Depantershop Bewertungen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Waardeloos!

Waardeloos!

Als (vaste) klant word je niet meer serieus genomen helaas. Ik heb ik weet niet hoe vaak berichten gestuurd zonder enkele reactie daarop. Ze geven een eendags korting maar vervolgens doet die code het niet. Bij mailen geven ze niet thuis dus kortingscode weer vervallen. Ondertussen op sociaal media wel filmpjes plaatsen.. beetje narcistisch gedrag.

Nee ik koop na al die jaren niets meer.

Dus mensen..winkels genoeg maar koop hier NIET!!

2. Juli 2026

Antwort von Depantershop

Beste Monique, we herkennen ons totaal niet in deze review, en zou het misschien zo kunnen zijn dat je de verkeerde webshop een review geeft? Wij zijn dePanterShop (en niet de store, dit is echt een andere winkel) Zou je dit zsm even willen nakijken? Dankjewel alvast!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service!

Na meerdere mails over en weer omtrent een klacht (inclusief foto's), voelde ik mij niet serieus genomen en moest ik maar "anders" naar de broek kijken. Uiteindelijk werd er een kleine korting aangeboden van 5 euro/10% korting op de volgende aankoop. Nou die komt er dus niet!

19. Mai 2026

Beste Celeste,

Jammer om te lezen dat jij dit zo ervaren hebt. We hebben 2 keer gemaild en zorgvuldig met je meegedacht. Allereerst hebben we jou een retour aangeboden, zodat je de broek kosteloos naar ons terug kon sturen. Het probleem van 1 zilveren stud die ietswat scheef zat hebben wij erkend. Maar omdat je de broek inmiddels al gedragen had, en de kaartjes eraf hebt gehaald, viel het artikel niet meer binnen de retourvoorwaarden. Ondanks dat je de broek al gedragen had hebben we jou alsnog uit coulance een korting aangeboden als oplossing. Het spijt ons dat dit niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan. Liefs van dePanterShop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg leuke en hippe webshop gerund door…

Erg leuke en hippe webshop gerund door Frederiek die leuke setjes kan adviseren vaak in combinatie met een item met panterprintje. Ze is heel goed bereikbaar en ze is altijd behulpzaam als ik vragen heb over een maat of twijfel over iets. Bij elke nieuwe collectie zitten er wel een paar hele leuke kledingstukken bij!

14. Mai 2026

Antwort von Depantershop

Beste Hester, dankjewel voor deze mooie review! Wat geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent over DePanterShop én dat je onze behulpzaamheid waardeert. Wij blijven met veel passie speuren naar nieuwe musthaves en we zien je hopelijk snel weer in onze shop!
Liefs van dePanterShop

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bizar strenge en onnodig dure retourvoorwaarden

Ik heb hier een bestelling geplaatst, maar ben erg teleurgesteld in de retourvoorwaarden, nadat ik 1 item uit de bestelling retour wilde sturen.

Bij retourneren betaal je niet alleen de verzendkosten zelf (wat op zich normaal is), maar ook nog een extra bedrag per item én worden achteraf alsnog verzendkosten ingehouden als je onder het drempelbedrag uitkomt. Dit maakt retourneren onnodig duur.

Daarnaast hanteren ze erg strenge regels over de staat van geretourneerde kleding. Er wordt bijvoorbeeld gesproken over mogelijke kosten bij kreukels of als kleding niet “netjes genoeg” is opgevouwen. Dat voelt overdreven, zeker omdat passen thuis natuurlijk juist de bedoeling is bij online shoppen.

Ook staat in de voorwaarden dat sale-items niet geretourneerd mogen worden. Voor zover ik weet is dit in strijd met het wettelijke herroepingsrecht, wat voor mij het vertrouwen in deze webshop vermindert.

Jammer, want de producten zijn op zich prima, maar door dit soort voorwaarden zou ik hier niet snel opnieuw bestellen. Ik raad anderen aan om de retourvoorwaarden goed te lezen vóór aankoop.

23. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goede kwaliteit, betrouwbaar, prachtige fitting

Wat een leuke en uitgebreide collectie, goed onderling te combineren. We hebben de bestelde producten zeer snel geleverd gekregen. De kwaliteit van de stoffen en de fitting is prachtig, het overtreft mijn verwachtingen. Ook het vest is heerlijk zacht en warm en staat prachtig.
Verder ben ik ook de trotse eigenaar geworden van de panter paraplu, welke mooi is afgewerkt met houten handvat en details.
De pantershop is echt een aanrader zowel voor kleding met panterprint als basic items. Hierbij worden er hoogkwalitatieve producten geleverd voor een goede prijs. ik ga hier zeker meer bestellen!
echt een aanrader

23. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Enorm late terugbetaling en onjuiste productinfo

Een broek en pantershirt besteld. Broek was leuk, maar het shirt bleek aan de zijkant een hele hoge split te hebben. Blijkt niet uit de productfoto’s en staat ook niet in de omschrijving vermeld. Ze hebben het shirt op 10 mei retour ontvangen en ik heb pas op 4 juni mijn geld teruggestort gekregen. Niet heel netjes.

4. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul gehoor aan klacht!!

Vrij recent heb ik 'n vest gekocht bij dit bedrijf. Na aankomst bleek dat het enorm veel pluisde. Buitensporig en daardoor echt niet mogelijk het vest te dragen zonder dat kleding die je eronder draagt, jas, bankstel, autostoel helemaal onder zaten met pluisjes. Heb meerdere malen contact opgenomen maar klacht werd niet serieus genomen. Zelfs niet met 't tonen van gemaakte foto' 's. Ik moest er maar geen zwart onder dragen was het advies of even in de diepvries leggen. Na veel over en weer gemail is er letterlijk helemaal niks gedaan aan de klacht. 70 euro regelrecht in de prullenbak. Schandalig! Zal nooit meer iets kopen bij deze firma en zal dit bedrijf absoluut nooit aanraden!

27. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr