Designhome ApS Bewertungen 325

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte et large kort og da vi var i tvivl om hvilken farve vi ville bestille, fik vi med kort varsel mulighed for, at se et eksemplar der var meget afklarende. Vi bestilte kortet og da det ankom ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service udover det normale, er hvad man får når man skriver til Christina fra designhome. Jeg har aldrig oplevet sådan en god service og vanvittig tålmodighed før. Hun tager sig tid til at svare på a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville bestille et TV bord sent en aften men noget gik galt ift. betaling. Skrev en mail til Designhome for at høre om de kunne se hvad der gik galt, så jeg evt. ikke fik lavet to ens bestillinger. D... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er POSITIV overrasket over den nemme og direkte telefoniske kontakt, i denne ellers digitale verden. Jeg fik hentet en knagerække, fik den hjem og fandt den forkert størrelse. Igen direkte servi... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft
  2. Möbelgeschäft
  3. Gartenmöbelgeschäft
  4. Internetladen
  5. Sofageschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Salg af unikke lamper, møbler, outdoor - alt til hjemmet som du ikke typisk kan finde andre steder. Vi forhandler egne produkter og spændende produkter fra vores samarbejdspartnere i hele Europa. Eneforhandler af udepejsen The Bubble som er en eksklusiv udendørs pejs. Forhandler af unikke lamper fra Gantlights af vores populære betonlamper. Vi forsøger at give den bedste service og løbende finde nye spændende produkter som ikke typisk findes i andre butikker. Endvidere forhandler af vores populære 3D verdenskort som er smukke at have hængende i din stue eller over dit skrivebord. Vi har alt i cortenstål - et lækkert materiale som bruges udendørs til havekrukker, trapper, grill og bålfade. Vi elsker at give dig en god service så besøg vores hjemmeside og vi gør alt for at give dig en god købsoplevelse.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Ekstrem hurtig levering

Bestilte varen på hjemmesiden, og allerede to dage efter, blev den leveret.
Super god service.

16. Januar 2024

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse - det er værdsat. Vi gør vores til at håndtere ordre hurtigst muligt.

Håber at se dig en anden god gang.

Hilsen fra
Christina, Designhome.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service og kundeservice i top.

Hurtig service og kundeservice i top.
TAK.

4. Januar 2024

Hej Hanne

Mange tak for din tid til at sende en anmeldelse og vurdering af vores service. Vi er naturligvis glade for de 5 stjerner du har givet os og gør vores bedste for at leve op hertil.

Tak,

Nemt og hurtigt….

Nemt og hurtigt….
Dejligt at kunne få det tilsendt, synes dog betaling af fragt er lige i overkanten.

5. Dezember 2023

Hejsa Marlene

Mange tak for de 5 x stjerner. Dem er vi meget glade for. Ja desværre er vi nødsaget til at tage lidt for fragten - den stiger desværre hele tiden. Æv - men dejligt du er glad til trods.

Håber at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hjælp i hele forløbet. Stor tak til Christina, der var med hele vejen.

12. Dezember 2023

Hej Finn

Tusinde tak for dine pæne ord - jeg er glad for at du værdsætter vores service.

Rigtig god jul, når den kommer

God oplevelse

God oplevelse - god service selvom der var en reklamation på deres produkt

27. November 2023

Kære Brian

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for dem og specielt da vi jo havde et lille "bump på vejen" - men kun godt at vi fik det løst til din tilfredshed

Håber at se dig en anden gang

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik muligheden for at afhente i sidste…

Fik muligheden for at afhente i sidste øjeblik
Fremvisning af diverse udgaver af lampen
👍

9. November 2023

Hej Morten

Mange tak for din positive anmeldelse 👍

Håber du er blevet glad for lamperne og de hænger fint

Vh Christina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. GLS mistede pakken under transport, og Designhome trådte til og hjalp. Desværre er pakken ikke fundet 'endnu', men Designhome valgte at sende en ny vare.
Tak for hjælpen

29. Oktober 2023

Hej Niklas

Ja det er en træks situation når en pakke forsvinder i GLS space !

Det skal ikke komme dig til last - så en ny er på vej til dig som du ved!

Men tak fordi du værdsætter dette med dette indlæg

Vh Christina

Alt er som lovet

Alt er som lovet, det smukkeste juletræ. Virkelig naturtro. Kan næsten ikke vente med at få det pyntet

7. November 2023

Hej Dorthe

Mange tak - det er pænt af dig med din anmeldelse.

Ja vores Spritzguss model af juletræ er meget naturtro - så dejligt du synes om det.

Nyd træet og julen, når den kommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, varen som forventet

7. November 2023

Hej Stephan

Mange tak for de 5 stjerner - dem er vi glade for. Tak for tiden til din anmeldelse.

God weekend
designhome.dk

Skobænk

Vores køb blev ekspederet utrolig hurtigt!

24. Oktober 2023

Hej Susanne

Mange tak for det - dejligt du er tilfreds.

Ja nogle produkter kan vi sende forholdsvis hurtigt og andre er der længere ekspeditionstid, som der står under hvert produkt.

Håber at se dig igen.

Super god service

Hurtig levering af nogle flotte lamper.

2. Oktober 2023

Hej Johnni

Du skal have mange tak for din anmeldelse og tid herfor

Det glæder os at du er tilfreds med lamperne

Alt i orden

Fin hjemmeside, nemt at bestille - hurtig og præcis levering. Godt tilfreds.

22. September 2023

Hej Hans Jakob

Mange tak for din tid til at sende os dine kommentarer og det glæder os at du har haft en god købsoplevelse

Håber at se dig igen en anden gang

Nemt og hurtigt

Nemt, enkelt og hurtig levering.

5. September 2023

Kære Louise

Mange tak for din tid til at give os en anmeldelse - og dejligt du er tilfreds med os - vi gør vores bedste

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale at handle hos…

Kan kun anbefale at man handle hos designHome Rigtig hurtig svar på en mail korrespondance da jeg havde nogle spørgsmål ang størrelse på en lampe. Samt hurtigt levering. Kan kun anbefales herfra 👌🏻

30. August 2023

Hej Lilly

Tusinde tak for de søde ord. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores sparring

Tak for en god handel

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig betjening

Hurtig betjening, flot landkort, jeg mangler måske lidt vejledning i opsætning, afstand osv.

21. August 2023

Kære Jette

Mange tak for dine rosende ord og de 4 stjerner. Vi har noteret os omkring en bedre vejledning i opsætning af selve verdenskortet - det skal vi være bedre til. Tak for din konstruktive kritik.

Kan kun anbefale.

Kan kun anbefale.
De allerbedste materialer god handel top kvalitet

12. August 2023

Hej Torben

Du skal have mange tak for din anmeldelse - den er vi glade for. Dejligt også at du er tilfreds med vores produkter.

Håber at se dig en anden gang

hilsen Christina

God vare

Alt er som på billedet. Kvaliteten er rigtig god. Specielt taget i betragtning af prisen.

Og super nemt at samle.

10. August 2023

Hej Mikkel

Mange tak for din anmeldelse og din tilfredshed med vores produkter - det er værdsat og glad for at du nemt kunne samle produktet.

Håber at se dig en anden god gang

Hilsen fra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klasse service 👍 også selvom det er…

Klasse service 👍 også selvom det er reklamationer.

8. August 2023

Kære Ronni

Tusinde tak for din anmeldelse. Ja - vi havde lidt udfordringer med produktet - men godt at vi fik det løst til din tilfredshed og tålmodighed.

Endnu en gang tak.

Designhome.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr