Arrogant personale
Arrogant personale. Fræk og ligeglad attityde. Ville bestille 8 pizzaer til en fødselsdag. Kunne dog hurtigt mærke jeg skulle finde et andet sted. Kommer der aldrig igen.
HTML Theme
Dårlig kundeservice - er 30min forsinket ved levering og er ret ligeglad over tlf
De har hvert fald mistet en god kunde som har lagt mange penge gennem tiden
Bestilte en salat pizza. Salaten var brun og slatten og pizza bunden var tør og kedelig.
Koldt mad lige til døren burde være jeres slogan… fik leveret en pizza gennem just eat og bor 5 km væk… var is kold da den kom og hverken i eller just eat vil gi refundering… har selv kørt turen fler gange og haft en helt varm pizza med hjem!… dårlig service herfra !
Jeres pizzaer er gode. Men dem som står for at udbringe jeres pizzaer er godt nok nogle mærkelige individer, der ikke fatter ikke en skid og bør adviseres i høflig og korrekt væremåde.
I Danmark får man ikke kun plus point for et godt produkt - men også for at levere en god service, og det mangler i sgu at lære og forstå. De eneste der kan finde ud af det, er de unge piger i har til at stå bag disken inde i jeres restaurant.
Jeg giver jeg 2/5 pga. jeg synes, at jeres pizzaer er gode. Men den ringe opførsel fra jeres udbringere trækker ned her.
Jeg køber ikke hos jer igen, og jeg vil fraråde andre at købe hos jer.
Puhada
Købte to rullekebab for !!130kr!!
Med dej/ikke brød, kebab, salat og dressing
Tynde ruller uden tomat og agurk ??
Det var godt nok ubehageligt spise
Første og sidste gang jeg køber ved diva’s
Til jer diva, gør noget ud af jeres mad så folk vil komme igen. Det jo ikke god mad !
Og jeg ønsker pengene tilbage !
Det kan i ikke byde folk
Har i dag bestilt 16 (frokost) pizzaer, som for det første blev afregnet som alm. pizza (ca. 350 kr. dyre), men endnu værre var det, at halvdelen af pizzaene var uspiselige, så brandte var det. Desuden manglede der dressing og hvidløg på nogle af de andre. Når man så ringer til Diva, forstår de lige pludseligt ikke dansk. Er meget skuffet og sidste gang jeg har bestil der.
I er sikkert rigtig gode til pizzaer, og det vil være den chance I får næste gang. Har nu forsøgt med tre forskellige retter fra a la carte menuen og det har været skidt hver gang. Har i dag ventet tre kvarter på en pariserbøf - og min ledsagers spareribs - og det er den dårligste pariserbøf jeg til dato har fået. Spareribs har jeg tidligere forsøgt mig med og resultatet var som i dag : tørt og langt fra mørt. Mit bud er, at I sælger så lidt af dem, at I kun har dem frosne og serverer dem direkte fra mikrobølgeovn. Men det bør så slet ikke tage tre kvarter at servere.
Som sagt vil I få chancen for at vise, at I kan lave pizzaer - jeres a la carte er jeg færdig med.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.