Droppede det efter første besøg. Jeg er startet på Wegovy, og i den forbindelse virkede et forløb med en diætist som en god støtte og inspiration. Jeg ankom til klinikken i Randers, og jeg havde e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Gennem en stor del af mit liv har jeg altid været en smule chubby. Jeg har altid været den store pige i klassen, som har kæmpet med sin vægt. Men for små tre år siden i 2023, startede jeg til diæti... Mehr ansehen
Mit foreløbige forløb hos Natascha i Køge har haft afgørende indflydelse på mine problemer med sygdom i mave/ tarm og deraf følgende vægttab. Hun har hjulpet mig til ændring af kostvaner relateret ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Diætisthuset har Danmarks største netværk af autoriserede kliniske diætister med 15 klinikker fordelt over hele landet. Vi arbejder for at optimere den danske sundhedsadfærd. Vi skal styrke danskernes forståelse af deres eget helbred, og udvikle deres handlekompetencer, til at træffe sunde valg, på et oplyst grundlag. Vores mission er at skabe en sundere fremtid for alle danskere ved at tilbyde personlig og effektiv ernæringsvejledning, der imødekommer specifikke ernæringsbehov og fremmer vedvarende livsstilsændringer. Vi arbejder for et liv uden livsstilssygdomme. Vi gør Danmark sundere.
Danneskiold-Samsøes Allé 41, 1434, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
I'm happy with the weight-loss plan.
I have been going to Diætisthuset since late April 2024 and until December 2024, and I have lost over 9 Kg. They have guided me into making smart decisions on my food habits, how to manage hunger and to remind myself to be kind to myself during my weight loss.
The only downside I had, was that during the time I was following the plan I had 3 different Specialists that I talked to, so I felt like by the time I was comfortable with one Specialist, they were gone and I got a new one. Regardless, all 3 of them were very professional and I liked talking to them.
Overall it has been a very positive experience and I would most definitely recommend them.

Antwort von Diætisthuset
Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset. Jeg har på et par måneder nået det vægttab jeg ønskede, og har med vejledning og kostplanen, som jeg fik udleveret fået mit kolesterolral ned.

Antwort von Diætisthuset
Jeg fik bevilliget et forløb via min sundhedsforsikring på 4 måneder. Jeg valgte Diætisthuset i Kolding og jeg kan varmt anbefale Kathleen. Hun mødte mig, hvor jeg var og var utrolig lydhør. Vi har brugt meget tid på at arbejde med vaner og det psykiske aspekt i en livsstilsændring. Kathleen er utrolig positiv og god til at komme med råd og vejledning. Min forløb via sundhedsforsikringen er afsluttet, men jeg har valgt at fortsætte i forløb ved Kathleen, fordi jeg føler mig tryg og hørt.

Antwort von Diætisthuset
Læste hvad Mathilde Jensen stod for. Det tiltalte mig at der blev lyttet og kikket på mig som person og kan kun sige Mathilde lever 100 % op til det og det er rart forløb jeg har. Fået mange gode forslag til hvad jeg kan gøre anderledes mht. mad. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Diætisthuset
Røg i fælden med deres abonnementer, en mærkelig måde at køre en forretning på, man er ganske enkelt bundet til det sted.
finder et andet sted

Antwort von Diætisthuset
Jeg/vi har nu igennem de sidste 4 måneder gået hos Gita Mørch i Charlottenlund. Vi havde/har et ønske om at tabe os, men ikke på bekostning af tab af muskelmasse, da både min kone og jeg dyrker en del sport, løb, cykling, Crossfit. Det er og hele tiden været super professionel tilgang til tingene og Gita har hele tiden været motiverende og med hendes indsigt kommet med råd og vejledning som vi dels forstod/forstår, og uden begrænsninger, men sikre fokus på de rigtige ting. Det er derfor at Gita får 5 stjerner, og vi/jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger

Antwort von Diætisthuset
Jeg bookede tid, med en forventning om at jeg til en pris af 1400? Kom ind til professionel, og kompetent person, som vidste hvad de lavede.
Jeg endte med at komme ind hos en person, som virkede til aldrig at have talt med et rigtigt menneske. Jeg sad i 45 min. Med en person der end ikke kunne kigge mig i øjnene. Blikket flakkede rundt, og der var et eller andet bag på, nede på fodpanelet der tiltrak sig mere opmærksomhed end mine øjne.
Hele samtalen var præget af øhhh, jaaaa, det må jeg lige se om der ligger noget om på nettet.
Voldsom usikkerhed, og det skaber utryghed.
Jeg havde faktisk forventet at komme ind til en der havde styr på det.

Antwort von Diætisthuset
Søren i Horsens var utroligt lydhør for problem.
Jeg havde selv en mistanke om irritabel tyktarm, og jeg blev under mit forløb bekræftet. Han introducerede mig til FODMAP, ikke nok med at jeg slap af med mine gener, som jeg har forsøgt at leve med i næsten 25 år, jeg har tillige tabt mig, fordi der nu er ro på min mave.
Jeg kan stærkt anbefale et forløb.
Jeg har netop afsluttet i dag.

Antwort von Diætisthuset
Har haft et godt og virkningsfuldt forløb. Og Bliver i det!

Antwort von Diætisthuset
Stine fra Diætisthuset på Frederiksberg tog udgangspunkt i præcis min situation med nykonstateret Type-2 diabetes. Jeg havde nok en forestilling om en masse ting, jeg ikke måtte længere, men fra starten havde Stine den pointe, at det slet ikke handler om forbud, men derimod om at skifte
ud med noget andet. Om det er mad, dårlige vaner eller drikkevarer, er det samme gode princip i al Stine's rådgivning. De bedste anbefalinger herfra! (og jo, jeg har tabt mig gennem hele forløbet med Stine😊)

Antwort von Diætisthuset
Min diætist, Gita, er virkelig sød, hjælpsom og lytter til ens behov. Jeg har tabt mig næsten 10 kilo på tre måneder med hendes hjælp. Jeg anbefaler hende i den grad, da man kan fornemme hvad hun snakker om.

Antwort von Diætisthuset
Gita diætisthuset Amager, tog afsæt i min egen kost og bragte mængden ned og tilføjede nogle gode til valg, da fokus var at få kolesteroltallet ned. Pludselig var måltids oplevelsen en naturlig ting, mens vægten stadig går ned og ned. På opfyldnings møderne bliver der lyttet på ens udfordringer og jeg går derfra med nyt mod. Jeg slipper ikke diætisthuset før jeg er i mål.

Grundig og kompetent rådgivning
Lytter til ens problemer og behov
Ingen løftede pegefingre
Madplan der er nem at følge
Venlig og omgængelig

Antwort von Diætisthuset
Diætist Charlotte Skjold Ravn har været fantastisk. Du har mødt mig med et positivt mindset og lige der hvor jeg havde brug for dig. Du har ændret mit fokus på vægt og mad.
Tusind tak for at få mig op af kviksandet og på vejen til en sundere og gladere livsstil.

Antwort von Diætisthuset
Jeg fik en virkelig god vejledning af Sara fra klinikken på Amager. Hun er både kompetent og skarp. Jeg havde kun brug for en enkelt samtale for at få nogle konkrete svar, og hun leverede langt mere, end jeg har oplevet hos det offentlige. Kan varmt anbefale hende!

Antwort von Diætisthuset
Jeg har som sådan haft et virkelig fint forløb hos min diætist, som har vejledt mig rigtig godt ifm. IBS. Jeg var faktisk i tvivl om hvor mange bevilligede sessioner vi havde tilbage og han forsikrede mig om at min sidste gang var med i bevillingen. Derfor var jeg meget overrasket og skuffet, da Diætisthuset krævede 495 kr for en samtale udenfor bevillingen. Jeg fortalte at jg havde fået ovennævnte oplyst af deres medarbejder, men de fastholder stædigt kravet. DÅRLIG STIL

Antwort von Diætisthuset
Jeg fik anbefalet Diætisthuset, da jeg vejede ca 20-25 kg formeget.
Jeg troede ikke helt på den ide, men det vidste sig at være den bedste “rejse” jeg har været på.
Jeg har prøvet alle slankekure, som aldrig virkede, og jeg tog alt på igen,.
Diætisthuset, har hjulpet mig til en livsstilsændring , så jeg tænker mig om hver dag, uden det er blevet en besættelse for mig, men at jeg nyder livet, og at der er intet jeg ikke må spise / drikke, men jeg bruger min sunde fornuft.
Jeg troede ikke på det i starten, men sådan som jeg har det, samt hvad mine blodprøver viser, så valgte jeg 100 % rigtigt, da jeg holder min vægt, og bare har det godt
Er afsluttet mit forløb, efter 1.5 år da jeg er på den vægt jeg ønskede, og smed 23 kg. (Ca. 115 pakke Smør)
- jeg anbefaler 100 % diætisthuset, fremfor piller, da det er en livsstilsændring der skal til, og som hjælper.
Tak for hjælpen

Antwort von Diætisthuset
Ca 1800kr hvad var 3 uger hos Diætisthuset kostede mig. 995kr for opstartssamtale, ca 430kr for 1 konsultation på 25 min og næsten 500kr for en kostplan.
Troede egentlig alt gik som det skulle, havde næsten lige modtaget mail fra min diætist efter mine første 2 uger med hvad jeg skulle læse/forberede til min næste gang.... MEN... Der blev bare ikke en næste gang. Ind på min Email tikker en mail ind fra Diætisthuset 15min før lukketid en fredag at de dags dato lukkede Diætisthuset i Viborg permanent og mit forløb derfor stoppede.
Jeg får fat på dem Mandag og får fat i kundeservice. Jeg fortæller at jeg faktisk ik syntes det er ok at jeg skal betale de 995kr for en opstartende samtale om mit forløb da der jo ik rigtig har nået at være et sådant. Hende jeg snakker med giver mig ret i at det et en uheldig situation og hun kan godt forstå at jeg ik syntes det er ok. Men hun bliver dog nødt til at vende den med hendes chef. Så modtager Tirsdag en mail fra hendes chef (Selvfølgelig ringer hun ikke) at det som sagt er en uheldig situation, men de kan desværre ikke give mig de 995kr retur da det åbenbart havde lagt grundlag for diætisten for at lave en kostplan til mig (Troede det var det jeg gav næsten 500kr for) og vi snakkede stort set ikke om kostplan før de sidste 5 min i opstartssamtalen. Det eneste vi snakkede om mht kostplanen var at den ikke måtte indeholde kerner og nødder da jeg ikke kan tåle dem så godt. Og hvad er der mange steder i min kostplan? Spis kerner og nødder.
Det er fair nok at jeg betalte for den ene konsultation og for kostplanen, det vil jeg aldrig benægte. Men jeg har INTET fået for de 995kr. Ufattelig ringe service af Diætisthuset og et tydeligt tegn på der bare skulle penge i kassen inden afdelingen lukkede. For selvfølgelig ved man at stedet lukker 3 uger inden.

Antwort von Diætisthuset
Jeg er rigtig glad for at komme hos min diætist. Han er dygtig og empatisk. Mit resultat har indtil videre været tilfredsstillende og han er god til at få mig til at stille klart på mine problematikker.
Mit eneste minus er, at jeg syntes at tiden sat af til konsultationerne er for korte. Og det er ingen kritik af min diætist.

Antwort von Diætisthuset
Virker god personlig omsorg og vejledning, med konstruktive forslag til hvordan man kommer videre med sit vægttab.

Antwort von Diætisthuset
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.