Virkelig hyggeligt sted. LÆKKERT udvalg af både kager og sandwich. Meeen bedst af alt, en utrolig imødekommende betjening som er super frisk og humoristisk. Hvis vi boede i Fredericia ville dette st... Mehr ansehen
En kammerat og jeg tog ud for at få lidt at spise – og dér stødte vi på en sand, gylden perle. Vi træder ind i en indbydende og stilfuld butik, hvor vi straks bliver mødt af en frisk og imødekomm... Mehr ansehen
Go burger elske det sted kommer igen go service mig og konen elsker den gyldne oven tak for go mad
Vom Unternehmen geschrieben
Den Gyldne Ovn er en hyggelig og hjertevarm café i hjertet af Fredericia, hvor fællesskab, tryghed og god mad går hånd i hånd. Vi er stolte af at være en demensvenlig café, hvor alle – uanset livssituation – føler sig velkomne og set. Hos os kan du nyde hjemmelavede retter, friskbagt brød, lækre kager og varme drikke i rolige omgivelser. Vi lægger vægt på nærvær, respekt og ægte menneskelig kontakt, og vi gør os umage med hver eneste servering. Caféen er indrettet med fokus på tilgængelighed og genkendelighed, så både ældre, personer med demens og deres pårørende kan føle sig trygge og godt tilpas. Vi tror på, at god mad og trygge rammer kan skabe livsglæde – uanset alder og baggrund. Kom forbi til en bid mad, en kop kaffe og måske en snak – alle er velkomne hos Den Gyldne Ovn.
Dänemark
- www.dengyldneovn.dk
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Go burger elske det sted kommer igen go…
En ringe sandwich stort set uden kød
En sandwich med kalkun leveres som et brød med 3 tynde skiver pålæg . Meget skuffende og i min optik ikke godt nok.
Mega god service
Mega god service søde mennesker der arbejder der
Rigtig god mad kan virkelig Anbefale deres nummer 18 köfte burger
Lækker mad - god service.
Vi træder ind i en indbydende og stilfuld butik, hvor vi straks bliver mødt af en frisk og imødekommende ejer, der med entusiasme guider os frem mod den bedste madoplevelse. Og hold nu op… vi ender med at få den lækreste burger, jeg har smagt i meget lang tid. Efterfølgende blev vi forkælet med en himmelsk dessert og en velbrygget kop kaffe.
Jeg kan uden tøven anbefale alle at kigge forbi. Her bliver man mødt i øjenhøjde, får en personlig oplevelse – og der er altid plads til en god snak.
Virkeligt fornuftigt sted
Virkeligt fornuftigt sted. Ejeren går op i, at man får en god oplevelse, og man føler sig set. Selve restauranten er meget indbydende, og ejeren ser en i øjenhøjde.
Der er stor troværdighed i maden, og maden er lavet til punkt og prikke, og til en meget fornuftig pris. Vi kommer helt klart igen! 👍
God oplevelse og god mad til god penge
God oplevelse og god mad til god penge.
Ejere er meget i mødekommende, og glad altid: og guild genre en til den rette mad og altid god humør.
Hilsen Simon
Dejligt sted at besøge med lækkert mad…
Dejligt sted at besøge med lækkert mad og utroligt venligt personale
Altid hyggeligt sted med go mad og kage…
Altid hyggeligt sted med go mad og kage og alt hvad hjertet begær og super service dejligt personale.. vi elsker komme her.. min søn elsker deres nachos og prøvet og lave det mange gange der hjemme på alle mulige måder men jeg kan stadig ikke lave dem så gode som de laver den her.
Fantastisk restaurant
Rigtig god morgenmad, frokost og aftensmad + hyggelig og imødekommende ejer
Jeg har været herinde
Jeg har været herinde, og der var god kundeservice, tjerne var flinke, og alt så indbydende ud
Good Accommodation
Food is great and very friendly staff.
Rigtig god burger
Rigtig god burger! Det var helt fantastisk. Personalet er rigtig søde og hjælpsomme. Rigtig hyggeligt og god stemning. Kommer helt sikkert igen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse hos Den Gyldne Ovn i Fredericia. Maden var lækker og velsmagende, og portionerne passede helt perfekt. Personalet var smilende, imødekommende og gav en fantastisk service. Allerede fra jeg trådte ind, følte jeg mig meget velkommen – der var en varm og hyggelig stemning. Jeg kan helt klart anbefale stedet og kommer meget gerne igen!
Very delicious food and very nice…
Very delicious food and very nice service. The food came quickly without long waiting time and all of us were very happy about it. We will come back next time we go to Denmark and will recommend your restaurant. Greetings from Rostock.
Er det god smag godt kaffe og den gyldne ovn og jeg synes det er mega god mad og god 5 stjerner
Maden er rigtig god og meget…
Maden er rigtig god og meget velsmagende.
Den gyldne ovn er et dejligt sted at…
Den gyldne ovn er et dejligt sted at komme ind og maden er rigtig god og det smager dejligt det er vores 3 gang vi er her og ejeren er sød og rar og hjælpsom jeg vil helt klart anbefale den gyldne ovn til andre der ikke kender den 👍😊
3 kez gelisimiz Jersey iyi ve hos…
3 kez gelisimiz Jersey iyi ve hos fiyatlar uygun tavsiye ederiz
God stemning indtil vi kommenterede at…
God stemning indtil vi kommenterede at bøffen i den "hjemmelavede" kofte burger var kold. Herefter var der kun sure miner fra indehaveren. Burgeren var generel smagsløs, slatten og upræsentabel. Det eneste som rakte højt, var prisen.
Vi kan helt og aldeles tilslutte os et tidligere indlæg, hvor dette blandt andet nævnes:
....deres mad lever slet ikke op til forventningerne. Agurkerne og tomaterne helt bløde . Den smagte af ingenting bøffen som han siger han er den eneste som laver. Af gode grunde. Ikke underligt jeg bemærkede ingen andre bestilte mad derfra. Deres krydrede bådkartofler kommer bløde uden krydderi og er de helt billige fra frost. Billig dyppelse kommer i takeaway bøtter selvom man spiser der. Alt i alt ikke god oplevelse desværre da stedet ellers ser fint og indbydende ud. Men må gå derfra med endnu en dårlig oplevelse.
Jeg syntes det er mega god mad og God…
Jeg syntes det er mega god mad og God services
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.