Banner for Diætisthuset

1.185
TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er utrolig glad for mit forløb hos Mille. Med en personlig madplan med den rette sammensætning, passende mængder og fokus på mættende mellemmåltider har jeg kunnet arbejde målrettet og tabe 10 k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anne har været en kæmpe støtte gennem det sidste år og hjulpet mig med at tabe 10-12 kg og derefter holde vægten også selvom livet blev svært, jeg blev stresset og presset. Hun lyttede til hvordan mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have brugt diætist huset i ca 7mdr, og 6 konsultationer, er min ægtefælle og jeg meget begejstret. Vi besluttede os for en livsstilsændring ifb med ønske om vægttab og sundere madvaner.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg kan anbefale Stine i Diætisthuset på Frederiksberg. Jeg har tabt 29,5 kilo på to år. Hun har været god til, at rådgive omkring kost og motion. Jeg har fået det bedre både fysisk og psykisk, efter... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gewichtsabnahme-Coaching
  2. Kommunales Gesundheitszentrum
  3. Spezialklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Diætisthuset har Danmarks største netværk af autoriserede kliniske diætister med 15 klinikker fordelt over hele landet. Vi arbejder for at optimere den danske sundhedsadfærd. Vi skal styrke danskernes forståelse af deres eget helbred, og udvikle deres handlekompetencer, til at træffe sunde valg, på et oplyst grundlag. Vores mission er at skabe en sundere fremtid for alle danskere ved at tilbyde personlig og effektiv ernæringsvejledning, der imødekommer specifikke ernæringsbehov og fremmer vedvarende livsstilsændringer. Vi arbejder for et liv uden livsstilssygdomme. Vi gør Danmark sundere.

Kontaktinformationen

(1.185)

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Diætist som hjælper

Lyttende og spørger ind til udfordringerne. Altid god dialog og sparring

Hej Mette

Tak for din anmeldelse af dit forløb i DiætistHuset.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Motiveret vægttab med plads til begejstring

Jeg er meget begejstret for min diætist Nanna i Gentofte. Hun forstår at holde mig motiveret og alt foregår med humor og grin. Jeg er meget begejstret for den madplan hun har lavet, som passer til mine mærkelige vaner. Vigtigst af alt er, at jeg taber mig

11. Oktober 2022

Hej Bigitte

Tak for din anmeldelse af vores dygtige diætist Nanna. Dejligt at høre, at du har et godt forløb, hvor der også er plads til humor og grin.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michelle har hjulpet mig tilbage til et…

Michelle har hjulpet mig tilbage til et liv, hvor jeg efter mange år, igen kan spise god normalt mad, endda med en kostplan, hvor også de (usunde)-ting jeg godt kan lide, indgår og dermed ikke er “forbudt”:-) Noget jeg slet ikke har kunnet finde ud af, at få et normalt forhold til, og hvor mad i det hele taget, var et dagligt kæmpe problem for mig. Det skal bare foregå i de mængder, der er beregnet i vægt. Samtidig er min vægt nedadgående, så det er helt fantastisk! Win-win:-) Det har været et utroligt positivt forløb, og Michelle er super sød, men helt sikkert både dygtig, forstående og yderst behagelig. Jeg vil anbefale Michelle på det varmeste. Har man brug for hjælp ift kost, vægttab, overspisning ect., så er der hjælp at hente! Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke kom for lang tid siden. Men det er heldigvis aldrig for sent at starte.

15. Oktober 2022

Hej Merethe,
Tusind tak for en rigtig flot anmeldelse og så dejligt at høre hvordan du med hjælp fra vores diætist Michelle, har været med til at give dig en Win-Win følelse :-)
Og ja det er helt rigtigt, det er aldrig for sent at starte. Fortsat godt forløb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt anbefale diætist huset i…

Vi kan varmt anbefale diætist huset i Roskilde. Min datter har haft et forløb hvor hun blev støttet, set og hørt, og hjulpet i et fornuftigt tempo og på en realistisk måde.
Hun har været så glad for at komme hos Michelle Jeppesen

Hej,

Tak for din fine anmeldelse af vores dygtige diætist Michelle, og hvor er det dejligt, at din datter har haft et godt og sundt forløb hos os.

Rigtig god dag til jer.

Diætist

Hej
Jeg har været hos diætist i dag og har fået en positiv oplevelse hun er meget støttende og giver en positiv oplevelse sød og smilende hver gang jeg har været der god til at støtte når jeg syntes det går skidt og rigtig god til st give gode råd alt i alt alsidig en god oplevelse

Hej Susanne,
Du beskriver så fint et af vores vigtigste ord, at være støttende. For netop at få succes, nå sine mål og få en god oplevelse, er det vigtigt at opleve støtte hos sin diætist og det er vis så glade for at læse du oplever, tak for din anmeldelse.

om pia G i hillerød

om pia G. i hillerød. jeg har virkeligt haft dårlig mave i mange år, irritabel tyktarm, det er et personligt problem, som man ikke bare snakke med enhver om. pia møder en ligetil og man føler sig hurtigt fortrolig. med entusiasme og gå på mod, leder hun en til at arbejde med sig selv. og jeg er blevet mere bevist om mig selv, og jeg lærer stadigvæk af hende. jeg er blevet mere rask i de 6 mdr jeg har gået hos hende. og man skal tænke på jeg har haft problemet i 25 år godt arbejde, fem stjerner

11. Oktober 2022

Hej Kasper

Tak for din flotte anmeldelse.

Der er desværre alt for mange som døjer med IBS (irritabel tyktarm), og som går alt for længe uden at få hjælp. Det er dejligt at høre, at du har opnået en forbedring i dine symptomer.

Diætisthuset Roskilde

Diætisthuset Roskilde, Michelle

Tak til Michelle for:
En sød, dejlig og rar væremåde.
Gode og udbytterige samtaler.
Fine råd.
At hjælpe mig med at komme så langt.

Irene, Hedehusene

1. September 2022

Hej Irene

Tak for din fine anmeldelse af vores dygtige diætist Michelle, og dejligt at høre at du har haft et godt og nyttigt forløb.

Rigtig god dag.

Mine varmeste anbefalinger til diætisthuset og Pia i Hillerød

Jeg er i et forløb hos Pia i Hillerød, og kan kun give hende de bedste anbefalinger med på vejen. Hun er super kompetent, støttende og god til at spotte problemer før de vokser sig store. Hun har en stor viden om vægttab efter en spiseforstyrrelse, og med hendes hjælp formår jeg nu at tabe mig uden at falde tilbage i gamle mønstre. Pia skal uden tvivl være med til at følge mig helt i mål, for med hende går alting bare lettere.

5. Oktober 2022

Hej Berit

Tak for din flotte anmeldelse af vores diætist Pia. Vi er glade for at Pia er en god støtte og motivation for dig, og vi ønsker dig held og lykke i dit fremadrettet forløb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pia fra Hillerød er en ekspert indenfor…

Pia fra Hillerød er en ekspert indenfor sit felt og dette kan mærkes før under og efter mit møde. Mine varmeste anbefalinger😊

6. Oktober 2022

Hej,
Tak for de fine ord og anbefaling.

Kostændringsforløb hos Pia i Hillerød

Er startet kostændringsforløb hos Pia i Hillerød og er indtil videre fuldt ud tilfreds. Pia er god til at lytte, sætte sig ind i ens udfordringer i løbet af en travl uge og komme med forslag til hvordan man undgår overspisning/forkerte valg. Ser meget frem til det endelige resultat som forhåbentlig også er til fem stjerner :)

23. September 2022

Hej Linda,
Vi takker for de 5 stjerner til vores diætist Pia og er sikker på i nok sammen skal nå et resultat til 5 stjerne :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været tilknyttet Mads i Næstved…

Jeg har været tilknyttet Mads i Næstved siden slutningen af februar i år. Ved hjælp af kostplan passet ind i min hverdag og små (og mulige) delmål har jeg tabt 12 kg. Jeg blev mødt og forstået hvor jeg var i min situation og er meget tilfreds med Mads og hans måde at behandle mig og mit forløb på.

Hej Ronny,
Tak for din fine anmeldelse, dejligt at høre hvordan man kan opnå gode resultater med små og mulige delmål, i samarbejde med vores diætist.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med forløbet hos…

Jeg er meget tilfreds med forløbet hos Marlin i Holbæk
Vi bliver mødt med faglighed og respekt og vejledt udefra vores individuelle situation. Positiv tilgang til at ændre vaner uden pres og stress. Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset

Hej Maud

Tak for din fine anmeldelse af vores dygtige diætist Marlin.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vejledning og ikke mindst støtte fra Pia

Jeg har gået hos Pia i Hillerød og jeg har været så glad for det. Jeg havde brug for hjælp til mine spisevaner, og Pia var super til at vejlede mig og støtte mig igennem hele processen. Derudover har Pia også vejledt mig i min kost i forbindelse med hård træning og det var super godt, jeg var mere end klar til min udfordring, som virkelig krævede overskud.

