Vi har været her flere gange som familie. + god pris + god service + god morgenmad + fine værelser + gode faciliteter ift badminton/bordtennis mm - dårlige senge - i svømmehallen / wellness-af... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Weekend ophold med min søn . Rigtig dejligt sted med massere af faciliteter, lækker svømmehal med wellness afdeling og fri entre for overnattende gæster. Værelserne var lige tilpas , der var hvad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
5 super stjerner. Vi blev allerede ved ankomst super godt modtaget af hjælpsomt personale. Faciliteter for alle. Vi ankom 2 voksne og 2 store børn, og fandt underholdning i alt fra wellness til træni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig skuffende😢 En enkelt overnatning for 2 voksne 2 børn 1615kr, for den pris skal værelset være rent og dyner skal også være rene. Der er ingen udsugning på badeværelset, så værelset bliver... Mehr ansehen
Et moderne og alsidig hus, som tilbyder central hotelovernatning, Vandkulturhus med svømmebaner, vandtrampolin, klatrevæg, varm vandbassin og børne-bassin tæt forbundet med en lækker og moderne wellness afdeling med mulighed for tilkøb af massage og skønheds behandlinger. Ydermere tilbyder huset en rigtig fin fitness afdeling og byens største fitness holdplan. Huset råder over store og små lokaler, som gør det muligt at afholde både møder, konferencer og fester.
Kousgaards Plads 3, 7400, Herning, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
"Opholdet på dette hotel var en sand oplevelse i at teste menneskets tålmodighed. Værelset var så varmt, at man skulle tro, vi var tættere på solen end jorden. Desværre, hvis man håbede på en smule frisk luft, var vinduerne tilsyneladende kun til pynt, for de lod sig ikke åbne mere end 2cm. Dynen virkede som om, den var designet til en ekspedition til Nordpolen – var der nogen der sagde overophedning? Blæseren prøvede i bedste fald at hjælpe, men det var som at forsøge at sove ved siden af en af forsvarets EH-101 Merlin helikopter, og jeg er ellers rimelig tolerant da min kone hver nat snorker som en traktor, der kæmper for at starte i minusgrader.(det er vel noget i kender til i Vestjylland)… Og sengen? Hvis du nogensinde har ønsket at sove på en trampolin, så er det her stedet for dig!!
Men en fin morgenmad..
Da vi ankom, spurgte vi receptionisten indtil parkering og fik og vide man kunne gratis på parkeringspladsen med 3 timers parkering.
Vi finder så ud af dette senere selv, at vi skal registrere bilen på skærmen i receptionen, dette var vi ikke klar over, vi når så og får det gjort 5 timer senere, uden en bøde heldigvis, og måtte flytte bilen.
Receptionisten spørg om man har været her før og fortæller det har vi ikke. Der er meget sparsom information, og hun virker små irreteret, samt vi havde svært ved at finde op til værelset, man skal så med en elevator op på 1 sal for så at tage en ny elevator derfra for at komme til værelset, denne information gives heller ikke.
Vi kommer så til værelset, der er fyldt op med 1 stor seng og 2 fold ud senge, som fylder i værelset, så der er sparsomt gulvplads og ifølge beskrivelsen, da jeg bookede værelset, har jeg kun booket et værelse til 2 personer med en stor seng og 1 ekstra seng.
Der er støvet på værelset, og der ligger gammelt slikpapir fra tidligere gæster på gulvet.
Den ene natbordslampe virker ikke, der ligger et stik der er knækket på gulvet.
Badelandet er fint, men dog var der mange af skabene i omklædningen ved damerne der ikke virkede, så man brugte lang tid på og finde et skab der kunne låses med armbåndet elektronisk.

Antwort von DGI Huset Herning
Receptionisten og hotellet vil ikke stå ved deres informationer vedr. parkeringsbetingelserne, hvorfor det kostede os 875- kr. Vi fulgte anvisningen vi fik på telefon 5 min før ankomst, gik op og stillede os i kø ved skranken for derefter at få besked om at tilmelde bilen - næste morgen var der det, der bliver kaldt EUROPARK KONTROLGEBYR.

Antwort von DGI Huset Herning
Får et værelse på 6. etage der er ulideligt varmt, hvor i kan se i receptionen at der er over 26 grader på værelset. (og de dage vi var der, var ikke med varmt vejr udenfor)
Vi finder køleelementer til den kølemaskine på værelset og den køler slet ikke nok, som i slet ikke.
Vinduet/døren står åben 24/7 mens vi er der.
Det bliver så slemt at vi ikke kan holde det ud.
Efter lidt søgen finder i et andet værelse (nedgraderet værelse) men der lugter så surt inde på værelset og sengene er så elendige at man kan mærke elementerne igennem og da vores rygge ikke kan tåle det, bliver vi nød til at rykke op på det varme værelse igen, for i kunne ikke tilbyde andet.
Vi får tilbudt 3 flasker drikke, en til os hver og tager imod.
Dagen efter igen får vi 3 flasker drikke, en til os hver.
Den sidste aften vil i have lidt chokolade og det bliver sat på vores regning og den tager i da vi skal tjekke ud.
Værelset var en del slidt og knappen på tvet på værelset var så beskidt og havde ikke set en klud længe og der var flere steder der trængte (har billeder af det)
Vi kunne jo ikke få noget bedre, så tjaaa...
Skriver først nu, da jeg har ligget syg da vi måtte ligge med døren åben hele natten for at kunne trække vejret på værelset. Så havde fået træk og har været møg syg.
I kunne have tilbudt at give kompensation, men i synes lidt drikke og chokolade dækker det, så må jeres samvittighed jo klare resten.
Truestory som vi havde købt opholdet igennem har skrevet til jer, men dem fejede i af vejen og ingen kompensation.
Men tak for vand og chokolade, det var stort af jer!
Svar til DGI-HUSET...
Ja vi fik tilbudt et andet værelse som jeg også skrev var det nedgraderet og sengene var så dårlige og der lugtede fælt på værelset!
Ja men vi var der hvor der ikke engang var varmt udenfor og ret dårligt vejr, ja vi har været på mange andre danske hoteller, men har aldrig oplevet det så varmt andre steder!
Men kommer da heldigvis ikke igen!

Antwort von DGI Huset Herning
Jeg fik at vide at jeg var afmeldt medlemskab af receptionisten, og troede alt var godt, men blev ikke afmeldt, og de vil trække penge på min kort...
De SKAL have en opsigelse på skrift, eller en underskrevet opsigelse for at kunne gøre det.
Så receptionisten må have glemt at bede om en underskift, da jeg var dernede.. og nu har der været månedesskifte. så det er bare træls at jeg bliver straffet af det

Antwort von DGI Huset Herning
Skønt og hjælpsomt personale. God svømmehal og welnessområde. Morgenmadsbuffet rigtig fin. Dog ekstremt og ulideligt varmt på værelset. (Besøg i juli måned). Næsten umuligt at falde i søvn pga varmen og åbnede man vinduet var der larm fra trafikken. Der var blæser på værelset, men den var desværre ikke til gavn. Derudover ville det have været godt med et legerum til børn, som eksempelvis kunne benyttes i de tidlige morgentimer mens resten af familien sov.

Antwort von DGI Huset Herning
Generelt var værelset fint, men der var en masse kalk i brusekabinen, morgenmaden var ok, men desværre var æggene kolde øv

Antwort von DGI Huset Herning
Vi er fast stamkunde hos DGI i Herning, og der er mange forskellige receptionister, men vi har lige fået den bedste service af to unge herrer Philip og Mikkel. Det er de bedste receptionister vi nogen sinde har mødt! Og selve DGI fitness og svømmehal/wellness kan KLART anbefales! 🤩

Manglende rengøring i træningscentret,
under maskiner, vindueskarm, omkring maskinerne og sprit maskiner
Generelt ikke særlig godt gjort rent

Antwort von DGI Huset Herning
Et dejligt sted at træne med mange hold hver dag :)
Vi er lige kommet hjem fra et 3 dages ophold på DGI i Herning købt gennem Risskov Bilferie.
Desværre forløb det ikke så godt.
Det blæste godt, og det værelse som vi fik tildelt, kunne man ikke lukke vinduet og der var et hul i karmen hvor den kolde luft susende ind.
Der var simpelthen for koldt at være, så vi blev flyttet op på 6 etage hvor det også blæste ret meget, det var heller ikke muligt at holde varmen, vi spurgte ind til en varmeblæser, men de lå kun inde med en kold blæser. De forsøgte at sende varme op til værelset, som vist ikke havde været i brug et stykke tid, men varmen nåede aldrig op til værelset, det var styret fra receptionen.
De ville rigtig gerne hjælpe, men det var ikke muligt for dem.
Vi har frosset begge nætter og har nu feber og er forkølet. Det er spørgsmålet om vi er friske nok til at gå på arbejde imorgen.
Denne tur har vi sparet sammen til i mådener og taget 3 fridage, det føles spildt.
Vi har været på tur hos Risskov Bilferie før og været godt tilfredse, men ikke denne gang.
Emil fra Risskov Bilferie lovede at ringe til DGI, fordi de var helt klar over risikoen for kulde på værelserne når det blæste.
Da vi checkede ud pointerer jeg igen hvor koldt der havde været og at vi nu bare ville hjem i varmen uden at udnytte dagen i wellnes området.
Receptionisten sagde at det var sådan på hotellet når det blæste, hvilket jo ikke er rimeligt.
Vi har ikke modtaget en tilbagemelding på min klage, håber på noget refusion, da turen og pengene er spildt.
Tilbagemeldingen er 200 kr i gavekort, det kommer man ikke langt for.
Det var dog et meget kedeligt svar fra DGI, deres service må være utrolig dårlig i tilfælde af problemer på et evt ophold.
Hold jer langt væk, det kunne blive dig som kunde næste gang.

Antwort von DGI Huset Herning
Super træningscenter gode vægte ægte vægtløftningsstænger og puder til drops af vægte hvis man dyrker sporten vægtløftning og ikke bare træner for at se
Sig i spejlet men faktisk dyrker en sport og ønsker at præstere og ikke bare ligne en der kan præstere
Har i dag været inde og få graviditetsmassage, hvilket var rigtig dejlig. Når man booker tid til massage/wellness, så forventer man også, man bliver mødt af hyggelige, rene og rolige omgivelser. Det var ikke tilfældet her. Virkelig nusset med kæmpe nullermænd og hår på gulvet, og ikke en særlig hyggelig atmosfære.

Antwort von DGI Huset Herning
Jeg fraråder desværre man besøger svømmehallen så længe der er skruet ned for temperaturen. Det er helt utrolig koldt at opholde sig i og rundt omkring badefaciliteter fordi rumtemperaturen er så lav. Vi var to voksne og to børn og 3 ud af 4 har nu snotnæser, ondt i halsen og hoste. Vi ville med glæde hellere give 10 kr ekstra for billetten.

Et super godt ophold.
En rigtigt sød receptionist smilene og hjælpsom.
Et Dejligt værelse der manglede ikke noget.
Vis der skulle være noget så var vandet koldt i dame omklædningsrummet til svømmehal. Men eller godt tilfreds og vi kommer bestemt tilbage.

Antwort von DGI Huset Herning
Dgi huset er meget slidt. Der er ikke specielt hygiejnisk i kælderen. I kælderen trænger det generelt til opfriskning af toiletterne og døre. Bruserne er hårde, så det indbyder ikke til korrekt vaskning. På første sal er varme bokse klamme og i saunaen er der forkert fald, så der ligger død vand. Der er også lofter hvor der er tydelig mug. Det positive er hoppe bassin, hvor børnene har det sjovt. Prisen for en voksen er for dyrt.

Antwort von DGI Huset Herning
Jeg har netop været i dgi-huset i Herning for første gang. Min mand og jeg trængte til lidt længeventet afspaltning, så vi ville prøve deres wellness område. På hjemmesiden lyder det til at være super lækkert og med flere forskellige tiltag. Men jeg må indrømme at jeg er noget så skuffet over oplevelsen idag. Jeg havde set frem til deres lysterapi-rum, men det var lukket fordi det ikke bliver brugt nok vs. de tårnhøje energipriser. Det er også helt fair og forståeligt, men skriv det da lige på jeres hjemmeside, så man ikke tager forgæves. Ydermere prøvede vi infrarød-sauna - også et af de tiltag jeg havde set frem til, mest på vegne af min mand, da han lider af rygsøjlegigt. Vi trykkede på start og satte os ind i boksen, og der blev da lidt lunt ved ryggen, men bestemt ikke noget at råbe hurra for. Og ihvertfald ikke en et temperatur der skulle være gavnligt mod gigt og smerter mm. Og da slet ikke noget jeg tænker kan være “skadeligt” for gravide, som DGI-huset Herning informerer om på deres hjemmeside. Så den tror jeg desværre var i stykker. Og ellers burde I at sætte en “guide” til hvordan de virker, så man ikke sidde i boksen i 10 minutter forgæves og føler sig lidt smådum, fordi man undrer sig over om maskinen mon virker. Men jeg må sige at sauna og dampbad var helt i top idag. Det er bare ikke lige de to tiltag jeg havde set frem til, da det ikke er noget “særligt” for mig. Så min mand og jeg brugte den times tid vi havde hos jer, på at ligge i varmtvandsbassinet. Det er lidt spild af penge føler jeg. Og vores tid, som vi endelig havde fået planlagt sammen. Ydermere er halvdelen af området er brugt til brusere og koldvandtsbassiner hvilket jeg også synes er lidt en skam, da man ofte ikke bruger meget tid i det kolde vand vs. de andre tiltag der er. Så der kunne man godt ha gjort de kolde bassiner mindre, fordi det ofte bare er ned og op ift. de varme bassinet. /sauna og dampbad. Der sidder man ofte i længere tid og derfor burde de også fylde mere af området, efter min mening. Og vandet i varmtvandsbassin kunne også godt have været varmere ift. at det er et “wellness”-bassin. Bunden i bassinet var også meget “sandet”, hvilket ikke helt var så lækkert.
Så valgte vi netop at komme tidligt da der kl 11, var åben for børn i wellness-området, men til trods for “reglerne”, var der flere børn og endda med deres forældre i området. Der burde forældrene nok lige ha trådt til og være de voksne. Men måske der ikke er skildret tydeligt nok at det er “voksenområde”. Samtidig var der flere udenlandske mænd men også nogle få danskere, som ikke helt forstod pointen med “stilleområde”. Igen måske er det dårlig skildret?!
Vi følte generelt at det var dårlig skildret i hele huset - sådan ift. omklædning og badeland og hvor man skulle gå hen for at komme til wellness området.
Sidst men ikke mindst, er bruserne i omklædningen virkelig elendige. Jeg forstår ikke hvorfor der altid er problemer med bruserne i svømmehaller?! De bliver jo brugt så ofte, så der burde være tip top service på dem. Men de er altid kalket helt til så strålerne peger i alle retninger og styrken på vandet (ift at bruseren hænger så højt) er virkelig svag. Så svag at man ikke kan få vasket shampooen ordentlig ud af håret. Det kræver ihvertfald lang tid og ENORM mange tryk på bruseren for at få skyllet det ordentlig ud hvis man har bare en smule langt hår.
Det er der imod mega fedt, at der er gratis parkering lige ved huset. Og personalet bag receptionen var venlig og hjælpsom ift. parkering og vejen til bade området. Og selve badelandet virker også til at være rigtig fedt. Jeg tænker ihvertfald at det kunne være alletiders at tage vores lille søn på 2 år med derind engang. Men jeg synes desværre ikke vores oplevelse med wellness området var nogen succes overhovedet. Super ærgerligt.

Antwort von DGI Huset Herning
Super dårlig service, hende ved receptionen var totalt flabet over for mig og min kammerat som skulle ind og svømme.
Vi får 5 forskellige armbånd til at prøve at kunne låse vores ting inde i omklædningen, men den virker overhovedet ikke, ingen har styr på hvordan de virker, og hende ved receptionen begynder at give os skylden at vi bare kunne komme noget før??
Vi havde regnet at svømme i en time, men det endte med vi stod og fumlede i 25 min på at få det til at virke, uden held.
livredder var enig med det var dårlig service, men han var også den eneste der udviste empati.
vi fik HELDIGVIS penge tilbage efter en lille kamp.

Antwort von DGI Huset Herning
Elendig service! De får 1 stjerne, da 0 ikke er en mulighed.
Min kæreste, min søn på 1,5 år og jeg havde booket os ind og skulle bo på et værelse. Vi tjekkede ind omkring kl. 18, med en træt dreng, der bare glædede sig til at sove. Først ankommer vi til værelset, hvor vores nøglekort ikke virkede. Så vi fik besked på at skulle hele vejen ned efter et nyt. Og dem der har boet på dette hotel, vil vide hvor bøvlet det er at skulle med 3 elevatorer for at komme på 2. sal. Vi henter den nye nøgle, og kommer ind på et værelse der ikke er ordentlig rengjort. Der ligger lange sorte hår i sengen, og noget indsmurt brunt på lagnet, som jeg virkelig håber var chokolade!
Vi ringer ned og klager, og bliver derefter anvist til et nyt værelse. Dette viser sig så heller ikke at være rengjort, det lignede faktisk bare, at der var nogen, der lige havde forladt det. Vi bliver derefter flyttet til værelse nr. 3, dette viser sig heller ikke værende ordentlig rengjort. Der ligger åbnet chokolade papir ved begge sengeborde, skraldespanden var ikke tømt fra de forrige gæster, og i badet lå der også skrald. På det her tidspunkt er vi så trætte, at vi ikke orker at skifte en 4. gang, så receptionisten, der havde fulgt os op til det 3. værelse, siger, at vi dagen efter kan snakke med Souschefen, som ville være der, hvis vi havde brug for at vende forløbet.
Ved udtjekning snakker vi så med souschefen, der beklager meget, og tilbyder os en ubetydelig lille kompensation på kr. 250, selvom hun selv udtrykker for forarget over forløbet hun er. for "vi havde jo benyttet deres værelse, brugt deres faciliteter, samt spist morgenmaden, der var forbundet med værelsesbooking".
Værelse skift 3 gange er simpelthen ikke i orden!
Vi havde 2 overnatninger i hvert vores enkeltværelse.
Dejligt rent og pænt. Og roligt. Kunne dog godt bruge et køleskab.
Morgenmaden var virkeligt veludstyret med alt muligt lækkert.
Pool området var virkeligt fantastisk.
Vi begyndte med den super gode vandgymnastik og videre til boblebad. Tog lige lidt i varmvandsbassin med de bedste vandmassage dyser jeg har oplevet.
Vi fik saunagus begge dage, med den sjoveste gusmester. Prøvede dampbad og infrarød sauna.
Efter vi tjekkede ud kl. 11 måtte vi bruge hele pool og welness området resten af dagen. Nice.
Bilen stod sikkert parkeret i kælderen (gratis) det var lidt svært at finde nedkørslen. Et skilt ville hjælpe :-)
Vi kunne få alle de håndklæder vi havde brug for af de sødeste medarbejdere.
Vi var meget tilfredse med det hele. Kommer gerne igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.