Godt hjemmeside design. Meget stort vareudvalg. Fornuftige priser. Hurtig levering. Med varerne følger en personlig hilsen. Alt i alt en perfekt oplevelse. Jeg kan kun anbefale Den gule hylde.
Unternehmen hat geantwortet
Alt gik som de skulle, hurtig betjening. Kan varmt anbefales :)
Unternehmen hat geantwortet
Min datter fik en madkasse i 3års fødselsdagsgave. Hun tabte den uheldigt og låsen gik i stykker. Google og producentens hjemmeside var ikke til meget hjælp. Selvom skaden var selvforskyldt var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt som aftalt. Fint produkt, hurtig levering og tydelig tracking-info.

Antwort von Dengulehylde
Alt i alt en perfekt oplevelse.
Jeg kan kun anbefale Den gule hylde.

Antwort von Dengulehylde
Super fine produkter og en virkelig skøn købsoplevelse, da hjemmesiden er nem og overskuelig, at finde rundt på. Den gratis gaveindpakning og den personlige hilsen gav virkelig følelsen af, at der var gjort noget ekstra og det betyder meget. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her, og jeg glæder mig allerede til at give gaven videre til modtageren.

Fantastisk service
Nem hjemmeside
Hurtig afsendelse og modtagelse
Pakket så fint med et kort med om bare at vende tilbage hvis ikke det lever op til forventningen, hvilket det gør

Antwort von Dengulehylde
Hurtig ekspedering og endda med en lille personligt skrevet hilsen :) Kan varmt anbefales!

Antwort von Dengulehylde
Ditte fra Den Gule Hylde leverer verdens bedste kundeservice - det er en sand fornøjelse at handle hos hende. Og produkterne er også gode. Så en kæmpe anbefaling til alle.

Antwort von Dengulehylde
Altid en fornøjelse at modtage pakker. Alt er sirligt pakket ind og med lille hyggelig håndskrevet besked som vi sætter stor pris på. Kan varmt anbefales.

Antwort von Dengulehylde
Fine produkter, god kvalitet og service :)

Antwort von Dengulehylde
Så fine produkter! og pakken var enormt grundigt pakket, så mine havdyr julekugler ikke gik i stykker + hurtig levering. Tak!

Antwort von Dengulehylde
Fine og sjove varer. Hurtig levering, hurtig tilbagemelding på spørgsmål og et personligt skriv i pakken - tak for det 😊

Rigtig god hjemmeside
Lille personlig hilsen med pakken
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Sød hilsen
Fin indpakning
#whatsnottolike

Antwort von Dengulehylde
Så fine produkter, flot indpakning og hurtig levring!

Antwort von Dengulehylde
Selvom skaden var selvforskyldt var Ditte fra den gule hylde en kæmpe hjælp og skaffede en ny lås.
Kæmpe anbefaling herfra. Udover de sender hurtigt er servicen helt i top.
Det er ikke sidste gang vi er kunder hos den gule hylde.

Antwort von Dengulehylde
Super god service og information. Lynhurtig forsendelse OG et produkt som lever fuldt op til forventningerne 🌞🙏. Fulde stjerner herfra

Antwort von Dengulehylde
Alt gik som de skulle, hurtig betjening. Kan varmt anbefales :)

Antwort von Dengulehylde
Bestilte 2 snicksnack fade og 2 Göbe snack spinnere onsdag aften og har allerede modtaget dem i dag (fredag) Rigtig fine produkter. Har handlet her flere gange og det vil jeg blive ved med 😍

Antwort von Dengulehylde
Har handlet dér flere gange de sidste tre år.
Hurtig levering, god varebeskrivelse, fin service. En lille personlig hilsen med i pakken er virkelig skøn. De har flere produkter, der er brugbare især til madpakker.

Antwort von Dengulehylde
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.