29. September 2022

Hej Linda,
Vejledning og støtte, er netop som du beskriver nogle af de vigtige faktorer, til et godt forløb hos os og vores diætister og det glæder os at høre hvordan du netop har oplevet dette hos vores diætist Pia og takker for anmeldelsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dejligt og professionel forløb…

Super dejligt og professionel forløb med Marlin

Hej Per

Tak for din anmeldelse og dejligt at høre, at du har et godt forløb hos vores diætist Marlin.

Rigtig god dag.

Glad og tilfreds

Jeg går hos Mads i Næstved og har gjort det i over 6 måneder. Jeg er meget tilfreds! Jeg har fået god og kompetent vejledning hele vejen igennem. Vi har taget det i mit tempo, og jeg har ikke følt mig skældt ud eller presset udover mine grænser på noget tidspunkt, hvilket var en af mine bekymringer inden jeg startede et forløb op, det er første gang jeg søger hjælp til vægttab. Jeg har snart tabt mig næsten 10 kg, og det er simpelthen så skønt!

Hej Laura,
Først og fremmest tillykke med det flotte resultat indtil nu og dejligt at høre hvordan det foregår i et tempo og med en vejledning fra vores diætist, der fungerer godt for dig - det er nemlig rigtig vigtigt for at opnå gode resultater. Tak for din anmeldelse.

Hjælp til spiseforstyrrelsesproblematik

Jeg kom med en spiseforstyrrelsesproblematik, og var i starten lidt skeptisk da jeg bestemt ikke søgte decideret kostvejledning, men vejledning til madro. Diætisthusets kontor henviste mig til Josephine på Frederiksberg som jeg nu har gået nogle måneder hos og som er virkelig glad for. Jeg har fået konkrete øvelser og har fået en dybere forståelse for de forstyrrede spisemønstre; de psykologiske aspekter; hvorfor og hvordan det er opstår osv. Det føles meget trygt at gå hos Josephine. Mens vi fortsat kommer dybere ind til problematikkens kerner, opdager jeg flere og flere ubevidste 'spiseforstyrrelses-mekanismer', og samtidlig bliver jeg mindet om bl.a. selvomsorg samt at finde frem til midler der kan erstatte/mildne spiseforstyrrelsens 'funktioner'. Jeg har fået mere selvindsigt og et mere alm syn på mad.

Hej,
Tak for den fine anmeldelse og hvor er det dejligt at læse om det samarbejde du og din diætist har fået op og køre.

Motivation

Top motiveret for at komme i gang med en livsstilsændring, startede jeg hos Pia i Hillerød. Pia er anerkendende, nysgerrig, dygtig og altid i godt humør. Hun forstår at holde mig motiveret. Pia får hermed mine varmeste anbefalinger 😊

23. September 2022

Hej Annegrethe,
Tak for din fine anmeldelse og dine varme anbefalinger af vores diætist.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en fornøjelse at komme hos Pia i…

Det er en fornøjelse at komme hos Pia i Hillerød. Pia er diætist med meget høj faglighed, har været hos diætist før, men det var vægt og ikke så meget andet. Pia er et skøn menneske, er altid glad og imødekommende og er god til at få en på rette kurs. Pia er god til at motivere og give ros, når man ikke selv synes det går fremad. Altid dejligt at komme hos Pia. Kan varmt anbefale Pia.

1. Oktober 2022

Hej Line,
Tak for din fine anmeldelse og de fine ord. Det er så dejligt at høre, at vores diætist er god til at få dig på rette kurs og skabe motivation i dit forløb, det er nemlig en vigtigt faktor for os og får at få en god relation med sin diætist.

Hjælp til madro

Rigtig trygt og rart at gå hos Josephine på Frederiksberg. Jeg føler hele tiden jeg bliver klogere og udvikler mig hen imod mit mål.

Hej Marta

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har et trygt forløb hos Josephine, og forhåbentlig kan få et mere afslappet forhold til mad.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Møder op til lukket dør

Møder op til lukket dør. Da jeg møder op og ringer til kundeservice får jeg at vide at der er lukket i dag og der burde der være kommet en besked om. Det gjorde der så ikke… spild af min tid

Hej,

Vi er meget kede af din 1-stjernede anmeldelse, da det ikke matcher vores generelle standard.

Du blev oplyst i telefonen, at vi i går aftes havde sendt dig en SMS vedr. at din diætist desværre er fraværende i dag pga. sygdom. Desværre havde du ikke modtaget beskeden, hvilket vi selvfølgelig er meget kede af.

Vi forsøgte at booke en ny tid med dig, hvilket du ikke var interesseret i.

Vi går ikke yderligere ind i sagen her på Trustpilot, men ønsker du en ny dialog, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon på 51951012.

Rigtig god weekend.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr