Dekunstvankunst Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de tweede keer langsgekomen en wederom een super goede ervaring! Fijne service, klantgericht, persoonlijk en meedenkend. Het is een erg mooi concept en er is voor ieder wat wils. Als we nog een k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg leuk presentje (vanuit Paul Roescher), zeker leuk voor ons. Wij zijn ‘starters’ en hebben zojuist onze nieuwbouwwoning gebouwd, een schilderij als presentje is erg leuk om het nieuwe huis aan te k... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke uitleg, klantvriendelijke en fijne mensen die je verder helpen. Qua kunst zat er deze keer minder voor mij bij. Ik kom graag een volgende keer terug.

Hervorragend

Alle Bewertungen

183 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een fantastische verassing!

Het was een leuke verassing die ervoor heeft gezorgd dat wij met deze kunstgalerie in aanmerking zijn gekomen. Wij waren niet bekend met de kunstgalerie of met de schilder van de gekozen ontwerpen. Super mooi!!

30. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Weinig kunst voor voucher.

Met de voucher t.w.v. € 500,- die je ontvangt van een ondernemer die een warm hart toe draagt voor kunst, kun je bij galerie KunstvanKunst in Hengelo inwisselen voor een schilderij van een van de aangesloten kunstenaars van de galerie. Dat klinkt fantastisch, maar dat is het niet.
Het aanbod is zeer beperkt. Er is een keuze mogelijk uit losse doeken die in een bak tegen de muur staan of schilderijen die aan wanden met een specifieke kleur hangen. Het meest voorkomende formaat waaruit een keuze gemaakt kan worden tot een bedrag van € 500,- is 40/50 cm. Er hangen geen prijzen bij de schilderijen en het niveau van deze doeken is niet wat je van € 500,- zou kunnen verwachten. Overigens zijn hiervan veel schilderijen al met een vernislaag en een baklijst voorzien waardoor je naast de voucher nog € 150,- moet bijbetalen. Op marktplaats zijn sommige bijna identieke schilderijen waaruit je een keuze kon maken, te koop aangeboden. Op basis hiervan kun je concluderen dat de voucher een lokkertje is bij het verdienmodel van de galerie.
De kosten van een vernislaag stijgt in de meeste gevallen boven de waarde van het schilderij uit.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurstellend

Wat een teleurstellende ervaring hadden wij bij het bezoeken van deze galerie. Druk en dat terwijl wij een tijdstip afgesproken hadden. De keuze van werken tot €500,- viel enorm tegen.

26. Januar 2026

Kunstwaardecheque van de Warmtestore

Ik kreeg de kunstwaardecheque via de mail en dacht: spam! Maar niets bleek minder waar, wat een verrassing. Heel erg leuk en verrassend deze cheque te ontvangen van het bedrijf waar ik mijn houtkachel heb gekocht, dank daarvoor!
De galerie exposeert erg leuke en toegankelijke kunst, ik ga met een mooi schilderij naar huis.

12. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne zaak, met kennis en vriendelijkheid

Bij binnenkomst prettig onthaald. Vriendelijk personeel, die weten waar ze het over hebben en echt goed met je meedenken.
Nemen echt de tijd voor je. Kortom, een plezier om heen te gaan en een mooi kunstwerk uit te zoeken. ❤️

12. Januar 2026

Meer dan tevreden

Ik ben netjes geholpen. Er werd fijn met me meegedacht over wat bij mij en mijn huis past. Ik ben met een prachtig schilderij naar huis gegaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top gallerij en leuke verschillende werken

De medewerkers zijn heel vriendelijk en geven uitstekend advies hoe het werkt binnen de galerie en wat bij je huis het beste past. Nu hebben we eindelijk een mooi schilderij dat perfect past bij ons huis.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr