Vurdering er minus 10 desværre findes det ikke på trust pilot I dag satte det danske madhus chauffør min mam madlevering udenfor opgangsdør på gaden. Det er simpelthen for meget, at det danske madhu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Må desværre ændre min anmeldelse fra 5 til 1 stjerne efter i over 2 måneder at have haft mange problemer med manglende levering af mad. De kommer bare ikke med maden trods man har været hjemme 8-18.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om jeg fatter i ikke får bedre anmeldelser, måske fordi folk hellere vil brokke sig end at rose 🤷🏼♀️ Jeg er forholdsvis ny kunde og er meget tilfreds , efter at have lavet mad hele mit voksne liv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid god, især de gamledags retter, er ikke så meget til ris og pasta, men der skal være noget til alle, har altid været tilfreds. Elsker når der er fisk på menuen, men der kunne måske godt lige kom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
PASSION FOR MAD DRIVER OS. Vi tror på at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad. En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Altid over middel. Stort udvalg og kan kun anbefales!

Antwort von Det Danske Madhus
Maden er super god og god levering er forholdsvis ny kunde/bruger og har tænkt mig at fortsætte med at Være meeen maden re lige i den dyre ende

Useriøs kundeservice
Jeg stiller en flamingo kasse ud til maden
Jeg får leveret onsdag morgen
I deres handelsbetingelser står skrevet
Vores chauffører leverer din mad på den angivne hverdag mellem kl. 08.00 – 18.00.
Jeg sætter vækkeuret til lidt i 8 så jeg er vågen når de kommer
Det sidste års tid har maden været leveret før 8
Og der er ikke blevet ringet på, som jeg har bedt om. Min hoveddør er ud til offentlig sti og
ting forsvinder hvis jeg ikke er der med det samme
Derudover vender det stik øst - og om sommeren bager solen ret stærkt der
Jeg har så stået tidligere og tidligere op- og fandt ud af at min mad blev stillet der mellem 6:30 - 7:30 - flest gange 6:30
Jamen siger kundeservice - i sommethalvåret
lægger vi is ved madvarerne - bare ikke i min
kasse åbenbart !!!!
Hver gang jeg mailer til “kundeservice” får jeg
det samme svar
“Det er selvfølgelig ikke acceptabelt og jeg går naturligvis videre med dette.”
Jeg ved ikke hvor de går hen - men der sker ikke noget - og de lover og lover
De stakkels mennesker der er afhængige af
dette firmas madlevering er virkeligt dårligt
stillede
Men det fremgår jo også tydeligt af den dårlige
score her på Trust Pilot
det er ikke mad til ældre mennesker, tag persillesovs ingen persile , nej det er dårligt , jeg skal søge efter et nyt sted

Antwort von Det Danske Madhus
Fin Service, når man ringer og ønsker hjælp - og spændende menuer...

Antwort von Det Danske Madhus
Jeg har været kunde på vegne af mine forældre i flere år nu, og så sker det uheldige at mit visa dankort er udløbet. Hvad gør Det danske madhus? De sender en mail d. 1/7-2026 og giver mig frist til kl. 10 næste dag og sørge for betaling ved mobilepay. Det er sommerferie periode og jeg ser derfor først deres mail d. 2/7-2026 kl. 11:20 og ringer straks for at få hjælp til at sikre at mine forældre får deres mad i den kommende uge, men bliver fuldstændig afvist med at det er vores regler. Det havde været bedre kundeservice at sende en SMS omkring jeres manglende betaling fremfor en mail som ikke nødvendigvis læses i en ferieperiode. Fristen er simpelthen for ringe i forhold til at det er kunder som altid har betalt til tiden. Det værste er faktisk at jeg ikke kan gå ind og bestille til den uge bare med senere levering end mandag, fordi der nu ligger en spærring. Ufattelig dårlig kundeservice fra jeres side af. Man må kunne forvente en form for imødekommenhed fra jeres side af når I sælger mad primært til ældre mennesker som er dybt afhængige af jer. I skulle skamme jer!!!!!

Antwort von Det Danske Madhus
Veltilberedt og velsmagende mad og venlige chauffører. God service.

Antwort von Det Danske Madhus
Min mor har gennem længere tid fået mad fra Det Danske Madhus, men kvaliteten er desværre blevet markant dårligere. Flere gange har hun modtaget mad, der så brændt ud og ikke virkede appetitlig eller spiselig. Det sker ikke hver gang, men desværre ofte nok til, at det er blevet et tilbagevendende problem.
Samtidig oplever vi, at udvalget er blevet mere begrænset, priserne er steget, og portionerne indeholder mindre kød end tidligere.
Den seneste oplevelse var dog den værste. En levering kom aldrig frem, selvom pengene var trukket fra kontoen. Da vi kontaktede kundeservice, kunne de ikke finde ordren, selvom vi havde både ordrenummer og dokumentation for betalingen. Vi fik blot besked på at ringe igen dagen efter. Resultatet var, at jeg selv måtte sørge for mad til min ældre mor, selvom jeg bor langt væk.
Dagen efter fik vi at vide, at der var tale om en teknisk fejl. Der blev sagt beklager, men der blev ikke taget noget reelt ansvar for situationen, og enhver form for kompensation blev afvist.
Når man leverer mad til ældre mennesker, som er afhængige af, at maden kommer som aftalt, er det simpelthen ikke godt nok.
Jeg kan absolut ikke anbefale Det Danske Madhus til nogen. Kvaliteten er faldende, servicen er utilfredsstillende, og vores oplevelser har desværre været meget skuffende.

Antwort von Det Danske Madhus
Jeg har idag talt med det danske madhus om deres levering af mad...
Beklager at må sige at det er den dårligste kundeservice jeg har oplevet, ingen tid til at høre på mine argumenter, og en superdårlig forklaring..og fremfor alt nedladende og overhovedet ikke noget positivt

Antwort von Det Danske Madhus
Jeg er i den grad rystet over, hvordan et firma, der har ældre og svage som kunder, behandler kunderne!
Min gamle mor, som hører meget dårligt og ikke har været ude af lejlighed på 3. sal i flere år, har fået leveret mad fra Jer. I har fået udleveret en nøgle, men alligevel har I ikke kunnet levere, fordi hun ikke besvarede dørtelefonen og I har sat maden nede på gaden! Hvorfor? I har jo en nøgle og hvorfor skulle hun så betale for genudbringning?
Min mor kunne ikke lide Jeres mad og abonnementet blev opsagt! Så forventede vi selvfølgelig, at nøglen blev tilbageleveret med den sidste mad - men NEJ det skete ikke - hvorfor?
Vi skulle ringe 3 gange til kundeservice, hvor der hver gang blev lovet, at den kom retur - men nej, man sagde, at man ikke kunne komme i kontakt med hende, selv om man havde en nøgle? 4. gang fik vi efter meget diskution endelig lov til at tale med en teamleder, der godt kunne se, at det var fuldstændig urimeligt og lovede, at nu skulle han så personligt sørge for ….. Det lovede han så 2 gange, stadig uden tilbagelevering af nøgle????
Vi skrev så en e-mail attn. Direktør Søren Vilmand og endelig kom nøglen retur.
Hvorfor er det så svært og hvorfor skal man skrive til Direktøren, før der sker noget? Vi synes, stadig vi mangler et svar fra Søren Vilmand ( mon han har set e-mailen )???
Tænk at et firma, hvis primære kunder er ældre og svage, vil være en sådan behandling af kunder uden særlige ressourcer bekendt!!! Det er simpelhen slet ikke i orden???
Elisabeth og Jan

Antwort von Det Danske Madhus
Jeg er blevet forvent med at den faste chauffør leverer min mad omkring 12:30 - 13:30. Men sådan er det ikke når der er afløser på. I tirsdags kom han kl. 17:38. Det har jeg oplevet flere gange. Én gang har jeg oplevet at chaufførren ikke ringede på den rigtige knap på min dørtelefon, men heldigvis så jeg ham fra min altan og fik ham kaldt tilbage, men stadig uden at han ringede på. Han har igen brugt den forkerte knap, men en venlig nabo lukkede ham ind.
Det vil så sige at man sidder og venter hele dagen og tør knap nok foretage et nødvendigt toilet besøg. Andre firmaer som jeg tidligere har benytte, har en live tracking eller SMS opdatering med leveringstidspunktet.
Jeg ringede til jeres kundeservice kl. 15:53 for at høre om jeg fik leveret min mad i dag, hvortil jeres mandlige medarbejder svarede meget kort for hovedet, "at vi leverer mellem kl. 8 og kl. 18". Det vidste jeg jo godt i forvejen, jeg var blot interesseret i at få at vide om der var nogle uregelmæssige leveringsproblemer, men det havde han vist ikke tid til at bekymrer sig om.
Endvidere viste en temperaturmåling på maden at den var ca. 12 °, hvilket ikke stemmer overens med jeres anbefaling om at maden skal opbevares ved max 5°. Hvad vil I gøre ved det ?

Antwort von Det Danske Madhus
Uhøflig chauffører der trods høflig henstilling mange gange over måneder, ikke ønsker at fjerne bilerne fra privat vej samt flugt/brandvej. Hvor skiltning på jorden, skur og ved indkørslen tydeligt markere det privat område.
Kontakt til kundeservice og kørsels ansvarlige hjælper ikke, ingen respons og problemer fortsætter. Lader til man fra ledelsens side af, ser igennem med lov overtrædelser.

Antwort von Det Danske Madhus
Jeg havde bestilt noget mad til tirsdag den 19/5. Blev akut indlagt den 18/5. Jeg ringer til dem flere gange 18/5, men får besked at de har tekniske problemer. Ringer igen tirsdag, hvor der også bliver sagt, at de har tekniske problemer. Sender en mail, som besvares indenfor 2 dage. Onsdag den 20/5 får jeg en besked om, at de ikke har sat mad tirsdag. Jeg får en god bedring. Jeg ringer så, for tænker, jeg skal vel ikke betale for mad jeg ikke har fået, men jo det skal jeg. Dem får jeg ikke tilbage. Synes det er usmageligt, når det primært er til ældre og syge de leverer mad til. Det kan ikke være første gang en kunde bliver indlagt. Får besked på jeg skal aflyse 3 dage før, det er sq svært når jeg bliver akut indlagt.

Antwort von Det Danske Madhus
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Det Danske Madhus. Der er blevet opkrævet betaling via kommunen for mad, som jeg efter min opfattelse ikke har bestilt. Jeg fik oplyst, at fakturaen ville blive slettet, men alligevel blev beløbet senere sendt til opkrævning via pensionen.
Det virker uprofessionelt og meget frustrerende, især når man føler, at aftaler ikke bliver overholdt. Jeg mener, at deres bogholderi og procedurer bør gennemgås nærmere af relevante myndigheder, så andre borgere ikke oplever det samme.
Jeg kan desværre ikke anbefale virksomheden på baggrund af min oplevelse.

Antwort von Det Danske Madhus
Min mor som bor på plejehjem i Egedal kommune får aftensmaden fra DDM hver dag. Retterne ligner hinanden og smager af absolut ingenting: tørt stegt kød, udkogte kartofler, brun sovs og ingen grøntsager = det man kalder brun mad med alt for lidt næringsværdi og for højt fedtindhold. Ville ønske man kunne sætte fotos ind her af retterne, som de ser ud i virkeligheden og ikke som på jeres hjemmeside.

Antwort von Det Danske Madhus
jeg er godt tilfreds med maden. Dejligt at jeg selv kan bestemme retterne. De er kommet som de skulle. så jeg bliver med at få derfrs

Antwort von Det Danske Madhus
Godt koncept der passer til mit behov.
Kvalitet OK, kun en enkelt gang modtaget fordærvet mad (hul i film over maden), men ud af 50+ leveringer.
Smagen OK generelt, i hvertfald bedre end jeg kan lave den😀, især mere varieret. Bestiller kun nogle uger varierer med egen madlavning og et firma der har gryderettter som koncept. Som sagt, dækker mit behov fint. Levering virker fint, har aldrig oplevet problemer.

Antwort von Det Danske Madhus
Har fået leveret mad til 6dage fra det danske madhus.
Maden smager af absolut ingenting. Det er umuligt at smage forskel på frikadeller og hakkebøf. Sovsen kommer fra den samme spand. Kun noget tilbehør har smag som f.eks. syltede rødløg.

Antwort von Det Danske Madhus
Jeg er ret glad for det mad jeg får.
Jeg får det, jeg bestiller og hvornår til jeg bestiller det. Dog er chaufføren mest glad for mig, når jeg bestiller det til om torsdagen :-D
Det eneste er, når det er skiveskåret kød, så har det med at tørre ud i mikroovnen.

Antwort von Det Danske Madhus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.