Djurslands Bank Bewertungen 194

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk bank! De lytter altid og gør deres bedste for at finde løsninger, der passer til mine behov. Samtidig er de ærlige omkring rammerne og gode til at rådgive. Jeg føler mig i trygge hænder og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Djurslands Banks IT systemer fungerer simpelthen ikke. Når man er uden for Europa, bliver både app og hjemmeside nærmest ubrugelige – ekstremt langsomme og med hyppige crashes. Der er jævnligt ne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft mange banker, hvor det hver eneste gang var en fremmed person, der var vores "Nye Personlige Rådgiver". Morten Thuehøj Møller, der sidder i Skanderborg-afd., har lige siden vores skifte t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Djurslands Bank reagerer ikke på henvendelser om møde for at oprette konto. Svarer, at de snarest ringer op for at aftale møde, men du hører aldrig fra dem. Har utrolig dårlig kommunikation. Når du så... Mehr ansehen

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskabet. En bank, der indgår i fællesskab med sine kunder. Med filialer i hele Østjylland er Djurslands Bank en stærk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i økonomien.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

194 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Service & Rådgivning i top

13. April 2026

Hej Jens Henrik

Mange tak for dine pæne ord - det er vi meget glade for. Det er to vigtige ord, du nævner: Service og rådgivning. Begge dele noget vi lægger stor vægt på og har helt centralt. Dejligt at det også er sådan, du oplever det.

Anbefaling

God hjælp, forståelse, betjening og rådgivning.

10. April 2026

Hej Anette

Mange tak for de pæne ord og den fine anmeldelse af vores bank. I Djurslands Bank er den personlige rådgivning helt central - og det skal være nemt at få fat i sin rådgiver. Det er rart at høre, at du føler dig godt hjulpet og rådgivet - sådan skal det være.

Bank i byen

Blev taget godt i mod

15. April 2026

Hej Janne

Mange tak for din flotte anmeldelse af Djurslands Bank. Vi gør meget ud af den personlige kontakt til vores kunder, så det er dejligt at høre, at det også er sådan du oplever det.

Tak for de pæne ord.

Ha' en dejlig dag.

Godt tilfreds

Godt tilfreds
Har ikke oplevet nogle problemer og får en god service, når jeg ringer.
Jeg elsker deres ungbank koncept, betaler ingen gebyrer :)

Hej David

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det er vi meget glade for. Fedt at du er tilfreds med vores UngBank koncept! Sådan skal det også være.

Dejlig dag til dig.

God personlig rådgiver.

God personlig rådgiver.

Hej Mette

Mange tak for dine pæne ord. Vi gør netop meget ud af den personlige rådgivning her i banken - og naturligvis også rådgivere, der giver dig personlig sparring.

Fantastisk Bank

Fantastisk Bank. Mega god ombording. Glæder mig til samarbejde.

Hej Henrik

Tusind tak for dine pæne ord om Djurslands Bank. Dejligt at høre at du er blevet taget godt imod af din rådgiver - sådan skal det være.

Vi glæder os også til samarbejdet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Rigtig god dag.

Venlig og engageret modtagelse

Hej Elin

Mange tak for din flotte anmeldelse af banken. Vi gør os umage for netop at tage godt imod vores kunder, så det er dejligt at høre, at det også er sådan, din oplevelse er.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Ønsker dig en rigtig god dag.

vh Karin/ Djurslands Bank

God service, flinke medarbejdere

Blev modtaget rigtig godt, god gennemgang af økonomi og gode råd til fremtiden 😊

28. April 2026

Hej Jens Kristian

Mange tak for din flotte anmeldelse af Djurslands Bank - og af den måde, du blev taget imod af din rådgiver.

For os handler det netop om den personlige rådgivning og om at hjælpe med at finde gode løsninger, der passer præcist til dig. Det er dejligt at høre, at det også er sådan, du har oplevet mødet i banken.

En super bank

Fik en flot modtagelse og en dejlig seriøs samtale.

25. April 2026

Antwort von Djurslands Bank

Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse. Det er vi meget glade for.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Professionel venlig forberedt…

Professionel venlig forberedt førstående medarbejder

12. März 2026

Hej Kim

Mange tak for din flotte anmeldelse af Djurslands Bank - og af din rådgiver. Vi går meget op i at give god og relevant rådgivning, så det er godt at høre, at det også er sådan, du oplevede mødet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God positiv og venlig modtagelse

God positiv og venlig modtagelse, da vi mødte op i banken. Rådgiveren gav en god og letforståelig genemgang af de muligheder, vi havde ønsket belyst.

