Vi købte et large kort og da vi var i tvivl om hvilken farve vi ville bestille, fik vi med kort varsel mulighed for, at se et eksemplar der var meget afklarende. Vi bestilte kortet og da det ankom ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Service udover det normale, er hvad man får når man skriver til Christina fra designhome. Jeg har aldrig oplevet sådan en god service og vanvittig tålmodighed før. Hun tager sig tid til at svare på a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ville bestille et TV bord sent en aften men noget gik galt ift. betaling. Skrev en mail til Designhome for at høre om de kunne se hvad der gik galt, så jeg evt. ikke fik lavet to ens bestillinger. D... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er POSITIV overrasket over den nemme og direkte telefoniske kontakt, i denne ellers digitale verden. Jeg fik hentet en knagerække, fik den hjem og fandt den forkert størrelse. Igen direkte servi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Salg af unikke lamper, møbler, outdoor - alt til hjemmet som du ikke typisk kan finde andre steder. Vi forhandler egne produkter og spændende produkter fra vores samarbejdspartnere i hele Europa. Eneforhandler af udepejsen The Bubble som er en eksklusiv udendørs pejs. Forhandler af unikke lamper fra Gantlights af vores populære betonlamper. Vi forsøger at give den bedste service og løbende finde nye spændende produkter som ikke typisk findes i andre butikker. Endvidere forhandler af vores populære 3D verdenskort som er smukke at have hængende i din stue eller over dit skrivebord. Vi har alt i cortenstål - et lækkert materiale som bruges udendørs til havekrukker, trapper, grill og bålfade. Vi elsker at give dig en god service så besøg vores hjemmeside og vi gør alt for at give dig en god købsoplevelse.
Brådebæksvej 11A, 2970, Hørsholm, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det var en fornøjelse at handle hos Designhome. Fantastisk service, yderst personlig og engageret betjening. Fagligt kompetent og og god vejledning.
Kan kun anbefale Designhome.

Antwort von Designhome ApS
Meget fin, hurtig og sød ombytnibgs service da vi havde fået en forkert størrelse lampe i gave.
Kan varmt anbefales

Antwort von Designhome ApS
Blev leveret hvor det var ønsket og i butikkens åbningstid👍

Antwort von Designhome ApS
Super oplevelse med Designhome, trods defekt vare
Leveringstiden var ok hurtig , og priser og udvalg så fint
Desværre var vores skoreol i stykker da vi modtager det .
Sendte en mail med billeder og beskrivelse , og kort tid efter fik jeg svar. Og vi fandt hurtig en løsning .
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her . Virkelig super service

Antwort von Designhome ApS
Vi har lige købt 2 rigtig fine lamper.
Jeg var ret besværlig at lave en aftale med, men de var meget flexible og vi fik hurtigt en aftale i hus.
Derudover var der mulighed for at åbne uendelige kasser med lamper, så vi kunne vælge lige præcis de 2 vi helst ville have.
5 stjerner her fra og helt sikkert ikke sidste gang vi handler her

Antwort von Designhome ApS
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Designhome ifm. med en returnering.
Jeg bestilte og modtog en lampe, som var rigtig flot og håndværksmæssigt godt lavet.
Dog krævede den et forberedt udtag i væggen, eller at man fik fræset ledninger ind i væggen. Da vi bor til leje, var det ikke muligt, hvorfor jeg var nødt til at returnere pakken.
Jeg beklagede mig over mit manglende kendskab til den forudsætning, hvilket Christina fra Designhome imødekom professionelt, ligesom hun sørgede for, at jeg ikke fik udgifter ifm. returneringen
Når vi i fremtiden ikke længere bor til leje, vil jeg bestemt handle hos Designhome igen, og kan kun give de varmeste anbefalinger.

Antwort von Designhome ApS
Man får hvad man ser.....
Men føler mig lidt dum over at have betalt så meget for en billig "kinavare".

Antwort von Designhome ApS
God oplevelse og god kommunikation med Designhone

Antwort von Designhome ApS
Super tilfreds kunde og det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Designhome.
Alt har spillet lige første kontakt til modtagelse - og lamperne giver et helt fantastisk lys uden at blænde, som nogle lamper kan gøre.

Antwort von Designhome ApS
Order and shipping time was okay to be expected.
But picture and description online is not what you receive!
One surface top is not what you get, it’s actually 4 separate pieces and when assembled they do not align. Also color is not the same. Cable mgmt is none existent.
And quality is unfortunately lower than expected.
Not a recommendation for me.
Unfortunately I cannot upload pictures…

Antwort von Designhome ApS
Vi modtog vores lamper hurtigt og i perfekt stand, med god kundeservice også.

Antwort von Designhome ApS
Efter at have ledt efter skruer knager og værktøj kom det så til syne ved en håndværker der så på pakken. Jeg kan kun anbefale forretningen. Sød og hjælpsom.

Antwort von Designhome ApS
Vi modtog vores gaderobestativ forholdsvis hurtigt 5/6 dage, nem at samle efter en god brugsanvisning, kvaliteten er ok men prisen er nok i den lidt dyre ende

Antwort von Designhome ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.