DeMondzorgzaak Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle vragen werden vrijwel direct beantwoordt, echt heel netjes en correct. Ik had met 1 product een minder goede ervaring, en daar werd direct op gereageerd, en ik kon het ook nog omruilen voor een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een vergissing van mij is deze binnen no time door hun hersteld En kon mijn bestelling zonder oponthoud doorgaan. Nooit eerder zo’n goede klantenservice meegemaakt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over dit bedrijf. Toen demondspoeling niet beviel, mocht ik direct een ander product uitzoeken. De levering is snel en vragen worden vlot en vriendelijk beantwoord. Uitstekende service... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een topbedrijf! Ik bestel hier al een tijdje mijn tandpasta waar ik heel erg blij mee ben. Onlangs was er een klein probleem met mijn bestelling. Dit is door de klantenservice direct serieus genom... Mehr ansehen

1. Zahnpflegebedarf
  2. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

DeMondzorgzaak.nl - Zorgvuldig gekozen mondwaters en tandpasta's tegen slechte adem, droge mond, ontstoken tandvlees en cariës - 100% Tevredenheidsgarantie

Hervorragend

Alle Bewertungen

69 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top service

Ik had een chewsi dental chew toy besteld. Ging snel stuk en was er niet tevreden over. Contact met de klantenservice gehad via e-mail. Vriendelijke e-mail terug en kreeg geld van het product terug gestort.
Top service

8. Oktober 2024

Super service

Super service, ik had mondwater en mondspray besteld. In plaats van de mondspray heb ik tandpasta ontvangen. Contact gehad met Jasper en stuurde me direct de mondspray, de tandpasta mocht ik houden.

29. Juli 2024

Topservice!

Ik gebruik al heel lang het mondwater van Oxyfresh Lemon Mint mondwater en dat werkt geweldig. Je doet er lang mee want het is een grote fles. Wat ook goed werkt is de petgel voor het gebit van onze hond, ook van Oxyfresh. Ik ben heel tevreden ook met de goeie service die ze bieden.

2. Juli 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Eerste x besteld Nieuwe klant

Eerste x besteld via google ben ik deze site tegen gekomen opzich goede prijzen... ik heb een bestelling geplaatst maar kreeg geen bevestiging mailtje wat normaal wel hoort heel raar proberen bellen lukt niet mailtje gestuurd over 3 dagen een antwoord gekregen mijn vraag was : ik heb geen order bevestiging gehad op mijn mailbox. ik kreeg de antwoord: heel vervelend dat u bestelling niet aangekomen is..... dus klant support loopt helemaal naar de soep of ze waren gedronken maar goed ik heb mijn product wel thuis 3 sterren is omdat ze echt werk moeten doen aan klant support jammer..

29. April 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Onbereikbaar

Groot assortiment en snelle levering van producten (vandaar 2 sterren), maar de informatie op de website komt niet overeen met wat op de producten/in de bijsluiters staat. Hoewel ze veel reclame maken voor de kwaliteit en veiligheid/zachtheid van hun producten, heb ik al bij verschillende producten klachten ervaren. Neem je in verband daarmee contact met ze op, dan geven ze letterlijk en figuurlijk 'niet thuis': bij bellen krijg je een opname te horen dat ze momenteel telefonisch 'moeilijk bereikbaar' zijn en dat je een mail moet sturen. Deze zou op werkdagen binnen 24 uur beantwoord worden. Ik wacht al bijna 2 weken op mijn eerste mail en 4 dagen op mijn reminder. Ook op het formulier op hun website dat ik meer dan een maand geleden invulde, wordt niet gereageerd. De garantie/belofte dat je je geld terugkrijgt als een product niet bevalt, wordt dus niet ingelost.

Update 08-04-2024:
Geld inderdaad terugontvangen. Als dank daarvoor een ster toegevoegd. Mails echter nooit ontvangen, ook niet in de spamfolder waar ik vrijwel elke dag in kijk. Daar gaat dus iets mis. Als het team te klein is om voldoende bereikbaar te zijn, zou je daar misschien iets aan moeten doen...

21. März 2024
DeMondzorgzaak-Logo

Antwort von DeMondzorgzaak

Beste Nadia,

Bedankt voor uw review.
Wat vervelend dat u klachten heeft ervaren met onze producten.
Omdat we maar een klein team hebben is er niet altijd iemand in staat de telefoon op te nemen.
We hebben al uw mails beantwoord, het kan soms zijn dat de reactie in de "Spam" folder is terecht gekomen.
U heeft een mail gestuurd op een zaterdagavond, deze hebben we maandagochtend direct beantwoord.
We zijn in het weekend gesloten.
Het bedrag van uw bestelling is ook terugbetaald, dit hebben we ook in de mail bevestigd.
Mochten er problemen zijn geweest omtrent de terugbetaling vernemen we dit uiteraard graag.
Onze excuses voor het ongemak.

Bart
Demondzorgzaak.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een snelle en goede service

Wat een snelle en goede service! Zeer tevreden over dit bedrijf. Snel, vriendelijk, betrouwbaar en een heel sterk service apparaat. Hier ga ik vaker mijn spullen bestellen!

26. Februar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

“Verkeerd” artikel dubbele kosten

Bestelling donderdag geplaatst. Geen bevestigingsmail gehad. Vandaag dinsdag wel binnen. Alleen op de foto staat een ander flesje dan ik heb gekregen. Wel blijkbaar dezelfde ingrediënten en werking zegt men maar het flesje die ik nu kreeg kost elders de helft van het geld
Daarnaast zat er geen verpakking om het flesje wat wel op de foto stond. En geen bijsluiter. En er zat geen retourformulier bij. Die allemaal ook gemaild. Maar krijg maar een half antwoord.

6. Februar 2024

Exclusieve mondverzoring

DeMondzorgzaak voor exclusieve mondverzorging. Bestelling altijd netjes verpakt. Dankzij de zorgvuldig gekozen producten, heb ik geen tandarts te bezoeken.

26. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr