Designhome ApS Bewertungen 325

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte et large kort og da vi var i tvivl om hvilken farve vi ville bestille, fik vi med kort varsel mulighed for, at se et eksemplar der var meget afklarende. Vi bestilte kortet og da det ankom ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service udover det normale, er hvad man får når man skriver til Christina fra designhome. Jeg har aldrig oplevet sådan en god service og vanvittig tålmodighed før. Hun tager sig tid til at svare på a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville bestille et TV bord sent en aften men noget gik galt ift. betaling. Skrev en mail til Designhome for at høre om de kunne se hvad der gik galt, så jeg evt. ikke fik lavet to ens bestillinger. D... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er POSITIV overrasket over den nemme og direkte telefoniske kontakt, i denne ellers digitale verden. Jeg fik hentet en knagerække, fik den hjem og fandt den forkert størrelse. Igen direkte servi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Beleuchtungsgeschäft
  2. Möbelgeschäft
  3. Gartenmöbelgeschäft
  4. Internetladen
  5. Sofageschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Salg af unikke lamper, møbler, outdoor - alt til hjemmet som du ikke typisk kan finde andre steder. Vi forhandler egne produkter og spændende produkter fra vores samarbejdspartnere i hele Europa. Eneforhandler af udepejsen The Bubble som er en eksklusiv udendørs pejs. Forhandler af unikke lamper fra Gantlights af vores populære betonlamper. Vi forsøger at give den bedste service og løbende finde nye spændende produkter som ikke typisk findes i andre butikker. Endvidere forhandler af vores populære 3D verdenskort som er smukke at have hængende i din stue eller over dit skrivebord. Vi har alt i cortenstål - et lækkert materiale som bruges udendørs til havekrukker, trapper, grill og bålfade. Vi elsker at give dig en god service så besøg vores hjemmeside og vi gør alt for at give dig en god købsoplevelse.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hjælpsom og venlig…

Fantastisk hjælpsom og venlig kundeservice 👍

18. April 2025

Antwort von Designhome ApS

Tusinde tak Lise for din anmeldelse. Det betyder meget for os at vore kunder er tilfredse.

Håber at se dig igen en anden gang

Jeres service...

meget fin service. med ombytning af lamper. da dem jeg bestilde var for store,men fik dem bytte. så flot...
👍👍👍👍👍👍

19. März 2025

Antwort von Designhome ApS

Tusinde tak Birthe for de pæne ord og de 5 stjerner. Dejligt vi lykkedes med at finde de rigtige størrelser til dig.

Håber at se dig igen en anden gang

Designhome.dk

Forkert vare blev afsendt

Forkert vare blev afsendt, men til gengæld var de rigtig hurtige til at svare retur på mail og kom med flere forskellige løsningsforslag. Når først oplevelsen starter uheldigt med en fejl, er det godt, at man med god kommunikation og forståelse, kan slutte den samlede oplevelse godt af.

14. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Dennis

Tak for de fem stjerner som jeg jo ikke helt fortjener med den fejl jeg lavede!

Men meget glad for din tålmodighed og du værdsætter mine forslag til alternativer

Dejligt når ens fejl bliver respekteret

Meget imødekommende og venlige

Meget imødekommende og venlige . God modtagelse

24. Februar 2025

Tak Marianne for de 5 stjerner som vi naturligvis er meget glade for

Håber at se dig igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skobænk m. fejl. ombyttet med det samme. super service.

Fik leveret en mega flot skobænk.
Denne ene fod var desværre fejl produceret.
Skrev til designhome som svaret promte og sendte en ny.
Den gamle er kasseret.
Super service fra designhome.
Kan varmt anbefales.

21. Februar 2025

Hej Andre

Mange tak for din pæne anmeldelse - den er vi galde for. Dejligt at vi fik løst udfordringen

God dag

super

fedt og hurtigt

6. Februar 2025

Antwort von Designhome ApS

Tusinde tak Martin - vi er glad for at du kan lide vores produkter og service

Håber at se dig en anden god gang.

vh Christina

Flotte lamper

Flotte lamper. Efter lidt ventetid og en opringning blev alt super godt.
Oven i købet nedslag i prisen for lidt ventetid 👍.

3. Februar 2025

Hej Kim

Dejligt at du er glade for lamperne og ja beklager der var unødigt længere ventetid, grundet produktionsudfordringer hos vores producent. Godt vi fandt en løsning og du havde lidt ekstra tålmodighed.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vil ikke købe her igen

Ville aldrig købe fra denne hjemmeside igen. Ordren blev sendt til den forkerte adresse. Fik en bekræftelses-e-mail om, at den blev sendt til den korrekte adresse, når den ikke var. Og så var det særligt uprofessionelt, hvordan det efterfølgende blev håndteret.

24. Januar 2025

Hej Alena

Tak for din besked. Jeg kan igen kun beklage at vi fik sendt til den forkerte adresse - som jeg skrev til dig er fejlen min og har beklaget denne fejl.

Vi har efterfølgende forsøgt at rette op på fejlen ved at tilbyde at få hentet pakken på den forkerte adresse og sikre at den blev sendt til den rigtige adresse. Men det var du ikke interesseret i.

Jeg forstår hvis du giver os en dårlig anmeldelse hvis vi ikke havde gjort noget for at rette op på fejlen. Men vi har tilbudt at finde løsninger så du kan få pakken til den rigtige adresse.

Vi endte med at tilbyde dig kompensation som du accepterede.

Vi gør alt for at give den bedste kundeoplevelse og engang i mellem kan vi lave en fejl - men en ting er sikkert og det er at vi tager vores ansvar og hjælper til med at rette op på fejlen. Det har vi også gjort overfor dig.

Mega flot .og god kvalitet

Mega flot .og god kvalitet. Er meget tilfreds

19. Januar 2025

Hej Anna

Tusinde tak for din tid for at anmelde og naturligvis for de 5 stjerner - dem er vi meget glade for.

Håber at se dig igen en anden god gang.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse

14. Januar 2025

Hej Bent

Tak for din bedømmelse af os og dejligt du er tilfreds

Vi ses måske en anden god gang

God service og hurtig svar

God service og hurtig svar

13. Januar 2025

Hejsa Pia

Jeg er glad for din tilbagemelding og de 5 stjerner du har givet os

Tusinde tak

God kundeservice

Havde længe været på udkik efter en specifik lampe i krom, og så fandt jeg den lagt om længe Hos 2 net butikker, men Designhpme var billigst - havde den dog ikke på lager men kunne levere på ca. 5-7 dage. Jeg bestilte den så efter ca. 1 uge fik jeg beskeden at den ikke var på lager, og at den først kunne leveres i maj måned. Det ville jeg ikke vente på så deres supporter og undertegnede annullerede ordren. Stor var min forbavselse da jeg hen på eftermiddagen fik besked fra GLS at de have en pakke til mig fra Holland og da jeg kom hjem stod pakkerne uden før døren. Supporten kom tilbage til mig næste dag - de havde opdaget fejlen og beklagede meget. Deres logistik skal nok ses lidt efter i krogene - men generelt venlige og kompetente supporter

19. Januar 2025

Kære Ove

Tak for de 5 stjerner og din tilfredshed med såvel, produkt, pris og vores service.

Godt vi lykkedes selvom vi have en lille "forhindring" som vi skrev til dig om og vi fik klaret.

Håber at se dig en anden god gang

Designhome.dk

Hej Jane

Manger tak for dine 5 stjerner som du har givet os - og kun dejligt når det går bedre end forventet.

Vi ses en anden god gang.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr