Jeg bestilte en figur mandag morgen med gravering og den var leveret tirsdag. Hurtig service når det gælder. Figuren kommer med til Norge søndag til Nordisk mesterskab hvor den skal være værtsgave. 10... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super betjening fra kundeservice og lynhurtig levering. Fin vare og god pris. Kan ikke gøres bedre!
Jeg stod og skulle købe en jernfigur som gave og havde nogle spørgsmål omkring gravering. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og de sendte endda billeder, så jeg kunne se, hvordan graveringen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er i sommerhus nær Videbæk hvert år, og handler altid hos Bettina. Vi kommer der primært for rommen, da der er smagsprøver, og Bettina ved hvad vi godt kan lide. Meeeen der kommer altid lidt ud... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.
Højsagervej 2, 6920, Videbæk, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg bestilte en metalfigur til bryllup (Hippi brudepar) indgraveret.
Pakken kom meget hurtigt,virkelig effektiv service.
Den var så flot,og skånsom pakket ind. Jeg nænnede ikke at pakke den ud,for at se om alt var som det skulle være..Men alt var præcis som jeg ønskede,og brudeparret blev meget glade..Jeg kommer helt bestemt til at handle hos Design og Handelshuset en anden gang.Tak.

Antwort von Design og handelshuset
Hurtig levering og god service 😊 tak for det

Antwort von Design og handelshuset
Bestilte 2 stk. studine-figurer. Fik kun leveret en, og skrev straks samme aften. Dagen efter fik jeg besked om at en ny var afsendt sådan at vi kunne nå at få figurer med til begge piger :)
Uden problemer eller mistænkeliggørelse - fantastisk service, som man efterhånden kun oplever det med danske web-butikker. Af hjertet tak for hjælpen :)

Antwort von Design og handelshuset
Hurtig og effektiv handel.
Bestilte en vare og den ankom hurtigt og sikkert indpakket.
Kan varmt anbefale stedet.

Antwort von Design og handelshuset
Vi var MEGET i tidsnød og stod og manglede en svende gave. Og vi var alt for sent ude, men....
Ringede til jer og efter en kort samtale fik vi løst mit problem.
Gik på jeres hjemmeside og fik bestilt gaven, og 2 dage senere modtog jeg den.
Super kundeservice. Kan varmt anbefales at handle hos jer.
Mange tak for hjælpen og jeres hurtige indsats.... 😊

super duper
vi havde problemer med at udfylde levering helt rigtigt ,så vi ringede til dem og fik det ordnet så levering kom det rigtige sted hen nemlig helt til farsø :-)
tak for hjælpen med den flotte kurv :-)
alt iorden :-)

Antwort von Design og handelshuset
Jeg bestilte igår eftermiddag efter kl 14 ( tirsdag d 14/5 ) og har allerede hentet den i pakkeshop. Fik besked fra GLS ved 13 tiden at pakken var klar til afhentning.
Det gik vildt stærkt og alt er bare perfekt og som det var ønsket.
Tak for supergod service.
God sommer

Antwort von Design og handelshuset
Jeg bestilte en figur til mors dag, søndag 5/5, og den blev afsendt om mandagen. Fredag 10/5 ser jeg så, at den ikke er kommet i GLS’s besiddelse endnu. Jeg kontakter Design og handelshuset på mail, som straks svare tilbage. De vender tilbage med, at de vil efterlyse den hos GLS, og at GLS har 10 dage til, at finde den i. Jeg forklare min frustration over, at ideen med gaven går lidt tabt, hvis jeg skal vente så længe. Den flinkeste dame ringer så til mig, og fortæller at de forstår min frustration, og vil sende en ny figur med det samme, med PostNord, og her var klokken altså 17.30 på en fredag. I dag lørdag, altså dagen efter, ligger den klar til afhentning,og min mor kan få sin gave i morgen på mors dag.😍
Virkelig professionel, hurtig, imødekommende, og forstående håndtering af en sag, som faktisk er ude af deres hænder.
De får mine varmeste anbefalinger, og jeg vil helt klart handle der igen!🤩

Antwort von Design og handelshuset
Hurtigt og professionel behandling af både varer og kunde. Jeg vil klart klart anbefale at handle hos Design og handelshuset.

Antwort von Design og handelshuset
Ville købe en figur til svendegave, men var ude i sidste øjeblik (Dette var onsdag og skulle bruge gaven fredag). Ringede derfor til butikken onsdag eftermiddag for at høre om figuren var på lager, da jeg så ville køre til butikken og hente den - trods at det er ca. 100 km væk.
Personen i røret fortalte, at den var på lager og at de godt kunne nå at sende den så den var fremme i tide, også selvom den skulle indgraveres.
Jeg skyndte mig derfor at lægge en bestilling onsdag kl 15.30 og modtog figuren allerede næste formiddag.
Figuren var flot og helt som beskrevet og vist på hjemmesiden, fine detaljer og solid kvalitet. Ydermere var den pakket flot ind og indgraveringen var perfekt.
5 stjerner herfra!

Antwort von Design og handelshuset
Absolut bedste købs oplevelse.
Hurtig levering, og flot pakket ind som ønsket.
Virkelig kæmpe ros

Antwort von Design og handelshuset
Super flot svendegave. Levering dagen efter jeg bestilte. Kan kun anbefale denne butik.

Antwort von Design og handelshuset
Rigtig fine ting hos jer. Super hurtig levering, dagen efter jeg bestilte. 5 stjerner herfra

Antwort von Design og handelshuset
Hurtig levering. Gaven i fin indpakning og fremsendt i velforet kasse og derved ingen skrammer. Jeg er yderst tilfreds

Antwort von Design og handelshuset
Meget fin skulptur og hurtig levering. Vi bestilte med gravering til ekstra 100 kr. som vi ikke var tilfredse med - men efter en snak med Design og handelshuset fik vi en ny skulptur med gravering som vi ville have den - den bedste service og kan kun anbefale dem😊

Update kl. 9.30:
Som jeg skriver, så lever I slet ikke op til de forventninger I selv skaber med denne tekst: December hygge med flotte kalendergaver til manden. Her finder du flotte kalendergaver til ham. Vi special laver dine kalendergaver ud fra de nøgleord du giver os omkring modtageren af kalendergaverne.
Synes I selv at 14 ud af 24 kalenderpakker bestående af en sølle flødekaramel er at betragte som en særlig og speciel gave? Derudover en pakke servietter, noget salt og bbq-sauce indtil videre.
I bør på INGEN måde reklamere som I gør, jeg sender meget gerne et samlet foto ind af alt hvad han har modtaget når måneden er gået.
Jeg fastholder min ene stjerne.
Der bliver ikke nogen anbefaling herfra.. herunder ses en mail jeg skrev til virksomheden - svaret fra dem var blot at der ikke var penge nok til nogen af de ting jeg havde skrevet min kæreste interesserer sig for. Her kommer jeg ikke til at handle igen. Sikke en træls oplevelse...
Her er min mail til firmaet:
Indtil videre er jeg bare nødt til at sige, at den kalender jeg har købt af jer, overhovedet ikke lever op til selv den mindste forventning. I 4 på hinanden følgende dage ud af månedens 10 dage har min kæreste fået en sølle flødekaramel?? Og af de pakker der er tilbage, er der minimum 8 til som også bare er en lille karamel, det hører ingen steder hjemme, når man har brugt 600 kr på en gave til sin kæreste. Vi er begge dybt skuffede og jeg kan på ingen måde anbefale jer til andre, tværtimod.
Ydermere har der endnu ikke været skyggen af de fleste af de ting jeg skrev som hans interesser. Hvis I ikke kan matche behovet, så bør I da skrive at I desværre ikke har sådan nogen ting.
Jeg forventer en kompensation så jeg kan give min kæreste noget han rent faktisk kan blive glad for her i december.

Antwort von Design og handelshuset
Virkelig super hurtig levering og gravering af svendegaven til vores søn . Handler gerne her igen , løbende underretning om varen og fragt . I løbet af 24 Timer, havde vi den og kunne give vores søn den. Stor ros til jer .

Antwort von Design og handelshuset
Hurtig og ukompliceret handel, med hurtig levering.
Blev løbende orienteret om varens status. Så her kan jeg godt handle en anden gang.

Antwort von Design og handelshuset
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.