Jeg har været uheldig med en VIESTE DAB+Radio med subwoofer,som ikke levede op til mine forventninger. Discoworld lovede mig fuld kompensation - og det har jeg fået :-) Tak for det :-D Super og at... Mehr ansehen
Da jeg i firmaregi holder en Luksus Halloween Whisky smagning på aftenen d. 31/10-25 (!!), så skal der jo gøres noget ekstra ud af udsmykningen i år. Stærkt inspireret af vores besøg på Fregatten J... Mehr ansehen
Bestilte noget diskolys og en røgmaskine som hurtigt blev leveret. Røgmaskinen virkede dog ikke ordentligt, men efter en enkelt email til DiscoWorld blev der hurtigt afsendt en ny som kunne afhentes d... Mehr ansehen
Havde hjemtaget en ukulele hos 2 firmaer og ønskede efterfølgende at beholde ukulelen fra DiscoWorld. Ved en fejl returnerede jeg den, jeg ikke ville have, til DiscoWorld. Jeg opdagede fejlen og fik... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi sælger godt musikudstyr, komplette lydanlæg og alt inden for diskoteksudstyr musik, lyd og lys. Billige priser, kvalitet, god service og hurtig levering får du altid på discoworld.dk
Møllehaven 9, 4040, Jyllinge, Dänemark
- mail@discoworld.dk
- www.discoworld.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg lagde en bestilling ind, hvor DiscoWorld lagde mærke til at det var noget med min bestilling der virkede forkert. De ringede til mig for at forsikre sig at jeg havde bestilt rigtigt, hvilket jeg ikke havde og jeg fik mulighed for at afbryde bestilling. Det er virkelig god service, selv om det ikke økonomisk gavner forretningen. 5 stjerner herfra og tak for hjælpen!
Perfekt alt var lige som det skulle…
Perfekt alt var lige som det skulle være.
Super kundeservice
Super kundeservice. Modtog en vare med en lille fejl og kort efter fik man hjælp. Hurtigt levering, fede vare og god service
Hurtig levering, flotte produkter
Flotte varer til lave priser. Fik det endda leveret under 24 timer efter, jeg lagde min ordre. Kan klart anbefales.
Jeg har handlet en del hos Disco World
Jeg har handlet en del hos Disco World, og servicen er altid helt i top.
Hurtig levering og super service.
Hurtig levering og super service.
Super service endnu en gang
Det er anden gang jeg handler der, denne gang levede produktet ikke op til mine forventninger. Kundeservicen var endnu engang i top og tog produktet tilbage med et smil
Super god service
Super god service, og det gik mega hurtig med levering👍
Medarbejdere er mege professionelt
Medarbejdere i butikken er meget professionelt og venlig. Han rådgiver mig til at købe noget udstyr, der passer til min karaoke anlæg. Og han hjælper mig til at montage det forskellige kabler på forskellige anlæg gennem telefon. Jeg vil stærkt anbefale de andre til at handle i DiscoWorld.
Mvh
Shuhai
Jeg har ringet utallige gange forgæves
Hej.
Altid godt sted at handle. Hurtig levering og god behandling, - også telefonisk.🤗
Super service og hurtig levering 👍👍👍👍👍
Simpelthen fantastisk købsoplevelse
Simpelthen fantastisk købsoplevelse. Jeg bestilte på Black Friday, så væbnede mig med tålmodighed, da jeg forventede ekstra leveringstid. Modtog information undervejs, og varen i dag. Og jeg har sjældent modtaget elektronik, der var pakket mere forsvarligt ind, end mit Audizio Prato minianlæg, fra DiscoWorld.dk. Og det var godt. For kioskejeren håndterede kassen lidt hårdhændet, ved udleveringen? Jeg er yderst tilfreds med servicen hos DiscoWorld.dk og anbefaler dem hjertens gerne.🎅🌲☃️ Glædelig Jul. ☃️🌲🎅
Utrolig hurtig ekspedition og levering…
Utrolig hurtig ekspedition og levering på trods af at det var op til Black Friday. Jeg er Utrolig glad for min pladespiller, der var på bud. Super glad
Virkelig god og hurtig kundeservice optil Halloween
Virkelig god og hurtig kundeservice. Vare var udsolgt og kunne først afsendes næste dag, så fik en upgrade så ordren kunne leveres med dem samme til en vellykket halloween. Endte med at købe et par ekstra ting som jeg kunne afhente samme dag på deres lager. Stort udvalg og meget imødekommende personale.
KUNDE SERVICE HELT I TOP
super god service, selv om det er søndag svarer kunde service. og uden problemer fik jeg opgraderet mit køb til en vare der var på lager, og varen afsendt om mandagen
ville gerne give mere end de mulige 5 stjerner
Jeg ringe og havde spørgsmål til et…
Jeg ringe og havde spørgsmål til et produkt plus tilbehøret til det og de hjalp mig igemmen til at finde det rigtig så jeg fik det rigtig.
det var en god kundeservice
Jeg takker 😊
Fantastisk service
Jeg havde bestilt en sæbeboblemaskine til min niece, da den desværre ikke kunne nå frem til tiden blev jeg først tilbudt en en model, hertil takkede jeg nej tak og sagde jeg bare ville vente på den rigtige.
Efter et par dage bliver jeg kontaktet igen, og får her beskeden om de kan se min pakke er forsinket så de har valgt at sende den anden model (på deres regning) så jeg har en gave med til min nieces fødselsdag.
Jeg bliver mega overrasket og takker dem også undervej.
Her aftaler vi at de sender en retur label med som jeg kan sætte på den af sæbeboblemaskinerne vi ikke ville have. (Og igen på deres regering, intet af det kostede ekstra).
Den bedste service jeg har oplevet til dags dato, og langt over det sædvanlige.
Fortjent mere end 5 stjerner.
Altid hurtig betjening
Altid hurtig betjening, og god kvalitet. 5 store stjerner herfra👍😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.