12. März 2026

Hej Christian

Mange tak for de pæne ord om banken og om din rådgiver. Vi går netop meget op i at hjælpe med gode muligheder, så det er dejligt, at det også er sådan, du har oplevet mødet i banken.

Tak for ordene. Ønsker dig en rigtig god dag.

Fantastisk bank

Jeg føler mig i trygge hænder og kan kun anbefale dem.

2. Mai 2026

Hej Thor

Mange tak for de flotte ord. Vi gør os stor umage hver eneste dag, så det er godt at høre, at det også er sådan du oplever os: Som en bank der finder løsninger til lige præcis dine behov.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bank der gør meget for sine kunder…

En bank der gør meget for sine kunder og en bank med fantastiske rådgivere.

16. März 2026

Hej Lene

Tusind tak for dine flotte ord om banken og om vores rådgivere.

Det er helt centralt for os at være der for vores kunder, så det er dejligt, at det også er sådan, du oplever det.

Imødekommenhed

Har kun gode og positive oplevelser. Go’ service og imødekommende personale

16. April 2026

Hej Mariane

Mange tak for dine pæne ord om banken - det er vi meget glade for.

Ønsker dig en god dag og god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lydhør bankrådgiver og villig til at…

Lydhør bankrådgiver og villig til at finde løsninger

13. März 2026

Hej Dorthe

Tusind tak for din flotte anmeldelse af banken - det er vi meget glade for.

Det er netop rigtigt vigtigt at få lavet individuelle løsninger, der passer til én, så det er dejligt, at det også er sådan, du oplever det.

Ønsker dig en god weekend. vh Karin/ Djurslands Bank.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel hjælp til køb af ejerbolig

Professionel hjælp til køb af ejerbolig i København selvom det er en lokal bank i Djursland.

15. April 2026

Hej Haris

Mange tak for din flotte anmeldelse. Boligrådgivning er helt centralt og vigtigt for os i Djurslands Bank, så det er rart at høre, at det også er den oplevelse, du har.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Ønsker dig en god dag.

vh Karin/ Djurslands Bank

Manipulation af højeste grad

Djurslands bank i Rønde, et godt råd hvis du søger en rådgiver, i Rønde afdelingen finder du absolut ikke en kunde rådgiver, men massere af bank rådgivere.

7. April 2026

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever nærværende og personlig rådgivning, så vi er kede af at høre, hvis det ikke har været din oplevelse.

Stadig ikke logge ind efter over 1 time

Stadig ikke logge ind efter over 1 time. For dårligt.

31. März 2026

Hej Novalee

Vi skal selvfølgelig beklage, hvis du havde problemer med at logge på din netbank i formiddag. Som du måske har hørt i medierne i dag, så havde MitID problemer med login, hvilket medførte udfordringer i hele landet - og altså ikke kun i Djurslands Bank.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over din dårlige anmeldelse af banken på grund af et aktuelt login problem, som var ude af vores hænder, men vi kan godt forstå, at det har været irriterende.

Super dygtig rådgiver.

Morten Thuehøj Møller, der sidder i Skanderborg-afd., har lige siden vores skifte til banken, været vores rådgiver. Han vender hurtigt tilbage, er yderste kompetent og er en god rådgiver men også sparringspartner der lytter og forstår. Vores låneomlægning, har i hvert fald lige gjort vores sommerferie MEGET sjovere. Vi har fundet vores faste bank på Djursland, til trods for at vi sidder på Frederiksberg V/Kbh. og skifter ikke....medmindre at Morten stopper (-;
Vores ejerforening har ligeledes skiftet til en (erhvervs)konto og også det kører upåklageligt og med MEGET mindre gebyrer, end hvad øvrige banker tager.
KLART anbefalelsesværdig.

23. Februar 2026

Hej Gitte

Tusind tak for de pæne ord om Morten og om Djurslands Bank. Det er vi meget glade for at høre - for det er jo lige præcis sådan det skal være at have en nærværende bank, som er nem at få fat på - og som lytter.

Jeg sender en hilsen videre til Morten og ønsker dig en rigtig god dag.

Fint og godt møde

27. Januar 2026

Hej Jette

Mange tak for din flotte anmeldelse og dine pæne ord.

Vi er meget glade for, at du har haft et godt møde med din rådgiver i Djurslands Bank - sådan skal det være.

vh Karin/ Djurslands Bank.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr