So after being happy paying for the top package from them for all the tnt sports in 4k 5.1 sound with NO ADVERTS on my now jurassic 2019, lol, tv i now find AFTER buying a brand new 2025 Hisense QLED... Mehr ansehen
I have watched cycling on Discoveryplus for several years. It used to be £6.99 per month and there were no adverts. Now it is £33.99 per month with lengthy advert breaks every 15 minutes. They would n... Mehr ansehen
I'm watching the Australian Open on Discovery plus and am somewhat amazed that looking thru' the list of "ended" matches that have the players names showing I can't find Cameron Norrie anywhere ? S... Mehr ansehen
Mye dyrere i Norgen enn på ALLE andre land, hno max følger med i mange land men koster 100 lapp til i norge. Men sikkelig dårlig utvalg og ikke verdt en tier. Dplay nå d+ koster for mye for hva er ege... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Discovery plus eller Max eller hvad…
Discovery plus eller Max, eller hvad det hedder, kan ikke levere streamet live indhold. Indholdet stall’er konstant, og når det ikke gør minder billedkvaliteten om et TV-spil fra 80’erne. Jeg sidder på en 1000Mb bredbåndsforbindelse og alle andre streaming platforme kører upåklageligt. Dette er ikke et nyt problem for Discovery. Første gang jeg fejlmeldte problemet var tilbage i 2021, og dengang gjorde de intet ved det. Var så naiv at tro at Discovery havde opgraderet deres CDN kapacitet efter 3 år, men nej, det er stadig totalt ubrugeligt og spild af penge.
Jeg er overordnet godt tilfreds med…
Jeg er overordnet godt tilfreds med Discovery+ men er vildt frustreret over, at når jeg ser en serie, som jeg glæder mig over at der kommer en ny sæson, for så at opleve, at der kun kommer nogle få afsnit, inden det så stopper uden varsel og uden at vide om eller hvornår de sender de resterende afsnit.
Derfor kan jeg ikke give mere end fire stjerner. Har aldrig før oplevet dette og jeg har ellers haft tjenesten igennem adskillige år nu.
Der var også på startsiden en linje med "kommer snart" programmer, så man kunne se hvad serie der snart kommer og hvilken dato, denne funktion er også fjernet fra appen.
Awful coverage of the French Open
Awful coverage of the French Open. they List the game when you click on the link it says Service Unavailable This video is temorarily unavailble
I want to cancel my Discovery Plus subscription
I pay for the Discovery Plus with my CC. The service is substandard so I want to cancel my subscription. Can I do this?
Commentators revealing match scores
When you are watching a tennis match at roland garros on discovery plus sports. The commentators promote the on demand function but then tell you the scores of other matches that are being played or have played.
There is no point in watching a match if you know who is winning or has won. No point in using the ondemand. The commentators are there for the general public who pay a fee to watch discovery plus DO NOT want to know scores of other matches while you are watching a match!
Snubler på målstregen
Synes overordnet det er en fin tjeneste til pengene.
God pris hvis man er til cykling og motorsport mm.
Jeg dog har ofte tekniske problemer desværre - Skærm roterer konstant tilbage hvis man har tablet/telefon i "landscape" mode, så du kan ikke lukke aktiv udsendelse/stream. Jeg kan slet ikke se Giro med engelsksproget kommentatorer i apps osv, det er kun muligt i internetbrowser på en PC. Det er helt umuligt at gense Giro d'Italia med engelsksproget kommentatorer, både i browser og i app - Discoveryplus support bekræfter det ikke er muligt, men har ikke rigtig kunne komme med en forklaring der giver mening. Jeg er ikke stor Brian Holm fan, så det er sgu en dealbreaker det der.
Har forsøgt at subscribe til engelske Eurosport, det er også umuligt. Pt. er det slet ikke muligt at gense Giro etaper med andet end dansk kommentering.
DISCOVERY MINUS !!!!!!!
Den værste omgang bræk nogensinde! Kan godt logge på via nettet, men så SKAL man downloade appen, hvor man så ikke kan logge ind uanset hvad. Få lukket jeres latterlige p!s i en fart og stop med at gøre folk til grin. Discovery MINUS!!!!!
det værste l...
det værste l..., konstante afbrydelser, hakkeri, kan ikke streame sport el live uden afbrydelser, deres kundeservice så ringe, ingen ordentlig support, folk bliver snydt godt og grundigt
App og kundeservice er deffekt
Jeg aktiverede fredag d. 10 maj et abonnement gennem jeres app, da der var et live program, jeg meget gerne ville se. Uanset hvad jeg klikkede på, fungerede programmet ikke. Jeg kørte i et loop, hvor jeg skulle tilmelde mig igen og igen, uden at kunne se programmerne.
Jeg konkluderede, at systemet ikke virkede, og gav op.
Fem dage senere blev pengene trukket fra min Apple-konto.
Jeg tjekkede derfor min app igen og kunne fortsat konstatere, at programmerne ikke virkede.
Jeg betalte altså for noget, jeg ikke kunne bruge.
Jeg kontaktede derfor kundeservice og forklarede, at jeg havde modtaget en ordrebekræftelse, og at pengene var trukket. Jeg blev informeret om, at de ikke kunne se mig i systemet og anbefalede mig at kontakte Apple for at få pengene retur.
Jeg forsøgte at forklare jeres medarbejder, at pengene var trukket gennem jeres system, og at det ville være nyttigt, hvis I kunne hjælpe med dokumentation af, hvad der var sket. Det kunne/vil I ikke. Til sidst lovede jeres medarbejder at skrive en mail om forløbet, som jeg kunne bruge til at få refunderet mine penge. Men efter samtalen ændrede medarbejderen mening og sendte i stedet kontaktoplysninger til Apple.
Helt seriøst, hvordan kan I være så dårlige? Én ting er tekniske problemer, men forsøg dog at hjælpe folk, når de ringer ind og beder om hjælp.
Hvis man kunne give 0 stjerner havde i fået det.
Virker ganske enkelt ikke
Virker ganske enkelt ikke. Sort skærm på samtlige programmer jeg prøver at se.
Jeg forventede at den…
Jeg forventede at den underholdningspakke jeg købte hos discovery også indeholdt sport. Da jeg logger ind får jeg at vide at mit abb. kun indeholder al anden underholdning end sport. Opgradering med sport koster 139,kr ekstra.
Det kunne jeg først konstatere, efter at have betalt for startpakken. Ikke særlig troværdig markedsføring. Bondefangeri og 49kr tabt. Mærkerligt, at der ikke står noget i de aviser hvor Discovery+ reklamerer, om denne fremgangsmåde.
Som så mange andre Hakker tv'et…
Som så mange andre Hakker tv'et fuldstændig vanvittigt, når det drejer sig om sport. Det er simpelthen pinligt af et firma på denne størrelse. Abonnement hermed opsagt.
Det er super irriterende,som det hakker…
Det er super irriterende,som det hakker når man streamer sport, cykling og fodbold
Ufattelig dårlig kommentatorer på giro…
Ufattelig dårlig kommentatorer på giro italia
Er egentlig okay tilfreds med Discovery…
Er egentlig okay tilfreds med Discovery +, men er ved at være godt træt af at følge med i forskellige serier igennem flere sæsoner, og pludselig kommer de nye sæsoner ikke, og de kan ved kontakt ikke svare på, OM de kommer.
Det er nu sket flere gange.
Elendig spolefunksjon på apple tv
Elendig spolefunksjon på apple tv. Var mye bedre før..hvorfor endre noe som fungerte til totalt ubrukelig slik det er nå. Er blitt et stort irritasjonsmoment med hele discovery+
Appen er helt umulig
Appen er helt umulig… henger seg opp og man får melding om ingen Internett-tilgang til tross for at alt annet enn denne appen virker… og når jeg starter appen på nytt begynner episoden jeg har kommet halvveis i helt på nytt igjen for så å henge seg opp på samme sted.. og for denne dritten betaler man for…???!!! Nå er jeg dritt lei…
Episode 4 af Baskerlandet rundt er ikke…
Episode 4 af Baskerlandet rundt er ikke tilgængelig og siger det er af hensyn til familierne, men det første de viser på 5 etape er styrtet fra dagen før. Det er så meget moral, at det desværre bliver totalt dobbelt moral.
Elendig og langsom app
Elendig og langsom app. Den hakker og/eller stopper hele tiden.
Helt utroligt at man i 2024 ikke formår at levere en app, der kører stabilt.
Platugler...
Platugler...
Havde et vel 10 år gammelt abonnement med sport for 99 kr., da det nu skulle fornyes og jeg havde fået nyt kreditkort opsagde Discovery abonnementet (før betalingsfrist).
Ingen notifikation om de ikke kunne hæve og ingen mulighed for at opdaterer kortet, da det allerede var lukket.
Til gengæld var der et link til nyt abonnement, for samme ydelse, men 30 kr. dyrere.
"Kundeservice" hvis man kan kalde det det, var iskolde...
Discovery (uden Superligaen) får ikke 30 kr. mere ud af mig, de får 99 kr. mindre.
Hyg jer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.