Design og handelshuset Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en figur mandag morgen med gravering og den var leveret tirsdag. Hurtig service når det gælder. Figuren kommer med til Norge søndag til Nordisk mesterskab hvor den skal være værtsgave. 10... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg stod og skulle købe en jernfigur som gave og havde nogle spørgsmål omkring gravering. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og de sendte endda billeder, så jeg kunne se, hvordan graveringen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er i sommerhus nær Videbæk hvert år, og handler altid hos Bettina. Vi kommer der primært for rommen, da der er smagsprøver, og Bettina ved hvad vi godt kan lide. Meeeen der kommer altid lidt ud... Mehr ansehen

1. Geschäft für Präsentkörbe
  2. Anbieter von Werbegeschenken
  3. Internetladen
  4. Spirituosengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en metalfigur til bryllup …

Jeg bestilte en metalfigur til bryllup (Hippi brudepar) indgraveret.
Pakken kom meget hurtigt,virkelig effektiv service.
Den var så flot,og skånsom pakket ind. Jeg nænnede ikke at pakke den ud,for at se om alt var som det skulle være..Men alt var præcis som jeg ønskede,og brudeparret blev meget glade..Jeg kommer helt bestemt til at handle hos Design og Handelshuset en anden gang.Tak.

8. August 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej Bente. 1000 tak for den fine anmeldelse, det varmer så meget, når alting lykkes og vores kunder får en god og positiv oplevelse ved at handle hos os. TAK, for at du har taget dig tid til at skrive dette og vi glæder os til at se dig i shoppen en anden gang. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service 😊 tak…

Hurtig levering og god service 😊 tak for det

23. September 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej Laila. 1000 tak for den fine anmeldelse. Du skal vide at det betyder utrolig meget for os at vores kunder dele deres købsoplevelser hos os med andre. TAK. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Fantastisk service!

6. September 2024

Hej Stine
1000 TAK for den fine anmeldelse, du skal vide at det betyder rigtig meget for os, at vores kunder deler med andre det vi gør og den måde vi driver vores virksomhed på. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Bestilte 2 stk figurer - god kundeservice

Bestilte 2 stk. studine-figurer. Fik kun leveret en, og skrev straks samme aften. Dagen efter fik jeg besked om at en ny var afsendt sådan at vi kunne nå at få figurer med til begge piger :)
Uden problemer eller mistænkeliggørelse - fantastisk service, som man efterhånden kun oplever det med danske web-butikker. Af hjertet tak for hjælpen :)

17. Juni 2024

Antwort von Design og handelshuset

Kære Jane. 1000 tak for den fine anmeldelse, det betyder så meget for os at det vi gør bliver delt på denne platform TAK.☺️ Vi lever af gode kunderelationer og er super taknemlig for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv handel.

Hurtig og effektiv handel.
Bestilte en vare og den ankom hurtigt og sikkert indpakket.
Kan varmt anbefale stedet.

6. Juni 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej Jette. 1000 tak for den fine anmeldelse, dejligt at du vil dele din oplevelse omkring os med andre. TAK. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var MEGET i tidsnød og stod og…

Vi var MEGET i tidsnød og stod og manglede en svende gave. Og vi var alt for sent ude, men....

Ringede til jer og efter en kort samtale fik vi løst mit problem.

Gik på jeres hjemmeside og fik bestilt gaven, og 2 dage senere modtog jeg den.

Super kundeservice. Kan varmt anbefales at handle hos jer.

Mange tak for hjælpen og jeres hurtige indsats.... 😊

2. Juni 2024

Antwort von Design og handelshuset

1000 tak for den fine anmeldelse og den flotte anbefaling af os. Du skal vide at dette betyder rigtig meget for os og vores virksomhed. Et stort TAK til Fritids mekaniker.... fra TEAM Design og handelshuset

super duper

super duper
vi havde problemer med at udfylde levering helt rigtigt ,så vi ringede til dem og fik det ordnet så levering kom det rigtige sted hen nemlig helt til farsø :-)
tak for hjælpen med den flotte kurv :-)
alt iorden :-)

23. Mai 2024

Antwort von Design og handelshuset

1000 tak Kenneth for din anmeldelse af os. Det betyder rigtig meget for os at være tilgængelig for vores kunder både via mail og over telefonen så det er dejligt når det lykkes. Tak for at du tog dig tiden til at skrive her på Trustpilot. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte igår eftermiddag efter kl…

Jeg bestilte igår eftermiddag efter kl 14 ( tirsdag d 14/5 ) og har allerede hentet den i pakkeshop. Fik besked fra GLS ved 13 tiden at pakken var klar til afhentning.
Det gik vildt stærkt og alt er bare perfekt og som det var ønsket.
Tak for supergod service.
God sommer

15. Mai 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej T.K 1000 tak for din anmeldelse af os, du skal vide at det at du deler din oplevelse med andre omkring os, betyder super meget for vores lille virksomhed. TAK. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

5/5 stjerner

Jeg bestilte en figur til mors dag, søndag 5/5, og den blev afsendt om mandagen. Fredag 10/5 ser jeg så, at den ikke er kommet i GLS’s besiddelse endnu. Jeg kontakter Design og handelshuset på mail, som straks svare tilbage. De vender tilbage med, at de vil efterlyse den hos GLS, og at GLS har 10 dage til, at finde den i. Jeg forklare min frustration over, at ideen med gaven går lidt tabt, hvis jeg skal vente så længe. Den flinkeste dame ringer så til mig, og fortæller at de forstår min frustration, og vil sende en ny figur med det samme, med PostNord, og her var klokken altså 17.30 på en fredag. I dag lørdag, altså dagen efter, ligger den klar til afhentning,og min mor kan få sin gave i morgen på mors dag.😍
Virkelig professionel, hurtig, imødekommende, og forstående håndtering af en sag, som faktisk er ude af deres hænder.
De får mine varmeste anbefalinger, og jeg vil helt klart handle der igen!🤩

10. Mai 2024

Antwort von Design og handelshuset

1000 tak for den fine anmeldelse Maria. Hvor var det dejligt at det alt sammen lykkes og at vores dygtige medarbejder Emma tog affære og fik send en ny til dig i fredags. Du skal vide at din anbefaling betyder super meget for os 😊TAK
Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Design og handelshuset

Hurtigt og professionel behandling af både varer og kunde. Jeg vil klart klart anbefale at handle hos Design og handelshuset.

12. April 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej Erik. 1000 tak for den fine anmeldelse af os og vores måde at gøre tingene på. Du skal vide at denne anmeldelse betyder meget for os. TAK. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Kan anbefales!

Ville købe en figur til svendegave, men var ude i sidste øjeblik (Dette var onsdag og skulle bruge gaven fredag). Ringede derfor til butikken onsdag eftermiddag for at høre om figuren var på lager, da jeg så ville køre til butikken og hente den - trods at det er ca. 100 km væk.
Personen i røret fortalte, at den var på lager og at de godt kunne nå at sende den så den var fremme i tide, også selvom den skulle indgraveres.
Jeg skyndte mig derfor at lægge en bestilling onsdag kl 15.30 og modtog figuren allerede næste formiddag.

Figuren var flot og helt som beskrevet og vist på hjemmesiden, fine detaljer og solid kvalitet. Ydermere var den pakket flot ind og indgraveringen var perfekt.

5 stjerner herfra!

15. März 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej Katrine. 1000 tak for den fine anbefaling.
Dejligt at det hele lykkes. 😊
Du skal vide at vi er så taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive så flot en anbefaling af os. TAK. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut bedste købs oplevelse.

Absolut bedste købs oplevelse.
Hurtig levering, og flot pakket ind som ønsket.

Virkelig kæmpe ros

7. März 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej Belinda. 1000 tak for den fine anmeldelse, det er fantastisk med sådan en flot tilbagemelding på det vi laver. TAK. Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset.

Super flot svendegave

Super flot svendegave. Levering dagen efter jeg bestilte. Kan kun anbefale denne butik.

2. Februar 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej Anette. 1000 tak for den fine anmeldelse og anbefaling. Du skal vide at det du dele din oplevelse omkring os med andre her på Trustpilot betyder meget for os. TAK. Med venlig hilsen Team Design og handelshuset

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fine ting hos jer. Super hurtig levering, dagen efter jeg bestilte. 5 stjerner herfra

25. Januar 2024

Antwort von Design og handelshuset

Kære Betina. 1000 tak for den fine anmeldelse af os. Du skal vide at vi er meget taknemmelig for denne fine anbefaling. TAK
Med venlig hilsen Team Design og handelshuset

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Gaven i fin indpakning og fremsendt i velforet kasse og derved ingen skrammer. Jeg er yderst tilfreds

9. Januar 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej Anita. 1000 tak for den fine anmeldelse og at du deler din oplevelse med at handle hos os, her på platformen. TAK.
Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin skulptur og hurtig levering men..

Meget fin skulptur og hurtig levering. Vi bestilte med gravering til ekstra 100 kr. som vi ikke var tilfredse med - men efter en snak med Design og handelshuset fik vi en ny skulptur med gravering som vi ville have den - den bedste service og kan kun anbefale dem😊

4. Januar 2024

Antwort von Design og handelshuset

Hej Rikke. 1000 Tak for din anmeldelse.
Vi er kun interesseret i at vores kunder bliver glade for det produkt vi leverer. Derfor er vi altid klar til at gå i dialog med vores kunder omkring, hvordan vi kan gøre tingene bedre. Dejlig at vi fandt en løsning. 😊Med venlig hilsen Bettina Damholt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der bliver ikke nogen anbefaling…

Update kl. 9.30:
Som jeg skriver, så lever I slet ikke op til de forventninger I selv skaber med denne tekst: December hygge med flotte kalendergaver til manden. Her finder du flotte kalendergaver til ham. Vi special laver dine kalendergaver ud fra de nøgleord du giver os omkring modtageren af kalendergaverne.
Synes I selv at 14 ud af 24 kalenderpakker bestående af en sølle flødekaramel er at betragte som en særlig og speciel gave? Derudover en pakke servietter, noget salt og bbq-sauce indtil videre.
I bør på INGEN måde reklamere som I gør, jeg sender meget gerne et samlet foto ind af alt hvad han har modtaget når måneden er gået.
Jeg fastholder min ene stjerne.

Der bliver ikke nogen anbefaling herfra.. herunder ses en mail jeg skrev til virksomheden - svaret fra dem var blot at der ikke var penge nok til nogen af de ting jeg havde skrevet min kæreste interesserer sig for. Her kommer jeg ikke til at handle igen. Sikke en træls oplevelse...
Her er min mail til firmaet:
Indtil videre er jeg bare nødt til at sige, at den kalender jeg har købt af jer, overhovedet ikke lever op til selv den mindste forventning. I 4 på hinanden følgende dage ud af månedens 10 dage har min kæreste fået en sølle flødekaramel?? Og af de pakker der er tilbage, er der minimum 8 til som også bare er en lille karamel, det hører ingen steder hjemme, når man har brugt 600 kr på en gave til sin kæreste. Vi er begge dybt skuffede og jeg kan på ingen måde anbefale jer til andre, tværtimod.
Ydermere har der endnu ikke været skyggen af de fleste af de ting jeg skrev som hans interesser. Hvis I ikke kan matche behovet, så bør I da skrive at I desværre ikke har sådan nogen ting.
Jeg forventer en kompensation så jeg kan give min kæreste noget han rent faktisk kan blive glad for her i december.

1. Dezember 2023

Hej Mette.
Jeg beklager selvfølgelig at du ikke er tilfreds med os. Men det er ikke helt korrekt det du skriver. Du har bestilt en kalender til 500 kr. og her er mit svar til dig på den e mail som du har sendt til os:
"Hej Mette
Tak for din mail.
Når du har en kalendergave til 500 kr. er der i gennemsnit 20, 8 kr. til hver dag og får at få noget af det som du har skrevet som nøgleord i din tekst omkring interesse for grill, fiskeri, chokolade og kaffe, (som der er i kalenderen) så har vi valgt at der nogle dage er noget mindre i posen, så der er "råd" til nogle lidt større ting andre dage. Derfor denne fordeling.

Det var mit svar på din mail og her er mit svar på din anmeldelse.
Jeg er utrolig ærgerlig over at det er på denne måde at vi skal komikere, da du ikke har svaret på min mail. Vi laver vores ting ud fra den bedste overbevisning om at gøre det godt og finde produkter der passer til modtageren. Det har vi også gjort i dette tilfælde, og der er produkter i kalenderen der matcher modtageren.
Med venlig hilsen Bettina Damholt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holder ikke hvad de lover med levering 😤

8. Dezember 2023

Antwort von Design og handelshuset

Hej Peter. Jeg kan kun beklage at du ikke er blevet bedrer oplyst omkring de leverings problemer som vi har haft, med den figur som du havde bestilt til din søn. Vi forsøger altid at informerer vores kunder omkring forsinkelser med mere, men denne gang var vi ikke gode nok og som jeg også har sagt til dig under vores telefonsamtale i dag - UNDSKYLD. Med venlig hilsen Bettina Damholt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig super hurtig levering og…

Virkelig super hurtig levering og gravering af svendegaven til vores søn . Handler gerne her igen , løbende underretning om varen og fragt . I løbet af 24 Timer, havde vi den og kunne give vores søn den. Stor ros til jer .

25. November 2023

Antwort von Design og handelshuset

Kære Tinna. 1000 tak for den fine anbefaling. Du skal vide at det betyder meget for os, at vores kunder deler deres oplevelser med at handle hos os. TAK. Med venlig hilsen Bettina Damholt og TEAM

Hurtig og ukompliceret handel

Hurtig og ukompliceret handel, med hurtig levering.
Blev løbende orienteret om varens status. Så her kan jeg godt handle en anden gang.

22. November 2023

Antwort von Design og handelshuset

1000 tak for den fine anmeldelse Klaus. Du skal vide at vi sætter stor pris på din anmeldelse omkring din erfaring med af handle hos os. TAK med venlig hilsen Team Design og handelshuset

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr