineret opgave (skift af forbro) iht. synsattest. Det aftalte arbejde blev delvist udført, DK Bilservice krævede dog fuld betaling. Jeg fik en bil tilbage, som ikke kunne godkendes ved omsyn. Beskeden fra DK Bilservice var, at jeg måtte køre bilen forbi et andet værksted for at få gjort arbejdet færdigt. De havde ikke det nødvendige udstyr til at foretage 4-hjulsudmåling, som ellers altid skal udføres ifm. den slags opgaver.

20. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvilke arrogance og dårlig behandling

Da jeg ankom til aftalt tid, fik jeg oplyst at de var en time bagud. Jeg tilbød at komme igen om en time. De kunne ikke love at der kun gik en time så ingen grund til at komme tilbage. Fik følelsen af at de ikke gad se mig igen.
Da jeg spurgte hvorfor de ikke havde sendt en sms eller ringet, fik jeg oplyst at det havde de ikke tid til. Mange måder at give dårlig service på :(

28. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige haft min bil til service hos…

Har lige haft min bil til service hos David og hans medarbejder. Begge var utrolig venlige og imødekommende og ydede en super service. Jeg kan kun anbefale at bruge DK bilservice, hvis man skal have ordnet sin bil. For mig vægter troværdighed og imødekommenhed virkelig meget, især når det handler om at få ordnet sin bil. Og den her service var 100 % i orden. Mine bedste anmeldelser til David og hans medarbejder.

24. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og reddet inden ferien.

DK Bilservice havde åbent (er ved at flytte) og tog os ind med det samme og kunne hurtigt at konstatere at ekspansionsbeholderen var flækket. Denne blev bestilt mens vi var tilstede og fikset i løbet af dagen og bilen er klar til ferien!
Super imødekommende og dejlig rolig betjening. Kan anbefales!

25. Juli 2024

De har stjålet fra mig

I oktober 2023 tog jeg min bil til denne garage for et olieskift, og for at evaluere bærearm af min FIAT 500. Jeg tænkte ikke på, at de ville stjæle noget fra min bil, så jeg tjekkede ikke mit bagagerum efter at have været der. Nu hvor jeg skal udskifte mine dæk til bilsyn, har jeg lige opdaget, at de har stjålet mit reservehjul fra bagagerummet. Denne garage er den sidste min bil har været hos.

11. Oktober 2023

Super arbejde

Super arbejde, dygtig og god kundeservice! Bedste oplevelse med en mekaniker. Stor anbefaling herfra.

11. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle have vores ældre bil til syn,-…

Skulle have vores ældre bil til syn,- og et andet værksted havde vurderet dette til en ret høj udgift. David gav et væsentlig lavere tilbud, som iøvrigt indeholdt et par ekstra ting til samme pris. Da vi skulle på ferie i weekenden havde de travlt, men de knoklede og tryllede virkelig med bilen, så alt blev som ønsket. At der kom ekstra ting på ved synet, blev også dækket af dem. Meget fin service, meget hjælpsom. Kan virkelig anbefales !

30. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr